آکادمیا کافه
نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان (/Thread-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%B1%DB%8C%D8%AC%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%84-%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - saaaaam - 11-07-2014

رشته اپلای شده: Phd in Finance - دانشگاه تاسمانیا - سال اپلای2013
مقطع تحصیلی کارشناسی - نام دانشگاه - معدل: حسابداری - علوم اقتصادی - 13.5
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد - نام دانشگاه - معدل: مدیریت بازرگانی گرایش مالی- ازاد تهران - 17
تعداد مقالات آی اس ای با ذکر ایمپکت آنها: 8 تا ایندکس
تعداد مقالات غیر ای اس ای خارجی: 5 عدد
تعداد مقالات علمی پزوهشی فارسی: 5 عدد
تعداد مقالات علمی ترویجی فارسی: 5 عدد
تعداد مقالات علمی فارسی: 3 عدد
تعداد کتب تالیفی: 4 عدد
تعداد مقالات ارائه شده در کنفرانس های بین المللی: 2 عدد
تعداد مقالات ارائه شده در کنفرانس های ملی یا داخلی: 2 عدد
نمره زبان: آیلتس 6.5 هیچ اسکیلی کمتر از 6 نبود
افر دریافتی از دانشگاه: پذیرش - بورسیه (چه نوع و به چه میزان): ریجکت
ایمیل اولیه:
Thank you for your interest in our program.
We do not offer Master degree by research but we do have a strong PhD program in Economics and Finance. If you would like to pursue a PhD degree with us, please send me your application that help me assess your academic capability as well as whether we have capacity to supervise a student in your interested area.
The application should include:
·         a copy of ALL your academic transcripts
·         a copy of your English language assessment (IELTS, TOEFL…)
·         a sample of your written research work, either a published paper or masters thesis or equivalent sample.
·         a research proposal
·         your CV.
Could you please send me these documents in PDF format? 
Could you please let me know how you will finance your PhD study here? We have offered a few scholarships but these are extremely competitive, so you are strongly encouraged to look for other financial sources as well.
ایمیل نهایی:
Thank you for your PhD application at our School.
 Given our careful consideration on all of your documents, unfortunately, we regret to inform you that your academic background is not sufficiently strong for a PhD place in our School. I am sorry that I do not have better news.
On this occasion, I wish you will be successful in your future career.
Best regards,
Thu Phuong
-----------------------------------------------------------
Dr. THU PHUONG PHAM | Lecturer in Finance
School Graduate Research Coordinator
School of Economics and Finance | Faculty of Business 
GPO Box 85 Hobart 7001
AUSTRALIA

THE UNIVERSITY OF TASMANIA
Rm 413, Commerce Building, Sandy Bay | The University of Tasmania | TAS | 7005
T: 03 6226 7235 | F: 03 6226 7587 |E: thuphuong.pham@utas.edu.au

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - saaaaam - 11-07-2014

رشته اپلای شده: Phd in Finance - دانشگاه مرکزی کوینزلند CQU - سال اپلای2013
مقطع تحصیلی کارشناسی - نام دانشگاه - معدل: حسابداری - علوم اقتصادی - 13.5
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد - نام دانشگاه - معدل: مدیریت بازرگانی گرایش مالی- ازاد تهران - 17
تعداد کتب تالیفی: 4 عدد
نمره زبان: آیلتس 6.5 هیچ اسکیلی کمتر از 6 نبود
افر دریافتی از دانشگاه: پذیرش - بورسیه (چه نوع و به چه میزان): بررسی نشد
این دانشگاه قبل از بررسی مدارک برای پذیرش یا بورس از من گواهی تمکن مالی خواست ! من هم گفتم بدون بورس نمی تونم بیام دیگه جواب ندادن!
نمونه نامه ها:
Thank you for your email however, your application cannot be accepted as complete as you have not included a completed application form indicating if you are applying for admission or scholarship or both.
Please refer to step 7 on our website "How to Apply" page and submit this so your application can progress.http://www.cqu.edu.au/research/future-candidates/apply
And see the Scholarships page for the scholarship application form http://www.cqu.edu.au/research/future-candidates/scholarships
Regards,
Katie Ross
, Administrative Assistant, School of Graduate Research CQIRP CQUniversity Building 361, Ibis Avenue Rockhampton QLD 4702
AUSTRALIA
Ph: +61 7 4923 2607
Fax: +61 7 4923 2600
Website: www.cquni.edu.au
نمونه 2:
Thank you for returning the pre-screening forms promptly.  Please be aware applicants are required to provide evidence of their financial support in order to successfully complete the pre-screening process.
Your application will remain pending until your financial statement have been received which demonstrate you have sufficient funding.
Kind regards
Danielle

