انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- موضوع: انتخاب عنوان پایان نامه رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) |
RE: انتخاب عنوان پایان نامه - mona - 09-10-2013 (09-10-2013, 08:31 PM)'eliroz' نوشته: آمار و ارقام را برای بین الملل از کجا گیر بیارم ؟ برای ایران هم سایت خوبی میشناسی ؟ مثلا اگر بخواهم تاثیر کتاب خوانی در gdp را حساب کنم فروش این کتاب ها را از کجا داده هایش را پیدا کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: انتخاب عنوان پایان نامه - eliroz - 09-10-2013 (09-10-2013, 09:02 PM)'mona' نوشته: مونا جان
این هم سایت های داده برای داده های بین المللی میتونی از داده های بانک جهانی که به WDI معروفه و آمارهای مالی بین المللی IFS استفاده کنی. اگه دیتا بیس شون هم پیدا کنی خوبه . من دارم اما نرم افزارش ورژن 2008 هست . تو خود سایت میتونی داده های رو به صورت اکسل بگیری. ولی کار کردن و پیدا کردن داده با استفاده از نرم افزارش راحتره. در مورد ایران هم داده داره، تو ایران هم دیتابیس بانک مرکزی موضوع ات خاص میشه باید اول بگردی ببینی داده هاش هست. واسه ایران شک دارم داده پیدا کنی. WDI : http://data.worldbank.org/data-catalog/world-development-indicators IFS (IMF) : http://elibrary-data.imf.org/finddatareports.aspx?d=33061&e=169393 RE: انتخاب عنوان پایان نامه - naghme37 - 03-07-2014 سلام از راهنمایی های دوستان کلی استفاده کردم و بسیار سپاسگزارم. من ترم 4 ارشد رشته اقتصاد انرژی دانشگاه آزاد هستم.برای انتخاب موضوع پایان نامه مشکل دارم.علاقه من به مسائل بین رشته ای و مرتبط با مسائلو مشکلات زیست محیطی و اقتصاد سبز و انرژی های نو و تجزیه پذیره (سر پر سودایی دارم!!!) نمیدونم از کجا شروع کنم؟چطور پیش برم؟میخام موضوعی باشه که هم مورد توجه داخل کشور باشه هم خارج اگر تونستم بواسطه انتخاب این موضوع هم آینده شغلی داشته باشم و هم برای ادامه تحصیلم راهگشا باشه. استادی که مدنظرمه اکثر مقالاتش پیرامون اقتصاد کشاورزی بوده و دیگری هم بیشتر به مبحث مالیات ها روی اسن موضوعات پرداخته از طرفی شرکتهای نفت و مراکز تحقیقاتی توی ایران رو که بررسی میکنم بیشتر روی نحوه قیمت گذاری کار کردن به این نتیجه رسیدم تلفیقی از هر دو باشه. ولی چی؟ اینها مکنونات درونی منه حالا ممنون میشم باتوجه به آنچه گفتم منو راهنمایی کنید و یا اگر موضوع دیگه ای مدنظرتونه لطف کنید و مطرح کنید. با سپاس[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: انتخاب عنوان پایان نامه - eliroz - 15-07-2014 (03-07-2014, 03:42 PM)'naghme37' نوشته: سلام سلام
