آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - lkkk - 28-09-2016

(28-09-2016, 09:02 PM)ehsannozad نوشته: سلام دوستان
لیسانس شیمی کاربردی دانشگاه ارومیه
معدل  13.70
ارشد نانو شیمی دانشگاه ارومیه
معدل 17.80  (نفر 2) (بدون پایان نامه)
یک مقاله ISI
اجرای یک طرح اینترنشیپ برای شرکت گاز
قراره 4 الی 6 تا مقاله سابمیت بشه که فقط می تونم بنویسم سابمیت و تا ددلاین چاپ نمی شه به طور قطع
تافل 94
جی آر ای تا 20 روز دیگه می دم و هدفم بالای 305 هست. به طور قطع وربال پایین خواهد بود اما کوانت 165 خواهد بود.
شانسم واسه دانشگاههایی که این زیر نوشتم و گرفتن فاند چقدر هست؟ برای جبران معدل کارشناسی چیکار می تونم بکنم؟
Virginia tech, colorado state university, university of houston, university of illinois at chicago

با این معدل کارشناسی و با فرض GRE 305 شانستون زیاد نیست متاسفانه. برای جبران این معدل بهتر است که بتونید بالای 315 بگیرید (توی این 20 روز هر چی در توان دارید بزارید). در ضمن این نکته هم بدونید که اگر مقالتون جای خوبی چاپ بشه (یا شده باشه) تا حدی میتونه معدلتون را عوض کنه ولی تعداد مقاله اهمیت کمتری دازه.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - ehsannozad - 28-09-2016

(28-09-2016, 09:26 PM)lkkk نوشته: با این معدل کارشناسی و با فرض GRE 305 شانستون زیاد نیست متاسفانه. برای جبران این معدل بهتر است که بتونید بالای 315 بگیرید (توی این 20 روز هر چی در توان دارید بزارید). در ضمن این نکته هم بدونید که اگر مقالتون جای خوبی چاپ بشه (یا شده باشه) تا حدی میتونه معدلتون را عوض کنه ولی تعداد مقاله اهمیت کمتری دازه.

خیلی ممنون به خاطر جوابتون. واقعا درس نخوندن توی کارشناسی مثل یه مارک هستش که می چسبه رو پیشونی و همه چیزو خراب می کنه، واقعا خیلی پشیمونم اما دیگه کار از کار گذشته Sad((

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - nikmehr - 30-09-2016

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه تبریز - مهندسی برق- 15.69
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه ارومیه - مهندسی برق قدرت - 18.80
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها)R:25, L:20, S:20, W:25 و نمره سر جمع 92
۴- نمره (GRE (3/155/139
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله): در مجموع 16 مقاله
10 مقاله ژورنال که 7 تا ISI هستن (wiley-tailor and francis- elsevier- IET- IEEE transactions on smart grid)
6 تا هم مقاله کنفرانس بین المللی که یکیش اخیرا در اروپا شفاهی ارائه شد.

۶- کارآموزی، کار در دانشگاه، برگزاری دوره های آشنایی با نرم افزار 
۷- دانشگاه های مورد نظر : Illinois Institute of Technology- Utah- Denever university- Clemson- Virginia Tech- Texas Austin- Texas A&M
۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: Smart grids- Microgrids- Power system operation
۹- نیم‌سال مورد نظر: پاییز
۱۰- موارد دیگر: نقاط قوت من یکی تعداد مقالاتم هست مخصوصا اینکه در ژورنالهای معتبر و البته یکیش که transaction و دوم معدلم در ارشد.
نقطه ضعف من همین نمره GRE هست که دوست ندارم دیگه تجربش کنم. 
لطفا نظرتون رو در مورد شانس من برای پذیرش چه دانشگاههای که گفتم و چه سایر دانشگاهها اعلام فرمایید (مخصوصا اگه برقی ها جواب بدن عالیه). در ضمن این روزها به همراه استادم با یکی از اساتید دانشگاههای امریکا که در بالا ذکر کردم روی یک مقاله کار کردیم و این روزها سابمیت خواهیم کرد.
پیشاپیش ممنون.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 30-09-2016

