آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - koorayoosh - 17-11-2016

سلام دوستان
من هنوز نتونستم لیست دانشگاه هایی که می خوام اپلای کنم رو محدود کنم و یکم گیج شدم Rolleyes با توجه به اینکه ددلاین ها نزدیکه، می شه روی رزومه من نظر بدید؟
من می خوام برای دکترای مستقیم آمریکا اپلای کنم.
کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه فردوسی مشهد دارم. معدل کل: 17.06 و معدل دوسال آخر: 17.9
تافل:97
جی آر ای: 314
1.5 سال سابقه RA دارم 
1 مقاله کنفرانسی داخلی و 1 مقاله ISI با ایمپکت 2.632
سال قبل پژوهشگر برتر شدم در دانشگاه فردوسی
الان من واقعا نمی دونم کدوم رنک دانشگاه ها برام safe هست و کلا باید برای چه رنکی اقدام کنم. اگر ممکنه یکم به من کمک کنید.
ار همه دوستان ممنونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 17-11-2016

(17-11-2016, 11:17 AM)koorayoosh نوشته: سلام دوستان
من هنوز نتونستم لیست دانشگاه هایی که می خوام اپلای کنم رو محدود کنم و یکم گیج شدم Rolleyes با توجه به اینکه ددلاین ها نزدیکه، می شه روی رزومه من نظر بدید؟
من می خوام برای دکترای مستقیم آمریکا اپلای کنم.
کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه فردوسی مشهد دارم. معدل کل: 17.06 و معدل دوسال آخر: 17.9
تافل:97
جی آر ای: 314
1.5 سال سابقه RA دارم 
1 مقاله کنفرانسی داخلی و 1 مقاله ISI با ایمپکت 2.632
سال قبل پژوهشگر برتر شدم در دانشگاه فردوسی
الان من واقعا نمی دونم کدوم رنک دانشگاه ها برام safe هست و کلا باید برای چه رنکی اقدام کنم. اگر ممکنه یکم به من کمک کنید.
ار همه دوستان ممنونم

از رنگهای مختلف اپلای کنید دوست من.
منتهی شانستون برای دانشگاههای تاپ با توجه به مستقیم دکتری بودن زیاد نیست. به اساتید ایمیل بزنید و ببینید در رشته شما کدوم دانشگاها در زمینه کاری مقاله شما کار کردن.
به نظرم با کمی شانس میشه رنک دور و بر 50 فاند گرفت. 
نگران رنک نباش خیلی فرق نداره رنک چه 40 چه 70 شما شانس پذیرش با فاند رو دارید.

RE: امکان تغییر رشته در مقطع ارشد در رشته ای متفاوت از کارشناسی - yasin3x - 24-11-2016

منم رشتم طراحی صنعتی هست.توی ایران در زیر شاخه های مکانیک و ساخت و تولید میتونم تحصیل کنم ولی نمیدونم برای پذیرش در امریکا میتونم از طراحی صنعتی برم مهندسی پزشکی و مکانیک.لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه  Confused

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - yasin3x - 26-11-2016

1.فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی دانشکده دولتی فنی مهاجر اصفهان معدل 13 
2.لیسانس تکنولوژی و نقشه کشی صنعتی دانشکده دولتی فنی مهاجر اصفهان معدل 18.54
3.نمره تافل 111
4. gre 322
6.6 ماه سابقه کار مرتبط
7.امریکا/کانادا/المان/ایتالیا اولویتام هستن
8.مهندسی پزشکی/ مهندسی مکانیک//طراحی خودرو
10.ترجیحا با فاند باشه چون از نظر مالی مشکل دارم.تو چه رنکی با فاند شانس دارم؟ ایا برای دانشگاه های کالیفرنیا و تگزاس شانس دارم؟تغییر رشتم به مکانیک و مهندسی پزشکی مجازه ایا اونجا میخوام برای مهندسی پزشکی اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟  نظرتون چیه ؟ممنون از لطفتون دوستان اگه راهنمایی کنن و نظر بدن

