آکادمیا کافه
برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Torkan - 18-08-2015

(18-08-2015, 01:59 PM)Mahsa7069 نوشته: سلام
موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و اساتیدی که باهاشون کار میکنیم در پذیرش دکتری و جلب نظر اساتید مهمه؟میتونه کمکی کنه؟

درود

چرا که نه. حتما سعی کنید با موارد جدید رشتتون و موضوعاتی که الان مقالات زیادی داده میشه روش زوم کنید. حتما کمک خواهد کرد. اصلا دکتری یعنی  این!

بااحترام،
ترکان

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - arian.1757 - 20-09-2015

با سلام
ممنون می شم منو راهنمایی بفرمایید
من از چند روز دیگه تحصیل در مقطع ارشد رو شروع می کنم Big Grin می خواستم راهنمایی کنید در طول تحصیل چه کارهایی رو انجام بدم و چه مسیری رو برم که وقتی ارشدم تموم شد پرونده قوی و خوبی برای گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) برای کشورهای کانادا و امریکا داشته باشم.ممنون
معدل کارشناسی: 14.44 (مهندسی عمران-عمران-دانشگاه ازاد کرج)
مقطع کارشناسی ارشد :مهندسی سازه دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین
سطح زبان : در حال حاضر intermediate
با تشکر

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - مهمان - 21-09-2015

سلام ببخشید منم اگه میشه راهنمایی کنید من کاردانی فوریت خوندم روزانه بعد میخوام دوباره کنکور بدم رشته روزانه اگه بیارم بازم باید شهریه بدم؟؟؟

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - automotive - 26-10-2015

(20-09-2015, 11:52 PM)arian.1757 نوشته: با سلام
ممنون می شم منو راهنمایی بفرمایید
من از چند روز دیگه تحصیل در مقطع ارشد رو شروع می کنم Big Grin می خواستم راهنمایی کنید در طول تحصیل چه کارهایی رو انجام بدم و چه مسیری رو برم که وقتی ارشدم تموم شد پرونده قوی و خوبی برای گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) برای کشورهای کانادا و امریکا داشته باشم.ممنون
معدل کارشناسی: 14.44 (مهندسی عمران-عمران-دانشگاه ازاد کرج)
مقطع کارشناسی ارشد :مهندسی سازه دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین
سطح زبان : در حال حاضر intermediate
با تشکر

با عرض سلام،
شما باید کارهایی را انجام بدهید که رزومه ی شما کتبا نوشته و قابل اثبات میباشد.

نکاتی که به نظر من باید انجام دهید با توجه به زمان دوساله ای که دارید.
1. معدل بالای 19، اصلا کار سختی نیست ولی همت بالایی را طلب میکند
2. داشجوی برتر شده یعنی: معدل شما بالای 17 باشد و از تمان هم دوره های شما نیز بالاتر باشد. مثلا دوست شما معدل 19 گرفته و این بالاترین معدل بین هم دوره ای های شماست(افرادی که در یک رشته و در یک سال و در یک نیم سال وارد همان دانشگاه میشود. یعنی مثلا ورودی های مهر ماه دانشگاه صنعتی شریف رشته برق گرایش قدرت که مجمئعا مثلا 50 نفر میشوند. دوست شما نفر اول در بین این 50 نفر میشود و اگر معل شما از همه و از او بالاتر باشد یعنی در این مثال ذکر شده 19.5 یا حتتی 19.001 شود شما دانشجوی برتر محسوب میشوید و در رزومه موضوع مهمی محسوب میشود. معادل انگلیسی آم Honored students که نفر اول first دوم second  و سوم third حساب میشوند و فقط همین سه نفر دانشجوی برتر محسوب میشوند.

