آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - erfan_ahadi - 24-06-2017

سلام دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه با شرایط من چقدر شانس فول فاند از اروپا یا امریکا رو دارم.
ارشناسی مهندسی مکانیک از بوعلی سینا همدان با معدل 13.20 که متاسفانه معدل درس های تخصصیم هم خوب نیست.
ارشد طراحی کاربردی از علم و صنعت با معدل 17.5
نمره آیلتس 7
دو تا مقاله ژورنال معتبر
GRE هم هنوز ندادم ولی میتونم نمره خوبی ازش بگیرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 24-06-2017

(24-06-2017, 01:37 AM)erfan_ahadi نوشته: سلام دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه با شرایط من چقدر شانس فول فاند از اروپا یا امریکا رو دارم.
ارشناسی مهندسی مکانیک از بوعلی سینا همدان با معدل 13.20 که متاسفانه معدل درس های تخصصیم هم خوب نیست.
ارشد طراحی کاربردی از علم و صنعت با معدل 17.5
نمره آیلتس 7
دو تا مقاله ژورنال معتبر
GRE هم هنوز ندادم ولی میتونم نمره خوبی ازش بگیرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

درود

اینجا تاپیک امریکاست البته. شما که مقاله خوب دارید با اساتید در ارتباط باشید چون معدلتون کمه سخت دانشگاه بهتون فاند بده باید استاد متقاعد کنید. gre خوب میتونه تضمین کننده باشه را گرفتن فاند ولی قطعی نیست واقعا.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - butterfly - 25-06-2017

(23-06-2017, 03:03 PM)delbina نوشته: سلام
ببخشید معمولا ددلاین دانشگاههای امریکا برای ترم بهار چه تاریخی هست؟

سلام. به این نکته توجه داشته باشید که همه دانشگاه ها پذیرش ترم بهار رو ندارند و بعضی هاشون برای بهار هم دانشجو می گیرند.  بهترین مرجع برای اطلاع از این موضوع و تاریخ ددلاین ها مراجعه به سایت خود دانشگاه هست دوست عزیز. چون تاریخ دانشگاه ها متفاوته و نمیشه یه تاریخ کلی داد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - fatima204 - 15-08-2017

سلام دوستان

ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید در انتخاب رنک دانشگاه.
1- رشته : شیمی
2- معدل کارشناسی 16/61 آزاد
3- معدل ارشد 17/15 سراسری تهران
4- یک مقاله با ایمپکت 2/1 
5- تافل 104 R29 L24 S22 W29
6- جی ار ای سابجکت 830 (86%)
7- جنرال 317کوانت 162 وربال 155 رایت نیومده هنوز 
ممنون میشم اگرلطف کنید نظرتونو در مورد شانس پذیرش برای کانادا یا کشورهای دیگه و هم چنین ترم بهار یا زمستان هم بگین
در مورد ریکام هم از اساتید لیسانس میتونم بگیرم چون اساتید ارشدم میدونن دارم دکترا میخونم

خیلی ممنونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 15-08-2017

(15-08-2017, 05:44 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان

ممنون میشم اگرلطف کنید نظرتونو در مورد شانس پذیرش برای کانادا یا کشورهای دیگه و هم چنین ترم بهار یا زمستان هم بگین
در مورد ریکام هم از اساتید لیسانس میتونم بگیرم چون اساتید ارشدم میدونن دارم دکترا میخونم

خیلی ممنونم

سلام

اینجا تاپیک امریکا هست. ترم زمستان مناسب نیست. از همین الان دنبال استاد باشید برای ترم پاییز سال بعد و اگر توانش رو داشتید مقاله دیگری بدهید وگرنه مشکلی نیست. اپلای کنید حتما پذیرش میگیرید و فاند هم بستگی داره اگر استاد پیدا کنید که خیلی خوبه وگرنه میتونید ta بشید. در مورد کانادا هم توصیه میکنم حتما استاد پیدا کنید. رکام وزنه مهمی نیست چون ایران خیلی شناخته شده نیست از این نظر. هیچ استادی در این 20 سال که رفته امریکا برنگشته ایران (مگر عده خیلی محدود) به خاطر همین شناخته شده نیستن.
شانس پذیرش با فاند کامل دارید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 17-08-2017

(15-08-2017, 05:44 PM)fatima204 نوشته: سلام دوستان

خیلی ممنونم

سلام
برای رشته شما (البته گرایش را عنوان نکرده‌اید)، پیشنهاد من کانادا است و با توجه معدل و نمرات زبان برای دانشگاه‌های برتر کانادا اقدام کنید.
برای ایالات متحده هم اقدام کنید به عنوان نقشه آخر و تا پای خود را در خاک ایالات متحده نگذاشته‌اید (منظور من دقیقا بعد از گیت POE است)، پذیرش و ویزای دیگر کشورها را به صورت جدی دنبال کنید.
ترم بهار و زمستان با پاییز چند تفاوت دارند که بارهای اعلام شده، در ترم پاییز فاند بیشتر است و به شما اجازه می‌دهد که در اولین تابستان به کارآموزی بروید و هیچ مزایای دیگری ندارد (البته برخی دانشگاه‌ها فقط برای پاییز دانشجو می‌پذیرند)،
پذیرش در بهار و زمستان بسیار ساده‌تر از پاییز است (البته به این شرط که فاند به شما تعلق بگیرد ((اگر به آن نیاز دارید))).
بارها اعلام کرده‌ام، باز هم اعلام می‌کنم، اگر امروز می‌توانید از کشور خارج شوید بهتر از فردا است، شرایط خروج از کشور و مسائل کشور مقصد هر روز پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌شود و با گسترش اینترنت متقاضی اپلای بیشتر می‌شود و رقابت سخت‌تر.
اگر از نظر هزینه‌ها مشکلی نیست هر چه سریعتر با دانشگاه‌های مورد نظر خود ارتباط برقرار کنید.