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 27-11-2016

@yasin3x

معدلی شما حداقل را پوشش می‌دهد.
نمره‌ی TOEFL و GRE شما بسیار خوب است،
مهندسی مکانیک به دو گروه سیالات (تبدیل انرژی) و جامدات (طراحی کاربردی) تقسیم بندی می‌شود،
دقیقا طراحی کدام قسمت خودرو؟
موتور؟ (ارشد تبدیل انرژی > احتراق > گرایش حساس به احنمال بسیار زیاد ریجکت ویزا)
تعلیق؟(ارشد طراحی کاربردی > دینامیک و کنترل
بدنه؟ ( ارشد هوافضا > آیرودینامیک > باز هم احتمال ریجکت ویزا)
سیستم برقی؟ (ارشد الکترونیک)
انتقال قدرت؟ (ارشد طراحی کاربردی)
و ...
شما نهایتا باید در یکی از دو گروه اصلی مکانیک (جامدات یا سیالات) ادامه ی تحصیل بدهید و پروژه‌ی خود را بر روی خودرو تعریف کنید.
شما باید با درس‌هایی از قبیل، استاتیک، دینامیک، اجزای ماشین، سیالات، ترمیدینامیک و انتقال حرارت آشتایی داشته باشید و به مباحث ریاضی (انتگرال و معادلات دیفرانسیل) اشراف داشته باشید.
در ارتباط با مهندسی پزشکی هم ارتباط مکانیک با علم پزشکی هستش پس فکر میکنم باز هم باید به درس های اصلی مکانیک واقف باشید.نقش اصلی را در ارشد مکانیک، تسلط به معادلات دیفرانسیل و برنامه نویسی ایفا می‌کند.
اگر قصدتون ارشد هستش،
آمریکا> احتمال دریافت فاند کم است
ایتالیا> احتمال دریافت فاند وجود دارد فقط چند ماه اول زندگی رو باید هزینه هاتون رو خودتون بپردازید (حدودا چند میلیونی میشه)
کانادا> احتمال دریافت فاند وجود دارد >مزیت اصلی: استاد اگر شما را قبول کند و حداقل های پذیرش دانشگاه را داشته باشید، ریسک پذیرفته نشدن بسیار کم است.
آلمان> از نظر تئوری فاند دارد اما موردی که توانسته باشد فاند در مقطع ارشد دریافت کند دیده نشده است.
نکته: فقط آمریکا است که در نهایت بدون هیچ قطعیتی باید هزینه ی بررسی مدارک را پرداخت کنید و دیگر تشریفات و بعد از گذشتن از کمیته ی پذیرش، با استاد برای دریافت فاند صحبت کنید.
اگر قصدتون دکترا است،
دکترای مستقیم آمریکا> فاند کامل (به احتمال زیاد)> باز هم ریسک عدم دریافت پذیرش وجود دارد.

با احترام

پی نوشت: @Torkan آیا در آمریکا هم در ارشد از معادلات دیفرانسیل برای حل مسائل دارای زمان استفاده می‌شود؟ اگر با ایران متفاوت است و صرفا تحقیق است و نه تئوری، لطفا اعلام کنید. (منظور در حوزه‌ی ارشد بر مبنای تحقیق است و نه ارشد بر مبنای درس)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 27-11-2016

