آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - iman7 - 04-01-2016

(03-01-2016, 08:13 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان، من کارشناسی عمران و ارشد مهندسی زلزله دارم هر دو از دانشگاه سراسری ولی معدل ارشدم 16 هست و یک مقاله انگلیسی تحت بازبینی و 4 تا کنفرانسی فارسی دارم و یک کتاب که از پایان نامه دراوردم. چهار جلد کتاب ترجمه و تالیف در زمینه رشته م دارم که سال دیگه چاپ میشه. نمره آیلتس هم 7 . به نظرتون چقدر شانس برای پذیرش دکترا در آمریکا و کانادا و یا استرالیا دارم البته با فاند؟( کلا فاند برام مهمه حتی اگه اروپا هم شانس فاند داشته باشم میرم)

متشکرم

سلام
معدل کارشناسی هم ایتم خیلی مهمی هست که اشاره نکردید. (برای امریکا از ارشد هم مهمتره). ضمنا برای امریکا نمره GRE و زبان هم خیلی مهمه. شما ایلتس 7 رو اشاره کردید ولی مثلا ساب اسکور ها چی هستن؟ مثلا اسپیکینگ هم می تونه مهم باشه تو این بحث.
برای استرالیا داشتن مقاله چاپ شده تو ژورنال خوب خیلی تاثیرگذاره. بهتره توی تاپیک   http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7?page=181  مطابق الگوی داده شده پست بگذارید تا جواب داده بشه. البته بدون GRE و مشخص شدن وضعیت مقاله خیلی نمیشه جواب درستی داد. اگه تخمینی از GRE دارید هم بنویسید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - over - 07-01-2016

سلام
رزومه یه شخص باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا از نظر دانشگاه های مثل ام ای تی و برکلی و استنفورد جز بورسیه های AWARD محصوب بشه؟(برای رشته مهندسی مکانیک)
مثلا: 1)نمره ی تافل
        2)نمره ی GRE
        3)تعداد مقالات
        4)اختراع
        5)معدل کارشناسی و معدل ارشد
        6)نرم افزار های رشته
        7)..................

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nasim1234 - 08-01-2016

(07-01-2016, 11:59 PM)over نوشته: سلام
رزومه یه شخص باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا از نظر دانشگاه های مثل ام ای تی و برکلی و استنفورد جز بورسیه های AWARD محصوب بشه؟(برای رشته مهندسی مکانیک)
مثلا: 1)نمره ی تافل
        2)نمره ی GRE
        3)تعداد مقالات
        4)اختراع
        5)معدل کارشناسی و معدل ارشد
        6)نرم افزار های رشته
        7)..................

در مورد نمرات اغلب کسایی که برای دانشگاه های تاپ 10‌اپلای می کنن نمرات عالی دارن. تافل بالای ۱۱۰ و جی ار ای خیلی خوب (البته برای اینترنشنال طبیعیه که مثلا رایتینگ ۶ نباشه) معدل بالا و دانشگاه کارشناسی شناخته شده هم مهمه.
علاوه بر اینها ریکام ها خیلی مهمه. برای این دانشگاه ها اصلا ریکام های معمول جواب نمیده! مثلا ریکام نمره واقعا فایده نداره. حتی ریکام تی ای هم همین طور. سه ریکام یا حداقل ۲ ریکام قوی ریسرچ لازمه. من موارد خیلی زیادی (مثلا همسر خودم) دیدم که همه شرایط بالا رو داشت و باز هم MIT ریجکت شد و الان کرنله. منظورم اینه که صرف یه رزومه عالی هم تضمین نمیکنه پذیرش از این دانشگاه ها رو. کارآموزی در یک دانشگاه معتبر خارجی مثلا EPFL یه program کارآموزی داره که هر سال خودش اپلای داره وجود همچین دوره های کارآموزی خیلی مهمه. چون سایر رقبا خود آمریکایی و چینیا اگر هدفشون دانشگاه های برتر باشه حتما چنین کارآموزی هایی رو میرن حتی ممکنه یک ترم مهمان برن برکلی مثلا. یکی از همکارای من در دوره ارشدش در کره جنوبی یک سال مهمان شده برکلی و میگفت برای ام آی تی تا مرحله مصاحبه پیش رفته. خلاصه بخوام بگم در ریسرچ باید واقعا حرفی برای گفتن داشته باشه فردی که اپلای می کنه چنین جاهایی. اما ورود به این دانشگاه ها برای مقاطع بعدی راحت تره. مثلا دکترا رو در یه دانشگاه معقول خوندن و بعد برای فوق دکترا اپلای کردن به نظر راه خوبی میاد اگه هدف نهاییتون چند دانشگاه اول باشه. شما دانشگاه لیسانستون رو نگفتین؟ از شریف مکانیک پرینستون دیدم و برکلی. در کل نشدنی نیست اما تلاش زیاد میخواد و سابقه ریسرچ خوب. سیستم کمیته و انتخاب هم خیلی پیچیده هست طوری که مکاتبه با اساتید گرچه توصیه میشه اما جواب خوب از یک استاد باز تضمین کننده پذیرش نیست
توضیح بیشتر خواستین باز بپرسین تا اینجا که کلیات بود

