آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 21-12-2015

سلام من یکم راهنمایی میخوام ازتون.
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته علوم کامپیوترم هستم. تازه سربازیم تموم شده دارم روی مقاله کار میکنم و همچنین روی زبان برای گرفتن تافل متولد 64 هستم و همچنین متاهل هستم. میخوام برای phd یکی از دانشگاه های آمریکا یا اروپا اقدام کنم. از اونجایی که متاهلم خب مسئله مالی برام خیلی مهمه میخوام بتونم scholarship یا fund خوب دریافت کنم. بنظر شما برای آمریکا اقدام کنم بهتره یا اروپا؟(ببخشید اگه سوالم کلی هست).  یک سوال دیگه اینکه محدودیت سنی نداره اپلای کردن؟ چون من الان 30 سالمه و تا مدارکمو اوکی کنم احتمالا برای سال بعد بتونم اقدام کنم.
با تشکر

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 21-12-2015

(21-12-2015, 05:24 PM)مهمان نوشته: سلام من یکم راهنمایی میخوام ازتون.
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته علوم کامپیوترم هستم. تازه سربازیم تموم شده دارم روی مقاله کار میکنم و همچنین روی زبان برای گرفتن تافل متولد 64 هستم و همچنین متاهل هستم. میخوام برای phd یکی از دانشگاه های آمریکا یا اروپا اقدام کنم. از اونجایی که متاهلم خب مسئله مالی برام خیلی مهمه میخوام بتونم scholarship یا fund خوب دریافت کنم. بنظر شما برای آمریکا اقدام کنم بهتره یا اروپا؟(ببخشید اگه سوالم کلی هست).  یک سوال دیگه اینکه محدودیت سنی نداره اپلای کردن؟ چون من الان 30 سالمه و تا مدارکمو اوکی کنم احتمالا برای سال بعد بتونم اقدام کنم.
با تشکر

سلام

محدودیت سنی وجود نداره...
منتها وقتی بین دوران تحصیل و زمان apply به میزان زیادی gap ایجاد میشه ممکن هست بعضی از اساتید رغبت کمی برای کار با applicant نشون بدن که به کمک مقاله و تبیین فعالیت تحقیقاتی مستمر، تا حد بسیار زیادی قابل رفع و رجوع هست...

در حالت کلی راه اروپا و آمریکا مشترکا در برابر شما باز هست... چیزی در مورد عقبه تحصیلی و نمرات زبانتون نفرمودید...
CS در همه جای دنیا جای پیشرفت داره... طبیعتا اولین و مهمترین فاکتور در انتخاب بین این دو گزینه، صرفا رغبت شخصی شماست... مثلا معمولا برای کسانی که به ایران وابستگی زیادی دارند و قصد دارند راحت تر رفت و آمد داشته باشندف اروپا مقصد مناسب تری هست...
از این دلائل در ذهن و زندگی همه ما هست که همون ها در جهت دهی راه، نقش اساسی ایفا می کنند...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 22-12-2015

سلام،

من فارغ التحصیل ارشد مهندسی شیمی از شریف هستم با معدل 18. امتحان آیلتس هم نمره 7.5 گرفتم. مقاله هام هنوز چاپ نشده اند و تحت بررسی هستند. امتحان GRE هم نداده ام.
ذر حال طی کردن مراحل آزاد کردن دانشنامه ها هستم. می خواستم بدونم الان باید چه کار کنم. باز هم مقاله تولید کنم!؟ یا باید اپلای کنم بدون مقاله یا باید صبر کنم!؟

با تشکر،
میلاد

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 22-12-2015

(22-12-2015, 02:25 PM)مهمان نوشته: سلام،

من فارغ التحصیل ارشد مهندسی شیمی از شریف هستم با معدل 18. امتحان آیلتس هم نمره 7.5 گرفتم. مقاله هام هنوز چاپ نشده اند و تحت بررسی هستند. امتحان GRE هم نداده ام.
ذر حال طی کردن مراحل آزاد کردن دانشنامه ها هستم. می خواستم بدونم الان باید چه کار کنم. باز هم مقاله تولید کنم!؟ یا باید اپلای کنم بدون مقاله یا باید صبر کنم!؟

