آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 07-02-2017

(07-02-2017, 11:15 AM)AmirKing نوشته: سلام دوستان من داخل فروم تاپیک دانشگاه Clemson رو پیدا نکردم. خوشحال میشم از کسانی که دارن اونجا تحصیل میکنند من رو راهنمایی کنند.
رشته Automotive Engineering این دانشگاه چند سالی هست که مستقل شده و جدید هست. می‌خواستم ببینم آیا این رشته در اونجا خیلی رقابتی هست؟ و من با این رزومه شانس پذیرش برای مستر یا دایرکت پی ایچ دی دارم؟
معدل 15.5 دانشگاه اصفهان Confused
تافل 98
GRE: 310  کوانت 164
یک مقاله کنفرانسی
ریکام عالی

درود

قیدش رو بزنید. خود مکانیکش که خوبه و هر روز با توجه به عوض شدن coordinator قوی تر میشه واقعا ادم فعالیه و از رتبه 63 اومد 50.
ولی اوتوموتیو اصلا شهر دیگه ای هست و مجزا از خود دانشکده و استاد زیاد هم نداره.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - AmirKing - 07-02-2017

(07-02-2017, 01:12 PM)Torkan نوشته: درود

قیدش رو بزنید. خود مکانیکش که خوبه و هر روز با توجه به عوض شدن coordinator قوی تر میشه واقعا ادم فعالیه و از رتبه 63 اومد 50.
ولی اوتوموتیو اصلا شهر دیگه ای عست و مجزا از خود دانشکده و ایتاد زیاد هم نداره.

بله دیدم که اساتیدش کم هستند. ولی من به این رشته علاقه دارم و رنک برام اهمیت چندانی نداره. من بیشتر میخوام بدونم پذیرش گرفتن از این دانشکده اتوموتیو چقدر سخته با توجه به اینکه میدونم شانس من برای خود مکانیک این دانشگاه کمه میخواستم این رشته رو اپلای کنم. پس شما نظرتون اینه که ادمیشن اتوموتیو راحت نیست؟!!
البته تو سایت دانشکده نوشته که ایمیل ندید به اساتید و فاند ظاهرا دست کمیته هست.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 07-02-2017

(07-02-2017, 02:31 PM)AmirKing نوشته: بله دیدم که اساتیدش کم هستند. ولی من به این رشته علاقه دارم و رنک برام اهمیت چندانی نداره. من بیشتر میخوام بدونم پذیرش گرفتن از این دانشکده اتوموتیو چقدر سخته با توجه به اینکه میدونم شانس من برای خود مکانیک این دانشگاه کمه میخواستم این رشته رو اپلای کنم. پس شما نظرتون اینه که ادمیشن اتوموتیو راحت نیست؟!!
خب وقتی همین رو نوشته یعنی منابع کمه. من دوستی داشتم از اونجا به خاطر همین گوچ کرد به داخل دانشکده مکانیک. اونجا یه جور پردیس عست. شانس دارین ولی فاند کمی بعیده

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 07-02-2017

(07-02-2017, 02:31 PM)AmirKing نوشته: بله دیدم که اساتیدش کم هستند. ولی من به این رشته علاقه دارم و رنک برام اهمیت چندانی نداره. من بیشتر میخوام بدونم پذیرش گرفتن از این دانشکده اتوموتیو چقدر سخته با توجه به اینکه میدونم شانس من برای خود مکانیک این دانشگاه کمه میخواستم این رشته رو اپلای کنم. پس شما نظرتون اینه که ادمیشن اتوموتیو راحت نیست؟!!
سلام،
رشته تحصیلی من Automotive Engineering هستش.
به طور جد توصیه می‌کنم از این رشته دوری کنید. برخلاف تصور اکثر مردم، طراحی‌ها اصلا توسط مهندسین خودرو انجام نمی‌شود، قبلا هم توضیح داده‌ام  در این رابطه «‌این ارسال»، بدنه را مهندسین طراحی صنعتی می‌سازند، آیرودینامیک خودرو با مهندسین هوافضا است و الا آخر.
هیچکدام از بزرگان این رشته در ایران (تا آنجا که من اطلاع دارم) تحصیلات خودرو ندارند، یا مکانیک جامدات هستند یا سیالات، بعضا فقط و فقط پروژه خود را در ارتباط با خودرو تعریف کردند.
در ارتباط با خارج از کشور هم به نظر می‌رسد موضوع همینگونه باشد (با توجه به اطلاعات بسیار کمی که وجود دارد)، ما هم درس‌های گروه سیالات را گذرانده‌ایم و هم گروه جامدات، در نهایت هم هیچ جایگاهی نداریم، نه در صنعت و نه در جامعه علمی.
باز هم اگر صلاح می‌دانید، می‌توانید به این رشته وارد شوید.

