آکادمیا کافه
ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%86%DA%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%86%DA%AF%D9%86-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - Sara112 - 31-03-2017

(30-03-2017, 07:22 PM)dehsal نوشته: با سلام و عرض ادب ممنون از پاسخگوییتون
1- من برای مادرم وقت مصاحبه سفارت آلمان گرفته شده و من همراه ایشون میخوام سفر کنم سفارت در روز وقت مادرم مدارک مرا نیز قبول می کند؟ ( هنگام دعوت نامه گرفتن در آلمان در رایانه آنها ثبت شده که من سفرم به عنوان همراه مادرم است) ، چون رزرو زمان مصاحبه دو نفری تو سایت نداشت.
2-دعوت نامه رسمی ما توسط فردی آلمانی فرستاده شده است که نسبت  فامیلی با ما ندارند، در خصوص بند 34 باید اطلاعات شخص دعوت کننده رو وارد کنم یا برادرم که در آلمان مستقر است؟؟
3- من در شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که بیمه هم نیستم آیا گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصی هم باید به سفارت ارائه بدم؟ و اگر ارائه بدم باید ترجمه به زبان آلمانی باشه؟؟
4- در کل آیا مدارکی رو باید ترجمه کنم ؟ برای ویزای شینگن نوع دیدار بستگان
4- در خصوص بند 35 من که میخوام برادرم رو ببینم کدوم تیک رو باید بزنم؟؟ فقط نوشته فرزند و مادر و ...
5- فرم تقاضای رویداد شینگن چه فرقی با پرسشنامه امنیتی داره؟ من تو سایت سفارت دوتا فرم دیدم یکیش یه صفحه اش نوشته شده پرسش نامه امنیتی که نمیدونم کدوم درسته؟
6- آیا مدارک تحصیلی که دارم رو هم باید ببرم برای مصاحبه؟
۱) شما باید دوتا وقت مصاحبه میگرفتید یکی برای خودتون یکی مادرتون
۲) بند ۳۴ مشخصات عضو خانواده ای که شهروند اروپا حساب میشه رو میخواد ینی اگر از اقوام درجه ۱ شما کسی شهروند اروپا محسوب میشه مشخصاتش رو مینویسید. برادرتون اگر شهروند محسوب میشن بنویسید
۳) ترجمه ها که به انگلیسی هستش
۴)مدارکی که باید همراهتون باشه در سایت سفارت نوشته شده
مثلا شناسنامه ، سند خونه و‌...
۵) پرسشنامه ی امنیتی نمیخوان ازتون‌
۶) وقتی برای دیدار بستگان‌میرید مدارک تحصیلی احتیاج نیست

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - dehsal - 31-03-2017

(31-03-2017, 01:49 AM)Sara112 نوشته: ۱) شما باید دوتا وقت مصاحبه میگرفتید یکی برای خودتون یکی مادرتون
۲) بند ۳۴ مشخصات عضو خانواده ای که شهروند اروپا حساب میشه رو میخواد ینی اگر از اقوام درجه ۱ شما کسی شهروند اروپا محسوب میشه مشخصاتش رو مینویسید. برادرتون اگر شهروند محسوب میشن بنویسید
۳) ترجمه ها که به انگلیسی هستش
۴)مدارکی که باید همراهتون باشه در سایت سفارت نوشته شده
مثلا شناسنامه ، سند خونه و‌...
۵) پرسشنامه ی امنیتی نمیخوان ازتون‌
۶) وقتی برای دیدار بستگان‌میرید مدارک تحصیلی احتیاج نیست

مرسی که پاسخ دادید ، فقط من گواهی اشتغال به کارم و نمیدونم به زبون فارسی ببرم یا قبلش بدم بیرون ترجمه به آلمانی کنن؟؟ آخه یه جای دیگه تو سایت سفارت نوشته هزینه ای که میگیرن بابت ترجمه مدارک هست و ما هچی رو ترجمه نکنیم. کلا گیج شدم چیکار کنم Undecided  اگه هم بخوام ترجمه کنم ، کجا ببرم واسه ترجمه؟ هرجایی قبول می کنه سفارت؟

و اینکه برگه مرخصی هم لازمه ببرم همون اول یا اگه خواستن ببرم؟

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - Sara112 - 31-03-2017

(31-03-2017, 12:48 PM)dehsal نوشته: مرسی که پاسخ دادید ، فقط من گواهی اشتغال به کارم و نمیدونم به زبون فارسی ببرم یا قبلش بدم بیرون ترجمه به آلمانی کنن؟؟ آخه یه جای دیگه تو سایت سفارت نوشته هزینه ای که میگیرن بابت ترجمه مدارک هست و ما هچی رو ترجمه نکنیم. کلا گیج شدم چیکار کنم Undecided  اگه هم بخوام ترجمه کنم ، کجا ببرم واسه ترجمه؟ هرجایی قبول می کنه سفارت؟

و اینکه برگه مرخصی هم لازمه ببرم همون اول یا اگه خواستن ببرم؟
گواهی اشتغال به کار هم به زبان انگلیسی بدید ترجمه کنند،
دارالترجمه باید بدید
هزینه ی ۶۰ یورویی که به سفارت میپردازید بابت ترجمه نیست سفارت که مدارک شما رو نمیگیره ترجمه کنه !!! شما همه ی مدارک فارسیتون باید ترجمه بشه به انگلیسی کلا هیچ چیز فارسی ای به اونا تحویل نمیدید
برگه ی مرخصی هم ببرید

