![]() |
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Babak - 14-04-2012 نه کم نیست. همین که یک مقدار بیشتر از هزینه سالانه باشه خوبه و بهتره که مبلغش خیلی بیشتر هم نباشه تا باعث شک و تردید نشه. RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Behnoush - 19-05-2012 نکاتی در مورد Bank Statement : بهتر است در چند نسخه تهیه شود. برای فول فاندها لازم نیست مبلغ خیلی بالا باشد. احتمالا اصلا نیازی به ارائه BS نیست و لی برای احتیاط یک BS در حدود 5000-10000$ کافی است. بانک ها BS کمتر از موجودی ارائه نمی دهند. در صورتی که افیسر بپرسد خب بعد از سال اول اگه برای سال دو نتونستی فاند بگیری چکار میکنی ؟ بهتر است یه BS اضافه داشته باشی در صورت نیاز نشون بدی. ولی احتمال چنین سوالی خیلی کم است. برای اینکه تایید امورخارجه رو بگیریم لازم است که قسمت بین الملل بانک BS را تایید و مهر کند. اگر بانک BS را به زبان انگلیسی بدهد و مهر انگلیسی داشته باشد نیازی به تایید امورخارجه نیست و همان برای دانشگاه و سفارت اکتفا می کند. در صورتی که مطمئن نبودید ذکر موجودی کافی ست یا گردش حساب را هم می خواهند میتونید دوتا BS تهیه کنید . اخیرا بعضی سفارت های به این موضوع حساس شده اند که گردش مالی ذکر شده باشد. مثلا سفارت بیروت. ولی در صورتی که افیسر نخواست بهتر است همان مبلغ موجودی را نشان دهید و گواهی گردش را ارئه نکنید چون کم کم به صورت رسم در می اید و ممکن است برای بقیه بچه ها مشکل ایجاد شود. اگر BS به نام پدر یا مادر است می توانید درخواست کنید اسم شما به عنوان کسی که قرار است ساپورت شود در BS ذکر شود در غیر این صورت ترجمه شناسنامه را همراه داشته باشید. بهتر است مبالغ خیلی بالا در یک حساب به اسم خودتان نباشد چون این سوال پیش می اید که فرد جوان دانشجویی مثل شما از کجا این همه پول به دست اورده است. معمولا بانک ها مبلغ BS را به ریال می نویسیند و نرخ تبدیل ریال به دلار را زیر آن ذکر میکنند. در مورد تاریخ صدور BS تا یک ماه بعد از آن هم مشکلی نیست . در مورد بیشتر از آن نظرات مختلف است. RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Mike - 20-05-2012 من خودم ۱ دونه از حساب خودم گرفتم و ۱ دونه هم از حساب مادرم حساب خودم بانک سامان بود که به انگلیسی داد، حساب مادرم بانک مسکن بود که فارسی داد بعدش بردیم سازمان مرکزیشون به انگلیسیشو دادند بهم. هنوزم دارمش. در آنکارا با وجود داشتن فاند از من خواست. و فقط ۱ نگاه از دور از پشت شیشه کرد ببین دارم یا نه! کمتر از ۲-۳ ثانیه! موقع صدور ای-۲۰ با وجود داشتن فاند ۲-۳ دانشگاه ازم خواستند. دانشگاه الانم ازم خواست که ۱ تعهد بدم واسه اینکه من پول کافی برای خریدن بلیط و برگشت بکشورم رو دارم! بانکهای خصوصی به این جور مسائل واقفند و شما میتونید حساب به حساب بکنید و اون نامه بگیرید و بعدش حساب خالی کنید! RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - masoudgh2005 - 18-06-2012 سلام دوستان من از دانشگاه University of North Dakota، درآمریکا پذیرش گرفتم. من باید برای دانشگاه یک Certification of Finances بفرسم که فرم I-20 رو برام فرسن. من هم از حساب خودم هم حساب داداشم باید براشون نامه بگیرم تا به مقدار مورد نظر که دانشگاه برای ساپورتم تعیین کرده برسه. حالا من چند سوال داشتم و ممنون میشم از بچه هایی که در جریان این موارد هستن و تجربه دارن من رو راهنمایی کنن. ![]() 1. نامه ای که بانک میده نامه ای به اسم "تمکن مالی" هستش یا انواع مختلف نامه داریم در این زمینه؟ 