آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 19-12-2016

(19-12-2016, 05:15 PM)wertyuiop نوشته: برق کنترل
معدل کارشناسی 14.67 امیرکبیر
معدل ارشد 17.78 دانشگاه تهران
نمره gre  هم 321 .
قصدم فول فاند در مقطع دکتری 
3 تا مقاله isi

البته نمره تافل مشخص نیس هر چند زیاد هم تعیین کننده نیست! معمولا نمره تافل مینیمم رو رد کنه به بقیه جزییاتش اهمیت نمیدن.
شما قطعا شانس دارید و به شما هم توصیه دارم استاد پیدا کنید.. اگر نشد هم اپلای کنید در رنکهای مختلف از 20 تا 80. نمره gre تون خوبه کمی چاشنی شانس هم همراهتون باشه از رنکهای 30 فول فاند میگیرید. 
اگر معدل لیسانستون  16 به بالا بود میگفتم احتمال قوی از دانشگاههایی مثل maryland و virginia tech و california irvine میتونید پذیرش بگیرید یعنی رنک دور و بر 20

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - raminz - 19-12-2016

(19-12-2016, 05:15 PM)wertyuiop نوشته: برق کنترل
معدل کارشناسی 14.67 امیرکبیر
معدل ارشد 17.78 دانشگاه تهران
نمره gre  هم 321 .
قصدم فول فاند در مقطع دکتری 
3 تا مقاله isi

البته ترکان عزیز جوابتون رو دادن ولی منم 2 تا نکته رو اضافه کنم.

در مورد اهمیت نمره تافل منم فکر میکردم خیلی مهم نیست ولی ظاهراً برای بعضی دانشگاه ها پارامتر مهمیه. مثلاً یادمه یه استادی بهم گفته بود چون نمرات تافل و جی آر ایت عالیه (تافل 111 و جی آر ای 321 با رایتینگ 4) احتمال زیاد بتونی فلوشیب دانشگاه رو ببری. یه دانشگاه دیگه هم بعد از ریجکت شدن میل زدم که علت رو بدونم (اتفاقاً یه استاد ایرانی هم بود)، گفت که ما به معدل لیسانس و تافل و جی آر ای برای پذیرش نگاه میکینیم.

در مورد شانس هم حق با ترکانه. شانس خیلی تأثیر داره. منم پارسال با رزومه تقریباً مشابه (لیسانس 14:85 و ارشد 17:53 و 2 تا ISI) فقط از 2 تا دانشگاه drexel و UCF پذیرش بدون فاند گرفتم و 9 تا ریجکت که همه رنکی بودن. منظورم اینه درسته رزومه خوبی داری ولی همون معدل لیسانس یقه‌مون رو میگیره! خیلی دست بالا اپلای نکن. البته اینم بگمها! من عمران بودم و شما برقی. رشته به رشته، گرایش به گرایش و سال به سال فرق میکنه.

موفق باشی

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - kourosh2016 - 24-12-2016

@Babak
درود
1-لیسانس رشته نرم افزار
2-دولتی گمنام
3- 15.2
به فرض اینکه ارشد از دانشگاه تهران یا امیرکبیر و یا علم و صنعت در حوزه هوش مصنوعی با معدل بالای 17 و داشتن یک یا دو مقاله و تافل بالای 100 و GRE مورد نیاز
شانس پذیرش PhD از دانشگاههای مطرح (UCI  , UCsanDiego ) یا رنک زیر 50 که بتوانم فاند کامل یا بالاخره جوری که بدون هزینه شخصی بتونم تحصیل کنم(چون توانایی مالی پرداخت شهریه و حتی هزینه ماهیانه زندگی در امریکا رو به هیچ وجه ندارم و فقط هزینه امتحانات و آزاد کردن مدرک و بلیط  و دیگر هیچ. ) و نهایتا کار دانشگاهی مثل RA,TA انجام بدم و کار غیر آکادمیک انجام ندم .

1.بطور واقع بینانه در صد شانسم اگر چه قابل محاسبه نیست (چون می دونم که فاکتور های زیادی و سلیقه و... زیادی وجود داره) ولی در چه حدود است؟
2.اینکه میگن دکتری 6 سال به بالا میشه یعنی کمتر نمیشه مثلا 5 یا 4 سال و خوب تموم کرد ؟
3.فاند یا کمک هزینه ها برای هر سالی که دکتری ادامه داشته باشه میدن یا نه اولش مشخص می کنند که سه یا چهار سال کمک هزینه و...و هرچی طول بکشه باید خودم بپردازم که خوب اینجوری منتفی میشه! راستش کمک هزینه کامل ، تعیین کننده هست واسم و اینکه می خوام از دانشگاه مطرح پذیرش بگیرم .
سپاس.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 24-12-2016

(24-12-2016, 02:20 PM)kourosh2016 نوشته: @Babak
درود
1-لیسانس رشته نرم افزار
2-دولتی گمنام
3- 15.2
به فرض اینکه ارشد از دانشگاه تهران یا امیرکبیر و یا علم و صنعت در حوزه هوش مصنوعی با معدل بالای 17 و داشتن یک یا دو مقاله و تافل بالای 100 و GRE مورد نیاز
شانس پذیرش PhD از دانشگاههای مطرح (UCI  , UCsanDiego ) یا رنک زیر 50 که بتوانم فاند کامل یا بالاخره جوری که بدون هزینه شخصی بتونم تحصیل کنم(چون توانایی مالی پرداخت شهریه و حتی هزینه ماهیانه زندگی در امریکا رو به هیچ وجه ندارم و فقط هزینه امتحانات و آزاد کردن مدرک و بلیط  و دیگر هیچ. ) و نهایتا کار دانشگاهی مثل RA,TA انجام بدم و کار غیر آکادمیک انجام ندم .

