![]() |
بورس تحصیلی کره جنوبی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- موضوع: بورس تحصیلی کره جنوبی (/Thread-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) |
RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - saaaaam - 01-11-2014 (01-11-2014, 02:07 AM)'soshiyans1395' نوشته: سلاااااااااام ....من دانشجوی هوشبری دانشگاه شهید بهشتی هستم معدلم حدودا 19 هست و ایلتسم 8 هست و به زبان کره ای بطور کامل مسلطم سلام دوست خوب
منظور شما اگه بورسی هست که سفارت میده والا از نظر معدل و نمره زبان شانس بسیاری داری ولی تا جایی که من اطلاع دارم در سفارت پارتی بازی میشه ولی بنظر من اگه مدرکی داری که زبان کره ای بلدی مستقیم با دانشگاه ها مکاتبه کنید بنظر من شانست خیلی خوبه البته با این معدل کشورهای دیگه هم شانس داری دقیق بعدا دوست داشتی رزومت را در بخشی که مناسب دونستی بگذار تا نظر بدهیم RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - lima - 04-11-2014 با سلام من ترم اول مهندسی نساجی هستم دانشگاه امیرکبیر .میخواستم بدونم بهترین دانشگاه کره جنوبی که مهندسی نساجی رو ارایه میده چیه؟اگه البته اطلاع دارید![img]images/smilies/blush.gif[/img] آخه من چند تا از لیست های دانشکده های بعضی دانشگاه ها مثلsnu رو دیدم توش نساجی نبود! RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 04-11-2014 (04-11-2014, 01:46 PM)'lima' نوشته: با سلام من ترم اول مهندسی نساجی هستم دانشگاه امیرکبیر .میخواستم بدونم بهترین دانشگاه کره جنوبی که مهندسی نساجی رو ارایه میده چیه؟اگه البته اطلاع دارید![img]images/smilies/blush.gif[/img] آخه من چند تا از لیست های دانشکده های بعضی دانشگاه ها مثلsnu رو دیدم توش نساجی نبود! رشته نساجی ممکنه در دپارتمانهای طراحی و مدیریت تلفیقی ارائه بشه. مانند ایران یه دپارتمان مستقل شاید نداشته باشه. من 3 دانشگاه خوب رو پیدا کردم اما باید از دانشگاه بپرسید که ایا به انگلیسی ارائه خواهد شد یا به زبان کره ای. چون اصولاً در رشته هایی که دانشجوی خارجی کمتر استقبال میکنه سیاست دانشگاههای اسیا ایطوره که به انگلیسی ارائه نمیدن!!!
دانشگاههای Pusan national university , Chonbuk National university , Kyungpook National University دپارتمان و رشته نساجی دارن. [برش] پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - Mohammadsr - 11-11-2014 سلام چند تا سؤال داشتم من می خوام برای ادامه تحصیل برم کره جنوبی رشتمم مهندسی معماری هستش دانشگاهمم آزاده ولی از نظر سطح سوادی بالا هستم و دارم درس های فوق رو هم می خونم معدلم هم بالای 18 هست و زبانم هم خوبه و اگه آیلتس امتحان بدم احتمالا بالای 7 می گیرم 1-می خواستم بدونم به نظر شما می تونم با داشتن مقاله های زیاد و خوب و دارای سطح علمی بالا برای دکترای مستقیم برای یکی از دانشگاه های کره اپلای کنم؟ 2-شانس گرفتن فاند چقدره؟ 3-در صورت گرفتن پذیرش می تونم که مدرک فوق رو هم مبنی بر تحقیق بگیرم ؟ 4-می تونم هم برای دکترا اپلای کنم و در صورت قبول نکردنم برای فوق هم اپلای کنم؟ یعنی اگه برای دکترا قبولم نکردن در صورت داشتن شرایطش یرای فوق قبولم کنن؟ 5-برای کره GRE هم لازم هست؟ RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 13-11-2014 سلام بر شمامن به سوالات شما تک به تک جواب میدم. اگر معدل لیسانست هم خوب باشه و نمره زبان و مقالات خوب داشته بوشی خیلی شانست بالا میره.۲- شانس گرفتن فاند با داشتن استاد خیلی بالا میره، پس باید استاد در زمینه کارت پیدا کنی۳- بله میشه، ما تو کره جنوبی یه در مشترک ارشد+دکترا با هم داریم۴- خیر. تنها واسه یه مقطع میونی اقدام کنی۵- نیاز نیست. اما داشتنش ممکن کمک کنه، RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Mohammadsr - 13-11-2014 تشکر از پاسخ شما ولی چند تا سؤال دیگه هم داشتم: 1-از کجا مطمئن بشم که اپلای برای دکترا مستقیم انتخاب درستیه یا نه باید برای فوق اپلای کنم؟ این سؤال رو می پرسم چون بنده تا حالا در این زمینه تجربه ای نداشتم! 2-به نظر شما می تونم با یکی از استادای کره ای مقاله بنویسم؟ و اگه می تونم می تونه برای فاند گرفتنم از همون استاد کمکم کنه ؟ RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 14-11-2014 (13-11-2014, 12:15 PM)'Mohammadsr' نوشته: تشکر از پاسخ شما ولی چند تا سؤال دیگه هم داشتم: خواهش میکنم.
1- به نظرم چون شما لیسانس خوندی بهتره برای فوق اقدام کنی. که شانست بیشتره. 2- بله. مسلماً میشه. اون هم بستگی به استادت داره که چقدر بخوادت. RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Mohammadsr - 14-11-2014 تشکر از پاسخ شما ولی خب اپلای برای دکترای مستقیم منو چند سال جلو میاندازه! ولی این که حتما همون بار اول قبولم کنن از همه چیز برام مهمتره اگه راهی می دونید که بتونم تصمیم درست رو بگیرم ممنون می شم. RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - eliha1 - 15-11-2014 سلام خسته نباشید ببخشید میخوام بپرسم کسی که بورسیه بگیره برای کارشناسی ارشد از یکی از دانشگاههای کره جنوبی بخواد واسه دکترا هم میتونه بگیره؟و میشه بعد از تموم کردن کارشناسی ارشد توی کره یک دفتر مهندسی یا یک شرکت کوچک زد؟رشتم معماریه، اگه میشه چقدر باید سرمایه داشت؟ممنون RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 15-11-2014 (14-11-2014, 08:31 PM)'Mohammadsr' نوشته: تشکر از پاسخ شما ولی خب اپلای برای دکترای مستقیم منو چند سال جلو میاندازه! ولی این که حتما همون بار اول قبولم کنن از همه چیز برام مهمتره اگه راهی می دونید که بتونم تصمیم درست رو بگیرم ممنون می شم. به هر حال برای دکتری مستقیم تعداد دانشگاهها زیاد نیستن. ضمن اینکه برای فوق احتمال گرفتن بورس بیشتره. خلاصه راه اصلی اینه که شما اقدام کنید ببینی دانشگاه شما رو برای کدوم سیستم بهتر میدونه.
|