اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: آزمونها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%B1%DA%A9-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) صفحات
1
2
|
RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - M1KE - 13-12-2014 عموما مدرک زبان باید در زمانی که تشکیل پرونده میدین اعتبار داشته باشه و به ددلاین یا زمان تشکیل ترم کاری ندارند. به عبارتی صرف اینکه در زمان درخواست مدرک هنوز 2 ساله نشده باشه و ETS یا مرکز آیلتس موردنظر مدرک زبان رسمی شما رو برای دانشگاه موردنظرتون بفرسته کفایت می کنه. من شخصا موردی ندیدم که دانشگاه زمان شروع ترم یا تاریخ های دیگه ای رو ملاک اعتبار مدرک زبان بدونه و به نظرم نیازی هم نیست این موارد رو از ادمیشن های دانشگاه ها بپرسید چون بدتر اونها رو گیج می کنید و به شک میاندازید. بابک عزیز هم در واقع اشاره کردن که ملاک زمان فرستادن درخواست پذیرش (زمان تشکیل پرونده) هست و نه زمان گرفتن پذیرش یا ورود به دانشگاه. (05-03-2013, 11:03 AM)'Babak' نوشته: ... اعتبار مدرک موقع فرستادن درخواست پذیرش کافیه و نیازی نیست که تا موقع ورود به دانشگاه اعتبار داشته باشه... RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - ahmadpashaei - 13-12-2014 فقط منم یک توضیح اضافه کنم که خیلی از دانشگاه ها رو دیدم که در وبسایتشون نوشتن نمره TOEFL و به خصوص GRE شما باید کمتر از فلان مدت ازش گذشته باشه یا اینکه فلان مدت به انقضاش مونده باشه. بیشترم منظورشون باید این باشه که با توجه به اینکه زبان مادری کاندیدا انگلیسی نیست میخوان مطمئن باشن آپدیت بوده باشه. مثلا برای GRE دیدم نوشتن دو سال از اعتبارش مونده باشه ولی برای تافل چون دو ساله هست خیلی کم تذکری وجود داره ولی بازم من دیدم نوشتن بیش از 6 ماه از اعتبارش مونده باشه. RE: اعتبار مدرک زبان در زمان ورود به دانشگاه - Leopold - 14-12-2014 من آمار تافل واسه دانشگاه های آمریکا در آوردم و هر کدومشون یک چیز گفتند. بعضی هاشون گفتن که باید تا موقعی که درستون شروع میشه اعتبار داشته باشه. بعضی هاشون گفتن که بستگی به ددلاین دانشگاه داره اگه بعد از ددلاین منقضی بشه اشکال نداره ولی قبلش قبول نمی کنند حتی اگه شما خیلی زود اپلای انجام بدید. بعضی هاشون هم انگار دنبال اپلیکیشن فی بودن گفتن مهم این هست که وقتی به دست ما میرسه و میخوام بذاریم تو اپلیکینش شما، نباید اکسپایر شده باشه. بنابراین واسه هر دانشگاهی که اپلای میکنه بهتر از خود دانشگاه بپرسه. این دوستتون حواسش باشه بعضی از دانشگاه ها میگن که اسکن تافل کافی هست و اگه پذیرش گرفتید رسمی بفرستید. این دوستتون بهتره کلا رسمی بفرستن چون ممکنه اون موقعی که رسمی میخوان دیگه نمره ای تو پروفایلشون موجود نباشه. (13-12-2014, 10:59 PM)'blur' نوشته: یکی از دوستانم یه سوالی پرسیدن که من ترجیح میدم اینجا مطرح کنم چون خودم هم اطلاعی در موردش ندارم. بابک عزیز تو پست های قبلی گفتن که اعتبار نمره زبان باید تا زمان گرفتن پذیرش باشه. این عمومیت داره؟ یعنی اگر تا ددلاین اعتبار داشته باشه در واقع از نظر اونها قابل قبول نیست؟ این برا آمریکا مطرحه یا در مورد بقیه شکورها هم کسی اطلاعی داره؟ |