آکادمیا کافه
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

[برش] دکترا در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان - ghobad945 - 13-08-2015

سلام 
ابتدا عذر خواهی می کنم شاید سوالم تکراری باشه.
من یک Fellowship برای دکترا گرفتم که دوسال باید پلی تکنیک میلان باشم و یکسال برم بروکسل بلژک. من هنوز واسه دانشگاه اپلای نکردم  اما استادم که بهم ایمیل زد که من انتخاب شدم گفت از coordinate office  باهات تماس می گیرن و بهت می گن که چیکار کنی. البته گفت دو هفته دیگه بهت ایمیل میزنن برای اینکه در دو هفته وسط آگوست تعطیل هستن. گفته زمان Official registration من اول نوامبر خواهد بود و نهایتا با دوماه تاخیر میتونم تا ۳۱ دسامبر اونجا باشم.
من میخواستم ببین این زمان برای گرفتن ویزا کافی هست ( گفتن که اول سپتامبر پذیرشم به دستم میرسه)؟
این بورسی که من گرفتم حقوق سالیانه اش ۴۰۰۰۰ یورور هستش البته طبق گفته خودشون( من هنوز چیزی نگرفتم) هنوز نیاز به برگه تامین مالی یا همچین چیزی دارم؟
من فوقم رو مالزی بودم و مدرکش به انگلیسی هستش آیلتس ۶ هم دارم اگه ممکنه لطف کنید بگید که چه مدارکیو من الان میتونم حاضر کنم و که اینهارو انجام بدم تا اینکه در مرحله ای که پذیرشم اومد بتونم سریعتر واسه ویزا اقدام کنم.
خیلی ممنونم ازتون و ببخشید طولانی شد. من اصلا اطلاعاتی در مورد ایتالیا ندارم.

RE: دکترا در دانشگاه پلی‌تکنیک میلان - Shihan - 13-08-2015

(13-08-2015, 03:34 AM)ghobad945 نوشته: سلام 
ابتدا عذر خواهی می کنم شاید سوالم تکراری باشه.
من یک Fellowship برای دکترا گرفتم که دوسال باید پلی تکنیک میلان باشم و یکسال برم بروکسل بلژک. من هنوز واسه دانشگاه اپلای نکردم  اما استادم که بهم ایمیل زد که من انتخاب شدم گفت از coordinate office  باهات تماس می گیرن و بهت می گن که چیکار کنی. البته گفت دو هفته دیگه بهت ایمیل میزنن برای اینکه در دو هفته وسط آگوست تعطیل هستن. گفته زمان Official registration من اول نوامبر خواهد بود و نهایتا با دوماه تاخیر میتونم تا ۳۱ دسامبر اونجا باشم.
من میخواستم ببین این زمان برای گرفتن ویزا کافی هست ( گفتن که اول سپتامبر پذیرشم به دستم میرسه)؟
این بورسی که من گرفتم حقوق سالیانه اش ۴۰۰۰۰ یورور هستش البته طبق گفته خودشون( من هنوز چیزی نگرفتم) هنوز نیاز به برگه تامین مالی یا همچین چیزی دارم؟
من فوقم رو مالزی بودم و مدرکش به انگلیسی هستش آیلتس ۶ هم دارم اگه ممکنه لطف کنید بگید که چه مدارکیو من الان میتونم حاضر کنم و که اینهارو انجام بدم تا اینکه در مرحله ای که پذیرشم اومد بتونم سریعتر واسه ویزا اقدام کنم.
خیلی ممنونم ازتون و ببخشید طولانی شد. من اصلا اطلاعاتی در مورد ایتالیا ندارم.

چون شما برای دکتری داری اقدام میکنی مشکلی نداره مدارکت رو براساس بند ها و مواردی که سفارت نیاز داره کامل کنید و موضوع ددلاین رو هم در اسرع وقت بهشون اطلاع بدید. اصولاً ویزای دانشجویی بین 3-4 هفته زمان میبره. اما مورد شما ممکنه با بیان دلایل خودت نزدیک تر باشه.

- اگر درون مدرک پذیرش و فرم اسکولارشیپ همه تعهدات داده شده باشه و این رقم نوشته باشه نیازی به ارائه مدرک حساب مالی از طرف شما نیست.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - ghobad945 - 18-08-2015

(13-08-2015, 11:17 AM)Shihan نوشته: چون شما برای دکتری داری اقدام میکنی مشکلی نداره مدارکت رو براساس بند ها و مواردی که سفارت نیاز داره کامل کنید و موضوع ددلاین رو هم در اسرع وقت بهشون اطلاع بدید. اصولاً ویزای دانشجویی بین 3-4 هفته زمان میبره. اما مورد شما ممکنه با بیان دلایل خودت نزدیک تر باشه.