(27-11-2016, 04:21 PM)automotive نوشته: @yasin3x

معدلی شما حداقل را پوشش می‌دهد.
نمره‌ی TOEFL و GRE شما بسیار خوب است،
مهندسی مکانیک به دو گروه سیالات (تبدیل انرژی) و جامدات (طراحی کاربردی) تقسیم بندی می‌شود،
دقیقا طراحی کدام قسمت خودرو؟
موتور؟ (ارشد تبدیل انرژی > احتراق > گرایش حساس به احنمال بسیار زیاد ریجکت ویزا)
تعلیق؟(ارشد طراحی کاربردی > دینامیک و کنترل
بدنه؟ ( ارشد هوافضا > آیرودینامیک > باز هم احتمال ریجکت ویزا)
سیستم برقی؟ (ارشد الکترونیک)
انتقال قدرت؟ (ارشد طراحی کاربردی)
و ...
شما نهایتا باید در یکی از دو گروه اصلی مکانیک (جامدات یا سیالات) ادامه ی تحصیل بدهید و پروژه‌ی خود را بر روی خودرو تعریف کنید.
شما باید با درس‌هایی از قبیل، استاتیک، دینامیک، اجزای ماشین، سیالات، ترمیدینامیک و انتقال حرارت آشتایی داشته باشید و به مباحث ریاضی (انتگرال و معادلات دیفرانسیل) اشراف داشته باشید.
در ارتباط با مهندسی پزشکی هم ارتباط مکانیک با علم پزشکی هستش پس فکر میکنم باز هم باید به درس های اصلی مکانیک واقف باشید.نقش اصلی را در ارشد مکانیک، تسلط به معادلات دیفرانسیل و برنامه نویسی ایفا می‌کند.
اگر قصدتون ارشد هستش،
آمریکا> احتمال دریافت فاند کم است
ایتالیا> احتمال دریافت فاند وجود دارد فقط چند ماه اول زندگی رو باید هزینه هاتون رو خودتون بپردازید (حدودا چند میلیونی میشه)
کانادا> احتمال دریافت فاند وجود دارد >مزیت اصلی: استاد اگر شما را قبول کند و حداقل های پذیرش دانشگاه را داشته باشید، ریسک پذیرفته نشدن بسیار کم است.
آلمان> از نظر تئوری فاند دارد اما موردی که توانسته باشد فاند در مقطع ارشد دریافت کند دیده نشده است.
نکته: فقط آمریکا است که در نهایت بدون هیچ قطعیتی باید هزینه ی بررسی مدارک را پرداخت کنید و دیگر تشریفات و بعد از گذشتن از کمیته ی پذیرش، با استاد برای دریافت فاند صحبت کنید.
اگر قصدتون دکترا است،
دکترای مستقیم آمریکا> فاند کامل (به احتمال زیاد)> باز هم ریسک عدم دریافت پذیرش وجود دارد.

با احترام

پی نوشت: @Torkan آیا در آمریکا هم در ارشد از معادلات دیفرانسیل برای حل مسائل دارای زمان استفاده می‌شود؟ اگر با ایران متفاوت است و صرفا تحقیق است و نه تئوری، لطفا اعلام کنید. (منظور در حوزه‌ی ارشد بر مبنای تحقیق است و نه ارشد بر مبنای درس)

@automotive

در کل مقطع ارشد هم اکثرا به صورت تیوری هستش مگر اینکه کار experimental خاصی انجام دهید. حتی در مقطع دکتری هم من دوستی داشتم که هندی بود از تیوری محور بودن تحقیقاتش ابراز نارضایتی میکرد!!
درسته ربط زیادی به تاپیک نداره اما دوستان هر قدر از نظر تیوری خودشون رو در ایران مسلح کنن راحت تر میتونن پوزه شیطان رو به زمین بزنن!

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - yasin3x - 03-12-2016

@[b]Torkan[/b]

جناب ترکان در این پست جناب automotive@ جواب منو دادن ولی اخر نگفتن که میتونم در رشته ی طراحی بدنه خودرو میتونم تحصیل کنم اخر یا نه چون اصلا ربطی به هوا فضا نداره.اصلا این رشته (طراحی خودرو ) درایران در هیچ مقطعی وجود نداره وگرنه من از دوران مدرسه میرفتم و دنبالش هم بودم.
من طراحی صنعتی ( industrial and manufacturing engineering) خوندم.ولی در واقعا رشتم با رشته ی طراحی صنعتی دانشگاه های هنر و دانشگاه های دولتی ایران فرق میکنه که (industrial design engineering) هستش.و در ایران بر اساس دفترچه کنکور ارشد برای رشته های گروه مکانیک مثل (مهندسی پزشکی / مگاترونیک/طراحی کابردی/ساخت و تولید/مهندسی خودرو/.....) میتونم اقدام کنم .ایا برای اپلای در راستای همین زیر شاخه ها فقط باید پذیرش بگیرم یا میتونم در رشته ایی مثل طراحی خودرو (automotive design) که زیر شاخه گروه هنر ( industrial design engineering ) هستش و علاقه زیادی دارم به این رشته و صد ها طرح کشیده شده خودرو دارم هم پذیرش بگیرم؟؟؟؟؟ اگه شدنیه gre هم که دارم باید ارائه کنم بهشون  یا چون زیر شاخه کالج های هنرشون هست نمیخواد؟؟؟؟ خواهشا لطف کنید و منو راهنمایی کنید.اقدام نکنم بعد ریجکت ویزام کنن؟؟؟ Sad((

