آکادمیا کافه
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - helenkh - 05-11-2015

(05-11-2015, 01:54 PM)FN63 نوشته: سلام. من تا آخر هفته آینده قراره ویزام به دستم برسه و میخام برای تورنتو بلیط رزرو کنم ولی نمیدونم برای کی! از طرفی میخام زودتر برم (اوایل دسامبر) ولی میگن هوا اون موقع خیلی سرد میشه و برای یک تازه وارد که بدوبدو زیاد داره شرایط سخت میشه. از طرفی هم به اوایل مارچ فکر میکنم که احتمالاً از سوز و سرما کم شده. نظر دوستان با تجربه رو میخام بدونم. ممنون

سلام دوست عزيز، شرايطتون شبيه من هست، اما اينطور كه از ساكنين تورنتو مطلع شدم امسال باتوجه به تابستان گرم و زمستان خيلى سخت سال گذشته پيش بينى زمستان ملايم ترى رو كردن. به من كه پيشنهاد تا اخر دسامبر لند كنم البته ما مجبوريم تا فروردين به خاطر مدرسه ها در ايران صبر كنيم.
اما به هرحال تصميم يقينا با شماست.
موفق باشيد

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - dani2020 - 07-11-2015

(19-09-2015, 02:08 PM)peyhas نوشته: سلام از دوستانی که لند کردن سوالی دارم اول اینکه آیا میشه پس از رسیدن اقدام به اجاره منزل کنیم؟ اگر نه چطور میتوان یک سوییت را از اینجا اجاره کرد؟ و اینکه هزینه تاکسی از فرودگاه همرا با چمدانهایمان چقدر است؟ در ضمن ما قصد داریم در ونکوور لند کنیم؟ لطفا اطلاعاتتان در خصوص اجاره خانه را با ما در میان بگذارید.

من از سایت Homestay  یک زیرزمین تو یک خونه ی سه طبقه با یک خانواده کانادایی واسه یکماه اجاره کردم ، یه مقدارش و فقط باید موقع ثبت قراردادتون از طریق ویزا کارت واریز کنید . واسه فرودگاه بهتره به صاحبخونتون بگین بیاد دنبالتون . از من حتی پولی م نگرفت ولی من 20 دلار به باقیمونده اجاره اضافه کردم . حتمن قبل از کانفیرم کردن قراردادتون یادتون نره تخفیف بگیرید . یکماه کمترم نگیرید که حداقل روزای اول خیالتون راحت باشه . به ایرانیا م اعتماد نکنید اصلا . متاسفانه تو این مدتی من اینجا بودم با افریقایی تونستم رابطه برقرار کنم ولی با ایرانیا اصلا . نمی دونم مشکلشون چیه !!

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 07-11-2015

(19-09-2015, 02:08 PM)peyhas نوشته: سلام از دوستانی که لند کردن سوالی دارم اول اینکه آیا میشه پس از رسیدن اقدام به اجاره منزل کنیم؟ اگر نه چطور میتوان یک سوییت را از اینجا اجاره کرد؟ و اینکه هزینه تاکسی از فرودگاه همرا با چمدانهایمان چقدر است؟ در ضمن ما قصد داریم در ونکوور لند کنیم؟ لطفا اطلاعاتتان در خصوص اجاره خانه را با ما در میان بگذارید.

درود بر شما 
اگر کسی رو دارید که چند روز اول رو مهمانشون باشید که جای نگرانی ندارید ولی اگر کسی رو ندارید، می تونید از سایت http://vancouver.craigslist.ca اقدام به اجازه خونه بکنید.  
شما اول باید محدوده مد نظرتون رو انتخاب کنید. اینکه می خواهید حتما در down town  باشید یا محله های دیگه رو هم مد نظر دارید، در امکانات و هزینه های اسکان شما تاثیر گذار هست. 
در ضمن شما می تونید در گروه "همیاری ایرانی های ونکوور" در فیس بوک عضو بشید و مساله خونه رو مطرح کنید. دوستانی که بتونن، کمک و راهنمایی می کنن. 

موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 07-11-2015

(07-11-2015, 05:59 AM)dani2020 نوشته: من از سایت Homestay  یک زیرزمین تو یک خونه ی سه طبقه با یک خانواده کانادایی واسه یکماه اجاره کردم ، یه مقدارش و فقط باید موقع ثبت قراردادتون از طریق ویزا کارت واریز کنید . واسه فرودگاه بهتره به صاحبخونتون بگین بیاد دنبالتون . از من حتی پولی م نگرفت ولی من 20 دلار به باقیمونده اجاره اضافه کردم . حتمن قبل از کانفیرم کردن قراردادتون یادتون نره تخفیف بگیرید . یکماه کمترم نگیرید که حداقل روزای اول خیالتون راحت باشه . به ایرانیا م اعتماد نکنید اصلا . متاسفانه تو این مدتی من اینجا بودم با افریقایی تونستم رابطه برقرار کنم ولی با ایرانیا اصلا . نمی دونم مشکلشون چیه !!

