آکادمیا کافه
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: زندگی در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-Blue-Card-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: کار در آلمان - Shihan - 13-08-2012

(13-08-2012, 02:51 PM)idin_shafei_nia نوشته: سپاس گذارم بابت جوابتون

شرایط کارت آبی رو در دویچه وله و وبسایت های دولت آلمان خوندم و تقریبا آشنا شدم با کارت آبی ...
اما سوال من اینه که آلمان ( تا اونجا که اطلاع دارم ) ویزای 6 ماهه برای جستجوی کار یا به عبارتی ویزای کار صادر میکنه ولی از شرایطش بی اطلاع هستم ! تووی وبسایتشون که از شرایط ویزای کار اطلاعاتی ننوشته بودن !
اگر شخصی بخواد مدارک و رزومه اش رو با خودش ببره و در خود آلمان دنبال کار بگرده چه کاری میتونه انجام بده !

سپاس گزارم
خواهش میکنم.
بله شما پس از تحصیل یا خارج از ان برای شما یک ویزای 6 ماهه صادر میشه که از همان جا باید پیگیر شوید. فعلاً تنها از همین طریق Blue Card هست که میشه از ایران اقدام کرد که شرایطش را بیان کردم که در مراجعه حضوری به اطلاع می رسانند. در خصوص اینکه بتوانید از اینجا بروید و بدنبال کار بگردید که شرایط خاص وجود نداره. کلاً شما در همان زمانی که در انجا 6 ماه تا 1 سال فرصت دارید میشه از طریق bulletin دانشگاهو اگهی های روزنامه یا وب سایت شرکتهای بزرگ برای پیدا کردن job opportunity اقدام کنید. کلاً برای کارهای تخصصی این اگهی ها وجود دارد. اما برای junk work باید زبان المانی را هم خوب بدانید که فکر نکنم این قبیل کار مناسب باشد.

RE: کار در آلمان - o_real_love - 22-09-2012

سلام دوستان
من یک عضو تازه ام
یک سری سوالات در مورد کارت آبی دارم

مثلا:
-حداقل چه مدرک دانشگاهی باید داشته باشیم
- از کدوم دانشگاهها؟
- معدل؟
- تجربه کاری موثر هست یانه؟
- سطح زبان انگلیسی؟
- اگه من بتونم کارت آبی بگیرم، میتونم خانوادم( همسرم و مادر و پدر و خواهران و برادران ) رو هم با خودم ببرم؟
- اگه پول داشته باشیم چی؟ مثلا حدود 500 میلیون تومن، تاثیری داره؟

ممنون میشم دوستان پاسخگو باشند
خیلی خیلی متشکرم

RE: کار در آلمان - Shihan - 22-09-2012

(22-09-2012, 02:02 PM)o_real_love نوشته: سلام دوستان
من یک عضو تازه ام
یک سری سوالات در مورد کارت آبی دارم

مثلا:
-حداقل چه مدرک دانشگاهی باید داشته باشیم
- از کدوم دانشگاهها؟
- معدل؟
- تجربه کاری موثر هست یانه؟
- سطح زبان انگلیسی؟
- اگه من بتونم کارت آبی بگیرم، میتونم خانوادم( همسرم و مادر و پدر و خواهران و برادران ) رو هم با خودم ببرم؟
- اگه پول داشته باشیم چی؟ مثلا حدود 500 میلیون تومن، تاثیری داره؟

ممنون میشم دوستان پاسخگو باشند
خیلی خیلی متشکرم
دروود.
دوست عزیز. برای دوره های کارت ابی مقطع تحصیلی خاصی اشاره نشده اما مطمئناً بیشتر بحث نیروی کار متخصص در فیلدهای مورد نظر است که برای درخواست ویزا آبی شما باید یک قرارداد کاری از آلمان و کارت آبی اتحادیه اروپا به کسانی داده می‌شود که شهروند کشوری خارج از این اتحادیه بوده و نیروی کار تخصصی محسوب شوند. متقاضیان دریافت این کارت باید واجد شرایطی باشند که مدرک دانشگاهی و ارائه یک قرارداد کاری با درآمد سالانه دست‌کم ۴۴۸۰۰ یورو بخشی از آن است.
طبق قانون جدید، متخصصان مشاغل خاص یا کمیاب نیز شانس بیشتری برای پذیرش درخواست مهاجرت خواهند داشت. این گروه می‌توانند با درآمد سالانه ۳۵۰۰۰ یورو هم روی پذیرش خود حساب کنند. مهندسان، دانش‌آموختگان رشته‌های ریاضی، پزشکان و کارشناسان علوم کامپیوتر در شمار این گروه قرار دارند.

و همچنین دارندگان کارت آبی می‌توانند پس از سه سال اشتغال، به شرط داشتن یک قرارداد کاری معتبر، روی اقامت دائمی برای خود و خانواده ‌حساب کنند. این مهلت سه ساله در صورت مهارت فرد مهاجر در تکلم به زبان آلمانی، به دو سال تقلیل می‌یابد.

