آکادمیا کافه
اقامت دائم استرالیا SkillSelect - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: مهاجرت به استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: اقامت دائم استرالیا SkillSelect (/Thread-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-SkillSelect)

صفحات 1 2 3 4 5 6

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - Madridista - 11-09-2014

دوستان من بدون خدمت سربازی می خوام برای تحصیل برم استرالیا. البته با گذاشتن وثیقه و به صورت قانونی.
بعد از تحصیل اگر بخوام برای گرفتن اقامت دائم اقدام بکنم از من کارت پایان خدمت می خوان؟ یکی از کسانی که وکیل هست این رو به من گفت. آیا درسته؟

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - panizmostowfi - 15-11-2014

سلام دوستان،
این بحث Skillselect  واقعا پیچیده است. من دنبال ویزای پرمننتم. رشته ام مترجمی زبان انگلیسی، مقطع کارشناسی بوده. میدونم باید NAATI مدارکم رو ارزیابی کنه، معدلم 14.87، 3 سال هم سابقه ی کاری دارم. Freelance و قراردادی هم سابقه دارم . آیلتسم Reading 8.0 writing 6.5 speaking 7.5 listening 8.5 شده ولی گمونم ناتی واسه مترجم رایتینگ 7.0 میخواد. الان نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم کسی می تونه راهنماییم کنه که قدم بعدی چیه؟ باید دوباره آیلتس بدم؟

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - Shahrouz - 31-01-2015

(15-11-2014, 04:49 PM)'panizmostowfi' نوشته: سلام دوستان،
این بحث Skillselect  واقعا پیچیده است. من دنبال ویزای پرمننتم. رشته ام مترجمی زبان انگلیسی، مقطع کارشناسی بوده. میدونم باید NAATI مدارکم رو ارزیابی کنه، معدلم 14.87، 3 سال هم سابقه ی کاری دارم. Freelance و قراردادی هم سابقه دارم . آیلتسم Reading 8.0 writing 6.5 speaking 7.5 listening 8.5 شده ولی گمونم ناتی واسه مترجم رایتینگ 7.0 میخواد. الان نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم کسی می تونه راهنماییم کنه که قدم بعدی چیه؟ باید دوباره آیلتس بدم؟

درود
ناتی، آزمون مترجمی دارد. در این امتحان شرکت کردید؟

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - shaparak_p66 - 01-02-2015

سلام
ازمون آیلتس حتما باید جنرال باشه. من 6 آکادمیک دارم. میشه اقدام کنم یا باید حتما جنرال امتحان بدم؟؟

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - Bahram - 26-02-2015

خوان هفتم نیز کامل شد!
اقامت دائم من بعد از ۹ ماه به نتیجه رسید و به من اعطا شد! 
اداره مهاجرت استرالیا با توجه به تغییرات اخیری که در سیاستها و سیستم بررسی متقاضیان اقامت دائم اعمال کرده بود، قرار شده بود به بررسی‌هاشون سرعت بدهند و ظرف نهایت ۳ ماه تکلیف پرونده ها رو روشن کنند. من اواخر جون ۲۰۱۴ پرونده‌ام رو خودم بدون وکیل به جریان انداختم، اواخر ماه دوم یکبار با من تماس گرفتند و نقصی پرونده‌ام رو ازم پرسیدند و دیگه خبری ازشون نشد، حتی یکبار اعتراض کردم و پرسیدم چرا مال من اینقدر طول کشیده؟ ولی گفتند باید صبر کنی. خلاصه خیلی غافلگیرانه و بدون هیچ سوال دیگری اقامتم رو برام ارسال کردند(من آزمایشات پزشکی+تست ایدز رو قبلا سر ویزای Graduate داده بودم و چون زیر یکسال از تاریخش گذشته بود دوباره ازم نخواستند)
نکته مهم این که سعی کنید پرونده‌تون هیچ نقصی نداشته باشه و چیزی از قلم نیندازید و همه چیز از همون اول کامل باشه. فکر کنم همین اشتباه من کار من رو ۷ ماه به عقب انداخت!
بچه‌ها خیلی خوشحالم، ۴ سال برای این لحظه شبانه روز زحمت کشیدم و لحظه‌شماری کردم. من با ویزای دانشجویی در مقطع ارشد به استرالیا اومدم و دو مدرک مستر مهندسی رو تکمیل کردم. بعد هم در یک شرکت بزرگ بین‌الملی در زمینه تحصیلم مشغول بکار شدم و از وضعیتم راضی هستم. امیدوارم همه‌تون به خواسته‌هاتون در زندگی برسید.