1.بطور واقع بینانه در صد شانسم اگر چه قابل محاسبه نیست (چون می دونم که فاکتور های زیادی و سلیقه و... زیادی وجود داره) ولی در چه حدود است؟
2.اینکه میگن دکتری 6 سال به بالا میشه یعنی کمتر نمیشه مثلا 5 یا 4 سال و خوب تموم کرد ؟
3.فاند یا کمک هزینه ها برای هر سالی که دکتری ادامه داشته باشه میدن یا نه اولش مشخص می کنند که سه یا چهار سال کمک هزینه و...و هرچی طول بکشه باید خودم بپردازم که خوب اینجوری منتفی میشه! راستش کمک هزینه کامل ، تعیین کننده هست واسم و اینکه می خوام از دانشگاه مطرح پذیرش بگیرم .
سپاس.

تا بابک جواب بدن من نظر خودم رو بدم. با این فرضیلتی که میشه همه چیز امکان پذیره. شما ارشد رو با اون شرایط بگذرونید از دانشگاههای زیر 50 میتونید فول فاند بگیرید. البته نمره gre  مهمترین عامل هست. پس همین الان زیاد به فکر اون مساله نباشید. شما به فکر اون فرضیات باشید تا بتونید براورد کنید. درضمن حتما هم لازم نیس ارشد رو در اون دانشگاهها بگذرونید هر چند میدونم رشته شما کمی محدوده و اگر بتونید اونجاها بخونید چه بهتر
بله در 4 سال هم میشه تموم کرد نمونش جناب بابک. البته منوسط 5 سال در نظر بگیرید
معمولا اگر شاگرد خوبی باشید تا اخر عمر بهتون فاند میدن! نگران اون مساله هم مباشید. بابک جزو استثنات بوده که قرار داد چند ساله رو دانشگاه بسته با این حال جای نگرانی نیست فقط باید درس بخونید.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 25-12-2016

(24-12-2016, 02:20 PM)kourosh2016 نوشته: @Babak
درود
1-لیسانس رشته نرم افزار
2-دولتی گمنام
3- 15.2

سپاس.

ترکان گرامی حرف‌هایی که من می‌گفتم رو گفتند و خیلی مطلب دیگه‌ای نمونده. فقط تاکید می‌کنم که GRE رو خیلی جدی بگیرید و سعی کنید تا اونجا که ممکنه بیشتر از حد مورد نیاز نمره بیارید و البته معدل رو هم جدی بگیرید. در این صورت شانس خواهید داشت، اما به هر حال بدونید که هیچ تضمینی وجود نداره و باز هم معلوم نیست که نتیجه چه خواهد شد.
در مورد طول دکترا هم همون طور ترکان گرامی گفتند، معمولا همون ۵-۶ ساله، اما خوب ممکنه بتونید کمتر از ۵ سال هم تموم کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - hosein.rh88 - 26-12-2016

با سلام وخسته نباشید
یه رزومه مختصر از خودم:

لیسانس : الکترونیک - آزاد اورمیه  معدل : 17.60
ارشد : مهندسی پزشکی -  علوم پزشکی شهید بهشتی معدل 16.70
پایان نامه در فیلد (پردازش تصاویر پزشکی)
یک مقاله اکسپت شده مجله شیراز (Scopus \PubMed)
یک مقاله سابمیت شده isi با ایمپکت 2.5 (احتمال چاپ در مقالات 1.5 تا 2.5)
یک مقاله کنفرانس هم برای ismrm آمریکا
طراحی وساخت دو دستگاه پزشکی (یکی در زمینه ضدعفونی، یکی در زمینه فیزیوتراپی)
امتحان زبان ایلتس در فرودین سال بعد می دم.احتمال این که 6.5 بشم زیاد تلاشم رو می کنم به 7 برسم.
امتحان gre نمی دونم بدم یا نه؟اگه بدم دور بر 300یا 310
1. با توجه به اینکه ددلاین پاییز 2017 تمام شده است تقریبا و رزومه من هم کامل نیست.برای بهار 2017 می شه امیدی به فاند کامل برای آمریکا یا کانادا  داشت اگه رزومه که نوشتم کامل بشه؟ یا اگه منتظر پاییز 2018 بشم بهتره؟
2. به نظرتون با توجه به رزومه (اگه کامل بشه یعنی نتیجه مقاله و زبان همونی که گفتم بشه) برای کدوم رنک دانشگاه ها شانس دارم. اصلا برای امریکا یا کانادا شانس دارم؟
3. اگه بشه امریکا پدیرش گرفت بعد از فارغ النتحصیلی شرایط اقامت به چه شکلی هستش؟به نظرتون با توجه با اینکه کانادا و استرالیا راحت تر اقامت می دن بهتر نیست تو اولویت باشن. یا نه اگه امریکا تموم کرده باشین بعدا می شه تو این کشور ها هم اقامت گرفت؟
متشکرم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - arli7663 - 30-12-2016