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - blur - 28-02-2015

من ریجکت نشدم اما استادم در دانشگاه موناش گفت اگر اپلای کنی پذیرش هم بدن اسکولارشیپ بهت تعلق پیدا نمیکنه. هرچند پروپوزال و همه چیز آماده بود. دلیلش هم این بود که نمره رایتینگم تنها یک نمره کمتر از مینی مم رایتینگ دانشگاه بود، هرچند نمره کلم 8 نمره بیشتر از مینی مم کلشون بود. اونچه در پروسه فهمیدم این بود که خیلی روی مینی مم های زبانشون سخت گیرن. و اینکه میشه گفت در حالت مقایسه ای و نسبی آوردن مینی مم آیلتس هاشون راحت تر از مینی مم تافلی هست که میدن.

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - amirfriendship - 15-07-2015

(28-02-2015, 04:15 PM)blur نوشته: من ریجکت نشدم اما استادم در دانشگاه موناش گفت اگر اپلای کنی پذیرش هم بدن اسکولارشیپ بهت تعلق پیدا نمیکنه. هرچند پروپوزال و همه چیز آماده بود. دلیلش هم این بود که نمره رایتینگم تنها یک نمره کمتر از مینی مم رایتینگ دانشگاه بود، هرچند نمره کلم 8 نمره بیشتر از مینی مم کلشون بود. اونچه در پروسه فهمیدم این بود که خیلی روی مینی مم های زبانشون سخت گیرن. و اینکه میشه گفت در حالت مقایسه ای و نسبی آوردن مینی مم آیلتس هاشون راحت تر از مینی مم تافلی هست که میدن.

دوستی می گفت همانطور که در مهاجرت سر آیلتس آکادمیک و جنرال حساس نیستند , در پذیرش دانشگاه هم خیلی به آیلتس جنرال گیر نمی دن.من آیلتس جنرال 7 دارم.می خواستم اپلای کنم.نمی دونم چی میشه؟ممکنه گیر بدن؟

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - blur - 16-07-2015

(15-07-2015, 06:40 PM)amirfriendship نوشته: دوستی می گفت همانطور که در مهاجرت سر آیلتس آکادمیک و جنرال حساس نیستند , در پذیرش دانشگاه هم خیلی به آیلتس جنرال گیر نمی دن.من آیلتس جنرال 7 دارم.می خواستم اپلای کنم.نمی دونم چی میشه؟ممکنه گیر بدن؟

برا اپلای شما باید آیلتس آکادمیک بدین و باید بگم که به مینی مم ها حساسن.

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - amirfriendship - 20-07-2015

اگر کسی اقامت استرالیا را داشته باشه , باز هم باید ایلتس ارائه بده؟

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - Glee - 08-02-2016

آیا سابقه visa refusal از کشورهای دیگه میتونه تاثیری در اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیایی داشته باشه؟
با توجه به اینکه چند سئوال اول در فرم اپلیکیشن آنلاین بعضی از دانشگاههای استرالیایی در مورد سابقه ویزای کشورهای دیگه و همینطور دلایل ریجکت هست و جزو سئوالات اجباری هم هستن.

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - iman7 - 09-02-2016

(08-02-2016, 04:30 PM)Glee نوشته: آیا سابقه visa refusal از کشورهای دیگه میتونه تاثیری در اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیایی داشته باشه؟
با توجه به اینکه چند سئوال اول در فرم اپلیکیشن آنلاین بعضی از دانشگاههای استرالیایی در مورد سابقه ویزای کشورهای دیگه و همینطور دلایل ریجکت هست و جزو سئوالات اجباری هم هستن.