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - oliver - 06-03-2015

سلام دوستان من طبق محاسبات امتیاز بندی استرالیا ۵۰ امتیاز میگیرم بدون سابغه کار (که با سابغه ۳ ساله میشه ۵۵) ویزای ۴۸۰ اسپانسری فکر کنم میخواستم بدونم ۱- کار دانشجویی سابغه حساب میشه ؟ بعد با مدرک MCSA, MCSE ماکروسافت و فوق لیسانس نرمافزار دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان ابهر با رنکینگ ۷۹ - (IELTS 7) دارم و سابغه کار همزمان با تحصیل از جمله تدریس در آموزشگاه ها در زمینه شبکه و برنامه نویسی و... و همینطور یه سری سابغه در اجرای پروژه های کوچیک و بزرگ شبکه با متن قرارداد  سابغه کار حساب میشه آخه بیشتر کار من طراحی شبکه هست و خودم برای خودم کار میکنم چطوریه این فضایا و حتی پروژه های طراحی سایت با متن قرارداد این هار و سازمان اسسمنت چطور محاسبه میکنه هدف من اینه ببینم با این سابغه ها اسس میشم آیا ؟ 

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - Bahram - 26-03-2015

(06-03-2015, 06:05 PM)'oliver' نوشته: سلام دوستان من طبق محاسبات امتیاز بندی استرالیا ۵۰ امتیاز میگیرم بدون سابغه کار (که با سابغه ۳ ساله میشه ۵۵) ویزای ۴۸۰ اسپانسری فکر کنم میخواستم بدونم ۱- کار دانشجویی سابغه حساب میشه ؟ بعد با مدرک MCSA, MCSE ماکروسافت و فوق لیسانس نرمافزار دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان ابهر با رنکینگ ۷۹ - (IELTS 7) دارم و سابغه کار همزمان با تحصیل از جمله تدریس در آموزشگاه ها در زمینه شبکه و برنامه نویسی و... و همینطور یه سری سابغه در اجرای پروژه های کوچیک و بزرگ شبکه با متن قرارداد  سابغه کار حساب میشه آخه بیشتر کار من طراحی شبکه هست و خودم برای خودم کار میکنم چطوریه این فضایا و حتی پروژه های طراحی سایت با متن قرارداد این هار و سازمان اسسمنت چطور محاسبه میکنه هدف من اینه ببینم با این سابغه ها اسس میشم آیا ؟ 

خیر، تا جایی که من اطلاع دارم کار دانشجویی سابقه حساب نمیشه. ملاک سابقه کاری تمام وقت، همراه با دستمزد، و شامل بیمه، بعد از اتمام تحصیلات، برای یک کارفرمای حقیقی است. 
به حرف من اکتفا نکنید و باز با افراد بیشتری مشورت کنید حتماً.

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - نسیم - 28-04-2015

سلام
براي مهاجرت به استراليا مدرك آيلتس آكادميك قابل قبول هست يا اينكه حتمن بايد جنرال باشه؟ من از دفتر يك وكيل در زمينه مهاجرت استراليا تلفني پرسيدم و گفتن كه قابل قبوله ولي ميخوام مطمءن بشم چون توي دفترچه راهنما اينطوري نوشته:
IELTS has an academic test and a general training test. Unless you are required to do otherwise by your assessing authority you only need to take the general training test.
ازين نوشته نميتونم جواب سوالمو بگيرم!!!!

RE: اقامت دائم استرالیا SkillSelect - amirfriendship - 02-05-2015

(01-02-2015, 10:14 AM)'shaparak_p66' نوشته: سلام
ازمون آیلتس حتما باید جنرال باشه. من 6 آکادمیک دارم. میشه اقدام کنم یا باید حتما جنرال امتحان بدم؟؟

نه.آکادمیک هم قبول می کنن.فرقی نداره

[برش] نحوه نوشتن رزومه کاری - borzou - 08-06-2015

سلام ، من میخوام برای ویزای 190 مهاجرت به استرالیا اقدام کنم ، کسی از دوستان هست که درباره رزومه مناسب برای این کار اطلاعات داشته باشه یا خودش اقدام کرده باشه و موفق بوده ؟