بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: زبانهای خارجی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C) +---- انجمن: انگلیسی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3%DB%8C) +---- موضوع: بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی (/Thread-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C) صفحات
1
2
|
RE: بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی - ahmadpashaei - 01-02-2015 سلام. mohammadreza88 عزیز کامنت زیر رو در امتیازش نوشتن که بهتر دونستم اینجا جواب بدم:نقل قول:اول از همه باید بگم منظورم از کلیپهای یوتیوب ترکیبی از کلیپهای عمومی و مورد علاقه، تخصصی و همینطور کلیپهای آموزشی رشته خودتون در این سایت هست که به نظرم خیلی مفیده. مثلا من به عنوان یک برقی برم دنبال کلیپهای آموزش قانون اهم یا KVL,KCL بگردم تا چیزای تخصصی تر؛ چرا این ساده ها؟ چون اینارو راحت میشه پیدا کرد که مدرسش Native باشه[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]ولی بقیه هندی هستن[img]images/smilies/sad.gif[/img]. اینجوری به مرور(مثلا بیش از 6 ماه) بسته به میزان دیدن خیلی تاثیر میذاره روی شنیدار آدم. در مورد دومم سایتهایی که ویدیو کلیپ با و بی زیرنویس انگلیسی دارن هم زیاده مثلا این کلوپ انگلیسی (فکر کنم بی زیرنویسه و آموزشی) و این سایت (با زیر نویس) و این سایت که مال یوتیوب هست و کلیپهای بسیار کوتاه و معروف هستن که خیلییییییییییی شما رو سرحال میکنن و یا سایتهای آموزشی مثل این RE: بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی - sepinaz - 01-02-2015 من هم یک سایت بهتون معرفی می کنم که کلیپ های آموزشی زبان انگلیسی از مبتدی تا پیشرفته و برای تافل و آیلتس داره میتونید تو یوتیوب در channel این سایت subscribe کنید تا هر و قت درس جدیدی اضافه میشه تو ایمیلتون اطلاع داده بشه http://www.engvid.com/ RE: بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی - مهمان - 30-10-2015 (30-10-2014, 05:18 PM)sepinaz نوشته: دوستان این تاپیک رو باز کردم تا با هم در مورد بهترین روش یادگیری زبان از طریق فیلم دیدن صحبت کنیم RE: بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی - blur - 31-10-2015 نقل قول:حالا به نظرتون می ارزه یه مرحله ی دیگه اضافه کنم و کلمات فیلم رو با معنیش بیارم تو انکی ؟؟؟؟ شما می تونید هرکاری که به نظرتون به یادگیریتون کمک میکنه انجام بدین. ولی اگر این پروسه رو خیلی سخت و طولانی کنید، بعید می دونم بتونید ادامه بدین. وقتی فیلم و سریال می بینید باید بتونید ازش لذت هم ببرید وگرنه به یه کار صلب و ناخوشایند تبدیل میشه. RE: بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی - ForeverBlue - 01-11-2015 البته بستگی به مهارت های کامپیوتری شما هم دارد. اگر در کار با فایل اکسل مهارت دارید و سرعت تایپ شما هم بالاست خیلی راحت میتوانید به سرعت جملات و اصطلاحات را در هنگام دیدن فیلم در فایل اکسل وارد کنید و سپس آن فایل را به Anki در غیز این صورت همین که جملات رو روی کاغذ یادداشت هم بکنید بسیار موثر است RE: بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی - Agirl - 22-01-2016 دوستان عزیزم، من این روش رو مینویسم و در بهبود مهارتهای زبانی من موثر بوده! امیدوارم شما هم خوشتون بیاد و براتون مفید واقع بشه اول یه بار فیلم رو کامل و با زیرنویس ببینین. دفعه دوم، سه دقیقه از فیلم رو ببینین، بعد برین سراغ ترنسکریپت، بعد هر دو سه جمله ای که از فیلم گوش میدینو، تو ترنسکریپت نگاه کنین (هر بار فایل رو pause کنین که کلافه نشین!) بعد همینطور تا آخر فایل برین جلو. بعد دفعه بعدی بازم همینکارو انجام بدین اما لغات مهم یا لغاتی که معنیش رو نمیدونین رو علامت بزنین و پیدا کنین معنی ها رو. بعد دوباره فایل رو گوش بدین. پس تا اینجا شد سه بار نگاه کردن به فیلم. اما هر بار با یه روش متفاوت. اینطوری هم لیسنینگتون قوی میشه، هم لغت جدید رو راحت تر یاد میگیرین، بعد این لغات رو در داخل جمله بنویسین تو دفتری جایی. اگه لغت مبهم رو، با جمله پیش و پس ازخودش بنویسین، دیگه عالی میشه. تو این روش شما به سه طریق گوش دادن، خوندن و نوشتن یه لغت جدید رو یاد میگیرین. و با مرور اون (اونم تو جمله) اون لغت برای همیشه در مغزتون نهادینه میشه! این روش وقت گیره، ولی فوق العادست (البته برای کسانی که با این سیستم یادگیری راحتن). یعنی ممکنه شما یه فیلم دو ساعته رو در یه ماه آنالیز کنین، اما فوق العادست نتیجه. باید مرور هم بشن این جمله ها و لغاتی که تو دفترتون مینویسین. موفق باشید دوستان RE: بهترین روش برای دیدن فیلم های زبان اصلی - sepinaz - 23-01-2016 من خودم بعد از چند ماهی که از باز کردن این تاپیک گذشت به این نتیجه رسیدم که راحت ترین و به صرفه ترین روش اینه 1- فیلم ها رو بازیرنویس ببینید و کلمات ناآشنا رو یادداشت کنید 2- کلمات ناآشنا رو وارد vocabulary.com بکنید 3- حدود یک ماه دیگه دوباره یکبار فیلم رو بدون زیرنویس ببینید من به شخصه فکر میکنم vocabulary.com از انکی هم بهتره چون جالب تره و توضیخات ساده شده ی انگلیسی اش باعث میشه کنار یه لغت چند تا لغت دیگه هم یاد بگیرید به علاوه ی سیستم امتیاز دهی که باعث میشه بیشتر برای فرد بازی جلوه کنه من خودم برای لغات اصلی (مثلا 1100 لغت اصلی کتاب 1100 ) از انکی استفاده میکنم که فایل هاش هم موجوده و جندان وقت گیر نیست و برای لعات دیگه (مثلا سایر لغاتی که تو 1100 می بینم یا همین لغات فیلم ها) از vocabulary.com هرجا هم که اینترنت باشه میتونید بازی رو ادامه بدید و لعت یاد بگیرید |