با تشکر،
میلاد

سلام

عامل محدودکننده شما برای اینکه مقالاتتون در مسیر apply در نظر گرفته بشن، deadline ها هستند...
مقالاتی که تا پیش از deadline به ثمر نشسته و منتشر شده ان، می تونند نقش زیادی در روند بررسی case شما ایفا کنند.. وگرنه در بهترین حالت باید از اونها تحت عنوان submitted در CV یاد بشه... بنابراین تا deadline، لیست مقالاتتون در CV تکمیل خواهد شد...

به طور کلی انجام کار تحقیقاتی مفید هست و ربطی به بازه زمانی نداره... چرا که حتی پس از پذیرش هم اثرات اون برای شما ماندگار خواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matucs - 22-12-2015

(21-12-2015, 11:42 PM)Matinking نوشته: سلام

محدودیت سنی وجود نداره...
منتها وقتی بین دوران تحصیل و زمان apply به میزان زیادی gap ایجاد میشه ممکن هست بعضی از اساتید رغبت کمی برای کار با applicant نشون بدن که به کمک مقاله و تبیین فعالیت تحقیقاتی مستمر، تا حد بسیار زیادی قابل رفع و رجوع هست...

در حالت کلی راه اروپا و آمریکا مشترکا در برابر شما باز هست... چیزی در مورد عقبه تحصیلی و نمرات زبانتون نفرمودید...
CS در همه جای دنیا جای پیشرفت داره... طبیعتا اولین و مهمترین فاکتور در انتخاب بین این دو گزینه، صرفا رغبت شخصی شماست... مثلا معمولا برای کسانی که به ایران وابستگی زیادی دارند و قصد دارند راحت تر رفت و آمد داشته باشندف اروپا مقصد مناسب تری هست...
از این دلائل در ذهن و زندگی همه ما هست که همون ها در جهت دهی راه، نقش اساسی ایفا می کنند...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون از پاسخت دوست من
معدل ارشدم 18.03 هست و از دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شدم. معدل لیسانسم حدود 13 از دانشگاه اصفهان Tongue . زبانم در حد intermediate هیچ مدرک زبانی هم نگرفتم اما قصد دارم تافل شرکت کنم. دو تا مقاله داخلی هم در کنفرانس ملی کامپیوتر دارم که فکر نکنم خیلی به کارم بیاد. چند وقت پیش به یکی از اساتید دانشگاه تگزاس ایمیل زدم و موضوع پایان نامم و کارهایی که انجام دادمو براش شرح دادم و کلی استقبال کرد که حتما اپلای کن اما دیدم واقعا فاند ناچیزی میده این دانشگاه و فعلا هم که نه مدرک زبانم اماده است نه مقالم. الان دارم روی یک مقاله برای ژورنال کار میکنم که تازه استارتشو زدم و روی زبانم کار میکنم. من فقط میترسم با توجه به شرایط تاهلم و فاندهای نسبتا پایینی که هست شرایط خودمو با رفتن بدتر کنم چون تو ایران درامدم بد نیست هر چند یک برنامه نویس ساده ام و از نظر شغلی سطح خوبی ندارم.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - somayeh s - 23-12-2015