اینکه تاثیرش چیه رو مطمئن نیستم. چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ریجکت از امریکا با بند 214 اصلا مهم نیست و تاثیری نداره. اگه منظور بندهای دیگه س هم خوب استرالیا هم تحریم هایی رو علیه ایران داره اما تمام شنیده های من تا حالا این بوده که نسبت به امریکا اسون گیر تر هستن منطقی تر برخورد می کنن. اوضاع رشته های مربوط به انرژی هم که احتمالا از این به بعد بهتر خواهد شد. اما احتمال دسترسی به سابقه ویزای همدیگه هست پس سوال ها رو درست جواب بدید معقول تره.

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - سینا داودی - 31-10-2018

(09-07-2014, 11:49 AM)saaaaam نوشته:
رشته اپلای شده: Phd in Finance - دانشگاه استرالیای جنوبی - سال اپلای 2013
مقطع تحصیلی کارشناسی - نام دانشگاه - معدل: حسابداری - علوم اقتصادی - 13.5
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد - نام دانشگاه - معدل: مدیریت بازرگانی گرایش مالی- ازاد تهران - 17
تعداد مقالات آی اس ای با ذکر ایمپکت آنها: 8 عدد ای اس ای ایندکس
تعداد مقالات علمی ترویجی فارسی: 5 عدد
تعداد کتب تالیفی: 4 عدد
تعداد مقالات ارائه شده در کنفرانس های بین المللی: 2 عدد
نمره زبان: ایلتس اکادمیک 6.5 
افر دریافتی از دانشگاه: پذیرش - بورسیه (چه نوع و به چه میزان):
1- استاد پیدا کردم خودش ریس دپارتمان بود و گفت همه جوره ساپورتت می کنم
2- نمره ایلتس 7 می خواست دانشگاه ولی یک تبصره داشت که اگر دو مقاله به زبان انگلیسی داشته باشی نمره زبان را ویو می کنند.

Thank you for your email, and your expression of interest in applying for the Masters by Research program in the University of South Australia Business School.
From the assessment that was made of your recent application for the PhD program, it was identified that you do not meet the English language proficiency requirements for entry into the PhD program. It was also identified that there is currently no supervision available in your research area. Please note, the entry criteria for the Masters by Research program is the same as the PhD program with regards to English language proficiency requirements and supervision availability and therefore, we regret to advise, that according to your previous application and assessment, you would not be eligible for entry into the Masters by Research program in the UniSA Business School. 
Kind regards, 
Michelle Trimboli
Administrative Officer: Research
University of South Australia Business School

سلام آقای سام. من هم همین دانشگاه رو اقدام کردم ( البته ریسرچ مستر فاینانس) .و سوپروایزرم حتی گفت همه کارهات رو حل میکنم. اونا تافل 100 میخواستن واسه اسکولار RTPi  & UPS و من تافلم 98 بود. استادم هفته پیش بهم گفت اسکولار نمیگیری درحالیکه قبلش گفته بود صحبت کردم مشکل کمبود دو نمره تافلت رو حل کردم.
. من لیسانس مکانیک و فوق تو رشته   MBA  گرایش مالی از دانشگاه تبریز دارم. یک مقاله ، تافل 98 و جی آر ای کوانت 167 و وربال 149.
الان می خوام ببینم چیکار کنم؟ یک سال و نیم هست تو این مسیرم. تا حدودی دلسرد شدم که نمیتونم پذیرش با فاند بگیرم. آمریکا که اصلا حرفشو نزنید. اروپا سخته و دکتری سه ساله. پروپوزال ندارم و فقط به استادها ایمیل میزنم.حتی ریسرچ مستر ها رو هم اقدام کردم ( انگلستان. هلند. فرانسه. استرالیا. نیوزیلند) احساس میکنم این همه تجربه شما خیلی به من کمک میکنه. متاسفانه پیغام به صورت خصوصی هم نمیشه به شما ارسال کرد. صحبت با شما خیلی میتونه موثر باشه.
متشکرم،
سینا