(30-09-2016, 11:01 AM)nikmehr نوشته: ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه تبریز - مهندسی برق- 15.69
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: دانشگاه ارومیه - مهندسی برق قدرت - 18.80
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها)R:25, L:20, S:20, W:25 و نمره سر جمع 92
۴- نمره (GRE (3/155/139
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله): در مجموع 16 مقاله
10 مقاله ژورنال که 7 تا ISI هستن (wiley-tailor and francis- elsevier- IET- IEEE transactions on smart grid)
6 تا هم مقاله کنفرانس بین المللی که یکیش اخیرا در اروپا شفاهی ارائه شد.

۶- کارآموزی، کار در دانشگاه، برگزاری دوره های آشنایی با نرم افزار 
۷- دانشگاه های مورد نظر : Illinois Institute of Technology- Utah- Denever university- Clemson- Virginia Tech- Texas Austin- Texas A&M
۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: Smart grids- Microgrids- Power system operation
۹- نیم‌سال مورد نظر: پاییز
۱۰- موارد دیگر: نقاط قوت من یکی تعداد مقالاتم هست مخصوصا اینکه در ژورنالهای معتبر و البته یکیش که transaction و دوم معدلم در ارشد.
نقطه ضعف من همین نمره GRE هست که دوست ندارم دیگه تجربش کنم. 
لطفا نظرتون رو در مورد شانس من برای پذیرش چه دانشگاههای که گفتم و چه سایر دانشگاهها اعلام فرمایید (مخصوصا اگه برقی ها جواب بدن عالیه). در ضمن این روزها به همراه استادم با یکی از اساتید دانشگاههای امریکا که در بالا ذکر کردم روی یک مقاله کار کردیم و این روزها سابمیت خواهیم کرد.
پیشاپیش ممنون.

حالا برقی ها هم از نظر فنی پاسخ میدن ولی اون چیزی که مشخصه این نمره gre متاسفانه قابل قبول خیلی از دانشگاههای امریکا نیست. نمیدونم چرا میگید امکان امتحان دادن دوباره ندارید ولی من میگم حیفه بشین یه بار بخون حداقل ریاضی رو ببر بالا اواخر ابان امتحان بده ارزش داره واقعا. اون موقع با خیال راحت اپلای میکنید. نمره 294 کم هست و وزن رزومتون رو پایین اورده.
توصیه دیگم ارتباط با اساتید اون دانشگاههایی هست که گفتید با توجه به مقالاتتون احتمالش زیاده شما رو بردارن به عنوان ra. دانشگاهها رو هم از رنکهای مختلف یعنی بازه های مختلف برگزینید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Alireza6990 - 01-10-2016

سلام دوستان
من رزومه ام رو عرض می کنم خدمتتون. لطف بفرمایید بدون تعارف نظرتون رو بگید تا اگر واقعا شانسم برای پذیرش فول فاند خیلی کمه بگردم راه دیگری پیدا کنم.
1. لیسانس: مهندسی شیمی فرایند دانشگاه سمنان 14.5
2. فوق لیسانس: مهندسی شیمی ایمنی فرایند و محیط زیست دانشگاه صنعت نفت 15.5
3.زبان: IELTS 7 , تافل 108
4.GRE: ندادم هنوز ولی چون سال بعد میخوام اپلای کنم, (یعنی fall 2018) اونجا باشم، وقت زیادی خواهم گذاشت و شما حدود 315 در نظر گیرید لطفا.
5.مقاله: یه ISI ولی بدون ایمپکت بالا.
5.کتاب: یه عدد در رابطه با زمینه کاری ( به فارسی هست، بخشی اش ترجمه و بخشی از ان تالیف)
6. سابقه کار: دو سال در صنعت نفت وگاز و یک سال هم TA همزمان ارشد
7. دانشگاه: شما لطفا پیشنهاد بدین چه یونی و چه رنکی شانس بیشتری دارم, چون من خودم texas a&m علاقه داشتم که با توجه به رنکش شانسی ندارم فکر کنم. oklahoma state uni, uni of southern california, lamar
8. گرایش oil & gas process, Process safety, fire protection