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - over - 08-01-2016

وقتی که دبیرستان بودم تافل امتحان دادم شد117 البته الان دیگه اعتبار نداره در کل از نظر زبان مشکل ندارم
سالی که من کنکور دادم شیمی کاربردی دانشگاه اصفهان رو اوردم ولی نرفتم و رفتم مکانیک دانشگاه ازاد نجف اباد الان ترم چهارم و معدلم 15.23 که میتونم تا پایان تحصیلاتم بیارمش روی 17.80. تا 18.20 تا الان در قید و بند درس نبودم ولی چون الان هدف پیدا کردم برام مهم شده
میدونم سخته ولی کلا من ادمی ام که هرچیزی بخواد بهش میرسه
دوتا کار به نظرم میرسه: 1) همین جایی که هستم ادامه بدم و شروع کنم مقاله نوشتن و شاید هم اختراع کردن و یاد بگیرم با نرم افزار های مورد نیاز رشته ام خوب کار کنم                                      وخوب بخونم که ارشد برم شریف
                                   2)برم دانشگاه پیام نور که وقتم ازاد تر بشه برای کار های بالا
اگه راهی به نظرتون میرسه واقعا خوشحال میشم بشنوم.....
من به این کلمه باور دارم که خواستن توانستن است و انجامش هم دادم موقعی که زبان میخوندم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nasim1234 - 08-01-2016

(08-01-2016, 01:44 AM)over نوشته: وقتی که دبیرستان بودم تافل امتحان دادم شد117 البته الان دیگه اعتبار نداره در کل از نظر زبان مشکل ندارم
سالی که من کنکور دادم شیمی کاربردی دانشگاه اصفهان رو اوردم ولی نرفتم و رفتم مکانیک دانشگاه ازاد نجف اباد الان ترم چهارم و معدلم 15.23 که میتونم تا پایان تحصیلاتم بیارمش روی 17.80. تا 18.20 تا الان در قید و بند درس نبودم ولی چون الان هدف پیدا کردم برام مهم شده
میدونم سخته ولی کلا من ادمی ام که هرچیزی بخواد بهش میرسه
دوتا کار به نظرم میرسه: 1) همین جایی که هستم ادامه بدم و شروع کنم مقاله نوشتن و شاید هم اختراع کردن و یاد بگیرم با نرم افزار های مورد نیاز رشته ام خوب کار کنم                                      وخوب بخونم که ارشد برم شریف
                                   2)برم دانشگاه پیام نور که وقتم ازاد تر بشه برای کار های بالا
اگه راهی به نظرتون میرسه واقعا خوشحال میشم بشنوم.....
من به این کلمه باور دارم که خواستن توانستن است و انجامش هم دادم موقعی که زبان میخوندم

به نظر من خیلی وقت صرف اختراع نکنین. همون تایم رو برای مقاله معتبر صرف کنید بسیار بهتر نتیجه میگیرید. البته این نظر منه.
در مورد ارشد هم بسیار خوبه که یکی از چند دانشگاه شناخته شده رو برید که برای اپلای کمی کار راحت تر بشه. 
در پایان هم درس خوندن در دانشگاه های معروف هدف خوبیه اما خیلی موضوع رو برای خودتون حیاتی نکنید. بسیاری افراد در دانشگاه های معمولی درس خوندن و الان در شرکت های معتبرمشغول کار هستن یا دکترا رو جای معمولی گرفتن و فوق دکترا رو جای بهتر. راه های زیادی برای موفق شدن هست. امیدوارم به خواسته هاتون برسید.