RE: کار در آلمان - ahmadpashaei - 22-09-2012

دانشجو چند ساعت در هفته میتونه کار کنه؟همسرش چی؟

RE: کار در آلمان - o_real_love - 23-09-2012

(22-09-2012, 02:52 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود.
دوست عزیز. برای دوره های کارت ابی مقطع تحصیلی خاصی اشاره نشده اما مطمئناً بیشتر بحث نیروی کار متخصص در فیلدهای مورد نظر است که برای درخواست ویزا آبی شما باید یک قرارداد کاری از آلمان و کارت آبی اتحادیه اروپا به کسانی داده می‌شود که شهروند کشوری خارج از این اتحادیه بوده و نیروی کار تخصصی محسوب شوند. متقاضیان دریافت این کارت باید واجد شرایطی باشند که مدرک دانشگاهی و ارائه یک قرارداد کاری با درآمد سالانه دست‌کم ۴۴۸۰۰ یورو بخشی از آن است.
طبق قانون جدید، متخصصان مشاغل خاص یا کمیاب نیز شانس بیشتری برای پذیرش درخواست مهاجرت خواهند داشت. این گروه می‌توانند با درآمد سالانه ۳۵۰۰۰ یورو هم روی پذیرش خود حساب کنند. مهندسان، دانش‌آموختگان رشته‌های ریاضی، پزشکان و کارشناسان علوم کامپیوتر در شمار این گروه قرار دارند.

و همچنین دارندگان کارت آبی می‌توانند پس از سه سال اشتغال، به شرط داشتن یک قرارداد کاری معتبر، روی اقامت دائمی برای خود و خانواده ‌حساب کنند. این مهلت سه ساله در صورت مهارت فرد مهاجر در تکلم به زبان آلمانی، به دو سال تقلیل می‌یابد.
طبق اطلاعاتی که من بدست اوردم با خوندن مطالب سایتای انگلیسی:
نوشته بودن نیازی نیست زبان آلمانی بدونیم کافیه که انگلیسی بدونیم تا بشه ارتباط برقرار کرد
به نظر شما این یه مقداری سخت نمیشه؟
و اینکه از کجا باید شروع کرد؟

RE: کار در آلمان - Shihan - 23-09-2012

(23-09-2012, 11:38 AM)o_real_love نوشته: طبق اطلاعاتی که من بدست اوردم با خوندن مطالب سایتای انگلیسی:
نوشته بودن نیازی نیست زبان آلمانی بدونیم کافیه که انگلیسی بدونیم تا بشه ارتباط برقرار کرد
به نظر شما این یه مقداری سخت نمیشه؟
و اینکه از کجا باید شروع کرد؟
دوست عزیز، بنده نگفتم که انگلیسی به هیچ وجه بدرد نمی خوره اینو بدونید که برای گفتگوی اولیه یک پیشنیاز هم هست. اما در نظر داشته باشید شاید برای کمپانی های بین المللی و خودروسازان مطرح ممکنه شغل به انگلیسی وجود داشته باشه اما به هر حال در بحث کار در مشاغل و شرکتهای داخلی مطمئناً المانی به طبع بیشتر مورد نیازه. از طرفی مطمئن باشید کار در شرکتهای بزرگی چون Siemens , Schneider , BMW و Mercedes و غیره از دانش و تخصص بالایی مورد نیاز است که شاید برای هر فردی این شایستگی وجود نداشته باشه. برای دانستن زبان المانی بهتره به تاپیک خودش مراجعه نمایید اما در تهران باید به موسسات همچون Goethe , OKF مراجعه نمایید.

RE: کار در آلمان - mohamad0014 - 23-09-2012

(22-09-2012, 07:36 PM)ahmadpashaei نوشته: دانشجو چند ساعت در هفته میتونه کار کنه؟همسرش چی؟
دانشجو: در دانشگاه محدودیتی نداره ولی در خارج از دانشگاه هفته ای 20 ساعت.
همسر: اجاز کار ندارد.

RE: کار در آلمان - avinm - 25-09-2012

یعنی برای این ویزای 6 ماهه باید بریم بخش فرهنگی سفارت المان؟

RE: کار در آلمان - Shihan - 25-09-2012

(25-09-2012, 01:34 AM)avinm نوشته: یعنی برای این ویزای 6 ماهه باید بریم بخش فرهنگی سفارت المان؟
متاسفانه یا خوشبختانه شما باید برید بخش فرهنگی اما ممکنه شما را بواسطه blue card منصرف کنند اما کوتاه نیایید و امور را پیگیری کنید.

RE: کار در آلمان - avinm - 27-09-2012

من چند روز پیش زنگ زدم بخش فرهنگی (اقای مالکی) گفتند که اطلاع ندارند. جالب اونجاست که این قوانین جدید رو سفارت های کشورهای دیگه روی ساتشون زدن ولی توی سفارت محترم المان در ایران هیج خبری نیست.