آکادمیا کافه
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: رشته‌های تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+--- انجمن: صنایع (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9)
+--- موضوع: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - Shihan - 03-08-2014

(01-08-2014, 05:48 AM)'Blunche' نوشته: سلام. ببخشید واقعا نمیدونستم سوالمو کجا باید مطرح کنم. ببخشید اگه نامرتبط بود
من 19 سالمه و تازه کنکور دادم باید انتخاب رشته کنم. از اونجایی که دختر هستم به نظر شما برای من چه رشته ای مناسب تره؟ آیا صنایع برام میتونه خوب باشه؟ چون میخام رشته مو تا مقطع دکترا ادامه بدم و ترجیحم اینه که برای دکترا توی یه دانشگاه خوب آمریکا پذیرش بشم.  میشه یکم راهنماییم کنید؟

دروود بر شما.
دوست عزیز شما اول باید راجع به رشته هایی که درونش علاقه داری برخی رو کنار بذاری. ببینی با کدومش بهتر کنار میای از این منظر که اینده کاریش در ایران و خارج، تعداد ازدیاد دانشگاهها و بورس براش، موقعیت مناسب اجتماعی رشته و بازخوردش به سیستم دانشگاهی و اموزشی و لذت بردن و علاقمندی در ارائه و گسترش موضوعات جدید برای شما.
در کل من از نظر خودم که رشته صنایع رو انتخاب کردم عرض میکنم: شما بعنوان یه دختر این رشته بسایر مناسب خواهد بود بدلیل زیر مجموعه بسیار وسیع مهندسی - مدیریتی و قرار داشتن در جایگاه مناسب اجتماع و فرصت مناسب کار. ضمن اینکه ازدیاد دانشگاههای مخصوصاً در امریکا که یکی از مقاصد پرتعداد این رشته در دانشگاههاست. من در کل بین مهندسی ها صنایع، کامپیوتر، برق (الکترونیک - کنترل - پزشکی) و معماری رو جزو رشته های مناسب برای خانمها در مهندسی میبینم براساس اون مواردی که در بالا ذکر کردم.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - ati ka - 04-08-2014

سلام منم دارم برای ورود به دانشگاه انتخاب رشته میکنم واز جهاتی رشته ی مهندسی صنایع رو خیلی دوست دارم فقط میخوام که بهترین دانشگاهی رو که ممکنه تو ایران انتخاب کنم رتبه ی کشوری من هم 21000  لطفا منو زودتر راهنمایی کنید.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - Shihan - 04-08-2014

(04-08-2014, 05:55 PM)'ati ka' نوشته: سلام منم دارم برای ورود به دانشگاه انتخاب رشته میکنم واز جهاتی رشته ی مهندسی صنایع رو خیلی دوست دارم فقط میخوام که بهترین دانشگاهی رو که ممکنه تو ایران انتخاب کنم رتبه ی کشوری من هم 21000  لطفا منو زودتر راهنمایی کنید.

دوست عزیز
شما اول بفرما ببینم قبولی دانشگاه منطقه چند هستی؟ 1 ؟ 2؟
ضمن اینکه برای مهندسی صنایع با این رتبه خیلی سخت به دانشگاههای سراسری روزانه بشه فکر کرد. مگر دانشگاههای صنعتی جدید که در سیرجان، گلپایگان، سبزوار، همدان و قم و برخی دانشگاههای غیرانتفاعی خوب. 

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - venoos - 24-08-2014

(04-08-2014, 09:52 PM)Mr-Voltage نوشته:
دوست عزیز
شما اول بفرما ببینم قبولی دانشگاه منطقه چند هستی؟ 1 ؟ 2؟
ضمن اینکه برای مهندسی صنایع با این رتبه خیلی سخت به دانشگاههای سراسری روزانه بشه فکر کرد. مگر دانشگاههای صنعتی جدید که در سیرجان، گلپایگان، سبزوار، همدان و قم و برخی دانشگاههای غیرانتفاعی خوب. 
سلام و خدا قوت.
به نظر قبولی شما در رشته ی صنایع کمی دشوار به نظر برسه واینکه دوستمون از دانشگاه های صنعتی جدید اسم بردن باید بگم که صنعتی همدان رشته ی صنایع رو نداره!!