3. مقالات شما در مجلات معتبر ISI و با IF بالا و خیلی بالا و هرچه بالاتر بهتر، چاپ شوند. این یعنی یک مقاله از شما که مهندس IT هستید اگر در معتبرترین مجله ی IT در دنیا چاپ شود بورس شما تا آن جایی که من اطلاع دارم قطعی است هرچند قطعیت در فعل است و در عمل موارد دیگری نیست دخیل هستند و این بهتر از چاپ 10 مقاله در بی اعتبار ترین مجلات ISI محسوب میشود.

4. برای TOEFL و GRE از همین امروز برنامه ریزی کنید که قبل از فارغ التحصیلی این دو مدرک زبان را گرفته باشید. افزایش دایره لغت و گرامر از اهمیت بیشتری برخوردار است(برای شما که زمان زیادی دارید و کتاب ها را یکی یکی و بدون عجله اما با برنامه پیش ببرید)

5. اگر وضعیت مالی شما خوب است، ببینید بهترین کنفرانس های رشته ی شما در کدام کشور همسایه برگزار میشود. به آنجا رفته و مقاله ی خود را پرزنت کرده و اکثرا در بهترین کنفرانس ها، بهترین اساتید دانشگاهی رشته ی شما هم آنجا هستند و اگر از موضوع شما خوششان بیاید که بورسیه را رو ی هوا گرفته اید ولی اگر خوششان نیامد که شما جلو رفته و با پراف های محترک صحبت کنید از علایق علمی خود بگویید و  سعی کنید نظر آن ها راجلب کنید. البته آن ها پراف هستند و اکثرا حوصله ی زیادی ندارند و سعی کنید با لبخند و خلاصه اصل مطلب را برسیانید.

پاینده باشید.

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - MAJID - 16-01-2016

سلام آقا بابک

@Babak  فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستم . رزومه خوبی دارم اما گرفتن مدرک تافل و جی ار ای حداقل 1  تا 1.5سال طول میکشه.با توجه به اینکه اماده شدن برای اقدام به پذیرش و شروع تحصیل در خارج از کشور طولانی هست و 2 یا 3 سال زمان میبره به نظر شما خوندن دکترا در دانشگاه آزاد و بعد از اون اقدام به ادامه تحصیل در خارج از کشور در رشته مدنظر و متفاوت با دکترای داخل راهکار خوبی هستش ؟ از نظر مالی برای دکترای داخل مشکلی ندارم و دلیلم برای ادامه تحصیل بعد از دکترای داخل نبودن شانس جذب شدن به عنوان هیئت علمی به علت اشباع شدن این موقعیت در ایران و از بین نرفتن این زمان هستش.مرسی  @Babak

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Babak - 17-01-2016

(16-01-2016, 04:48 PM)MAJID نوشته: سلام آقا بابک

@Babak  فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستم . رزومه خوبی دارم اما گرفتن مدرک تافل و جی ار ای حداقل 1  تا 1.5سال طول میکشه.با توجه به اینکه اماده شدن برای اقدام به پذیرش و شروع تحصیل در خارج از کشور طولانی هست و 2 یا 3 سال زمان میبره به نظر شما خوندن دکترا در دانشگاه آزاد و بعد از اون اقدام به ادامه تحصیل در خارج از کشور در رشته مدنظر و متفاوت با دکترای داخل راهکار خوبی هستش ؟ از نظر مالی برای دکترای داخل مشکلی ندارم و دلیلم برای ادامه تحصیل بعد از دکترای داخل نبودن شانس جذب شدن به عنوان هیئت علمی به علت اشباع شدن این موقعیت در ایران و از بین نرفتن این زمان هستش.مرسی  @Babak

راستش من از شرایط تحصیل دکترا در ایران اطلاعات زیادی ندارم، اما به هر حال فکر نکنم شما تو این فاصله زمانی ۲ الی ۳ سال که ممکنه زمان ببره تا بتونید در خارج از کشور درس‌تون رو شروع کنید، بتونید دکترا رو در داخل شروع و به اتمام برسونید. ضمن این که گرفتن بیش از یک مدرک دکترا اون قدر هم ارزشمند نیست. شاید اگر در این فرصتی که دارید، بتونید کار تحقیقاتی‌ای با استادهای دانشگاه انجام بدید که بتونید مقاله چاپ کنید، مفیدتر باشه و شانس پذیرش‌تون رو بهتر کنه.

