آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- موضوع: آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا (/Thread-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) |
RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - shubizkumbuli - 04-03-2015 یک نکته دیگه هم که فراموش کردم بگم و به نظرم خیلی مهمه. سعی کنید از همین الان با دکتری کارتون رو انجام بدید که عید باشه. ریسک نکنید. چون ممکنه مجبور به تکرار آزمایشی بشید یا دکتر طبق معمول بی دقتی بکنه و ریپورت رو به موقع نفرسته. اون موقع یهو دستتون به هیچ جا بند نیست و باید تا آخر عید صبر کنید تا دکتر رو پیدا کنید. RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - farhadfarhad57 - 06-03-2015 سلام دوستان. چرا تعداد خیلی کمی از بچه های فروم پیش دکتر رضا فرخی میرن؟ اگه دکتر خلوتیه که خیلی بهتره. آیا موضوع خاصی داره؟ RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - shubizkumbuli - 06-03-2015 (06-03-2015, 12:40 PM)'farhadfarhad57' نوشته: سلام دوستان. چرا تعداد خیلی کمی از بچه های فروم پیش دکتر رضا فرخی میرن؟ اگه دکتر خلوتیه که خیلی بهتره. آیا موضوع خاصی داره؟
در گذشته های دور که سیستم emedical نبود میگفتن کار رو ایشون با تاخیر انجام میدادند نسبت به بقیه. این موضوع با emedical شدن برطرف شده. ولی من با توجه به این که شما حساس شدید همه forum ها رو سرچ کامل کردم. نتیجه: بسیار خوش برخورد و صمیمی متشخص و محترم بسیار با حوصله و مثبت رفتار آرامش دهنده کلا چیز منفی به غیر از اون تاخیر که برطرف شده ندیدم. در ضمن ایشون خودشون شماره موبایلشون رو هم گذاشتند که چند تا پست بالاتر هست و اگر سوالی داشته باشید راجع به فرایند خودشون به شخصه تلفنی با حوصله جواب میدن. 4 نصف شب نزنی حالا[img]images/smilies/tongue.gif[/img] RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - AlaTiti - 07-03-2015 در مورد دکترها، آیا کسی می دونه که برای معاینه که می خوان انجام بدن، باید برهنه شد یا نه؟ و اینکه در مورد بچه 4 ساله، چه آیتم هایی برای آزمایش هست و هزینه اش چقدره؟ RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - shubizkumbuli - 07-03-2015 (07-03-2015, 01:47 PM)'AlaTiti' نوشته: در مورد دکترها، آیا کسی می دونه که برای معاینه که می خوان انجام بدن، باید برهنه شد یا نه؟ برهنگی کامل که بعیده. معمولا ناحیه شکم بررسی میشه. اگر با این موضوع مشکلی دارید از دکتر یا منشیشون تلفنی بپرسید. شنیدم بعضی ها رو معاینه شکمی گیرند و بعضی هاشون اصلا گیر نیستند.
تا جایی که سرچ کردم: بالای 5 سال ادرار بالای 11 سال عکس قفسه سینه (یه جا هم اشاره به 10 شده) بالای 15 سال ایدز (که میشه شامل همه موارد) فقط گویا به تشخیض دکتر سمع ریه و قلب و لمس شکم میشن. اگر عینکی هم باشن یا سابقه جراحی یا بیماری خاصی داشته باشند سوال میشه. در ضمن دکتر به دنبال علائم عقب افتادگی، کم هوشی، اوتیسم و حتی اختلالات گفتاری هم در کودکان خواهد بود. در ضمن کارت واکسیناسیون کامل کودک رو هم به همراه داشته باشید. اگر ندارید با انستیتو پاستور تماس بگیرید راهنماییتون می کنند. در مورد هزینه هم در هفته آخر دسامبر یکی از دوستان اعلام کرده بزرگسال بدون احتساب آزمایش ها 350 تومن و فرزندشون بدون آزمایش. هزینه آزمایش هم نفری 150. این قیمت ها برای حوالی دی ماه 1393 بوده. بعیده تغییر زیاده کرده باشه تا نوروز 1394! موفق باشید. RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - M1KE - 07-03-2015 معمولا در حد یک معاینه شکمی ساده و با بالا زدن پیراهن برای ۴-۳ ثانیه همراه هست. در ادامه هم اندازه گیری قد و وزن و گفتگو در مورد سوابق بیماری ها و مصرف دارو و در نهایت معرفی برای انجام آزمایش ها. همونطور که دوستمون گفتن می تونید از منشی شون هم در مورد مراحل بپرسید. 'AlaTiti dateline='' نوشته: در مورد دکترها، آیا کسی می دونه که برای معاینه که می خوان انجام بدن، باید برهنه شد یا نه؟ RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - mohammad_1982p - 08-03-2015 (03-03-2015, 01:11 PM)'shubizkumbuli' نوشته: آخرین آپدیت: سلام شوبیز عزیز من با دکتر محمود واحد برای 19 اسفند وقت گرفتم ایشون تا 22 اسفند کار میکنند ولی دیگه وقتشون پر شده و مابقی دوستان رو بهشون برای بعد از سال وقت میدن
RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - Mehrap - 09-03-2015 ببخشيد تخصص دكتر رضا فرخي چيه؟ RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - shubizkumbuli - 09-03-2015 تخصص دکترهای مدیکال کانادا: دکتر رضا فرخی: به احتمال خیلی زیاد پزشک عمومی دکتر ایرج ناظم: فوق تخصص بيماري هاي قلب و عروق دکتر فریبا مقصودیان: متخصص بیماری های کودکان دکتر ارشانوش پورمند: پزشک عمومی دکتر محمدرضا ابراهیمی راد: متخصص ايمني شناسي بالينی دکتر محمود واحد: متخصص بیماری های کودکان دکتر پویا دانشور باغ بادراني(بهادرانی): متخصص طب ورزشی دکتر نازیلا کرمی نوگوراني: جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی دکتر محمدرضا راهوریان: متخصص بیماری های کودکان ویرایش بدرخواست کاربر RE: آزمایش های پزشکی برای صدور ویزا - Kamiar194 - 10-03-2015 شوبيز جان من مديكال خودم و خانوادم رو پيش دكتر ابراهيمي رفتم ١ مارچ. دوم مارچ مديكال دخترم و ٣ ام مديكال خودم و خانومم رو ايشون سابميت كرده. ديروز زنگ زدم بهش گفتم همه كسايي رو كه شما انجام ميدي نهايتا ٢ روز بعدش تو ايكس رسيود شدن ولي من نه. بعد چك كرد و گفت مشكلي ندارين. رسيد ايمديكال رو ديشب واسه پاريس فرستادم ولي خبري نشد. گير اوفتادم نميدونم چرا رسيود نميشه! چجوري ميشه به پاريس تماس تلفني داشت و جويا شد؟ |