آکادمیا کافه
گواهینامه بین المللی رانندگی در خارج از کشور - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
+--- موضوع: گواهینامه بین المللی رانندگی در خارج از کشور (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)

صفحات 1 2 3

RE: گواهینامه بین المللی - Pejman - 07-07-2012

گواهینامه بین المللی رو جدیداً می شه اینترنتی هم گرفت. یعنی مدارک رو آپلود می کنید، پول رو با کارت اعتباری یکی از بانکهای عضو شتاب پرداخت می کنید و بعد از حدود یک هفته به دستتون می رسه. من خودم از این روش استفاده کردم.

برای ثبت نام آنلاین میتونید از این لینک استفاده کنید
توضیحات کلی رو هم میتونید از اینجا پیگیری کنید.

ویرایش توسط pama به دلیل بروز رسانی آدرس وبسایت (با تشکر از Pejman)

RE: گواهینامه بین المللی - m.ost - 24-07-2012

علاوه بر راه هایی که دوستان گفتن، برای صدور گواهینامه بین المللی اگر مراجعه کنید به نمایندگی های کانون جهانگردی تو کمتر از نیم ساعت براتون صادر میکنن. (برای من ده دقیقه هم نشد)
اصل یا کپی پاسپورت، کارت ملی و گواهینامه، تو سایت نوشته دو قطعه عکس 3x4 ولی یک دونه گرفت، 42000 تومن
لینک مدارک

مدت اعتبار هم زده یک سال از تاریخ صدور

RE: گواهینامه بین المللی - lavender - 07-06-2013

به نظرم گواهینامه یبین المللی رو حتماً برای امریکا بگیرید. چون هر ایالتی قوانینش فرق داره. اصلاً نمیشه کلی گفت که می خوان یا نه.

RE: گواهینامه بین المللی - Torkan - 25-10-2013

دوستانی که اعم از خودم دنبال گواهی نامه بین المللی قبل خروج از کشور هستن بنده مراحل رو نوشتم...البته بهتره حضوری برید به دفتر جهان گردی شهرتون

سایت govahiname.ir رو مطالعه کنید
یه لینکی هست به اسم صدور اینترنتی گواهینامه بین المللی
حساب کاربری میسازید (دقت کنید مشخصاتتون عیناً مثل پاسپورتتون باشه دقت کنید عین پاسپورت باشه اطلاعاتتون)
درخواست جدید، سپس آپلود کردن عکس و اسکن گواهینامه تون + پر کردن یه فرم کوچولو.
ظاهرا 63 تومن شده هزینه و اینترنتی میتونید بریزد پول رو باز بپرسید
صبر. 3-4 روز بعد پست میاره درب منزل نهایت یک هفته
نکته 1: برای همه کسانی که داخل ایران هستند این سرویس قابل استفاده ست.
نکته 2:برای کسانی که خارج از ایران هستن نمیشه فک کنم (در واقع اصلا نیاز نیست نمیدونم چرا نوشتتن تو سایت)!
حضوری هم باز بپرسید لیست نمایندگی ها هستش تو اینترنت
بااحترام

RE: گواهینامه بین المللی - Andre - 25-10-2013

واقعاً عالی بود. من تو سایت نگاه کردم. اگر به نمایندگی ها مراجعه کنید تحویل فوری داره. 
لیست نمایندگی ها:
http://gis.tac.org.ir/wfrmgissearch.aspx?p=EZhP8YGeuyU%3d

مدارک:
http://tac.org.ir/TacDetailsPage.asp?idn=7

گواهینامه رانندگی در خارج از کشور - deadxxxqueen - 01-03-2014

تو اين تاپيك لطفا به بحث در مورد آموزشگاه هاي رانندگي در خارج از كشور بپردازيد
و سوالاتونو در اين مورد مطرح كنين
سوال اولو خودم ميپرسم
اگه كسي گواهينامه ي ايرانو داشته باشه اونجا اين گواهينامه هيچ اعتباري نداره ؟ و نياز هست كه اونجا دوباره براي رانندگي گواهينامه بگيريم؟