Smile

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - over - 08-01-2016

1)این کار اموزی چیه میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
2)مثل یه شغله و حقوق داره یا مثل یه مقطع تحصیلیه و شهریه باید بدیم؟
3)اصلا نحوه ی پذیرشش چه جوریه؟
4)منظور از سابقه ی ریسرچ قوی چیه؟ (نوشتن مقالات مرتبط با مسایل تحلیلی یا نوع اوری یا نتایج کار های ازمایشگاهی(که البته این مورد اخر تو ایران مشکله))

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nasim1234 - 09-01-2016

(08-01-2016, 08:48 PM)over نوشته: 1)این کار اموزی چیه میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
2)مثل یه شغله و حقوق داره یا مثل یه مقطع تحصیلیه و شهریه باید بدیم؟
3)اصلا نحوه ی پذیرشش چه جوریه؟
4)منظور از سابقه ی ریسرچ قوی چیه؟ (نوشتن مقالات مرتبط با مسایل تحلیلی یا نوع اوری یا نتایج کار های ازمایشگاهی(که البته این مورد اخر تو ایران مشکله))

کارآموزی یه دوره تابستونه هست که شما مثلا میرید تو یه دانشگاهی یه ترم تابستون با یه استادی ریسرچ انجام میدید. خیلی معمول نیست تو ایران و من خودمم کارآموزی این مدلی نرفتم ولی بودن کسایی که رفتن  به نظرم تاثیر خوبی داشت تو رزومشون. بعضی وقت ها حقوق هم داره بعضی وقتا نه. 
شهریه نداره ولی. (باز بستگی به دانشگاهی که برای کارآموزی میرید داره)
سابقه ریسرچ قوی یعنی شما یک یا دو سال در یک زمینه مشخصی با استاد خوبی (کسی که ریکام خوبی میده و مقالاتش زیاده و ترجیحا رده اش هم بالاست. مثلا instructor پایین تر از assistant prof هست) کار ریسرچ انجام میدین و مقاله هم میدین. 
من نمیدونم نظورتون از نوآوری چیه؟ ریسرچی که بتونه جای درستی چاپ بشه (کنفرانس/ژورنال خارجی) نوآوری نداشته باشه ریجکت میشه. 
اگر در مورد اینها باز سوال دارید هرکدوم رو در تاپیک خودش بپرسید که جواب های بهتری هم دریافت کنید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - maryam.m - 11-01-2016

سلام دوستان
من یک زمان بندی برای پروسه اپلای خودم کردم، مایلم دوستانی که تجربه این کار رو دارند من رو راهنمایی کنند.
 آخر خرداد ماه امتحان gre رو خواهم داد. در این فاصله کشور و دانشگاه مورد نظرم رو انتخاب خواهم کرد و سایر اطلاعات مورد نیاز. بعد از امتحان gre برای امتحان تافل آماده خواهم شد. در این فاصله (یعنی بعد از امتحان gre) کارهای فارغ التحصیلی دانشگاه را انجام خواهم داد و گرفتن ریز نمرات و ترجمه های آن. تا آخر شهریور cv و sop خود را آماده خواهم کرد و تا آخر مهر توصیه نامه ها رو. البته بعد از امتحان gre و آمدن نتیجه آن مکاتبه با دانشگاه های مورد نظر را شروع خواهم کرد. 15 آبان 95 هم قصد دادن آزمون تافل را دارم.
آزمون تافل را زودتر نمی توانم بدهم چون نیاز به یک زمان مناسب برای آماده سازی وگرفتن نمره خوب دارم. چون این آزمون را دیر می دهم شروع پروسه اواسط آبان و یا اواخر آن دیر خواهد بود. به همین دلیل کمی از کار را قبل از آن تاریخ جلو می برم.
نظرتون در مورد این روند زمانی چیست؟
آیا شروع کار اواسط و یا اواخر آبان 95 برای پاییز سال بعد دیر نیست؟ ارسال مدارک در این زمان چه قدر شانس گرفتن فاند را کاهش می دهد؟
به جزء مدارکی که در متن اشاره کردم که فکر می کنم بیشترین زمان رو این مدراک به خودشون اختصاص می دهند. مدارک دیگر هم نیاز به آماده سازی دارد که زمان زیادی بخواهد؟
اگر پیشنهاد دیگری با توجه به شرایط من و تجربه خودتون دارید لطفا راهنمایی بفرمایید.
باتشکر