استاد خود من یک پذیرش دکتری فول فاند در آمریکا را رد کرد و سال‌ها است در ایران حسرت می‌خورد که دیگر نتوانست پذیرش بگیرید و مدام از دوستانش که خیلی از او (از نظر علمی) ضعیف‌تر بودند صحبت میکند که از نظر علمی و رفاه زندگی به کجا رسیده‌اند و ایشان به کجا رسیده است، به دلیل از دست دادن فرصت دیگر هیچ کاری نمی‌تواند انجام بدهد.
امیدورام شما فرصت‌ها را دریابید و ایجاد کنید و به امید آینده‌ای که شاید هیچوقت نیاید یکی از بزرگترین شانس‌های زندگیتان برای خودسازی از دست ندهید، هرچند زندگی عادی در انتظار بیشتر افراد است و نه زندگی رویایی، اما آن زندگی عادی کجا و این زندگی عادی کجا

با احترام

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - civil_1990 - 18-08-2017

سلام
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی بفرمایند
میخواستم بدونم برای دکتری مهندسی عمران-سازه برای چه رنکی از دانشگاه های امریکا احتمال پذیرش + فول فاند دارم؟ اصلا شانسی دارم؟
معدل کارشناسی: 17.70 و رتبه اول
معدل ارشد: حدود 16 (صنعتی اصفهان)
کنفرانسی داخلی: 3 تا که دوتاش بین المللی بوده 
علمی پژوهشی: 1
3 تا isi در حال نگارش
امتحان زبان هنوز ندادم( فرض کنید نمره قابل قبولی میگیرم ان شاالله)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 18-08-2017

(18-08-2017, 03:49 AM)civil_1990 نوشته: سلام
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی بفرمایند
میخواستم بدونم برای دکتری مهندسی عمران-سازه برای چه رنکی از دانشگاه های امریکا احتمال پذیرش + فول فاند دارم؟ اصلا شانسی دارم؟
معدل کارشناسی: 17.70 و رتبه اول
معدل ارشد: حدود 16 (صنعتی اصفهان)
کنفرانسی داخلی: 3 تا که دوتاش بین المللی بوده 
علمی پژوهشی: 1
3 تا isi در حال نگارش
امتحان زبان هنوز ندادم( فرض کنید نمره قابل قبولی میگیرم ان شاالله)

رنک نمیشه گفت البته
معدلاتون مشکلی نداره gre و toefl مهم هست به خصوص اولی. حتما سعی کنید نمره خوبی بیارید. isi در حال نگارش مم نیس هر جه زودتر جمعش کنید و سابمیت و ...
تجربیات کاکاربر raminz محترم رو ببینید برا رشته عمران اپلای امسالش.  ناامید نشید ولی رشته عمران خیلی مثل قبل نمیشه راحت فاند گرفت.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - civil_1990 - 19-08-2017

(18-08-2017, 08:17 AM)Torkan نوشته: رنک نمیشه گفت البته
معدلاتون مشکلی نداره gre و toefl مهم هست به خصوص اولی. حتما سعی کنید نمره خوبی بیارید. isi در حال نگارش مم نیس هر جه زودتر جمعش کنید و سابمیت و ...
تجربیات کاکاربر raminz محترم رو ببینید برا رشته عمران اپلای امسالش.  ناامید نشید ولی رشته عمران خیلی مثل قبل نمیشه راحت فاند گرفت.

ممنونم از راهنمایی تون
بنظرتون با توجه به اینکه تز من مربوط به مکانیک هم میشه، برای عمران اقدام کنم یا مکانیک؟
کدوم یکی شانس فول فاند گرفتن بیشتر هست؟
مسئله فاند برای من خیلی مهمه حتی اگر رنک زیاد جالبی هم نباشه( متوسط به بالا باشه!)
در صورت عدم شانس در امریکا برای چه کشورهایی( اروپایی، استرالیا، کانادا) میتونم شانس بالایی داشته باشم؟
فرض کنید در حالت ایده ال باشم( یعنی سه مقاله isi داشته باشم و نمره زبان تافل بالای 100 و جی ار ای بالای 315)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 19-08-2017

(19-08-2017, 03:46 AM)civil_1990 نوشته: ممنونم از راهنمایی تون
بنظرتون با توجه به اینکه تز من مربوط به مکانیک هم میشه، برای عمران اقدام کنم یا مکانیک؟
کدوم یکی شانس فول فاند گرفتن بیشتر هست؟
مسئله فاند برای من خیلی مهمه حتی اگر رنک زیاد جالبی هم نباشه( متوسط به بالا باشه!)
در صورت عدم شانس در امریکا برای چه کشورهایی( اروپایی، استرالیا، کانادا) میتونم شانس بالایی داشته باشم؟
فرض کنید در حالت ایده ال باشم( یعنی سه مقاله isi داشته باشم و نمره زبان تافل بالای 100 و جی ار ای بالای 315)

خواهش
اگر سر رشته مکانیک دارید قطعا مکانیک بهتره آینده اش هم بهتره. من به شما آمریکا و کانادا رو پیشنهاد میدم. واقعیت کشورهای اروپایی مکلش اینه که بعدها سخت میشه هیات علمی شد ولی آمریکا و کانادا راحت تر هستن و مشکل زبان ثالث رو هم ندارن. بله با اون نمرات و مقاله قطعا شانس دارید.
البته چون ارشد رو عمران خوندید ممکنه کمی سخت پریش بدن بهتون.
اایمیل به اساتید فراموش نشه