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها - hreza08 - 26-03-2017

با سلام
لطفا بهم بگین با شرایط پایین با چه نمره از ایلتس و جی ار ای می تونم از 50 دانشگاه برتر امریکا پذیرش بگیرم
معدل کارشناسی 17.36
مدل ارشد:19.16
مقاله: کلا 15 تا که 13 تاش ISI و یا Pubmed  هست
رشتم هم بیولوژی هست
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - arman12 - 04-04-2017

با سلام من سوم ریاضی میخونم تو مدرسه ی نمونه دولتی اردبیل معدل امسالم فکر کنم بالای 17 میشه سال اول تو وبلاگ نویسی تو منطقه اول شدم و پارسال تو المپیاد کامپیوتر از مرحله ی اول قبول شدم پنج ساله که دارم تافل میخونم ولی هنوز ازمون ندادم ولی اگه ازمون بدم نمره ی خوبی میگیرم  و از سازمان فنی حرفه ای سه تا مدرک icdl2 و icdl1 و c++ با نمره های دوتای اولی بالای هشتاد و سومی بالای هفتاد میخواستم رشته ی کامپیوتر بخونم تو ذانشگاه استنفورد شانسی واسه گرفتن پذیرش دارم؟ به کمک هزینه هم نیازی ندارم

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها - automotive - 04-04-2017

(26-03-2017, 03:22 AM)hreza08 نوشته: با سلام
لطفا بهم بگین با شرایط پایین با چه نمره از ایلتس و جی ار ای می تونم از 50 دانشگاه برتر امریکا پذیرش بگیرم
معدل کارشناسی 17.36
رشتم هم بیولوژی هست
ممنون

سلام
نام دانشگاه‌هایی که در از آن‌ها فارغ‌التحصیل شده اید را اعلام می‌کنید؟
آیلتس بالای 7 و GRE بالای 320.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 04-04-2017

(04-04-2017, 06:31 PM)arman12 نوشته: با سلام من سوم ریاضی میخونم تو مدرسه ی نمونه دولتی اردبیل معدل امسالم فکر کنم بالای 17 میشه سال اول تو وبلاگ نویسی تو منطقه اول شدم و پارسال تو المپیاد کامپیوتر از مرحله ی اول قبول شدم پنج ساله که دارم تافل میخونم ولی هنوز ازمون ندادم ولی اگه ازمون بدم نمره ی خوبی میگیرم  و از سازمان فنی حرفه ای سه تا مدرک icdl2 و icdl1 و c++ با نمره های دوتای اولی بالای هشتاد و سومی بالای هفتاد میخواستم رشته ی کامپیوتر بخونم تو ذانشگاه استنفورد شانسی واسه گرفتن پذیرش دارم؟ به کمک هزینه هم نیازی ندارم

سلام
معدل بالا در ایران بالای 17 است و در خارج از ایران (با سیستم نمره دهی ایران) بالای 18، معدل بالایی محسوب می‌شود.
برای ورود به دانشگاه (کارشناسی پیوسته در سیستم آمریکا) نیازی به TOEFL نیست و باید در آزمون SAT شرکت کنید.
اگر از نظر مالی مشکلی ندارید می‌توانید اپلای کنید و منتظر نتیجه باشید.
برای اطلاعات تکمیلی به وب‌سایت رسمی رشته‌ی کامپیوتر در دانشگاه استنفورد مراجعه کنید.
لینک رسمی: http://csmajor.stanford.edu/

RE: اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها - Torkan - 07-04-2017

(26-03-2017, 03:22 AM)hreza08 نوشته: با سلام
معدل کارشناسی 17.36
رشتم هم بیولوژی هست
ممنون

برای تکمیل صحبت دوستمون Automotive با این تعداد مقاله مهمتر از نمرات تافل و جی ار ای شما استاد پیدا کنید راحت حتی از top 30 هم پذیرش شاید بتونید بگیرید. این تعداد مقالات اگر مقالات با کیفیتی هست و جای خوبی چاپ شده کافیه واسه مخ زدن اساتید. حتما به این مساله فکر کنید. البته نمرات زبان هم به خصوص GRE حالا نمیدونم شاید رشته شما GRE SUBJECT بخواد تحقیق کنید با این حال نکته اول رو مد نظر داشته باشد.

بااحترام،
ترکان

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - aghazade - 07-04-2017

سلام دوستان. کسانی که صاحب نظر هستن لطفا راهنمایی کنند.
کاردانی برق معدل 13.5
کارشناسی برق معدل 12
ارشد مکاترونیک دانشگاه امام رضا معدل 18.5
ایلس 6.5
مقاله هم میتونم بدم از پروژه م.
البته من اصراری به امریکا ندارم. هرجای دنیا که پذیرش با فاند بدن.