آکادمیا کافه
کار در نروژ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- انجمن: زندگی در نروژ (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)
+----- موضوع: کار در نروژ (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B1%D9%88%DA%98)

صفحات 1 2

RE: کار در نروژ - ForeverBlue - 08-07-2014

برای پیدا کردن کار در کشور نروژ به جز زبان انگلیسی باید به زبان نروژی هم تسلط داشته باشید وگرنه عملا شانسی نخواهید داشت. مسلما گواهینامه های حرفه ای به شما کمک میکند اما زبان نروژی از پیش نیازهاست.

RE: کار در نروژ - rainbow trout - 04-05-2015

با عرض سلام
ببخشید میخواستم بدونم شرایط کاری برای یه دکتری شیلات در نروژ چطور است؟واگر اطلاع دارید در مقایسه باسایر کشورها چطور است

RE: کار در نروژ - Shihan - 05-05-2015

(04-05-2015, 12:55 AM)'rainbow trout' نوشته: با عرض سلام
ببخشید میخواستم بدونم شرایط کاری برای یه دکتری شیلات در نروژ چطور است؟واگر اطلاع دارید در مقایسه باسایر کشورها چطور است

شرایط کلی شغل در اسکاندیناوی برای نروژ و سوئد و دانمارک مطلوب هست اما اگر ابتدا زبان اون کشور رو بخوبی صحبت کنی و سابقه کار مفیدی در اون گرایش و رشته داشته باشی. برای رشته های مهندسی و علوم فرصت خوبی هست بهتره برای پیدا کردن کار در نروژ ابتدا سایت اداره کار  رو اینجا و همچنین سایت جستجو کار اینجا رو بررسی کنید.

RE: کار در نروژ - rainbow trout - 05-05-2015

خیلی ممنون از راهنماییتون
...ببخشید یک سوال دیگه...
در چندسال اخیر مقالات بسیار زیادی از کشور نروژ در مقایسه با دیگر کشورها (حتی امریکا وانگلیس و کانادا و...)در جورنال های  معتبر رشته ما چاپ می شود. آیا میتوان استنباط کرد که شرایبط کاری خوبی در نروژ در مورد رشته ما حاکم است.

RE: کار در نروژ - Shihan - 05-05-2015

(05-05-2015, 11:47 AM)'rainbow trout' نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون
...ببخشید یک سوال دیگه...
در چندسال اخیر مقالات بسیار زیادی از کشور نروژ در مقایسه با دیگر کشورها (حتی امریکا وانگلیس و کانادا و...)در جورنال های  معتبر رشته ما چاپ می شود. آیا میتوان استنباط کرد که شرایبط کاری خوبی در نروژ در مورد رشته ما حاکم است.

همین میتونه قیاس خووبی باشه. البته باید در بخش دانشکده و تحقیقاتی که در زمینه موضوعات داغ در شیلات میشه هم اطلاعات کسب کرد. من خودم بشخصه اون کشورها رو مناسب بری رشته شما در خصوص کار میینم بشرطی که فاکتورهای بالا رو در پست قبل داشته باشی.

RE: کار در نروژ - mehdikhan_60 - 13-05-2015

سلام
من 33 سالمه. مهندس مکانیک هستم و مدرکم لیسانسه. 6 سال سابقه کار در شرکت نفت به عنوان بازرس متریال (QC قطعات مکانیکی ورودی به پالایشگاه) رو دارم. می خواستم بپرسم برای پیدا کردن کار در نروژ شرایطم چطوره و آیا چنین تجربه کاری اونجا مورد نیاز هست و می تونم روش حساب کنم؟
پیشاپیش سپاسگزارم.

RE: کار در نروژ - Shihan - 13-05-2015

(13-05-2015, 12:21 AM)'mehdikhan_60' نوشته: سلام
من 33 سالمه. مهندس مکانیک هستم و مدرکم لیسانسه. 6 سال سابقه کار در شرکت نفت به عنوان بازرس متریال (QC قطعات مکانیکی ورودی به پالایشگاه) رو دارم. می خواستم بپرسم برای پیدا کردن کار در نروژ شرایطم چطوره و آیا چنین تجربه کاری اونجا مورد نیاز هست و می تونم روش حساب کنم؟
پیشاپیش سپاسگزارم.

پیدا کردن کار در نروژ منوط به داشتن سابقه کار مناسب به همراه گواهینامه مناسب و داشتن تسلط بر زبان نروژی هست. ضمناً در اینجا میتونی برخی شغلهای مناسب رو هم جستجو کنید. کار ممکنه وجود داشته باشه اما باید بیشتر در وب سایتها جستجو کنید.

RE: کار در نروژ - erfanmarcopolo - 21-04-2017

با سلام آیا من وقتی فوق لیسانسم تمام شد میتوانم برای کار در نروژ اقدام کنم و شرایط آن چگوه است ؟
چگونه باید ویزا بگیرم و چگونه باید اقدام کنم ؟

RE: کار در نروژ - sattares - 21-04-2018

(28-04-2012, 09:02 PM)soilman نوشته: البته نمیشه گفت برای همه این شرایط هست ولی نروژ به دلیل منابع عظیم نفتی و گازی و معدنی فرصت های شغلی بیشتری تولید می کنه - از جهتی مانند دانمارک، سوئد و فنلاند با نیروی کار متخصص و دانشجویی که اونجا درس خونده مشکل نداره و فرصتی مثه فرصتی گفته شده رو در اختیار دانشجو قرار میده..البته نروژ هوای سردتر و مخارج بیشتری داره ولی گزینه ی بسیار خوبی در اروپا در کنار کشورهای آلمان و هلند هست..من
من هم از آلمان رشته ی محیط زیست پذیرش دارم و هم از دانشگاه NTNU نروژ رشته زمینشناسی نفت. به نظرتون نفت همچان آینده داره تو نروژ؟؟ یا برم آلمان محیط زیست بخونم؟؟

با تشکر

RE: کار در نروژ - automotive - 23-04-2018

(21-04-2018, 09:00 AM)sattares نوشته: من هم از آلمان رشته ی محیط زیست پذیرش دارم و هم از دانشگاه NTNU نروژ رشته زمینشناسی نفت. به نظرتون نفت همچان آینده داره تو نروژ؟؟ یا برم آلمان محیط زیست بخونم؟؟

با تشکر

بله، نفت نروژ همچنان ادامه دارد است، هرچند هیچ تاریخ مشخصی برای پایان یافتن نفت موجود نیست و منابع نروژ نیز به دلیل کثرت شهره نیستند و صرفا به دلیل بهترین شیوه استخراج تا به حال به کار خود ادامه داده اند.
محیط زیست در آلمان نیز بسیار مناسب است.
به نظر من هر دو موقعیت مناسب است، هرچند شاید یافتن شغل در حوزه محیط زیست راحت تر از یافتن شغل در شرکت های نفتی باشد اما این موضوع نسبی است.
به نظر من مالیات، میزان درآمد و شرایط زندگی در هر دو کشور را مشاهده کنید و سپس تصمیم بگیرید. اطلاع داشته باشید که اقتصاد آلمان چهارمین اقتصاد دنیا است.
به هر حال در نهایت یک تصمیم شخصی است.