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nasim1234 - 11-01-2016

(11-01-2016, 11:09 AM)maryam.m نوشته: سلام دوستان
من یک زمان بندی برای پروسه اپلای خودم کردم، مایلم دوستانی که تجربه این کار رو دارند من رو راهنمایی کنند.
 آخر خرداد ماه امتحان gre رو خواهم داد. در این فاصله کشور و دانشگاه مورد نظرم رو انتخاب خواهم کرد و سایر اطلاعات مورد نیاز. بعد از امتحان gre برای امتحان تافل آماده خواهم شد. در این فاصله (یعنی بعد از امتحان gre) کارهای فارغ التحصیلی دانشگاه را انجام خواهم داد و گرفتن ریز نمرات و ترجمه های آن. تا آخر شهریور cv و sop خود را آماده خواهم کرد و تا آخر مهر توصیه نامه ها رو. البته بعد از امتحان gre و آمدن نتیجه آن مکاتبه با دانشگاه های مورد نظر را شروع خواهم کرد. 15 آبان 95 هم قصد دادن آزمون تافل را دارم.
آزمون تافل را زودتر نمی توانم بدهم چون نیاز به یک زمان مناسب برای آماده سازی وگرفتن نمره خوب دارم. چون این آزمون را دیر می دهم شروع پروسه اواسط آبان و یا اواخر آن دیر خواهد بود. به همین دلیل کمی از کار را قبل از آن تاریخ جلو می برم.
نظرتون در مورد این روند زمانی چیست؟
آیا شروع کار اواسط و یا اواخر آبان 95 برای پاییز سال بعد دیر نیست؟ ارسال مدارک در این زمان چه قدر شانس گرفتن فاند را کاهش می دهد؟
به جزء مدارکی که در متن اشاره کردم که فکر می کنم بیشترین زمان رو این مدراک به خودشون اختصاص می دهند. مدارک دیگر هم نیاز به آماده سازی دارد که زمان زیادی بخواهد؟
اگر پیشنهاد دیگری با توجه به شرایط من و تجربه خودتون دارید لطفا راهنمایی بفرمایید.
باتشکر

زمان بندیتون خوبه.
چند تا سوال
چرا تافل بعد از GRE؟ و چطور اینهمه فاصله؟ اصولا GRE امتحان سخت تری هست و اگر قرار به زمان بیشتر باشه برای اون زمان بیشتری لازم دارید.
توصیه من اینه هر دو رو به شهریور یا نهایتا مهر ماه منتقل کنید. نیاز نیست خیلی زود GRE بدید و بهتره تافلتون به آبان نکشه چون ددلاین های 1 دسامبر نزدیک میشه و خیلی سرتون شلوغ میشه. من خودم هر دو بار تافل رو دیر دادم و اذیت شدم از نظر مشغله! Smile
منظورتون از ارسال مدارک در این زمان شانس رو کاهش میده چیه؟ شما طبق ددلاین ها اپلای می کنید. مادامی که به موقع بفرستید شانستون کم نمیشه. یعنی زمان ارسال مدارک خیلی ربطی به شانس نداره. فقط اگه دیر بشه و ددلاینی رو رد کنید خب دیگه ممکنه دیر بررسی شه ئرونده یا اصلا بررسی نشه.
برای مکاتبه با اساتید هم نیاز به نمره تافل ندارید. حداقل در تابستان نیازی ندارید. اوایل شهریور که بدید تافل رو کل وقت دارید تا آخر آبان ایمیل بزنید. هر چند تابستان هم ایمیل بزنید خوبه. گرچه تابستان درست جواب نمیدن! 
برای SOP همین امروز یه فایل در گوگل داک درست کنید و هر موقع چیزی به ذهنتون میرسه یا جایی مطلبی میخونید نکته ای هرچی که جالبه درش بنویسید. این باعث میشه بهترین SOP ای که میتونید رو بنویسید. البته در جمع آوری نکات جالب وسواس نداشته باشید. هدف اینه که آبان نخواید از صفر شروع به نوشتن کنید. اگر الان زوده به نظرتون این کار رو از عید 95 شروع کنید.
ریکام ها خیلی مهمن. اگر بتونید حداقل 2 ریکام ریسرچ داشته باشید خیلی بهتره تا یک ریکام ریسرچ. دامنه ریسرچتون رو گشترش بدید. به آزمایشگاه های دیگه ملحق بشید یا در همین آزمایشگاهی که هستید (فرض کنیم الان در حال ریسرچید) پروژه های بیشتر بردارید. اگر دستیار کسی هستید از استاد بخواین براتون پروژه فردی تعریف کنه تا بتونید هم ریکام بهتری بگیرید هم SOP بهتری بنویسید.