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - bootimar - 25-08-2014

سلام دوستان 
من صنایع-صنایع خوندم ، دانشگاه آزاد شیراز با معدل 17.04.
فاقد سابقه کار و مقاله نیز.
زبانم خوبه هرچند امتحان ندادم هنوز.
الان ارشدمو موسسه غیر انتفاعی-گرایش سیستم های اقتصادی اجتماعی، قبول شدم. واسم گرفتن پذیرش و صدالبته همراه با فاند مهمه. تو دوره لیسانس علاقه ای به بررسی سیستم های مدیریتی و مباحث مرتبط با اون رو نداشتم و ضمن اینکه، این موسسه غیرانتفاعی نوپا هستش و اولین سالی هست که ارشد صنایع آورده!
و نتایج آزاد هم که بیاد احتمالش زیاد هست که قبول شم (گرایش خودم، برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها)
بارها دیدم دوستان گفتن برای گرفتن پذیرش، نگاه به رزومه و کارای پژوهشی، GPA و نمره زبانت میکنن تا اسم دانشگاه. 

الان با توجه به هدفم و آینده این دوتا گرایش و سطح علمی این دوتا دانشگاه( که البته یکی ش در مدرک با نام موسسه مکتوب خواهد شد نه دانشگاه!) چه کنم ؟ 
برم گرایش سیستم و فارغ از نام موسسه بودنش، همه تلاشمو بذارم روی مقاله نوشتن و نمره زبان و درسام ؟ یا؟...

سپاس ازینکه وقت میذارید و نظرتونو میگید.

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - Shihan - 25-08-2014

(25-08-2014, 06:50 PM)'bootimar' نوشته: سلام دوستان 
من صنایع-صنایع خوندم ، دانشگاه آزاد شیراز با معدل 17.04.
فاقد سابقه کار و مقاله نیز.
زبانم خوبه هرچند امتحان ندادم هنوز.
الان ارشدمو موسسه غیر انتفاعی-گرایش سیستم های اقتصادی اجتماعی، قبول شدم. واسم گرفتن پذیرش و صدالبته همراه با فاند مهمه. تو دوره لیسانس علاقه ای به بررسی سیستم های مدیریتی و مباحث مرتبط با اون رو نداشتم و ضمن اینکه، این موسسه غیرانتفاعی نوپا هستش و اولین سالی هست که ارشد صنایع آورده!
و نتایج آزاد هم که بیاد احتمالش زیاد هست که قبول شم (گرایش خودم، برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها)
بارها دیدم دوستان گفتن برای گرفتن پذیرش، نگاه به رزومه و کارای پژوهشی، GPA و نمره زبانت میکنن تا اسم دانشگاه. 
الان با توجه به هدفم و آینده این دوتا گرایش و سطح علمی این دوتا دانشگاه( که البته یکی ش در مدرک با نام موسسه مکتوب خواهد شد نه دانشگاه!) چه کنم ؟ 
برم گرایش سیستم و فارغ از نام موسسه بودنش، همه تلاشمو بذارم روی مقاله نوشتن و نمره زبان و درسام ؟ یا؟...
سپاس ازینکه وقت میذارید و نظرتونو میگید.