سلام.خسته نباشید
من کارشناس ارشد هواشناسی کشاورزی با معدل 18.25 از دانشگاه فردوسی مشهد هستم. رتبه یک ورودی خودمون در مقطع ارشد و کارشناسی کشاورزی مهندسی اب با معدل 15.25 . یک مقاله کنفرانسی که مقاله برتر کنفرانس شد. آیلتس 7.
میخواستم بدونم شانس گرفتن فاندکامل از دانشگاه های امریکا(هردانشگاهی باشه فرقی نداره)چقدراست؟
باتشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 30-12-2016

(30-12-2016, 11:17 PM)arli7663 نوشته: سلام.خسته نباشید
من کارشناس ارشد هواشناسی کشاورزی با معدل 18.25 از دانشگاه فردوسی مشهد هستم. رتبه یک ورودی خودمون در مقطع ارشد و کارشناسی کشاورزی مهندسی اب با معدل 15.25 . یک مقاله کنفرانسی که مقاله برتر کنفرانس شد. آیلتس 7.
میخواستم بدونم شانس گرفتن فاندکامل از دانشگاه های امریکا(هردانشگاهی باشه فرقی نداره)چقدراست؟
باتشکر

در صورت گرفتن نمره gre برای دکتری به خصوص با شرط" دانشگاهش فرق نمیکنه" بله شانس فاند کامل دارید. کلا در دوره دکتری میشه دانشگاهی در آمریکا پیدا کرد که با فاند کامل مدرک دکتری رو گرفت!

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 30-12-2016

(26-12-2016, 12:40 AM)hosein.rh88 نوشته: با سلام وخسته نباشید
یه رزومه مختصر از خودم:

لیسانس : الکترونیک - آزاد اورمیه  معدل : 17.60
ارشد : مهندسی پزشکی -  علوم پزشکی شهید بهشتی معدل 16.70
پایان نامه در فیلد (پردازش تصاویر پزشکی)
یک مقاله اکسپت شده مجله شیراز (Scopus \PubMed)
یک مقاله سابمیت شده isi با ایمپکت 2.5 (احتمال چاپ در مقالات 1.5 تا 2.5)
یک مقاله کنفرانس هم برای ismrm آمریکا
طراحی وساخت دو دستگاه پزشکی (یکی در زمینه ضدعفونی، یکی در زمینه فیزیوتراپی)
امتحان زبان ایلتس در فرودین سال بعد می دم.احتمال این که 6.5 بشم زیاد تلاشم رو می کنم به 7 برسم.
امتحان gre نمی دونم بدم یا نه؟اگه بدم دور بر 300یا 310
1. با توجه به اینکه ددلاین پاییز 2017 تمام شده است تقریبا و رزومه من هم کامل نیست.برای بهار 2017 می شه امیدی به فاند کامل برای آمریکا یا کانادا  داشت اگه رزومه که نوشتم کامل بشه؟ یا اگه منتظر پاییز 2018 بشم بهتره؟
2. به نظرتون با توجه به رزومه (اگه کامل بشه یعنی نتیجه مقاله و زبان همونی که گفتم بشه) برای کدوم رنک دانشگاه ها شانس دارم. اصلا برای امریکا یا کانادا شانس دارم؟
3. اگه بشه امریکا پدیرش گرفت بعد از فارغ النتحصیلی شرایط اقامت به چه شکلی هستش؟به نظرتون با توجه با اینکه کانادا و استرالیا راحت تر اقامت می دن بهتر نیست تو اولویت باشن. یا نه اگه امریکا تموم کرده باشین بعدا می شه تو این کشور ها هم اقامت گرفت؟
متشکرم

درود

اینجا تاپیک آمریکاست و در مورد اون بحث میکنیم.
1- همیشه شانس پذیرش به خصوص فاند برای پاییز بیشتره بهتره برای اون برنامه ریزی کنید.
2- بله شانس دارید منتهی بدون GRE خیر. قطعا باید این امتحان رو بدید تا حداقل ADMISSION REQUIREMENT ها براورده بشه. رنک هم به شانس بستگی داره اصلا نمیشه گفت.
3- معمولا اقامت در هر کشوری شرایط خودش رو داره و تلاش میطلبه. اگر اقامت اولویت و هدف اول زندیگتون هست شاید بهتره بله به کشورهایی برید که راحت تر اقامت بشه گرفت که به نظر منم منطقی هست.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - kiajlzz - 14-01-2017

دانشگاه سجاد مشهد صنایع / معدل 17.80 / تافل 116 / gre 332 / کجا ها شانس بیشتری دارم فاند مهم نیست زیاد