آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 01-05-2013

(30-04-2013, 06:00 PM)'vivi' نوشته: با سلام...
سوالی که برای یافتن پاسخ ان سعی بسیار کرده ام اما باز بی نتیجه...  این است که می خواهم در رشته ی مدیریت هتل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه سیدنی استرالیا مشغول به تحصیل شوم... چند بار برای این دانشگاه ایمیل فرستادم اما هر بار بی جواب ... در مورد این هدف راهنمایی ام کنید ! منتظر پاسخ شما هستم بسیار زیاد... .. .
                                                                                                                                            با تشکر فراوان.. .    

درود
خب این طور سوالها رو اگرپاسخی نگرفتید تماس تلفنی بگیرید.هرچندباجستجوی اندکی هم می تونستد اطلاعات دوره های مدیریت هتل در استرالیاروپیدا کنید:
http://www.hotcoursesabroad.com/study/training-degrees/australia/hotel-management-courses/loc/9/cgory/na.71-4/sin/ct/programs.html

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - abiabiabi - 12-05-2013

سلام

لطفا بفرمایید شانسی با این وجود برای پذیزش و فاند دارم یا خیر؟

لیسانس و فوق دانشگاه ازاد با معدل به ترتیب 13.3 و 16.75  در رشته برق
3 مقاله با ای اف 0.6 و زبان هم دارم می خونم..

با تشکر اگه کامل توضیح بدبد چه دانشگاهی یا شهری برای رشته کنترل مناسب هست.؟24000 تا بورس شامل هزینه دانشگاه هم میشه؟

ایلتس یا تافل فرقی می کنه؟

با تشکر

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 12-05-2013

درود
برای دانشگاههای جی 8 بعید می دونم شانس زیادی داشته باشید. دلیلش اینه که برای جبران معدل لیسانس باید مقالات متعدد و با ایمپکت فکتورهای به مراتب بالاتری برای دانشگاههای جی 8 داشته باشید.
ولی برای باقی دانشگاههای استرالیا شانس خوبی دارید. 
لیست دانشگاههای استرالیا رو اینجا ببینید.
در مورد کنترل ایده ای نداریم ولی اگر به طور کلی بخواهید ببینید اینکه کدوم شهر رشته مهندسی برق رنک خوبی داره رو شما می تونید در رنک بندی هر ساله دانشگاهها/رشته های استرالیا ببینید.  
آیلتس رو بهتون پیشنهاد می کنم. نمره 6.5 حداقل هست ولی بیشتر از اون کمکی بهتون در اخذ اسکالرشیپ نخواهد کرد.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - baharii - 24-06-2013

با سلام و خسته نباشد  من دانشجوی ئشته ی روانشناس بالینی دانشگاه شهید چمران اهوازم معدلم17/23فعلا هیچ مدرک زبانی نگرفتم ولی دارم میخونم میشه راهنماییم کنید و بم بگید باید چیکار کنم؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Solaris - 24-06-2013

(24-06-2013, 03:45 PM)'baharii' نوشته: با سلام و خسته نباشد  من دانشجوی ئشته ی روانشناس بالینی دانشگاه شهید چمران اهوازم معدلم17/23فعلا هیچ مدرک زبانی نگرفتم ولی دارم میخونم میشه راهنماییم کنید و بم بگید باید چیکار کنم؟

نگفتید چه مقطعی  و چه ترمی؟ اگه فوق هستید و مونده تا دفاعتون فعلا کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط روی زبانتون تمرکز داشته باشید و اینکه سعی کنید مقاله ای اس ای حتما در بیاد از کارتون

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - ma_eslami - 26-06-2013

سلام و خسته نباشید ...من تا چه حد برای فاند دکترا در استرالیا شانس دارم؟ و آیا در دانشگاههای خوبش شانس دارم؟
کارشناسی مهندسی مواد-دانشگاه بین المللی قزوین معدل 18.08 (شاگرد اول)
کارشناسی ارشد مهندسی مواد-دانشگاه علم و صنعت معدل 17.53
دو مقاله تو کنفرانس های بین المللی معتبر
چهار مقاله کنفرانس داخلی
2-3مقاله ISI در حال چا÷
ریکام خوب از یک استاد معروف ایرانی (معروف در سطح بین المللی) و یک استاد  از دانشگاه São Paulo, Brazil

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 26-06-2013

(26-06-2013, 01:48 PM)'ma_eslami' نوشته: سلام و خسته نباشید ...من تا چه حد برای فاند دکترا در استرالیا شانس دارم؟ و آیا در دانشگاههای خوبش شانس دارم؟
کارشناسی مهندسی مواد-دانشگاه بین المللی قزوین معدل 18.08 (شاگرد اول)
کارشناسی ارشد مهندسی مواد-دانشگاه علم و صنعت معدل 17.53
دو مقاله تو کنفرانس های بین المللی معتبر
چهار مقاله کنفرانس داخلی
2-3مقاله ISI در حال چا÷
ریکام خوب از یک استاد معروف ایرانی (معروف در سطح بین المللی) و یک استاد  از دانشگاه São Paulo, Brazil

درود
بدون در نظر گیری مقالات ISI شانس متوسط تا نسبتا خوبی برای دانشگاههای سیدنی و UNSW  دارید( مرتبط با رزومه سایر متقاضیان). برای پذیرفته شدن در دانشگاههای  غیر جی 8 هم شانس خوبی دارید. ولی خب از اونجا که استرالیا دکترای پژوهش محور داره با فرض چاپ شدن حداقل یک مقاله شما، شانس شما در همه دانشگاههای استرالیا خوبه برای اسکالرشیپ. 
ددلاینها رو در نظر داشته باشید. از 31 آگوست ددلاین برخی از دانشگاهها شروع می شه و آخرین اونها ، ابتدای نوامبر هست. برای ترم نخست 2014 که از فوریه آغاز می شه عرض می کنم.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - baharii - 28-06-2013

سلام شرمنده من کارشناسی ام سه ترم دیگه ام مونده .میخواستم بدونم میتونم امیدی داشته باشم؟ خواهرم استرالیا زندگی میکنه اون میتونه کاری برام انجام بده

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 29-06-2013

(28-06-2013, 07:50 PM)'baharii' نوشته: سلام شرمنده من کارشناسی ام سه ترم دیگه ام مونده .میخواستم بدونم میتونم امیدی داشته باشم؟ خواهرم استرالیا زندگی میکنه اون میتونه کاری برام انجام بده

درود
دوست من شما که اینقدر نگران هستید چرا پستهاتون رو کامل نمی گذارید؟ برای پذیرش  منظورتونه؟ برای اسکالرشیپ بسیار بعید می دونم ولی پذیرش میسر هست. در زمینه اخذ اسکالرشیپ حتی استاد هم کمک چندانی به شما نمی کنه. 

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - baharii - 30-06-2013

سلام شرمنده .برا پذیرش تو این رشته چه مدارکی نیاز دارم؟