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - dehsal - 31-03-2017

(31-03-2017, 02:05 PM)Sara112 نوشته: گواهی اشتغال به کار هم  به زبان انگلیسی بدید ترجمه کنند،
دارالترجمه باید بدید
هزینه ی ۶۰ یورویی که به سفارت میپردازید بابت ترجمه نیست سفارت که مدارک شما رو نمیگیره ترجمه کنه !!! شما همه ی مدارک فارسیتون باید ترجمه بشه به انگلیسی کلا هیچ چیز فارسی ای به اونا تحویل نمیدید
برگه ی مرخصی هم ببرید

عزیزم مرسی که پاسخمو میدی و معذرت میخوام که انقدر سوال می پرسم . 
1.شما خودتون ویزای شینگن گرفتید ؟  
2.منظورتون اینه مدارک مثل شناسنامه و سند ملکی هم باید ترجمه بشن؟
من دفعه پیش مادرم رفت سفارت منتها دعوت نامه هنوز اصلش نرسیده بود تمام مدارکش که شامل شناسنامه خودش و همسر و سند ملکی و هر چی که تو سفارت می خواد و اونجا تو باجه چک کردن و هیچ حرفی از ترجمه کردن اونا نزدن. فقط گفتن باید صبر کنیم اصل دعوت نامه بیاد. واسه همین الان گیج شدم.
پس من گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصیمو حتما میدم دارالترجمه.

(31-03-2017, 10:18 PM)dehsal نوشته: عزیزم مرسی که پاسخمو میدی و معذرت میخوام که انقدر سوال می پرسم . 
1.شما خودتون ویزای شینگن گرفتید ؟  
2.منظورتون اینه مدارک مثل شناسنامه و سند ملکی هم باید ترجمه بشن؟
من دفعه پیش مادرم رفت سفارت منتها دعوت نامه هنوز اصلش نرسیده بود تمام مدارکش که شامل شناسنامه خودش و همسر و سند ملکی و هر چی که تو سفارت می خواد و اونجا تو باجه چک کردن و هیچ حرفی از ترجمه کردن اونا نزدن. فقط گفتن باید صبر کنیم اصل دعوت نامه بیاد. واسه همین الان گیج شدم.
پس من گواهی اشتغال به کار و برگه مرخصیمو حتما میدم دارالترجمه.

1. بله ، ماه پیش
2. خوب اینکه چک کردن و حرفی نزدن به این معنی نیست که شما بایدفارسی بدید مدارکتون رو .
شما سایت رو مو به مو مطالعه کنید و اگر هنوز شک دارید برید سفارت بپرسید تا شکتون برطرف شه

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - amirahmadkhan81 - 03-04-2017

سلام
سوالی از خدمتتون داشتم
من وقت ویزا رو از سفارت فرانسه درخواست کردم و تاریخی رو به من اختصاص دادن.
میخواستم بدونم از مصاحبه تا نتیجه درخواست چه مدت طول میکشه؟
ممنون ازتون

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - ForeverBlue - 03-04-2017

(03-04-2017, 09:39 PM)amirahmadkhan81 نوشته: سلام
سوالی از خدمتتون داشتم
من وقت ویزا رو از سفارت فرانسه درخواست کردم و تاریخی رو به من اختصاص دادن.
میخواستم بدونم از مصاحبه تا نتیجه درخواست چه مدت طول میکشه؟
ممنون ازتون

درود
معمولا بین دو تا سه هفته
موفق باشید

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - auref - 04-04-2017

با درود به تمامی دوستان
من تو  اردیبهشت  مصاحبه ی سفارت فرانسه رو دارم (بار اولم هست) ،   چند سوال ذهن منو مشغول کرده 
1-من برای شرکت در یک کنفرانس در پاریس دعوت شدم (دانشجو بودم زمانی که مقالم رو فرستادم الان فارغ التحصیل شدم ولی شاغل  هستم) که مدت اون سه روز هست( 5 روز پاریس میمونم) ، می خواستم بعد از اون به ایتالیا (5 روز) هم سفر کنم ، در قسمت 22 فرم سفارت هر دو کشور را یا کلا فقط فرانسه رو ذکر کنم به مدت 10 روز؟
2-تعداد روزهای اقامتم رو هر چند روز بنویسم بهتره؟
2- در قسمت 24 باید مورد مولتی پل رو علامت بزنم اگه بخام این نوع سفر رو داشته باشم؟
3-باید رزرو پرواز و هتل های فرانسه و ایتالیا هر دو رو به سفارت ارائه بدم؟
4-در قسمت منبع مالی باید میزان پولی که همراه خودم میبرم مشخص کنم؟ مثلا نقد x یورو، اعتباری y یورو؟؟؟

با تشکر

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - amiradel - 30-04-2017

سلام

من در تاریخ 22 feb ایمیل فرستادم که وقت بگیرم برای سفارت فرانسه که اون زمان یک ایمیل دریافت کردم مبنی بر اینکه تا آخرjun پره . تاریخ سفر من هم جولای بود. ولی هنوز ایمیل دیگه ای در مورد زمان مصاحبه و ارایه مدارک دریافت نکردم . مشکل کجاس؟ باید صبر کنم؟ تاریخ سفر من اواسطه تیر ماهه

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - manshadi - 05-05-2017

با سلام
در قسمت
Travelling Group

Belongs to group

در فرم تعیین وقت یونان چه چیزی باید ذکر گردد
آیا برای پسر 14 سالم هم باید وقت مصاحبه بگیرم