درود بر شما
جناب dani خیلی جالب بود که شما طی دو هفته، ارزیابی تون رو انجام دادید و در یک کلام تمام هموطن ها رو غیر قابل اعتماد دونستید اون هم با کلمه تاکیدی "اصلا". همین ایرانی های غیر قابل اعتماد در گروه های همیاری فیس بوک، کمکهایی به هم می کنن که شما در تهران تصورش رو هم نمی کردید. 
پیشنهاد می کنم کمی خوشبین تر باشید. 

شاد و سربلند باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - suryar - 07-11-2015

دوستان سلام، وقت همگی بخیر..

من بعد مدتها اومدم و دیدیم مثل اینکه یکی 2 هفته پیش پاریس کولاک کرده، به همه پاس ریکوئستا تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان هم به زودی پاس ریکوئست بشن و این انتظارشون تموم بشه.. من چون خیلی عجله دارم نمیدونستم سوالمو کجا باید مطرح کنم فقط میشه یکی به من بگه آیا ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت اونجا به درد میخوره یا نه و اگه جواب مثبت هستش به چه دردی میخوره؟! تو روخدا سریع جواب بدین چون باید امروز مدارکو بفرستم برا ترجمه..

RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - suryar - 07-11-2015

دوستان سلام، وقت همگی بخیر..

من بعد مدتها اومدم و دیدیم مثل اینکه یکی 2 هفته پیش پاریس کولاک کرده، به همه پاس ریکوئستا تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان هم به زودی پاس ریکوئست بشن و این انتظارشون تموم بشه.. من چون خیلی عجله دارم نمیدونستم سوالمو کجا باید مطرح کنم فقط میشه یکی به من بگه آیا ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت اونجا به درد میخوره یا نه و اگه جواب مثبت هستش به چه دردی میخوره؟! تو روخدا سریع جواب بدین چون باید امروز مدارکو بفرستم برا ترجمه..

RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - hope11 - 07-11-2015

(07-11-2015, 11:16 AM)suryar نوشته: دوستان سلام، وقت همگی بخیر..

من بعد مدتها اومدم و دیدیم مثل اینکه یکی 2 هفته پیش پاریس کولاک کرده، به همه پاس ریکوئستا تبریک میگم و امیدوارم بقیه دوستان هم به زودی پاس ریکوئست بشن و این انتظارشون تموم بشه.. من چون خیلی عجله دارم نمیدونستم سوالمو کجا باید مطرح کنم فقط میشه یکی به من بگه آیا ترجمه شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت اونجا به درد میخوره یا نه و اگه جواب مثبت هستش به چه دردی میخوره؟! تو روخدا سریع جواب بدین چون باید امروز مدارکو بفرستم برا ترجمه..

این سوال منم هست مدارک تحصیلی همسر رو ترجمه کنیم? دیگه چه مدارکی رو ترجمه کنیم? ببخشید مدیر عزیز اگه جای درستی مطرح نکردیم.

RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - Nooshafarin - 07-11-2015

(07-11-2015, 10:01 PM)hope11 نوشته: این  سوال  منم هست  مدارک  تحصیلی  همسر  رو  ترجمه  کنیم?  دیگه  چه  مدارکی  رو  ترجمه  کنیم? ببخشید  مدیر  عزیز  اگه  جای  درستی  مطرح  نکردیم.

درود بر شما. 
پاسخ این سوال اینجا داده شده. 
در مورد مدارک همسر، اگر تصمیم دارن کار کنن، حتما به اصل مدارک و ترجمه مدارک نیاز پیدا می کنید. 

موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Artin88 - 10-11-2015

سلام بر همگی
دوستان عزیز ما میخوایم خونه مون رو درطبقه همکف از یک خونه در تورنتو با شرایط بسیار خوب سابلت کنیم. خونه یکخوابه بزرگ و تمیز هست، نزدیک شپرد بی ویو هست و اجاره ماهانه 1200 دلار شامل یوتیلیتی. لطفا اگر مایل بودید پیام بدین.

RE: کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس - hope11 - 16-11-2015

سلام دوستان می شه لینک تاپیک که مربوط به وسایلی است که باید با خودمون ببریم. و چی ها ممنوعه را برام بگذارید.