RE: نتایج ریجکت استرالیا و بررسی علل ان - سینا داودی - 31-10-2018

(09-07-2014, 10:44 PM)saaaaam نوشته: رشته اپلای شده: Phd in Finance - دانشگاه گریفیث- سال اپلای 2013
مقطع تحصیلی کارشناسی - نام دانشگاه - معدل: حسابداری - علوم اقتصادی - 13.5
تعداد مقالات غیر ای اس ای خارجی: 5 عدد
تعداد کتب تالیفی: 4 عدد
نمره زبان: آیلتس 6.5 هیچ اسکیلی کمتر از 6 نبود
افر دریافتی از دانشگاه: پذیرش - بورسیه (چه نوع و به چه میزان) : پذیرش بدون فاند
من با یک پرفسور مکاتبه کردم خیلی تشویقم کرد و 2 نفر هم بهم پیشنهاد کرد که کلا سه نفری سوپروایزرم بشن نمونه ایمیل ها شون را ببینید:
Dear Saaaaam,
Thank you for your interest in pursuing a PhD at Griffith University and for considering me as a potential supervisor.  I find the PhD proposal that you submitted to be interesting, and I note that you have experience in publishing in international journals which is certainly very positive.I would be interested in supervising your PhD;  however, it would be best if there are additional supervisors.  I would like therefore to check if one of my colleagues who is an expert in risk management, Dr. ...., is able and interested to be one of the supervisors for your PhD.  I am therefore sending her a copy of this email.As soon as I get a response from Dr ...., I will be in contact with you again to provide further advice.
با پیگیری استاد ایمیل بعدی:
Dear Saaaaam,
Further to my email, I would like to inform you that Dr (vvvvvvv@griffith.edu.au) has already expressed interest in also being a supervisor for your PhD.  Hence, in your PhD application, you may indicate that your proposed supervisors are the abovementioned.Please contact Professor Richard Chung (R.Chung@griffith.edu.au)- the PhD (Higher Degree Research) Convenor in Finance for advice on how to proceed with your PhD application.
این ایمیل را هم یکی از سوپروایزرها بهم فرستاد:
Hi
I am very pleased to hear from you. Thanks for letting me know your progress and sending me your documents. I am very happy work with> along with Professor Roca and Dr Todorova for your PhD research to reach high.
I remember that at the beginning of this year, I, based on your research background and publications, strongly suggested to the school that you should start the confirmation year straightforward at Griffith, rather than from the qualified program year, and thus you can apply for various scholarships as my PhD students did. One of my PhD> students won three scholarships starting in 2013. As you have a
high chance to win a few scholarships, I encourage you to apply via Griffith online system.
Your research topic is quite interesting and promising. When you are in
Brisbane, please come and meet me.
All the best.
با همه این مکاتبات و ایمیل ها همه به من نظر میدادن که 100% بورسی یکبار هم دیفر کردم و راند دوم بورس هم شرکت کردم ولی حقیقت اینجاست که رشته فایننس بیس خیلی قوی ریاضی و مالی میخواد و شانسی برای بورس نداشتم. من نمی دانم این رشته من در اوردی مدیریت بازرگانی گرایش مالی را چرا درست کردن من که خیلی ضرر کردم این رشته تحصیل کردم
این نکته که من همیشه میگم استاد نقش زیادی در بورس شدن نداره و زیاد رو حرفش حساب نکنید این هم مدرکش
همین دانشگاه رو اقدام کردم. همین جناب آقای پروفسور روکا که فکرکنم هندی هم هست. اسکولارشیپ نمیدن و این هم نمونه ایمیل:
Dr Victor Wong
Program Director, Master of Finance
Griffith University

Dr Alexandr Akimov
Foundation Program Director, Master of Finance
Griffith University

Dear Victor and Alexandr

May I forward to you the attached enquiry from a prospective student in our Master of Finance Program who has interest in pursuing a PhD degree after the Master of Finance completion.

In this regard, if, in your evaluation, he qualifies for entry into the Program, is it possible to put him in a track where he will be doing an academic dissertation, right from the beginning of the Program, if it is possible.  This way, he will be able to write an excellent dissertation that will prepare him for the PhD.

I will be happy to get involved in the supervision with Dr Akimov, perhaps on a topic on the "What Drives the Volatility of the Bond Markets:  A Global and Sectoral Analysis". which can be refined further later.  The idea is to get his started on the dissertation right at the beginning of the Program rather than later.

In the meantime, I will leave to you, Victor, to provide an official response to the student.

Thank you.

Kind regards,

Eduardo