آکادمیا کافه
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Torkan - 26-04-2014

(26-04-2014, 12:16 PM)'summit69' نوشته:
سلام چرا می گید معدل لیسانس مشکل سازه وقتی طرف با معدل بالا و مناسب از یک دانشگاه معتبر و نمره آیلتس و مقاله هایی که داره خودش رو upgrade کرده، شاید یکی برای مقطع لیسانس دانشگاه رنکینگ بالای داخلی قبول نشه و تو حال و هوای درس خوندن نباشه و معدلش بشه 14 بعد به خودش بیاد و واسه ارشد قوی بخونه دانشگاه خوب قبول بشه و معدلشو بالا ببره و رو مقاله ها کار کنه و نمره آیلتس و یا احیانا Gre بالایی کسب کنه،آیا این فرد باید ریجکت بشه؟ بخاطر چیزی که بعدها جبرانش کرده ؟ مگه واسه دانشگاهی که اپلای می کنیم همون معدل آخرین مقطع تحصیلی لحاظ نمیشه که شما می گید معدل لیسانسش مشکل سازه؟

دوست عزیز در اینکه شما تلاش کردید واسه جبران شکی نیست. همچنین اینجا دوستان نکته نظرات و تجربیات خودشون رو منتقل میدن و دقت کنید که حرف یک نفر نباید حجت باشه واسه شما. چه من چه سایر دوستان. شما خودتون هستید که باید نتیجه گیری کنید و تجربتون رو در آینده در اختیار سایر دوستان قرار دهید.
ببینید رقابت خیلی سخت شده واسه پذیرش و دانشگاهها هم دنبال نقاط ضعف و قوت میگردن. من یک مثال میزنم:
شما یکم سخت بتونید فردی رو پیدا کنید که معدل لیسانسش زیاد باشه مثلا 17 یا 18 ولی فوقش 14 یا 15!! ولی به نسبت افراد زیادی هستند که معدل لیسانسشون کم هستش و معدل فوقشون زیاد.
دانشگاهها به خصوص در کانادا به معدل حساس هستند و هرگونه کم بودن معدل رو متاسفانه به درس نخوندن شما ربط میدن. باز ایالات متحده راه میاد که اونم البته سخت گیریش رو داره.
در ضمن دوستمون yousi عزیز اشاره کردن که مقاله داخلی به درد نمیخوره. isi رول زیادی بازی میکنه واقعا.
همه اینا دلیل بر این نیست که شما ناامید بشید. بلاخره اپلای خواهید کرد و خواهید رفت ولی باید حقایق رو هم دید.
بااحترام

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - yousi - 26-04-2014

سلام چرا می گید معدل لیسانس مشکل سازه وقتی طرف با معدل بالا و مناسب از یک دانشگاه معتبر و نمره آیلتس و مقاله هایی که داره خودش رو upgrade کرده، شاید یکی برای مقطع لیسانس دانشگاه رنکینگ بالای داخلی قبول نشه و تو حال و هوای درس خوندن نباشه و معدلش بشه 14 بعد به خودش بیاد و واسه ارشد قوی بخونه دانشگاه خوب قبول بشه و معدلشو بالا ببره و رو مقاله ها کار کنه و نمره آیلتس و یا احیانا Gre بالایی کسب کنه،آیا این فرد باید ریجکت بشه؟ بخاطر چیزی که بعدها جبرانش کرده ؟ مگه واسه دانشگاهی که اپلای می کنیم همون معدل آخرین مقطع تحصیلی لحاظ نمیشه که شما می گید معدل لیسانسش مشکل سازه؟