- اگر درون مدرک پذیرش و فرم اسکولارشیپ همه تعهدات داده شده باشه و این رقم نوشته باشه نیازی به ارائه مدرک حساب مالی از طرف شما نیست.

خیلی ممنونم از راهنماییتون . 
من نیاز به ترجمه مدارک لیسانس و دیپلمم هم دارم برای مقطع دکترا؟
از اونجایی که من هنرستان بودم و پیش دانشگاهی نرفتم ولی در عوض مدرک کاردانی دارم. حالا باید مدارک دیپلم و فوق دیپلم و کارشناسی و ارشد رو ترجمه کنم؟
باز هم ممنونم

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - ghobad945 - 18-08-2015

ببخشید که سوالاتمو توی دوتا پست متفاوت فرستادم 
من کارشناسی ارشد مالزی بودم. و الان توی پستهای دیگه خوندم که گویا نیاز هست سفارت ایتالیا در مالزی این مدرکو تایید کنه. 
من این مدرکو توی ایران ارزشیابی کردم و الان ارزشنامه اش موجوده میشه از این استفاده کرد؟
ببخشید میشه لطفا راهنمایی کنید
بازم ممنونم بخاطر این لطف بی دریغتون

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 23-08-2015

(18-08-2015, 07:27 PM)ghobad945 نوشته: ببخشید که سوالاتمو توی دوتا پست متفاوت فرستادم 
من کارشناسی ارشد مالزی بودم. و الان توی پستهای دیگه خوندم که گویا نیاز هست سفارت ایتالیا در مالزی این مدرکو تایید کنه. 
من این مدرکو توی ایران ارزشیابی کردم و الان ارزشنامه اش موجوده میشه از این استفاده کرد؟
ببخشید میشه لطفا راهنمایی کنید
بازم ممنونم بخاطر این لطف بی دریغتون

درود بر شما

واسه دوره دکترا نیاز به ترجمه دوره پیش و دیپلم نیست. شما نیاز به تایید سفارت ایتالیا در مالزی نداری تا زمانی‌ که در مالزی نباشی‌ ، اگر ارزشیابی شد مشکلی‌ نخواد داشت.

[برش] رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - ympl - 10-09-2015

سلام من یجا خوندم نوشته بود , باید تو حساب بانکی خودتون یا پدرتون 40 میلیون پول باشه برا ضمانت , حقیقت داره , یا شامل این نمیشه؟

RE: [برش] رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Shihan - 10-09-2015

(10-09-2015, 09:51 AM)ympl نوشته: سلام من یجا خوندم نوشته بود , باید تو حساب بانکی خودتون یا پدرتون 40 میلیون پول باشه برا ضمانت , حقیقت داره , یا شامل این نمیشه؟

دوست عزیز

وقتیکه شما بورس تحصیلی ندارید برای اثبان ضمانت مالی باید مبلغ بیش از 40 میلیون تومان در حساب خودتون یا ضامن (پدیر، بستگان درجه یک) به سفارت نشان بدهید.

RE: [برش] رشته ها و دانشگاه های ایتالیا - Iman.S - 10-09-2015

(10-09-2015, 09:51 AM)ympl نوشته: سلام من یجا خوندم نوشته بود , باید تو حساب بانکی خودتون یا پدرتون 40 میلیون پول باشه برا ضمانت , حقیقت داره , یا شامل این نمیشه؟

البته فکر میکنم این مبلغ اخیرا با توجه به سقوط ارزش ریال به 60 ملیون تومان افزایش پیدا کرده، یا درآمد ماهیانه 6 ملیون تومان.

RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - ympl - 12-09-2015

[quote='Mohammad' pid='3676' dateline='1302205399']
مدارک لازم جهت تشکیل پرونده اولیه برای دریافت ویزای دانشجویی برای دانشجویان متقاضی دانشگاه های انگلیسی زبان ایتالیا:

سلام ببخشيد شرايط دريافت ويزا براي دانشجوياني كه ميخوان برن دانشگاه هاي زبان ايتاليايي چطوريه

RE: مدارک لازم برای ویزای ایتالیا - Shihan - 13-09-2015

(12-09-2015, 09:34 PM)ympl نوشته:
(08-04-2011, 12:13 AM)Mohammad نوشته: مدارک لازم جهت تشکیل پرونده اولیه برای دریافت ویزای دانشجویی برای دانشجویان متقاضی دانشگاه های انگلیسی زبان ایتالیا:

سلام ببخشيد شرايط دريافت ويزا براي دانشجوياني كه ميخوان برن دانشگاه هاي زبان ايتاليايي چطوريه
مدارک مورد نیاز برای دانشگاههای ایتالیا به زبان ایتالیایی مشابه به دوره های زبان انگلیسی به انضمام مدرک زبان ایتالیایی شما و ازمون الفا تست خواهد بود. در پست های قبلی مدارک مورد نیاز به ترتیب ذکر شده است.