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - siahsefid - 27-01-2016

سلام دوستان.نمره ی پایان نامه ای که خوب نباشه چقدر تاثیر منفی میذاره؟من موضوع پایان نامم خیلی خوب بود و کاری که انجام دادم با ارزش بود اما به خاطر مسائل دیگگه ای متاسفانه نمره ی 17.5 گرفتم.حالا نگرانم که این مانع بزرگی باشه برای پذیرش گرفتن و نمیدونم که با مقاله ی خوب میشه جبرانش کرد یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنین.در ضمن من ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی خوندم 
سپاس

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - Matinking - 27-01-2016

(27-01-2016, 09:53 PM)siahsefid نوشته: سلام دوستان.نمره ی پایان نامه ای که خوب نباشه چقدر تاثیر منفی میذاره؟من موضوع پایان نامم خیلی خوب بود و کاری که انجام دادم با ارزش بود اما به خاطر مسائل دیگگه ای متاسفانه نمره ی 17.5 گرفتم.حالا نگرانم که این مانع بزرگی باشه برای پذیرش گرفتن و نمیدونم که با مقاله ی خوب میشه جبرانش کرد یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنین.در ضمن من ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی خوندم 
سپاس

سلام

در اهمیت تز و نمره اون جایی شکی وجود نداره...
به علاوه کم بودن تعداد دروس ارشد باعث میشه که نمرات یک به یک بیش از اونچه که معمول هست به چشم بیان...
به هر حال نمره شما خیلی بالا به حساب نمیاد و ممکن هست از دیدگاه خیلی ها (مثلا اساتیدی که case شما رو بررسی می کنند) جالب به نظر نیاد...

دو راه به ذهن من میرسه که می تونه تا حدی این نقیضه رو پوشش بده... یا حداقل اثر اون رو کم کنه:

1- اگر استاد راهنماتون در LoR  در مورد تز شما اشاره مثبت داشته باشه (مثلا از روش تحقیق شما تعریف کنه، موضوع پایان نامه تون رو نوین توصیف کنهف دستاوردهای تزتون رو خیلی چشم گیر تفسیر کنه)، و حتی دلیلی برای این نمره بتراشه، این شانس وجود داره که خواننده نهایتا دیدگاه سراسر منفی ای نسبت به نمره تون نداشته باشه...

2- از "موضوع تز" و "نتایج اون" مقاله ارائه کنید... هرچه معتبرتر بهتر... با این کار ثابت می کنید که دستاوردهای خیلی خوبی داشتید... ولو ایتکه نمره تون به هر دلیل کم شده...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: برنامه‌ریزی تحصیلی برای گرفتن پذیرش بهتر در آینده - erfan_karimiaan - 08-04-2016

سلام من دانشجوی ترم اول رشته کامدیوتر نرم افزار تکنولوژی دانشگاه آزاد دولت آباد اصفهان 
کارشناسی ارشد هستم
ترم اول هستم 
میخواستم از حالا برنامه ریزی کنم که دکتری را در آمریکا بگذرونم و دانشگاه UCLA
میخواستم در این باره راهنماییم کنید مثلا معدل چطوری میخواد؟
زبان چه چیزهایی بخونم و رتبم چند باشه
چه فرم هایی باید پر کنم ؟؟
لزفا به من کمک کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش در رشته مهندسی مکانیک - مهمان - 01-05-2016

سلام من پایه نهم هستم و میخواستم به رشته مهندسی هوافضا برم میخواستم بدونم معدلم باید چند باشه تا این رشته رو بیارم؟