2. آیا بانک پاسارگاد که داداشم تو اون حساب داره میتونه توی این نامه خاص اسم من رو به عنوان کسی که ساپورت میشه بگه؟ (من از چند تا بانک مثل سامان و صادرات پرسیدم و اونا گفتن ما فقط یه نامه ای که اسم صاحب حساب و مقدار پول و همچنین یه گردش مالی رو ضمیمه اون میکنیم رو به شما میدیم.) 3. آیا زمانی که برای مصاحبه ویزا میرم اینکه نامه ی حساب داداشم هست مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یعنی اینکه اونا براشون مهم هست که چه کسی شما رو ساپورت میکنه یا نه؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - mahyarelc - 18-06-2012 درود دوست عزیز خوشامدید به فروم تبریک میگم برای پذیرش 1- بله اسم نامه تمکن مالی هست...ممکنه بانک ازتون بپرسه که احتیاج به گردش مالی حساب هم دارید که برای دانشگاه شما احتیاج به این مورد ندارید 2- این مورد رو مطمئن نیستم، به نظرم فقط اسم دارنده حساب ذکر میشه...ولی برای اطلاع بیشتر از بانک بپرسید 3-نمیشه نسخه دقیق داد، ولی پیشنهاد میشه که یا پول در حساب خودتون باشه، یا حساب والدین (ترجیحا پدر) اگه امکانش هست پیشنهاد میکنم پول رو به حساب خودتون یا والدینتون منتقل کنید و BS بگیرید..این روش خیلی معمول هست درصورتیکه نمیشه اینکارو کرد؛ کار دیگه ای هم میتونید انجام بدید اینه که در صورت امکان حساب برادرتون که پول توش هست رو مشترک کنید، یعنی شما هم بعنوان دارنده اون حساب مطرح بشید...بعد بانک BS رو به اسم شما بده (اینو باید بپرسید که بانک میتونه حساب مشترک رو فقط به اسم یکی از اشخاص صادر کنه یا نه) درصورتیکه هیچ کدوم از این موارد امکان پذیر نیست و تنها راه همین BS برادرتون هست، همون BS رو از برادرتون بگیرید...بعدا برای سفارت یک نامه Support از طرفش بگیرید (البته بعضی دانشگاهها هم همچین نامه ای رو درخواست میکنن) ارسال شماره 12 همین تاپیک رو هم ملاحظه کنید برای اطلاعات کلی که در مورد BS برای سفارت هست RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - kasra515 - 18-06-2012 با سلام یه نمونه BS رو ضمیمه کردم.سعی کنید متنی که نوشته می شه شبیه این باشه RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Madarbozorg - 05-11-2012 (18-06-2012, 10:10 PM)mahyarelc نوشته: درود دوست عزیز سلام خوب هستید؟ آیا بی اس 45 تومنی برای یه کارمند که 5 ساله کار میکنه و یه خونه به نامش داره منطقیه یا بهتره یه یخشیش (مثلا 15تومن)رو به نام پدرش ارائه کنه؟ برای اثبات حقوق فیش حقوق میخوان یا نامه از شرکت هم مورد قبوله؟ من دریافتیم 1/200 ولی توی فیش خقوقی 700 تا میخوره برای همین میپرسم. دوم اینکه آیا گردش حساب هم توی بی اس میاد؟ نمیشه کل پول رو شب آخر تو حساب برای 48 ساعت گذاشت و برداشت؟ سوم اینکه با توجه به اینکه نرخ دولتی توی بی اس میخوره آیا ما باید مبلغ لازمه رو به دولتی حساب کنیم توی بانک بذاریم یا ازاد؟ (آفیسر شاید به جای دولتی با نرخ آزاد برای خودش حساب کنه موجودی مارو) سوم اینکه این 4 ماهی که باید توی حسابم باشه رو از مثلا دی تا فروردین حساب کنم خوبه؟ فکنم اکثر نتیجه پذیرشا دیگه تا اردیبهشت میاد و 1 ماه هم که از بی اس گذشته باشه اوکیه! آخر اینکه آیا یه شخص غریبه میتونه اسپانسر بشه و آیا از اونم گردش حساب میخوان یا مانده حساب اوکیه؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - mahyarelc - 05-11-2012 (05-11-2012, 05:11 PM)Madarbozorg نوشته: سلام خوب هستید؟ آیا بی اس 45 تومنی برای یه کارمند که 5 ساله کار میکنه و یه خونه به نامش داره منطقیه یا بهتره یه یخشیش (مثلا 15تومن)رو به نام پدرش ارائه کنه؟ برای اثبات حقوق فیش حقوق میخوان یا نامه از شرکت هم مورد قبوله؟ من دریافتیم 1/200 ولی توی فیش خقوقی 700 تا میخوره برای همین میپرسم.درود دوست عزیز ..ممنون به فروم خوش امدید از نظر من که مشکلی نداره اینکه کل BS به اسم خودتون باشه (با توجه به اینکه کار کردید) برای اثبات چیزی نمیخوان...همون BS کفایت میکنه برای سفارت که شما پول مورد نیاز رو دارید گردش حساب هم میتونه بیاد هم میتونه نیاد!...به خودتون بستگی داره که به بانک بگید گردش رو بیاره یا نه...اکثر سفارتها گردش حساب رو نمیخوان ؛ البته استثنا هم وجود داره: سفارت بیروت 1 سال پیش که گردش حساب 6 ماهه رو میخواست....شما با توجه به سفارتی که میخواین برید وبسایت اون سفارت رو مطالعه کنید که چه مدرکی لازم داره و گردش میخواد یا نه درصورتیکه فقط BS نیاز باشه کارتون با همون 24 ساعت فکر کنم حل میشه: 1 روز پول مورد نیاز رو میریزید تو حسابتون، فرداش میتونید برید BS بگیرید و بعدش دوباره پول رو از حسابتون خارج کنید راستش در مورد آزاد و دولتی و نظر آفیسر اطلاعی ندارم دقیق...ولی فکر نمیکنم مشکلی با دولتی باشه (دیگه هنوز ارز دانشجویی قطع نشده که بخواد آفیسر به این موضوع اشاره کنه!) برحال به نظرم BS رو بیشتر از یک سال رو صورت امکان بگیرید (مثلا اگه هزینه 1 سال 20 هزار دلاره، BS رو 25 تا 30 هزار بگیرید...اگه امکانش باشه یک BS دیگه هم (مثلا به اسم پدرتون) به 15-20 هزار بگیرید برای احتیاط که اگه آفیسر احیانا گفت سال دوم چی کار میکنی بگید که ساپورت خانواده هست...البته این موارد با فرض اینکه بدون فاند هستید گفته شد) در مورد شخص غریبه (و نه خانواده) هم پیشنهادم اینه در صورت امکان اینکارو نکنید (پول رو به حسابتون منتقل کنید و BS بگیرید از حسابتون خیلی بهتره ) ولی اگه دیگه هیچ راهی وجود نداشت یک نامه supporter هم بگید بنویسه (فکر کنم جتی ثبت محضری هم بتونه بشه برای اطمینان..البته بعضی بانکها ممکنه اسم شما رو تو BS اون شخص بعنوان ساپورت شونده بیارن) ...ولی بازم میگم شخص غریبه رو اصلا پیشنهاد نمیکنم RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - rmajid - 14-11-2012 سلام دوستان ، در i-20 من برای یکسال مبلغ 26000دلار ذکر شده است ، من از بانک پاسارگاد و از حساب مشترک با شوهرم و بنام خودم با موجودی 40000دلار (f1)و شوهرم از حساب مشترک با دو شریک دیگش در بانک پاسارگاد بنام خودش در همون تاریخ هم موجودی 40000 دلاری گرفته(f2) ،در هر دو نامه گردش حساب شش ماهه به ریال نوشته شده (دلار با 1226 حساب شده ) به نظرتون این مقدار کافیه و اینکه باید ریز گردش شش ماهه رو باید داشته باشیم ؟ RE: صورتحساب بانکی (Bank Statement) برای سفارت - Babak - 15-11-2012 اگر چه این قیمت دلار که برای شما در نظر گرفته شده قیمت واقعی نیست، ولی حتی با قیمت دو برابر هم که حساب کنید، شما جمعا حدود ۴۰۰۰۰ هزار دلار موجودی دارید که باید برای سفارت کافی باشه. اگر چه گردش حساب رو معمولا نمیخوان، ولی برای محکم کاری میتونید گردش شش ماهه رو هم همراه داشته باشید که اگر احیانا خواست بتونید ارائه بدید. |