آکادمیا کافه
ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+--- موضوع: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد (/Thread-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%86%DA%AF%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D9%86%DA%AF%D9%86-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - sadra1380 - 11-05-2017

با سلام

من به همراه خانواده‌ام برای  چهارشنبه 27 اردیبهشت از سفارت آلمان وقت مصاحبه برای اخذ روادید گردشگری دارم.
1. مشکلی که پیش اومده الان متوجه شدم که متأسفانه شماره گذرنامه‌مو در تقاضای وقت مصاحبه اشتباه درج کردم. آیا برام مشکلی پیش میاد؟ البته الان یه متنی برای ارسال به سفارت و توضیح این اشتباه دارم تهیه می‌کنم.
2. ترجمه مدارک رو به من گفتن که نیازی به مهر دادگستری نیست و هزینه اضافیه درسته؟ البته از دوستان هم بدون مهر دادگستری مدارک دادن و ویزا هم گرفتن
3. فرم درخواست ویزا صرفاً یک نسخه نیازه؟
4. بردار آیا اقوام درجه یک حساب میشه؟ من تیکشو ندیدم. در فرم جدید سفارت آلمان جایی برای درج دست‌نویس نسبت خویشاوندی نذاشتن.
5. من کارمند رسمی دولتم؛ آیا برای روز مصاحبه ارائه‌ی برگه‌ی مرخصی نیازه؟ چون در مدارک مورد نیاز از این اسمی برده نشده بود. من فقط گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقیمو برای ترجمه دادم.
6. شانس گرفتن ویزا برای سه نفرمون چقدره؟ توضیح این‌که گردش و مانده حساب خانم من خیلی خوبه. گواهی اشتغال به تحصیل پسرم رو هم دادم ترجمه و سند ملکی هم برای ترجمه دادم.
متشکر از راهنماییتون

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - amirahmadkhan81 - 24-05-2017

سلام
سوالی داشتم
اگر برای سفارت فرانسه پاکت مهرخورده ای از شرکت DHL و TPG بگیرم و ببرم برای استرداد گذرنامه احتمال داره که جواب ویزا رو سریع تر بدهند؟

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - elpoo - 09-06-2017

سلام وقتتون بخیر
من و خانواده ام برای ویزای توریستی شنگن از کشور هلند اقدام کردیم . مادر و برادرم در کشور بریتانیا زندگی می کنند آیا لازم هست در بند 34و 35  اسم آنها را بنویسم ؟

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - aminmat - 09-06-2017

سلام دوستان، فرم آنلاین یک گزینه داره به این نام: References

Host or accomodation

من نمیدونم اینو چجوری باید پر کنم، و جاهم که از الان مشخص نیست، چه باید کرد؟

دوم اینکه من پول میخوام بلاک کنم اسم خودمو بنویسم؟ Financing of stay

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - محمدپارسا - 09-06-2017

با سلام.لطفا راهنمایی بفرمایید.(در مورد فرم درخواست روادید شنگن-آلمان)
1-ایا برای هر نفر باید 2 نسخه از فرم مربوط به روادید رو پر کرد؟
2-منظور از (کپی همه روادیدهای درخواست کننده در 5 سال گذشته با مهر) که در مدارک مورد نیاز اومده چیه؟
3-پرسشنامه امنیتی چه فرمیه؟(داخل سفارت می دند؟)
4-رضایتنامه ای که برای بچه های زیر 18 سال هست از کجا باید تهیه کنیم یا خودمون دستی بنویسیم یا در محضر به ثبت برسونیم(من به همراه همسر و پسرم می خواهیم به المان سفر کنیم)
5-ما از طرف برادرم که در المان در حال تحصیل هست دعوتنامه رسمی داریم با توجه به اینکه بند 31 را کامل پر کردم ایا باید بندهای 34 و 35 را هم پر کنم؟
6-در بند 36 منظور از مکان شهر محل زندگی است؟
7-در صفحه آخر با توجه به اینکه فرم باید به زبان آلمانی یا انگلیسی پر شود در آخرین خط که فقط به زبان فارسی محل و تاریخ رو خواسته باید به چه زبانی بنویسیم؟
8-اگر در بند 24 گزینه ورود مکرر را زده باشیم در بند 25 و 29 و 30 باید چی بنویسیم؟(چون چندین بار قصد سفر اعلام کردیم )
9-مفهوم بند 28 رو لطفا توضیح بدین؟
پیشاپیش از اینکه برای پاسخگویی به سوالاتم وقت می گذارین بسیار بسیار ممنونم.