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 03-12-2016

@yasin3x
در کارشناسی ارشد ایران رشته‌ای به نام "مهندسي مكانيك گرايش سازه بدنه خودرو" در دانشگا‌های "خواجه نصیر طوسی" و "دانشگاه علم و صنعت ایران" وجود دارد.
منبع، صفحه‌ی 191 ، ( 1267 - مجموعه مهندسي مكانيك (كد ضريب 7) فایل دفترچه ارشد 95 سازمان سنجش جدول شماره 3- كد رشته محل‌هاي تحصيلي گروه فني و مهندسي   دريافت فايل
لینک صفحه‌ی اصلی دریافت دفترچه کارشناسی ارشد سال 95 از سایت سازمان سنجش آموزش کشور
پس در ایران هم این احتمال که طراح خودرو شوید  و در گروه مورد علاقه شما ادامه تحصیل دهید وجود دارد.
در ایران رشته‌ی مکانیک خودرو در مقطع هنرستان (دپلم فنی)، رشته‌ی مکانیک خودرو در کاردانی  (کاردانی فنی، مکانیک خودرو)، رشته‌ی مهندسی تکنولوژی مکانیک خودرو در مقطع کارشناسی ناپیوسته (فنی مهندسی) و برای ارشد نیز رشته‌ مهندسی مکانیک خودرو زیر شاخه‌ای "گرایش سیستم محرکه خودرو"،"گرایش طرحی سیستم تعلیق ، ترمز و فرمان" و  گرایش سازه بدنه خودرو" وجود دارد.
در ضمن شما می‌توانید کارشناسی ارشد و دکترای خود را در طراحی کاربردی یا حتی تبدیل انرژی ادامه دهید و پروژه خود را طراحی بدنه خودرو تعریف کنید و هیچ محدودیت در این موضوع نیست.
پس این موضوع که این رشته نیست را رسما تکذیب می‌کنم. دفترچه‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته را از سایت سنجش آموزش کشور دریافت کنید و به این مهم پی ببرید، برای هنرستان هم حضوری سوال کنید یا تماس تلفنی برقرار کنید.

چرا به هوافضا ربطی ندارد؟ قسمتی بیرونی خودرو که با سیال (هوا) در تماس هستش (در حال حرکت در سیال هوا)، بدنه هستش و محاسبه‌ی نیروی Drag از بزرگترین چالش‌های طراحی بدنه خودرو هستش و هیچ کس هم به این مهم بیشتر از یک دکترای هوافضا واقف نیست (علت: در رشته‌ی هوافضا مخصوصا در بحث پرتابه ها با محاسبات هندسی شکلی که در حال پرتاب هستش و نیرویی که این شکل به هوا و هوا به آن وارد میکند را محاسبه می‌کنند)، هرچند تا آنجا که اطلاع دارم دکترای سیالات گرایش تبدیل انرژی نیز به بحث در این موضوع می‌پردازند و هرچند که نرم افزارهای زیادی برای این موضوع وجود دارد و اما به سخت افزارهایی از جمله تونل هوا و ... برای بحث عملی موضوع نیز مورد نیاز هستش که به غیر از بخش ن ظ ا م ی فکر نکنم در هیچ کجای کشور به این موارد دسترسی داشته باشید.
شما باید با نرم افزارهای موجود (همانند SolidWorks) آن طرح‌هایی که اعلام کرده‌اید (طرح‌های بدنه که به صورت Sketch کشیده شده‌اند) را مدل سازی سه بعدی کنید، یا یک مدل فیزیکی از آن تهیه کنید و بعد با همان نرم‌افزارهایی که اعلام شده یا نرم افزارهای دیگری (یا دستگاه‌هایی با سنسورهای پیشرفته که در تونل باد نصب می‌شود) ایرادهای طراحی خود را بیابید و به طرح اصلی نزدیکتر شوید.
اصولا هیچ خطی اعم از فرورفتگی، بیرون آمدگی، منحنی و ... در هیچ خودرویی بدون دلیل به وجود نیامده و تماما محاسبه شده‌اند هستند، هرچند عموما غالب این خط ها باید اصالت خودرو را نشان بدهند (همانند منحنی چراغ‌های مک لارن که باعث ایحاد منحنی در کاپوت خودرو و سپر جلویی شده است). 
List of Colleges Offering Masters in Automobile Engineering Programs
وب سایت دانشگاه رو چک کنید و ببینید که احتیاجی به GRE هستش یا خیر.