هر سوال دیگه ای بود حتما بپرسید. در کل برنامه ریزیتون خیلی خوبه Smile

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - maryam.m - 11-01-2016

(11-01-2016, 01:34 PM)nasim1234 نوشته: زمان بندیتون خوبه.
چند تا سوال
چرا تافل بعد از GRE؟ و چطور اینهمه فاصله؟ اصولا GRE امتحان سخت تری هست و اگر قرار به زمان بیشتر باشه برای اون زمان بیشتری لازم دارید.
توصیه من اینه هر دو رو به شهریور یا نهایتا مهر ماه منتقل کنید. نیاز نیست خیلی زود GRE بدید و بهتره تافلتون به آبان نکشه چون ددلاین های 1 دسامبر نزدیک میشه و خیلی سرتون شلوغ میشه. من خودم هر دو بار تافل رو دیر دادم و اذیت شدم از نظر مشغله! Smile
منظورتون از ارسال مدارک در این زمان شانس رو کاهش میده چیه؟ شما طبق ددلاین ها اپلای می کنید. مادامی که به موقع بفرستید شانستون کم نمیشه. یعنی زمان ارسال مدارک خیلی ربطی به شانس نداره. فقط اگه دیر بشه و ددلاینی رو رد کنید خب دیگه ممکنه دیر بررسی شه ئرونده یا اصلا بررسی نشه.
برای مکاتبه با اساتید هم نیاز به نمره تافل ندارید. حداقل در تابستان نیازی ندارید. اوایل شهریور که بدید تافل رو کل وقت دارید تا آخر آبان ایمیل بزنید. هر چند تابستان هم ایمیل بزنید خوبه. گرچه تابستان درست جواب نمیدن! 
برای SOP همین امروز یه فایل در گوگل داک درست کنید و هر موقع چیزی به ذهنتون میرسه یا جایی مطلبی میخونید نکته ای هرچی که جالبه درش بنویسید. این باعث میشه بهترین SOP ای که میتونید رو بنویسید. البته در جمع آوری نکات جالب وسواس نداشته باشید. هدف اینه که آبان نخواید از صفر شروع به نوشتن کنید. اگر الان زوده به نظرتون این کار رو از عید 95 شروع کنید.
ریکام ها خیلی مهمن. اگر بتونید حداقل 2 ریکام ریسرچ داشته باشید خیلی بهتره تا یک ریکام ریسرچ. دامنه ریسرچتون رو گشترش بدید. به آزمایشگاه های دیگه ملحق بشید یا در همین آزمایشگاهی که هستید (فرض کنیم الان در حال ریسرچید) پروژه های بیشتر بردارید. اگر دستیار کسی هستید از استاد بخواین براتون پروژه فردی تعریف کنه تا بتونید هم ریکام بهتری بگیرید هم SOP بهتری بنویسید.

هر سوال دیگه ای بود حتما بپرسید. در کل برنامه ریزیتون خیلی خوبه Smile

از راهنماییتون متشکرم
دلیل اینکه اول قصد دارم gre رو بدم به دلیل سخت تر بودنش هست و انرژی زیادی از آدم می بره و از اونطریق کار برای تافل راحت میشه، چند هفته ای هم هست که شروع کردم به خوندن. فکر می کنم 4 یا 5 ماه خوندن برای هر آزمون منطقی باشد.
یعنی با توجه به تجربه شما برای تافل 3 یا 4 ماه مطالعه کفایت می کند؟ که به این اشاره داشتید حداکثر تا آخر مهر آزمون رو بدهم.
و در مورد سوال دیگر شما، در یکی از پست های این انجمن خوانده بودم که اگر زودتر مدارک را ارسال کنید، شانس گرفتن مبلغ بیشتری برای فاند دارید. می خواستم صحتش رو از سایر دوستان هم بپرسم.