دوست عزیز شما به چند موضوع که هر کدوم واسه خودش زیرمجموعه های زیادی داره علاقه مندی و با بررسی و با توجه به بازار کار میخواین تلفیقی کار کنین. بهتره یه سرچ کوچولو کنین تو موسسات تحقیقاتی مرتبط با انرژی و ببین که راجع به نحوه قیمت گذاری انرژی های نو تا حالا کار شده یا نه. به نظرم قیمت گذاری انرژی های نو ( خورشیدی، هسته ای و....) موضوع جالبی هست و جای کار داره و آینده خوبی داره. موفق باشین RE: انتخاب عنوان پایان نامه - soilman - 20-07-2014 ببینید همانطور که eliroz اشاره کردن بهترین کار اینه که یه جستجو بکنید در مجلات و ژورنال های مورد نظر... در اینکه اساتید ایران ممکنه اونقدر به روز نباشن شکی نیست ولی در مقطع ارشد بیشتر کار رو دوش شماس اقتصاد سبز بحث جالبه.مثلا مالیات های سبز یکی از اون بحث هاست.شما مواردی رو اشاره کردید که هر کدومشون برای خودشون شاخه ای هستند پس زیاد دنبال این نباشید که یه جوری به هم ربط داشته باشن یا بین رشته ای و موضوعی در بیاد چون پیچیدگی کار بیشتر میشه آلودگی هوا هم در کنار مباحث دیگه موضوع در خور توجهی هست دو تا ژورنالی که می تونم بهتون پیشنهاد کنم http://www.journals.elsevier.com/renewable-energy/ http://www.journals.elsevier.com/journal-of-cleaner-production/ پس شما بهتره همانطور که اشاره شد به ژورنال های مرتبط سر بزنید و مقالاتی که به نظرتون جالب میاد رو ایده بگیرید و در نهایت تصمیم بگیرید. مطمئن باشید موضوعی که حتی تکراری بوده باشه و قبلا کار شده رو اگر جدی کار کنید و به یافته ی جدیدی رسیده باشید مورد توجه خواهد قرار گرفت (03-07-2014, 03:42 PM)'naghme37' نوشته: سلام RE: انتخاب عنوان پایان نامه - naghme37 - 21-07-2014 eliroz و soilman نازنین بی نهایت از توجه و راهنماییتون سپاسگزارم ممنونم از وقتی که اختصاص دادین طبق راهنمایی های شما دوستان توی ژورنال های معتبر داخلی و خارجی و مقالات کنفرانس ها سرچ کردم مطالب بسیار زیادی پیدا کردم و الان حسابی سردرگمم از توصیه های شما عزیزان استفاده میکنم و نتیجه رو در اختیار اعضا قرار میدم با تشکر[img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: انتخاب عنوان پایان نامه - ForeverBlue - 21-07-2014 از آنجایی که من در زمینه رشته تخصصی شما اطلاع چندانی ندارم فقط یک پیشنهاد کلی دارم و اون اینکه همانطور که دوستان اشاره کردند مقالات معتبر و به روز رشته خودتان را ببینید و در قسمت پایانی مقالات (future works) ببینید چه راه هایی برای آینده پیشنهاد شده است. ضمنا این هم مهمه که آیا میخواهید مهاجرت کنید یا اینکه در ایران ادامه دهید. اگر میخواهید مهاجرت کنید کشور مقصدتان میتواند در این مورد بسیار تاثیرگذار باشد. مثلا ممکن است موضوعی که در امریکا بسیار محبوب باشد در آلمان چندان طرفدار نداشته باشد. RE: انتخاب عنوان پایان نامه - spt - 22-07-2014 (21-07-2014, 01:12 AM)'naghme37' نوشته: eliroz و soilman نازنین بی نهایت از توجه و راهنماییتون سپاسگزارم به نظر من برید سمت انرژی های نو...
