همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe (/Thread-%D9%87%D9%85%D9%81%DA%A9%D8%B1%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-AcademiaCafe) |
RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - Babak - 13-12-2011 امیرحسین عزیز مشکل دانلود و سرور رو فعلا کنار بگذاریم. سرور فعلی اون به اندازه کافی فضا داره و اجازه بده فرض کنیم که کاربران با دانلودش هم مشکل زیادی ندارند. باز مشکل پیدا کردن افرادی که بتونند ویدئوهای مناسب رو تهیه کنند باقی میمونه. شاید در مرحله اول بشه از مشاورین فعلی سایت نظرخواهی کرد و دید که چند نفر از این افراد مایلند که در این زمینه همکاری کنند. اگر استقبال خوب باشه میشه کار رو شروع کرد. ضمنا در ویدئوها عملا اطلاعات خاصی غیر از حرفهای یک نفر نخواهد بود و شاید تهیه فایلهای صوتی هم کفایت کنه و به این ترتیب حجم فایلها کمتر بشه. نیما جان همون طور که احتمالا میدونی وبسایت ما یک سایت غیرانتفاعی هست و موسسات غیرانتفاعی معمولا درآمد کافی برای تبلیغات ندارند و حتی اگر داشته باشند معمولا در فرهنگ این جور سازمانها تبلیغات جا افتاده نیست. در مورد سایت ما مشکل اول وجود داره و تامین هزینههای تبلیغ در فیسبوک ساده نیست. آیدا جان فکر خوبیه. من سعی میکنم که در کنار لینک کتابخونه یک لینک به اون فایل ایجاد کنم و اگر دوستان موافق باشند میشه اون فایل رو تکمیل هم کرد. RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - lavender - 12-04-2013 دورد. به نظرم اگر کسی وبلاگ داره می تونه آکادمیا رو اینک کنه توی وبلاگش و بذاره در صدر جدول! RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - ahmadpashaei - 12-04-2013 منم احساس می کنم لازمه که تعدادی از دانشجوهای دانشگاه های شریف و تهران عوض بشن + افراد بیشتری با اطلاعات در زمینه مهاجرت حالا هر کشور مطرحی. کمی نیاز یه پویایی بیشتر داره سایت. در ضمن بچه های اینجا از دانشگاه های برتر میتونن به همکلاسی هاشون معرفی کنن اینجا رو. RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - automotive - 04-12-2014 به نظر من استفاده از youtube بهترین و کم هزینه ترین هستش. همانطور که میدونید، این سایت بازدید کننده بسیار زیادی داره. خب من زیاد در مورد این مبحث یعنی (پذیرش) در اید سایت فیلم دیدم، این فیلم ها بیشترشون اینطورین که یک نفر میاد میگه که چجوری باید پذیرش بگیرید البته فقط روند کلی که یک خط هستش و همه میدونیم رو میگه بعدشم میگه برای اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه کنید. خب نظر اینه که یک نفر باید برای این کار بره جلوی دوربین و از روش های گرافیکی یا استفاده از تخته و ماژیک، توضیح بده و آخرشم بگه بیاین سایت ما خوبه؟!!؟! حتما اسم انگلیسی واضح و کاملا مرتبط را ارائه کنید((( طولانی نباشه))) امیدوارم این کار کمک کنه. RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - penguinsjr - 17-02-2015 سلام می دونم خیلی وقته این تاپیک مطلب نداشته... می خواستم یه نکته ای رو بگم. همیشه باید نقاط مثبت کار یا هر چیزی رو بزرگ کنیم. یکی از بهترین قسمت های آکادمیا کافه بخش نتایج پذیرش هست که نسبت به سایر سایت های فارسی زبان در این زمینه برتری داره. رو همین حساب اگه پیوسته در گوشه و کنار سایت و مطالب مکررا این مطلب ذکر بشه خیلی می تونه به پیشرفت کار کمک کنه و هم چنین پیوسته به هر طریقی به اعضا توصیه بشه که در اینجا د بانک به روز همکاری کنن. واقعا جست و جو و بررسی نتایج پذیرش این سایت نسبت به