آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- انجمن: شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-Ph-D)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - hapali1 - 28-12-2012

سلام من میخوام برای دکتری از یکی از دانشگاههای کانادا پذیرش بگیرم. ممنون میشم در مورد
رزومه من نظر بدهید:
کارشناسی: دانشگاه کاشان - مهندسی مکانیک – معدل
14.5
ارشد: دانشگاه کاشان - مهندسی مکانیک – معدل 16.1
یک مقاله آی اس آی بدون ایمپکت فکتور (مرتبط با
پایان نامه) هم دارم

و تا چند ماه آینده برای آیتلس امتحان میدم.

پذیرش از دانشگاههای تورنتو - azad8261 - 04-01-2013

سلام
من فارغ التحصیل دکتری رشته فلسفه در دانشگاه تهران با معدل 5/17 هستم. لیسانس ریاضی محض از دانشگاه تهران دارم با معدل 13 و فوق لیسانس فلسفه از همین دانشگاه با معدل 75/17. هنوز امتحان آیلتس نداده ام ولی وضعیت زبانم خوب است و فکر میکنم که بتوانم نمرۀ خوبی بگیرم. چند مقاله در نشریات داخلی دارم. میخواستم بدانم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه تورنتو برای من چقدر است؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Pejman - 06-01-2013

(05-01-2013, 10:27 PM)mrmjm نوشته: با سلام خدمت همه ی دوستان
خیلی دوست دارم هر کس اطلاعی داره کمک کنه، بنده برای مقطع دکتری میخوام اپلای کنم
1-معدل لیسانس: 16.37، دانشگاه صنعت نفت اهواز
1-معدل فوق لیسانس: 18.04، دانشگاه صنعت نفت اهواز
3- رتبه اول فارغ التحصیلی فوق لیسانس
4- رتبه دوم ازمون ورودی فوق لیسانس، 1388
5- رتبه دوم ازمون ورودی دکتری 1391
6-تعداد مقالات: ISI 2
7- سابقه 2 سال کار مرتبط با رشته
5-مقطع پذیرش:دکتری

زبان هم مطمئنم اگه تافل بدم 100 رو میارم
برا GRE خیلی خوندم، در حد عالی

به نظر شما اصلا GRE به درد کانادا می خوره؟
البته نگاه کردم این 4 تا دادنشگاه تو رشته مهندسی نفت پذیرش دارن ار بقیه خبر ندارم
Regina, Alberta, Calgary, Memorial
پیشاپیش از همکاریتون ممنون
سلام دوست عزیز، شما وضعیت خوبی دارید و با نمره زبان بالا و پیدا کردن استاد مرتبط با زمینه تحقیقاتی تون، قطعاً شانس خوبی برای پذیرش و فاند خواهید داشت. البته من هیچ وقت به کسی دانشگاه خاصی رو پیشنهاد نمی کنم. ولی به هر حال برای دانشگاه های خوب و خیلی خوب هم می تونید شانس داشته باشید. GRE در کانادا معمولاً اجباری نیست. بستگی به دانشگاه داره، بعضی جاها توصیه شده، بعضی جاها اصلاً نمی خوان، بعضی جاها هم می خوان. باید تو سایت هر دانشگاه چک کنید. موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - shayan.zamani - 10-01-2013

سلام

من فارغ التحصیل رشته مهندسی فناوری اطلاعات هستم
معدل ارشدم 18.91 و معدل لیسانسم 18.57 هست
وضعیت زبانمم خوبه و تافل 103 دارم
سه تا مقاله کنفرانسی (دوتا توی کانادا(ویکتوریا) و یکی توی فرانسه) + 5 تا مقاله کنفرانسی داخلی هم دارم
تقریباً یک سال هم سابقه کار دارم
میخواستم بپرسم من با این وضعیتم کجاها میتونم برای دکترا پذیرش و فاند بگیرم... و اینکه درصد قبولیم توی دانشگاه UBC چقدر هست؟

بسیار ممنونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - Shahrouz - 10-01-2013

درود

به نظرم شانس خوبی حتی برای UBC دارید. دانشگاههای تورنتو و مک گیل نیز به ویژه در صورتی که جی ار ای داشته باشید شانس خوبی دارید.