نقل قول:سلام
 خوشحال میشم کسی منو هم راهنمایی کنه....
من لیسانسمو با معدل 17.98 از دانشگاه سراسری اصفهان فارغ التحصیل شدم و برای ارشد به خاطر استعداد درخشان بدون کنکور دانشگاه قبولم کرد و ارشدمو به تازگی تموم کردم با معدل 18.17. البته الانم ماکس نمرات بین بقیه هستم و ریزنمرات خوبی دارم.دو تا مقاله پژوهشی با چندتا همایشی و ترویجی دارم با یه isc البته در شرف انجام isi هم هستم.
نمره آیلتس 6.5 و میخوام بدونم چقدر شانس دارم برای بورس شدن تو دانشگاه های کانادا یا آمریکا در مقطع دکتری ؟؟ البته بورسی که نخوام هزینه ای به اون دانشگاه بدم...
با سلام
دوست عزیز معدل عالی . نمره زبان حداقل خیلی دانشگاه ها هستش ولی برای رقابت دانشگاه های تاپ بهتره در حد 7 باشه .
راستی رشته رو نفرمودین چون رشته خیلی مهمه .
بگبن تا بهتر راهنمایی کنیم .

ممنون از راهنمایی های خوبتون. رشته من جغرافیا و برنامه ریزی شهری هست.
همچنین میخواستم بپرسم دانشگاه های تاپ رو تو رشتمون چجوری پیداکنیم و آیا برای من شانسی در پذیرش اینجور دانشگاه ها هست؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - سینا داودی - 02-01-2016

سلام به همه اونایی که آرزوشونه یه روز دانشجوی یه دانشگاه معتبر خارجی باشن علی الخصوص در مقطع دکتری
من دانشجوی ترم آخر فوق لیسانس MBA از دانشگاه تبریز هستم معدلم ۱۶ و لیسانسم مکانیک هست.می خوام برای دکتری MBA گرایش خودم یعنی Finance اقدام کنم و فقط و فقط ایالات متحده رو میخوام حتی دانشگاه متوسطش. مقاله یه دونه ISI تا چند ماه دیگه و تافل و جی مت هم تا آخر تابستان تمام تلاشمو میکنم. کسی هست که امیدی به من بده مسیری به من بده و یا اصلا کسی رو بهم معرفی کنه. مطمئن بودم اینجا آدمای باسوادی پیغاممو میبینن.
مرسی که هستید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 03-01-2016

سلام من دانشجو ارشد هستم از دانشگاه ازاد میحاستم پزیرش رایگان بگیرم در دانشگاهای المان چیکار کنم؟و بلد نیستمم سرچ بزنم برا پریرش باید چیکار کنم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 03-01-2016

(03-01-2016, 02:13 AM)مهمان نوشته: سلام من دانشجو ارشد هستم از دانشگاه ازاد میحاستم پزیرش رایگان بگیرم در دانشگاهای المان چیکار کنم؟و بلد نیستمم سرچ بزنم برا پریرش باید چیکار کنم

سلام

اولا که بسیاری از دانشگاه های آلمان (نه همه اونها) بدون tuition هستند و از این لحاظ رایگان به حساب میان...

ثانیا پذیرش گرفتن مراحل مختلفی داره که با مطالعه دقیق تایپک های مرتبط با هرکدوم، دید نسبتا مناسبی براتون ایجاد خواهد شد...

اگر رشته شما رو CCC فرض کنیم، برای search هم کافی هست در ساده ترین حالت عبارتی مثل CCC program at German universities رو search بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 03-01-2016

سلام دوستان، من کارشناسی عمران و ارشد مهندسی زلزله دارم هر دو از دانشگاه سراسری ولی معدل ارشدم 16 هست و یک مقاله انگلیسی تحت بازبینی و 4 تا کنفرانسی فارسی دارم و یک کتاب که از پایان نامه دراوردم. چهار جلد کتاب ترجمه و تالیف در زمینه رشته م دارم که سال دیگه چاپ میشه. نمره آیلتس هم 7 . به نظرتون چقدر شانس برای پذیرش دکترا در آمریکا و کانادا و یا استرالیا دارم البته با فاند؟( کلا فاند برام مهمه حتی اگه اروپا هم شانس فاند داشته باشم میرم)

متشکرم