سایت های دیگه راحت تره (هر چند کاستی هایی داره و میشه تغییراتی رو داد که کار رو راحت تر کنه. اگر رسیدگی به این بخش از سایت در دستور کار قرار داره می تونم پیشنهاداتی برای بهبودش بدم... RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - مهندس شیمی - 17-02-2015 سلام پیشنهاد میکنم چیزی شبیه لینک دین که خود سیستم پیغام اماده ای رو اتومات برای تمام ادرسای ایمیل اعضا میفرسته در این فروم داشته باشیم . یا حداقل پیام اماده ای باشه تا بشه خیلی خلاصه دوستانمون رو که عضویت در این سایت براشون مفید هست رو دعوت کنیم . ممنون RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - Babak - 18-02-2015 (17-02-2015, 10:14 PM)penguinsjr نوشته: سلام پیشنهاد خوبیه و تا حدی سعی شده که قسمت نتایج پذیرش از طریق لینکهای منوی اصلی در بالای صفحه و همچنین با نمایش کادری از آخرین نتایج وارد شده در ستون سمت چپ صفحه اصلی سایت بیشتر معرفی بشه. یادآوری به کاربران در مورد وارد کردن نتایج پذیرششون هم میتونه مفید باشه. اگر پیشنهادهای دیگری در مورد بهبود قسمت نتایج پذیرش دارید، لطفا مطرح کنید. در صورت امکان حتما انجام خواهد شد. (17-02-2015, 10:25 PM)مهندس شیمی نوشته: سلام برخی از سایتهای تجاری مثل LinkedIn و غیره در این زمینه خیلی زیادهروی میکنند و حقیقتا یکی از موارد آزاردهنده برای من همین ایمیلهای خودکاری هست که سایتهای مختلف از طریق دوستان من برای من ارسال میکنند. شما حتما در لیست دوستانتون افراد زیادی دارید که ممکنه اصلا دنبال پذیرش نباشند یا اصلا دانشجو نباشند. ارسال ایمیلهای خودکار معرفی آکادمیاکافه به این قبیل افراد جنبه اسپم پیدا میکنه و واقعا مفید نیست. در مورد معرفی سایت به دوستانتون، میتونید آدرس سایت رو در شبکههای اجتماعی که عضوش هستید پست کنید یا از طریق ایمیل بفرستید. همچنین وقتی وارد کنترل پنل کاربر بشید در بالای صفحه خطی هست که با « جهت معرفی اعضا به این تالار، آنها را هدایت کنید به...» شروع میشه و در انتهاش یک آدرس اینترنتی هست. اگر این آدرس رو به دوستان خودتون بدید و اونها از این طریق ثبتنام کنند شما به عنوان معرف این افراد شناخته میشید و در کنترل پنل تعداد اعضایی که از این طریق به سایت معرفی شدهاند رو به شما نمایش خواهد داد.
RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - sarah9093 - 22-04-2018 سلام اگر امکانش باشد ویدئوی تبلیغی در مورد این فروم در سایت آپارات که اینروزها در داخل ایران بسیار جذب مخاطب داشته قرار داده بشود اینگونه شاید تعداد کاربران این فروم رشد چشمگیری داشته باشد. و یا یک کانال تلگرامی که به معرفی این فروم و امکانات آن بپردازد. پیروز باشید. RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - Torkan - 22-04-2018 (22-04-2018, 02:28 PM)sarah9093 نوشته: سلام سلام شما کلا در جریان ابتدای وبسایت قبلی ملقب به aa و این وبسایت و اتفاقات مربوطه هستید؟ برام عجیب بود یک نفر بیاد به صورت ناگهانی بخواه این فروم رو جون بده بهش! RE: همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe - sarah9093 - 22-04-2018 (22-04-2018, 04:02 PM)Torkan نوشته: سلامسلام بله. دورادور ....هرچند در اینجا فعال نشدم اما چندین سال در آن یکی عضو هستم. اما چرا برایتان عجیب است؟ اینجا خیلی سوت و کور شده. راستش من همیشه به اینجا هم سر میزدم اما الان که عضو شدم دیدم خیلی از انجمنها بیش از یک سالی هست که هیچکس در آن نظر و پستی نگذاشته! به نظر شما این سوت و کوری عجیب تر است یا کار بنده؟!! |