سلام summit69 خوش اومدی به فروم Smile
ببین من الان دقیقا نمیدونم این جوابی که شما از من نقل قول کردی مال کدوم پست بوده ولی احتمالا ایشون معدل لیسانشون خیلی پایین بوده باشه و هیچ مقاله ISI نداره و میخواد برای PhD پذیرش full fund بگیره که با این تفاسیر خب یکم بعیده دیگه. من نمیگم اگر شما تمام فاکتور هات رو عالی کنی بخاطر همون معدل لیسانس ریجکت میشی نه. اما شما بشین فک کن که خودت استاد یه دانشگاه top مث stanford هستی از همه جای دنیا دانشجوهای top واسه این دانشگاه اپلای میکنن و شما سعی میکنی بهترین رو بین اینا انتخاب کنی هر نکته منفی شانس رو میاره پایین. دانشگاههای دیگه ام به همین تقریبا به همین ترتیب چون گرفتن Fund به قول خودشون خیلی Competitive هست!!! ولی اگر فردی مث شما تمام ملاک های دیگش خوب باشه تاکید میکنم خوب ها نه معمولی از GRE گرفته تا ISI و CV و ... و فقط همون معدل لیسانسش پایین باشه باز اون تا حدودی قابل چشم پوشیه برای دانشگاه های آمریکا. اما کشوری مث کانادا که یکم معدل پرسته!!! شاید اونجا حداقل از دانشگاههای top اش به مشکل بر بخوره.
سربلند باشی

[برش] کتابهای درخواستی - sanjesh_88 - 01-05-2014

با سلام
آیا داشتن کتاب کمک آموزشی در گرفتن پذیرش تاثیر داره یا نه؟

RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Torkan - 01-05-2014

(01-05-2014, 07:25 PM)'sanjesh_88' نوشته: با سلام

کلا کتابهای فارسی و یا ترجمه یه کتاب تاثیر اندکی در پذیرش داره. نشان دهنده ی علاقه شما به رشتتون میتونه باشه.

بااحترام

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Simon2007 - 02-05-2014

سلام
تمام صحبت های شما درسته. فقط قضیه اینه که تجربه ی اطرافمون این رو القا میکنه. اگر اطرافتون افراد زیادی در حال اپلای باشند با یک بررسی سر انگشتی زمانی که نتایج میاد و پذیرش ها رو میبینید  بیشترین اشتراکی که بین این افراد میشه پیدا کرد معدل بالای لیسانشونه. وگرنه استثنا همیشه وجود داره و در این بحثی نیست. بحث اینه نرمالی چه اتفاقی میوفته و شانس به جانب چه جمعیتی گرایش داره.

شادزی

RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Simon2007 - 02-05-2014

سلام
خیر چیزهایی مثل سابقه کار- کتاب- اختراع - و .... که صراحتا در سایت دانشگاه به عنوان ملزومات اپلای کردن معرفی نشده در پذیرش تاثیر خاصی نداره فقط میتونه در جلب نظر استاد موثر باشه که اونجا هم که ایشون شما رو انتخاب کنه باز بحث اون آیتم های اصلی و کمیته اول پیش میاد اگر از اون سد عبور کنید حالا میشه گفت این کتاب در جلب نظر استاد و کلا اینکه بعد از گرفتن پذیرش استادتون مهیا باشه اثر داشته.  

شادزی

RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - Astro - 03-05-2014

سلام. البته دوستان به خوبی به سوالتون پاسخ دادن. خب، بذارید دو حالت ممکن رو بطور کلی بررسی کنیم:

الف) کتاب معمولی باشه و نهایتا در مجامع داخلی قابلیت مطرح شدن داشته باشه.
پیامد: داشتن چنین کتابی مرتبط با یک رشته فقط میتونه نشون بده که اون رشته ی خاص دغدغه ی فرد شده و نهایتا یک indicator هست که مثلا میتونه فضای SoP فرد رو مثبت تر کنه. در حالی که شاید - با همان مقدار تلاش و صرف زمان - میشد کار موثرتری هم صورت داد که برای کمیته‌ی پذیرش تعریف-شده-تر باشه.

ب) کتاب اصلا انگلیسی باشه و خیلی هم با کیفیت بالا و سطح بالا نوشته شده باشه.
پیامد: این یعنی اینکه یک چنین فردی بک گراند قوی و رکورد درخشانی داشته که چنین کتابی نوشته. پس، با توجه به بک گراند قابل ملاحظه‌ی این فرد، اصولا کتابش نقش محوری در گرفتن پذیرشش نداره. طرف کارش درسته و - به احتمال قوی - بدون این کتاب هم وضعیش تفاوت معنی داری نمیکنه!