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - elpoo - 11-06-2017

سلام وقتتون بخیر
من و خانواده ام برای ویزا توریستی شنگن از سفارت هلند اقدام کرده ایم . آیا لازم هست نام برادرم که در کشور بریتانیا زندگی میکند را در بندهای 34 و 35 بنویسم ؟
همسرم کارمند بانک دولتی هست در قسمت شغل چه چیزی باید بنویسم ؟
آیا حتما باید نامه مرخصی بگیره ؟
خیلی ممنون میشم جواب من و بدید .
با تشکر

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - Droudgar.m - 17-06-2017

یک نمونه از فرم پرشده ویزا شینگن

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - automotive - 18-06-2017

(11-06-2017, 01:26 AM)elpoo نوشته: سلام وقتتون بخیر
من و خانواده ام برای ویزا توریستی شنگن از سفارت هلند اقدام کرده ایم . آیا لازم هست نام برادرم که در کشور بریتانیا زندگی میکند را در بندهای 34 و 35 بنویسم ؟
همسرم کارمند بانک دولتی هست در قسمت شغل چه چیزی باید بنویسم ؟
آیا حتما باید نامه مرخصی بگیره ؟
خیلی ممنون میشم جواب من و بدید .
با تشکر
سلام
قسمت 34 را افرادی باید بنویسند که همسر، فرزند، پدر یا مادر فرد مقیم در اتحادیه اروپا باشد. منبع
برادر شما شهروند هستند اما نسبتشان با شما در بند 34 وجود ندارد.
نام ایشان را در بند 35 باید اعلام کنید.

ایشان در بانک چه وظیفه‌ای دارند؟ راهنمای شغل‌های مختلف در بانک و اینجا
به طور کلی ایشان Bank Employee  و governmental محسوب می‌شوند.
این قسمت را مطمئن نیستم اما احتمالا باید نامه مرخصی داشته باشند (هرچند تاریخ سفر اگر مشخص نیست، نامه مرخصی هم بی معنی می‌شود، باز هم سوال کنید)

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - hamedabdi6379 - 25-06-2017

با سلام

من پدیرش دکتری دارم و برای ویزای تحصیلی پرتغال میخوام اقدام کنم. دوره دکتری سه ساله هست. چند تا سوال داشتم خدمتتون

1-تاریخ برگشت رو در فرم کی بزنم با توجه به اینکه ویزای 90 روزه میدن (بنده 30) در حالی من قصد دارم سه سال اونجا تحصیل کنم؟
2- با توجه به بورس تحصیلی من ک از طرف ایرانه در بند 33 پول نقد رو بزنم با پوشش همه هزینه های زندگی در طول اقامت؟
3- بنده پذیرش از اسپانیا هم دارم، اگر این فرم رو پر کنم ولی مصاحبه اش رو نرم ممکنه مشکلی برای اقدام ویزای اسپانیا پیش بیاد؟

ممنون از راهنماییتون

RE: ویزای شنگن - راهنمایی برای پر کردن فرم ویزای شینگن و سایر موارد - elpoo - 04-07-2017

سلام وقتتون بخیر
در فرم ویزای شینگن سوال 33 مربوط به نحوه پرداخت هزینه ها ، برای بچه هایی که تحت تکفل هستند باید خالی بمونه یا اینکه چیزی باید نوشته بشه ؟ ممنون میشم سوال منو جواب بدید .