تایید صلاحیت شما با من نیست، برا اساتید اروپایی، کانادایی و آمریکایی که این رشته را در دانشگاه ارائه می‌دهند ایمیل بفرستید و این موضوع را سوال کنید، پاسخگو خواهند بود، فقط اگر پاسخی دریافت نکردید باز هم ادامه دهید، اگر هزینه ی  تلفن برای شما مهم نیست و Speaking و  Listening خوبی دارید هم پاسخ تلفنی معمولا زودتر ننتیجه می‌دهد، اما معمولا تلفن را منشی پاسخ می‌دهد و نه استاد، البته شاید ایمیل شما را هم به منشی Forward کنند، بالاخره یک نفر پاسخی خواهد داشت.
اما اصولا باید شدنی باشه، چرا! بدلیل اینکه شما آزاد هستید برای ارشد حتی به رشته‌های علوم انسانی نیز تغییر رشته بدهید، فقط شاید دریافت فاند در این موارد به شدت کاهش یابد و قانع کردن اساتید هم سخت باشد، هرچند با هزینه‌ی شخصی بسیار هم خوشحال می‌شوند، اگر به شما پیش نیاز هم تعلق بگیرد، باز هم بسیار کندتر از دیگران این راه را ادامه خواهید دارد (دقت کنید مثال برای تغییر رشته‌ی مهندسی به انسانی بود)
ریجکت ویزا؟!
هیچ تضمینی برای دریافت ویزای تحصیلی ایالات متحده در هیچ رشته‌ی دانشگاهی وجود ندارد، اما همه به امید دریافت می‌روند، شما هم امیدوارم باشید و رشته‌ی شما هم حساس به نظر نمی‌رسد. هرچند توصیه شده که علاوه بر ایالات متحده، یک کشور دیگر را نیز در نظر داشته باشید که اگر U.S نشد به آن کشور بروید.

پی نوشت: برای ارسال آگاه سازی باید نام کاربری مورد نظر را بعد از عبارت @ بدون فاصله "تایپ" کنید و با کپی کردن نام کاربری، آگاه‌سازی ارسال نمی‌شود.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - amir.a - 05-12-2016

با سلام
من لیسانس و فوق لیسانسم (برق-مخابرات-میدان) رو تو دانشگاه دولتی قزوین (امام خمینی) گذروندم. معدل لیسانسم 17.05 و فوق لیسانسم به غیر از پایان نامه 18.6 هست. متاسفانه به علت قولی که یکی از دوستان به بنده داد (دسترسی رایگان به تجهیزات آزمایشگاهی)، موضوع پایان نامه ام رو موضوعی نسبتا دشوار به همراه ساخت قرار دادم (طراحی و "ساخت" آرایه ای از آنتن ها برای تصویر برداری مغزی). حالا با توجه به اینکه دوستمون (!) به قولش عمل نکرده می خوام برم و بخش ساخت رو حذف کنم. آیا این کار ضربه بزرگی به سابقه پژوهشی بنده خواهد زد (طراحی و شبیه سازی صرف آیا ارزشی دارد)؟ آیا این کار شانس بنده را در دریافت پذیرش دکترا (فاند) محدود خواهد کرد؟
در آخر، آیا عقلانی است که زمان خود را به جای کار روی پایان نامه (ترم 5 هستم)، بر روی بخش های دیگر "پژوهش در موضوعات دیگر و نمرات زبان" بگذارم؟

با تشکر و سپاس فراوان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - niloofar_m - 05-12-2016

سلام

1- رشته/مقطع: کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم افزار
2- دانشگاه محل تحصیل: شهید چمران اهواز
3- معدل کل: 14.44 معدل کل، 15.90 دو سال آخر
4- نمره TOEFL: نمره کل 114، به ترتیب مهارت ها: Reading: 29, Listening: 29, Speaking: 27, Writing: 29
5- نمره GRE: نمره AWA رو هنوز ندارم چون تازه امتحان دادم، Verbal: 161, Quant: 163
5- تعداد مقالات: یه مقاله به ژورنال با ایمپکت خوب سابمیت کردم اما هنوز جوابش نیومده.
6- تعداد توصیه نامه ها: 3 تا می تونم بگیرم.

خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) برای ارشد می خوام اقدام کنم و برای دانشگاه هایی مثل Iowa State, Oregon State, Arizona State و یکی از دانشگاه های UC. می خوام بدونم احتمال گرفتن Partial Fund با شرایط من هست؟