داشتن کتاب در هیچیک از این دو حالت فوق (الف و ب) نقش پُر رنگی در مقایسه با سایر داشته های فرد ایفا نمیکنه. پس اگر هدف از نوشتن یک کتاب، صرفا و صرفا بالا بردن شانس پذیرش و فاند هست، اصلا به زحمتش نمی ارزه. چه بسا در بعضی موارد شما رو از هدفتون دورتر کنه. من معتقدم آدم هر وقت درسش تموم شد و تو رشته‌ی خودش ثبات پیدا کرد، اونوقت اگه براش مهمه میتونه یه کتاب آموزشی تو یه جای خوب چاپ کنه، مثل این کتاب. این نظر من بود! [img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - bm821336 - 04-05-2014

سلام
من فارغ التحصيل ارشد کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات هستم با معدل 17 و دو تا مقاله isc دارم. معدل دوره کارشناسی مهندسی کامپیوترم 12.6 از دانشگاه صنعتی اصفهان و معدل دیپلم 18.35 رشته ریاضی فیزیک.
دارم خودمو برا تافل آماده میکنم.
شانس من برای پذیرش دکترا در اروپا (ترجیحا آلمان) چقدر است؟ آیا با توجه به اینکه معدل دوره کارشناسی من پایین هست و سه ترم مشروطی دارم، امکان پذیرش وجود داره؟؟ امکان گرفتن فاند هست؟؟
آیا معدل دیپلم و ارشد وضعیت ضعیف دوره کارشناسی رو پوشش نمیده؟؟؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - اطلسی - 03-07-2014

سلام.رشته ی من مهندسی شیمی است.سن 29.معدل ارشد من 15.60 با نمره پروژه 20 و معدل کارشناسی 13 با نمره پروژه 20 است.7 مقاله isi  دارم و 4 مقاله  کنفرانسی داخلی و یک مقاله بین المللی. عضو انجمن نانو اروپا. یک ثبت اختراع داخلی و در خارزمی هم قرار است تایید شود.4 طرح پژوهشی. که دو طرح در زمینه پزشکی است و دو طرح در مورد موضوعات مربوط به مهندسی شیمی. 3سال سابقه کار مرتبط به مهندسی شیمی.ielts 7 آیا شانس بورس شدن در مقطع دکترا را دارم؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 03-07-2014

(03-07-2014, 10:01 AM)'اطلسی' نوشته: سلام.رشته ی من مهندسی شیمی است.سن 29.معدل ارشد من 15.60 با نمره پروژه 20 و معدل کارشناسی 13 با نمره پروژه 20 است.7 مقاله isi  دارم و 4 مقاله  کنفرانسی داخلی و یک مقاله بین المللی. عضو انجمن نانو اروپا. یک ثبت اختراع داخلی و در خارزمی هم قرار است تایید شود.4 طرح پژوهشی. که دو طرح در زمینه پزشکی است و دو طرح در مورد موضوعات مربوط به مهندسی شیمی. 3سال سابقه کار مرتبط به مهندسی شیمی.ielts 7 آیا شانس بورس شدن در مقطع دکترا را دارم؟

سلام دوست خوبم
والا اگر معدلهای شما را کنار بگذاریم پاسخ شما با  داشتن این تعداد ای اس ای + اختراع بلی هست ولی با در نظر گرفتن معدل خیر
من تنها راهی که بشه جواب مثبت در مورد شما گرفت را داشتن یک جی ار ای با نمره 320 به بالا می دانم و بنظر من شما دانشگاه های پژوهش محور در حوزه استرالیا - انگلستان و امریکا با فرض داشتن جی ار ای شانس بالایی داری
در مورد استرالیا من لیست دانشگاه ها را قرار دادم با همه پژوهش محورها مکاتبه کنید