RE: پذیرش از دانشگاههای تورنتو - m.ost - 12-01-2013

(04-01-2013, 10:05 PM)azad8261 نوشته: سلام
من فارغ التحصیل دکتری رشته فلسفه در دانشگاه تهران با معدل 5/17 هستم. لیسانس ریاضی محض از دانشگاه تهران دارم با معدل 13 و فوق لیسانس فلسفه از همین دانشگاه با معدل 75/17. هنوز امتحان آیلتس نداده ام ولی وضعیت زبانم خوب است و فکر میکنم که بتوانم نمرۀ خوبی بگیرم. چند مقاله در نشریات داخلی دارم. میخواستم بدانم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه تورنتو برای من چقدر است؟
سلام دوست عزیز
اولین نکته اینکه هیچ وقت فقط روی یک دانشگاه نباید تمرکز کرد. بهتره برای چندین دانشگاه اقدام کنید. بعد از اون، شما یک بار دکترا گرفتین. من نمیدونم شانس خوندن دوباره دکترا برای شما چقدر خواهد بود. از طرفی امتحان زبان هم ندادین هنوز. برای اکثریت رشته ها در کانادا پیدا کردن استاد خیلی مهمه (به جز مثلا بیزنس، رشته شما رو مطمئن نیستم) بنابراین داشتن مقالات مرتبط به کار یک استاد خیلی مهمه. معدل لیسانس شما هم پایینه ولی تغییر رشته دادین به رشته غیر مرتبط. برای کیس هایی مثل شما حتما باید در اپلیکیشنتون توضیح بدین دلیل این تغییر رشته رو به نحوی که قانع بشن. با قطعیت نمیتونم بگم شما شانس دارین یا نه. شاید بد نباشه که دانشگاه های متعددی از جمله دانشگاه های آمریکا رو هم در نظر بگیرین و هم زمان برای پست دکترا هم ادغام کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - economy - 12-01-2013

سلام و خسته نباشید.
امکانش هست در مورد رزومه من نظر بدید؟
مدرک کارشناسیم رو در رشته اقتصاد نظری دانشگاه شیراز گرفتم. رتبه اول بودم با معدل 18.09.
دوره کارشناسی ارشد رو در دانشگاه علامه طباطبایی تهران گذروندم. با معدل 18.50.
مقله خارجی ندارم فقط یک مقاله داخلی دارم.
زبان انگلیسیم بد نیست ولی هنوز مدرک آیلتس یا تافل نگرفتم.
خیلی دوست دارم در یکی از دانشگاه های معتبر امریکی یا کانادا فول فاند پذیرش بگیرم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - r mohamadnejad - 13-01-2013

سلام وقت بخیر

من لیسانس اقتصاد دوره روزانه دانشگاه علامه طباطبایی معدل 16:81 و ارشد برنا مه ریزی سیستمهای اقتصادی آزاد تهران مرکزی با معدل 17:50 و نمره پایان نامه 17:75 از 18 دارم. مقالم در دست چاپه ایشالا بزوردی 2نمره اونم میارم. یکی 2تا مقاله با استادم چاپ کردم. کمی هم سابقه کار مرتبط دارم. زبان هم 6ترم فشرده رسپیناتاک میرم. ایشالا برای فروردین ایلتس رو بالای 7 میارم. کشور خاصی مد نظرم نیست اما باید فاند بگیرم. (برای دوره PHD) میشه راهنماییم کنید. ممنونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - m.ost - 17-01-2013

(12-01-2013, 08:25 PM)economy نوشته: سلام و خسته نباشید.
امکانش هست در مورد رزومه من نظر بدید؟
مدرک کارشناسیم رو در رشته اقتصاد نظری دانشگاه شیراز گرفتم. رتبه اول بودم با معدل 18.09.
دوره کارشناسی ارشد رو در دانشگاه علامه طباطبایی تهران گذروندم. با معدل 18.50.
مقله خارجی ندارم فقط یک مقاله داخلی دارم.
زبان انگلیسیم بد نیست ولی هنوز مدرک آیلتس یا تافل نگرفتم.
خیلی دوست دارم در یکی از دانشگاه های معتبر امریکی یا کانادا فول فاند پذیرش بگیرم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام دوست عزیز
شما معدلتون خیلی خوبه که برای کانادا خیلی مهمه. حتما سعی کنید در امتحان زبان اگر آیلتس هست نمره بالای 7 بیارین (و یا معادلش در تافل) اگر مقاله داشتین که شانستون خیلی بیشتر میشد. ولی حتما با اساتیدی که با زمینه تحقیقاتیشون آشنا هستین مکاتبه داشته باشین. برای کانادا استاد خیلی مهمه، هم برای پذیرش هم فاند. کانادا تعداد دانشگاه های معتبرش به اندازه آمریکا نیست. بنابراین حتما برای چند تا اقدام کنید که شانستون زیاد تر بشه.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - َAli0078 - 18-01-2013

با سلام خدمت دوستان
لطفا یه نگاهی هم به این رزومه بکنیثد و نظرتون رو بگید
لیسانس برق دولتی شهرستان معدل حدود 13!
ارشد دولتی تهران 16.90
مقاله ISI 4 تا چاپ شده و 2تا سابمیت
مقاله کنفرانس داخلی و خارجی 10-12
سابقه تدریس و پژوهش در دانشگاه 3 سال
آیلتس 7
بدون جی آر ای
تماس با دو تا از اساتید تورنتو و مک گیل مرتبط با زمینه کاری، که گفتن اپلای کن و قبول میکنن سوپروایزر بشن
به نظر شما با این شرایط (معدل خیلی پایین لیسانس) میشه امیدوار به گرفتن پذیرش از این دو دانشگاه بود؟ حتی بدون فاند؟
متشکرم