بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: رشتههای تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C) +--- انجمن: مدیریت و اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- انجمن: اقتصاد (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) +---- موضوع: بررسی شانس پذیرش در رشته اقتصاد (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF) |
RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - spt - 29-08-2013 (29-08-2013, 03:30 AM)'mr.h.gm' نوشته: معمولا اونایی که با فوق اقدام میکنن برای یه سری برنامه های دیگه اقدام میکنن... یعنی مطمئنا اگه دکترا ای برای اونایی باشه که میخان با لیسانس اقدام کنن براش دیگه ارشد ها اون رو اپلای نمیکنن... و در کل باید بهت بگم که متاسفانه از این جور دکترا ها خیلی کم هست برای رشته های مدیریتی....
موفق باشی RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - mr.h.gm - 29-08-2013 آخه ببین من چند تا سایت دانشگاهی رو سر زدم زده بود باید یه دوره 4 ساله رو حداقل تو کشورتون گذرونده باشید که لیسانس ما هم 4 ساله ! جایی رو ندیدم زده باشه 6 ساله ( که بشه تا فوق ) راستی من اقتصادم نه مدیریت ! شاهین جان. RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - spt - 30-08-2013 (29-08-2013, 08:39 PM)'mr.h.gm' نوشته: آخه ببین من چند تا سایت دانشگاهی رو سر زدم زده بود باید یه دوره 4 ساله رو حداقل تو کشورتون گذرونده باشید که لیسانس ما هم 4 ساله ! اگه اونا اینطوری گفتن که مشکلی نیست...
بعضی هاشون دقیقا ذکر میکنن که مستر باید داشته باشید برای دکترا خوندن... فرقی بین اقتصاد و مدیریت از این نظر نیست... منظور من رشته های این خانواده بود... RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - azadeh70 - 29-09-2013 سلام من برق شریف میخونم و ماینور اقتصاد کردم میخواستم ببینم با نمره ی خوب و توصیه نامه از استادای اقتصاد میتونم واسه ارشد یه دانشگاه معمولی آمریکا با فاند اپلای کنم؟ RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - eliroz - 29-09-2013 (29-09-2013, 11:59 AM)'azadeh70' نوشته: سلام من برق شریف میخونم و ماینور اقتصاد کردم میخواستم ببینم با نمره ی خوب و توصیه نامه از استادای اقتصاد میتونم واسه ارشد یه دانشگاه معمولی آمریکا با فاند اپلای کنم؟ سلام دوست من
واسه تغییر رشته از برق به اقتصاد و اپلای واسه ارشد مشکلی ندارید چون برای اقتصاد لازمه که پایه ریاضیات قوی داشته باشین. که شما هم رشته تون برق بوده و دانشگاه شریف پس یعنی مشکل ندارین. خودتون هم گفتن ماینور اقتصاد کردین پس با دروس اقتصاد آشنائی کامل دارین و این طوری گفتین نمره های خوبی دارین. واسه ارشد یکمی فاند گرفتن سخته اما غیر ممکن نیست باید برای ارشد و دکترا اقتصاد جی ار ای جنرال یا جی مت داشته باشین، هر چی نمره بالاتری داشته باشین شانس پذیرش به همراه فاند بالا میره. به نظر این بنده حقیر علاوه بر اپلای واسه ارشد اقتصاد، واسه دکترای اقتصاد هم اقدام کنین. شانس شما برای دکترا هم بالاست . منتها روی تافل و جی ار ای حتما کار کنین تا نمره خوبی بدست بیارین. تا اونجا که من بررسی کردم اول نمره های زبان رو بررسی میکنن بعد میان سروقت رزومه ، نمرات و توصیه نامه. موفق باشی RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - ehsanirad - 09-11-2013 دوستان سلام شرایط من رو ببینین لطفا و راهنمایی کنید بسیار ممنون می شم لیسانس: صنایع علم و صنعت 15/19 فوق: MBA دانشگاه سمنان 16/50 IELTS: 7 GRE: Q:165.V:147 AW:3 یک سمینار داخلی 7 سال سابقه کار مرتبط باز هم ممنون هدف: دکتری اقتصاد کاربردی RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - saaaaam - 09-11-2013 (09-11-2013, 03:36 PM)'ehsanirad' نوشته: دوستان سلام دوست گرامی بنظر من شما اگر یک پروپوزال خوب داشته باشید میتونید برای دانشگاه های لوکا و بوکانی ایتالیا شانس خوبی داشته باشید علاوه بر ان دانشگاه های اسپانیا را هم مد نظر قرار دهید
RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - ehsanirad - 10-11-2013 ممنون سام عزیز. یعنی رنک 100 تا 200 امریکا شانسی نیست؟ RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - eliroz - 11-11-2013 (09-11-2013, 03:36 PM)'ehsanirad' نوشته: دوستان سلامسلام دوست عزیز کلا برای پذیرش اول نمرات زبان رو بررسی میکنن و بعد معدل و رزومه و...طبق نمرات زبان و معدل تون، وضعیت شما خوبه و به نظرم میتونید راحت از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرید. برای کانادا هم، میتونید شانس داشته باشید. اگرچه براشون معدل خیلی مهمه!!! اروپا بیشتر زمینه تحقیقاتی قوی باید داشته باشین و بیشتر بر مبنای اون دانشجوی دکترا میگیرن. دانشگاه های گوته ، مونیخ ، منهایم و و میلان میتونه گزینه های خوبی باشه که شانس تون رو امتحان کنید. استرالیا رو اطلاعات دقیق ندارم اما تا جائی که میدونم اونجا هم مثل اروپا کارهای تحقیقی مهمه. بهتره شما روی رزومه و نامه بیان هدفتون کار کنید و اونها رو قوی تر کنین. نگران نباشین و امیدوارم جلو برین موفق و سربلند باشین. RE: بررسی شانس پذیرش در رشته های مدیریتی و اقتصاد - ehsanirad - 04-12-2013 هر چند دیر ولی ممنون از eliroz بزرگوار بابت پاسخ، من شرایطمو یه بار دیگه میذارم لیسانس: صنایع علم و صنعت 15/19 فوق: MBA دانشگاه سمنان 16/50 tofle: 98 قبلا ielts داشتم نمره تافلم تازه رسید) GRE: Q:165.V:147 AW:3 یک سمینار داخلی 7 سال سابقه کار مرتبط هدف: دکتری اقتصاد همراه فاند از دانشگاههای زیر شانسم برای کدوم بیشتره: uni of texas at austin washington uni in st. louis michigan state uni of washington seattle texas a&m rice uni houston rutgers state uni of new jersi uni of oreagon uni of houston uni of south carolina uni of north eastern BROWN uni همه شونو اپلای کردم! باز هم ممنون |