موضوعیه که خیلی الان رو بورسه و خوب هم براش پول میدن (شانس بورس شدنتون زیاده..) یه دوستی داشتم که روی تاثیر نیرو گاه های بادی (از اونایی که توی منجیل زیاده!!) بر اقتصاد کلان کار میکرد و تز دکتراش بود... همین نیروگاه های پنکه ای واقعا مسئله هست در شرایط امروز دنیا... معلوم نیست سود ده هست اصلا یا نه... و در مقیاس بزرگ که دیگه خیلی پیچیده تر میشه... یه مسئله ی دیگه هم که میتونید روش کار کنید اکوسیستم سرویس هست... اون دیگه خودش یه دنیایی هست که کم از موضوع قبلی نداره... مثلا وقتی یه جنگل قطع میشه برای اینکه از چوبش استفاده بشه و به جاش کنارش جنگل جدید ساخته میشه (کاری که امروز در کشور های پیشرفته انجام میشه و خیلی هم بهش مقرور هستن و اسمش رو هم میزارن کار های سبز، حتی سوخت نیرو گاه های برقشون رو از چوب تامین میکنن که میشه بدون هیچ گونه آلودگی برای محیط زیست بدستش آورد) بهش میگن مدیریت جنگل یا در مقیاس بزرگتر مدیریت منابع طبیعی... یک هکتار جنگل قطع میشه امسال و یک هکتار کاشته میشه و یک هکتار از کاشته شده های قبلی آماده ی بهره برداری میشه... اما موضوع جدید (که گفتم الان روش خیلی کار میکنن) اینه که درسته از نظر اقتصادی مناسب هست و سود ده قطع جنگل و تولید جنگل جدید، اما مثلا خونه ی یه سنجاب که با قطع جنگل از بین میره چقدر ارزش داره؟ آیا اون دوباره قابل تولید هست به همین راحتی؟ و فک نکنید که به رشته ی شما ربط نداره؟ چون کل بحث صرفه ی اقتصادی هست و رشته ی شما اقتصاده... در کل همون طور که دوستان گفتن خیلی خیلی مهمه که مطالعه ی زیادی انجام بدید.. باید اونقدر مطالعه کنید که یه دیدگاهی از یه سری موضوع ها در ذهنتون ایجاد بشه و بعدش به انتخاب موضوع برسید... کار راحتی نیست اما میارزه... موضوع خوب ینی آینده ی خوب موفق باشید RE: انتخاب عنوان پایان نامه - naghme37 - 01-08-2014 (22-07-2014, 03:35 AM)'spt' نوشته: از راهنماییتون خیلی ممنونم
از چه طریقی میتونم مطالبی در این رابطه تهیه کنم متاسفانه توی مطالبی که سرچ کردم از Proquest نتونستم استفاده کنم نمیتونتم رجیستر شم چطور میتونم به مقالات و پایان نامه هایی با این موضوعات دسترسی پیدا کنم؟ من عناوین مقالات کنفرانس هاو پایان نامه های توی ایران رو خوندم، ولی با این موضوعات ندیدم لطف میکنید راهنماییم کنید و مقالات انگلیسی و یا فارسی تو این زمینه بهم معرفی کنید، از توجه و کمکتون ممنونم RE: انتخاب عنوان پایان نامه - spt - 02-08-2014 (01-08-2014, 09:38 PM)'naghme37' نوشته: خواهش میکنم
نه من نمیتونم بهتون مقاله معرفی کنم چون اولا دقیقا نگفتید روی چه موضوعی میخاید کار کنید و دوما وقت ندارم! دنبال مقاله گشتن هم بخشی از تحقیق در مورد یه موضوع هست و باید عرض کنم بخش مهمی هم هست دو تا راه: توی گوگل بگردید... مقالات علمی خوبی توی گوگل در کمال تعجب پیدا میشه!! مخصوصا وقتی برای آشنایی با یه موضوع و تحقیق کلی میگردید... گوگل اسکولار نه، گوگل (به محل ویرگول هم دقت داشته باشید در این نقطه ) توی دیتا بیس های مختلف مثل اسکوپوس یا امرالد یا اسپرینگر یا خیلی های دیگه بگردید (از امرالد و اسکوپوس شروع کنید خیلی بهتر از پروکوئست هست) و لینک مقاله ای رو که نیاز دارید به ما بدید و ما در این سایتِ خوب و مهربون براتون دانلود میکنیم و میزاریم که دانلود کنید.... از این تاپیک میتونید استفاده کنید... اگه چند تا از پست ها رو بخونید متوجه میشید سیستمش چطوریه موفق باشید و اگه در حین تحقیق سوالی داشتید و یا موردی پیش اومد حتما بپرسید ، در صورت توان کمکتون میکنیم همه مون |