9. fall

نرم افزار های مهندسی مربوطه رو هم کامل کار کردم واردم.
خیلی ممنونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - comcoral - 04-10-2016

با سلام و احترام

ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی و کارشناسان محترم ؛

اول بگم که من 22 سال سنم هست داستان بنده از زمانی شروع میشه که از 13 سالگی پشت کامپیوتر نشستم که تا به امروز هم ادامه داره ، کلا زندگی و همه چیز من کامپیوتره و تو کامپیوتر کلی ایده و هدف دارم و معزم حسابی کار میکنه

اما مشکلی که بهش برخوردم این بود که متأسفانه بخاطر یسری مسائل کاری و اقتصادی داخل کشور و مشاوره های اشتباه به سمت رشته عمران رفتم و البته کم کاری خودم تو درس خوندن باعث شد که دانشگاه خوبی هم نتونم قبول بشم و دانشگاه من آزاد اسلامی بود ، مقطع کارشناسی معدل چندان خوبی هم ندارم چون علاقه ای به این رشته نداشتم و معدلم 15 هست ( میدونم که معدل لیسانس خیلی مهم هست )

من الان پشت کنکور ارشد هستم و هدفم این هست که کلا تغییر رشته بدم و رم سمت کامپیوتر و با توجه به اینکه من این چهار سال عمران بودم ولی خودم تمام کتاب های کامپیوتر رو تهیه می کردم و مطالعه می کردم اشراف بسیار خوبی به رشته نرم افزار کامپیوتر دارم و خودم برنامه نویس هم هستم و تدریس هم می کنم ، مفاله هم نوشتم ولی جایی ارائه نکردم چون رشتم کامپیوتر نبود ، خلاصه کنم هدفم این هست برای ارشد دانشگاه سراسری خوب تو تهران قبول بشم و ترجیحا" صنعتی شریف جزء هدفم هست و بعد از قبولی اونجا میخوام مقالات علمی خوبی بنویسم که ISI باشه و رفرنس زیادی هم بهش داده بشه چون من مغزم تحلیل کامپیوتر رو داره خصوصا اینکه به این رشته علاقه دارم و هدف این هست تو کنفرانس های علمی به عنوان سخنران شرکت کنم و خودی نشون بدم و البته با معدل بالای 16 که کار آسونی هم نیست

زبان انگلیسی من تو درک مطلب قوی هست ولی تو مکالمه ضعیف و البته تا به الان نه امتحان تافل دادم و نه آیلتس ( شنیدم آیلتس بیشتر برای اروپا خوبه و تافل برای آمریکا )

سوال من این هست که اگر من تمام شرایط خوب رو رعایت کنم که گفتم و نمره آیلتس بالایی هم بیارم ، آیا شما توصیه می کنید سمت رشته مورد علاقه خودم برم یعنی کامپیوتر ( چون تو کامپیوتر هدف دارم ولی تو عمران ندارم ) و اگه بخوام برای ارشد برم کامپیوتر دانشگاه معروف دولتی تو ایران و خودی نشون بدم آیا با توجه به نامرتبط بودن مدرک ارشد و لیسانس باز هم شانس فاند گرفتن برای دکتری رو دارم ؟

کلا من اگه بخوام رشته کامپیوتر ارشد برم یه دانشگاه دولتی معروف ، چه کارهایی باید برای گرفتن فاند تو مقطع دکتری انجام بدم ؟ و با این شرایطی که من تو لیسانسم دارم اگه همه اون کارها هم انجام بدم ، باز نقطه منفی تو کارنامم نمیمونه ؟؟ چون رشتم نامرتبط هست

ببخشید زیاد حرف زدم ممنون از پاسخگویی و توجهتون...