RE: رانندگي در خارج - M1KE - 01-03-2014

گواهینامه های ایران رو می تونید از طریق کانون جهانگردی و اتوموبیلرانی ایران بین المللی کنید که دارای اعتبار اسمی یک ساله هستند. منتهی اینکه کجاها و به چه میزان بشه از اون استفاده کرد از کشوری به کشور دیگه و در مورد کشورهای با سیستم فدرال مثل کانادا و آمریکا حتی از ایالتی به ایالت دیگه متفاوت هست. طوری که در این کشورها حتی گواهینامه خود یک ایالت در ایالت دیگه برای طولانی مدت قابل استفاده نیست و باید تبدیل بشه. این گواهینامه بین المللی معمولا در کشورهای دیگه دارای اعتبار شش ماهه هست ولی در بیشتر موارد نمیشه به تنهایی از اون برای رانندگی استفاده کرد و صرفا داشتن اون روند گرفتن گواهینامه خود اون کشور رو آسون تر می کنه. می تونید تاپیک های زندگی در کشور X رو هم نگاه کنید قاعدتا باید در مورد شرایط گرفتن گواهینامه در اون کشور خاص توضیح داده باشه. برای نمونه در مورد کشور آمریکا می تونید این تاپیک رو نگاه کنید که یک سری توضیحاتی در این مورد داده شده.

RE: گواهینامه رانندگی در خارج از کشور - deadxxxqueen - 07-03-2014

ممنون دوست خوبم
پس در واقع گواهي نامه گرفتن تو ايران براي كسي كه قراره بره ضروري نيس و ميتونه اونجا براي اين كار اقدام كنه. چون اينطور كه متوجه شدم تبديلش دنگ و فنگ زيادي داره تا اين كه بخوام همونجا گواهي نامه بگيرم.اينطور نيس؟

RE: گواهینامه رانندگی در خارج از کشور - M1KE - 07-03-2014

ضرورتی نداره که شما گواهینامه ایران رو داشته باشید. ولی داشتن اون کار شما رو برای گرفتن گواهینامه اون کشور راحت می کنه. خیلی از کشورها گواهینامه های پایه 2 شون سه مرحله ای هست مرحله اول نوآموزها که تازه گواهینامه می گیرن (با هر سنی) یا کسانی که سنشون از یه حدی کمتره (بستگی به کشورش داره مثلا 21 سال) هست که اینها باید تا یه مدتی (مثلا یک سال) همیشه یک کسی که راننده حرفه ای تری هست زمان رانندگی کنار دست شون بشینه و اجازه ندارند تنهایی رانندگی کنند. مرحله دوم بهشون گواهینامه شهر داده میشه که داخل محدوده شهر و بدون اینکه نیاز باشه کسی کنار دست شون بشینه رانندگی کنند تا اینکه بعد از چند سال گواهینامه شون رو تبدیل به بزرگراه کنند که باهاش بتونند وارد جاده ها هم بشن. داشتن گواهینامه کشور مبدا معمولا باعث میشه شما از همون ابتدا وارد مرحله دوم بشین و بتونید برای گواهینامه شهر کشور مقصد اقدام کنید و دیگه اینطوری نباشه که نیاز باشه یک نفر که گواهینامه شهر/بزرگراه داره همیشه زمان رانندگی کنار دست شما بشینه.

جدای از این مورد از نظر هزینه ها هم که حساب کنید معمولا در ایران می تونید با هزینه کمتری آموزش ببینید و گواهینامه بگیرید و در اون کشور خارجی هزینه آموزش زیادی پرداخت نکنید و صرفا در آزمون آیین نامه/شهر اون شرکت کنید نهایتش یکی دو جلسه هم برای آموزش برین. در خیلی از کشورها هم شما می تونید ماشین خودتون یا دوست تون رو برای امتحان با خودتون ببرید که بهش آشناتر هستین. مثلا می تونید یک ماشین اتوماتیک رو ببرید که رانندگی باهاش معمولا راحت تره.

RE: گواهینامه رانندگی در خارج از کشور - ForeverBlue - 07-03-2014

صمن تایید نظرات مایک عزیز، میتونید گواهینامه رانندگی برای کشور سوئد را ببینید.