دروود بر شما.
دوست عزیز ضمن عرض خوش امدگویی به شما.
ملاحظه کنید خیلی کلی عرض کنم اگر ملاک پذیرش با فاند در دانشگاههای کشورهای مختلف باشه تنها معدل بالا، نمره زبان و کیفیت مقالات کار شده تضمین کننده اینده تحصیلی شماست. نه عنوان دانشگاه!!!
اگر هم خیلی تمایل به تحصیل در دانشگاههای خاص دارید ممکنه درصدی رو به عنوان دانشگاه اختصاص بدهند اما مطمئن باش همه اش نیست. این مهمه که شما چقدر رزومه قوی داری و از دانش خوبی در رشته و گرایش خودت میدونی و موضوعات و ایده های اینده شما نقش خوبی در مسیر تحصیلی شما داره. پس چه بسا دانشگاه ازاد و سراسری و موسسه وغیره!!!!! مهم اطلاعات و دانشی است که با خود حمل میکنی در کنارش رزومه قوی.
ازاد اندیش باشی

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - susu - 11-09-2014

با سلام وعرض خسته نباشید
من 19 سالمه و امسال میرم دانشگاه تو رشته ی مهندسی صنایع شروع میکنم به درس خوندن تمایل زیادی دارم که بعد از دوره لیسانس از ایران برم و میخواستم برای سهولت برای رفتن هر طور شده یه مقاله isi بنویسم و شده تو کل 4 سال روزی 20 ساعت تلاش کنم حاضرم این کارو بکنم.میشه خواهش کنم راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم؟
سپاسگزارم

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - saaaaam - 11-09-2014

(11-09-2014, 01:33 PM)'susu' نوشته: با سلام وعرض خسته نباشید
من 19 سالمه و امسال میرم دانشگاه تو رشته ی مهندسی صنایع شروع میکنم به درس خوندن تمایل زیادی دارم که بعد از دوره لیسانس از ایران برم و میخواستم برای سهولت برای رفتن هر طور شده یه مقاله isi بنویسم و شده تو کل 4 سال روزی 20 ساعت تلاش کنم حاضرم این کارو بکنم.میشه خواهش کنم راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم؟
سپاسگزارم

سلام بر شما
دوست خوبم اولا نفرمودی کدام دانشگاه پذیرفته شدی؟ ثانیا شما همه تلاشت را بکن معدلت را تا جایی که می تونی بالا ببری اگه میخوای بعدها شانس بالایی برای بورس شدن داشته باشی معدلت را بالای 18 ببر و نگه دار
و در مرحله بعد پیشنهاد می کنم کلاس زبان را از الان شروع کنی و اصلا وقفه نندازی 
انشاله موفق می شی

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - paras2pp - 21-12-2014

سلام
دوستان برای دانشگاه middle east(خاورمیانه) که تو شهر آنکارا هستش،شرایطش واسه master چی هستش؟
معدل کارشناسی من 15.69 هستش.رشته ام هم مهندسی صنایع
.میخواستم واسه مستر اقدام کنم.تافل وGRE میخواد؟ یا tomer و yds وales?
میخواستم واس ترم پاییز اونجا باشم.
به غیر از این دانشگاه،کدوم دانشگاه دیگه که تو آنکارا باشه برای رشته ام خوبه؟
هزینه ی دانشگاه خاورمیانه از بقیه ی دانشگاه های آنکارا بالاتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

RE: نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته صنایع - Glee - 21-12-2014

(21-12-2014, 03:53 PM)'paras2pp' نوشته: سلام
دوستان برای دانشگاه middle east(خاورمیانه) که تو شهر آنکارا هستش،شرایطش واسه master چی هستش؟
.میخواستم واسه مستر اقدام کنم.تافل وGRE میخواد؟ یا tomer و yds وales?
میخواستم واس ترم پاییز اونجا باشم.
به غیر از این دانشگاه،کدوم دانشگاه دیگه که تو آنکارا باشه برای رشته ام خوبه؟
هزینه ی دانشگاه خاورمیانه از بقیه ی دانشگاه های آنکارا بالاتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام
میتونید رشتتون و جزتیاتش رو اینجا پیدا کنید.
مدارک لازم برای  Graduate School of Natural and Applied Sciences Application  رو هم اینجا ببینید. کل این سایت و تمام گزینه هایی سمت راست رو لطفا مطالعه کنید.
یا باید جی آر ای داشته باشید و یا آلس.
تافل یا معادل اون لازمه.
ترمی حدوده 800 لیر، ظاهرا حدود 1000 لیر هم هزینه ی ماهیانه میشه.