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 05-10-2016

(01-10-2016, 12:29 AM)Alireza6990 نوشته: سلام دوستان
من رزومه ام رو عرض می کنم خدمتتون. لطف بفرمایید بدون تعارف نظرتون رو بگید تا اگر واقعا شانسم برای پذیرش فول فاند خیلی کمه بگردم راه دیگری پیدا کنم.
1. لیسانس: مهندسی شیمی فرایند دانشگاه سمنان 14.5
2. فوق لیسانس: مهندسی شیمی ایمنی فرایند و محیط زیست دانشگاه صنعت نفت 15.5
3.زبان: IELTS 7 , تافل 108
4.GRE: ندادم هنوز ولی چون سال بعد میخوام اپلای کنم, (یعنی fall 2018) اونجا باشم، وقت زیادی خواهم گذاشت و شما حدود 315 در نظر گیرید لطفا.
5.مقاله: یه ISI ولی بدون ایمپکت بالا.
5.کتاب: یه عدد در رابطه با زمینه کاری ( به فارسی هست، بخشی اش ترجمه و بخشی از ان تالیف)
6. سابقه کار: دو سال در صنعت نفت وگاز و یک سال هم TA همزمان ارشد
7. دانشگاه: شما لطفا پیشنهاد بدین چه یونی و چه رنکی شانس بیشتری دارم, چون من خودم texas a&m علاقه داشتم که با توجه به رنکش شانسی ندارم فکر کنم. oklahoma state uni, uni of southern california, lamar
8. گرایش oil & gas process, Process safety, fire protection

9. fall

نرم افزار های مهندسی مربوطه رو هم کامل کار کردم واردم.
خیلی ممنونم

درود

دوست من ایا میدونید به این رشته ها اصلا آمریکا ویزا نمیده!؟ اگر بحث ویزا نبود شما میتونستید از دانشگاههای متوسط به پایین و متوسط اگر gre خوب بگیرین فاند بگیرید.
کلا اکثر اونایی که میخوان رشته فنی مهندسی برن آمریکا اونم دکتری میتونن فاند بگیرن منتهی یکی از دانشگاه رنک 20 یکی از 120!

بااحترام،
ترکان

پذیرش ارشد مکانیک امریکا - سحر ۷۶۰۶ - 08-10-2016

کارشناسی مکاترونیک دانشگاه صنعتی شریف معدل کل ۱۶
تافل ۱۰۰
جی ار یی ۱۰۰۰
رزومه سرپرست تیم هواپیما بدون سرنشین و اوردن رتبه ۳ در قسمت پروپوزال
روابط عمومی مجله مکانیک شریف . مدرک نرم افزار سالید از جهاد دانشگاهی شریف . مدرک اوتوکد از امیرکبیر
برای رشته مکانیک و مکاترونیک کدام دانشگاه های آمریکا میتوانم پذیرش بگیرم در مقطع ارشد و فاند هم بخوره بم ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - MyUM - 12-10-2016

(14-09-2016, 12:39 PM)Torkan نوشته: دوست گرامی قابل درکه وضعیت شما. اصلا نگران نباشید. برای دوری از پوچی اولا به فکر معدل بالا باشید. بالای 17 خیلی مهمه. فارغ از دانشگاه محل تحصیل معدلتون مهمه. بله حتما با نمرات بالای زبان شانس دارین. فقط تاکید کنم نمره gre از نمره toefl مهمتره.
البته من در مورد کشوری که مناسبه برین صحبتی مدارم اینجا چون تاپیک امریکاست ولی به نظرم به کانادا هم فکر کنین اقامتش راحت تره.

بااحترام،
ترکان

مرسی بابت پاسختون .
یه سوال دیگه داشتم ، وضعیت کار برای دانشجویان یا فارغ التحصیلای خارجی تو امریکا چجوریه ؟ میشه من با پیش فرض پیدا کردن کار و گرفتن اقامت اقدام کنم ؟

با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - PeymanSa - 16-10-2016

سلام...میخاستم درباره ی مستر دوم  در آمریکا بپرسم از دوستان عزیز...
کارشناسی عمران -ایران - غیر انتفاعی - معدل 13.50
ارشد عمران - ایتالیا - بولونیا - معدل به مقیاس ایران 16
IELTS 7
GRE = هنوز ندادم
دو سابقه در کنفرانس و workshop  در اروپا (تو یکیش سخنران بودم)

با توجه به شرایط بالا چقدر شانس برای فاند میبینید در دانشگاههای متوسط و اونورتر؟ (آیا حتما باید سوپروایزر پیدا کرد یا خیر)
با سپاس