آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - kv7_shadow - 30-08-2017

سلام خسته نباشید همگی
من دانشجوی کارشناسی برقم با معدل ۱۸.۹ (GPA 3.95) از دانشگاه تبریز
دارم روی یه مقاله هم کار میکنم فک کنم تا june چاپ بشه
GRE و TOEFL رو هم ماه بعد میدم (پایه زبان خیلی خوبی دارم)
به نظرتون شانس پذیرش از top 20 آمریکا دارم؟
خیلی ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 01-09-2017

(30-08-2017, 08:16 PM)kv7_shadow نوشته: سلام خسته نباشید همگی
من دانشجوی کارشناسی برقم با معدل ۱۸.۹ (GPA 3.95) از دانشگاه تبریز
دارم روی یه مقاله هم کار میکنم فک کنم تا june چاپ بشه
GRE و TOEFL رو هم ماه بعد میدم (پایه زبان خیلی خوبی دارم)
به نظرتون شانس پذیرش از top 20 آمریکا دارم؟
خیلی ممنون

سلام،
با فرض تافل 100 همراه با نمره گفتار بالا و GRE بالای 320 مخصوصا کوانت بالا می‌توان به هدف شما امیدوار بود، ضمنا خود را محدود به چند دانشگاه و رتبه و رقم نکنید، رتبه بالا بسیار مهم است اما تحصیل در یک دانشگاه رتبه 100 نیز بسیار بهتر از تحصیل نکردن در این دانشگاه است تنها به این دلیل که جزو 20 دانشگاه برتر دنیا نیست.
هرچند هنوز روند مشخصی برای این دانشگاه‌ها مشخص نشده است اما شما برای دانشگاه‌های رتبه پایین‌تر نیز اقدام کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - sajjad sh - 03-09-2017

سلام خسته نباشید         من رشته ی لیسانسم مدیریت بازرگانی بود از دانشگاه چمران با معدل 19.25 و یک مقاله  ای اس ای و پایان نامه 20 و دو کنفرانس بین المللی در ترکیه و آلمان و رشته ی ارشدم مدیریت بازاریابی بود با معدل 19.11 و پایان نامه 20 از دانشگاه تهران/ همچنین دارم روی دوتا مقاله کار میکنم و یک کتاب 200 ضفحه ای در حال ترجمه است که تا اخر امسال تمامه و زبانم در حد ایلتس 7.5 و جیمت 690 / میخواستم بدونم اسم این رشته در کشور امریکا چیست و ایا شانس بورسیه کامل را دارم از امریکا؟ / در مورد فاند چطور ؟؟ رنک برام فرقی نمیکند

با تشکر

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 03-09-2017

سلام
نام این رشته Business management است.
مدرسه مدیریت هاروارد هیچ کمک هزینه مالی برای دانشجوهای مدیریت در نظر نگرفته به جر وام. دانشگاه New York یک لیست دارد برای کمک هزینه  Scholarships
که این کمک هزینه‌ها در بهترین حال فقط شهریه را پوشش می‌دهند. البته بیشتر جست و جو کنید شاید کمک هزینه مناسب یافت شد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - sajjad sh - 03-09-2017

دانشگاه لیسانس :شهید چمران رشته مدیریت بازرگانی 
معدل لیسانس :19 به بالا 
دانشگاه فوق :دانشگاه تهران رشته بازاریابی
معدل فوق :19 به بالا 
3 تا مقاله isi  
1 ترجمه کتاب
کنفرانس بین المللی 2 در ترکیه والمان
شانس پذیرش بدون فاند و بورسیه از امریکا و اروپا چقدر است ؟
برای فاند و بورسیه از اروپا و امریکا کامل نا امید باشم ؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 04-09-2017

(03-09-2017, 11:07 PM)sajjad sh نوشته: دانشگاه لیسانس :شهید چمران رشته مدیریت بازرگانی 
معدل لیسانس :19 به بالا 
دانشگاه فوق :دانشگاه تهران رشته بازاریابی
معدل فوق :19 به بالا 
3 تا مقاله isi  
1 ترجمه کتاب
کنفرانس بین المللی 2 در ترکیه والمان
شانس پذیرش بدون فاند و بورسیه از امریکا و اروپا چقدر است ؟
برای فاند و بورسیه از اروپا و امریکا کامل نا امید باشم ؟

برای یافتن پاسخ خود به این ارسال مراجعه کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Vahidjj2005 - 07-09-2017

سلام
کارشناسی: باهنر کرمان معدل ۱۳.۷ رشته اصلاح نباتات
ارشد: دانشگاه رامین خوزستان رشته بیوتکنولوژی معدل ۱۷.۳
مقاله isi دوتا یکی ایمپکت ۲ یکی هم بدون ایمپکت
دوتا مقاله هم سابمیت کردم
مقاله کنفرانسی ۴ تا بین المللی خارجی و ۳تا بین المللی داخلی
همکاری توی ۳ طرح ملی و نوشتن یه کتاب
نمره تافل ۹۵
جی ار ای هنوز امتحان ندادم
۳ سال سابقه کار تو رشته خودم هم دارم
برای پذیرش از دانشگاه رنک زیر ۱۰۰ شانسی دارم؟
جی آر ای سابجکت آیا میتونه کمک کنه واسه نمره کمه کارشناسیم؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - hoseinkh - 09-09-2017

با سلام خدمت دوستان به نظرتون من شانس فاند دارم ؟
لیسانس مهندسی عمران دانشگاه ازاد همدان معدل 16/42
فوق لیسانس دانشگاه ازاد تهران شمال معدل 17/79
3 مقاله isi نمره ibt 105
gre qua 163 /verbal 150 /writing 3.5
اگر اسم دانشگاه خاصی هم به ذهنتون رسید لطفا معرفی کنید

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - pooria1991 - 11-09-2017

سلام دوستان یکم راهنمایی‌ می‌خواستم
در حال حاضر دانشجوی ارشدم از دانشگاه صنعتی شاهرود ترم ۳ برق مخابرات سیستم  واحدام تموم شده و پروپوزالم و دادم و درگیره مقاله هستم که به گفته استادم ایشالا ۲تا مقاله می‌تونم بدم(حوزه کاریم هم سیگنال‌های حیاتی پزشکی‌ از جمله EMG و EEG و پردازش سیگنال هست.معدلم ۱۶.۵ با احتساب اینکه ورودی‌های ۹۵ دیگه ۶واحد پایان نامه تاثیری روی معدلشون نداره و این کاملا به ضرر من شد چون با احتساب ۶واحد پایان نامه معدل من بالای ۱۷ میومد اما به‌هرحال شانس ما این بود..
فعلا دارم خودمو واسه زبان آماده می‌کنم که آیلتس شرکت کنم علاقه شخصیم مهاجرت به آمریکا هست به دلیل اینکه اقوامم بالای ۲۰سال هست که اونجا ساکن هستن و از افراد نخبه در دندان پزشکی‌ هستن منظورم از اقوامم عمه و ۲ پسر عمه که دارای کلینیک بزرگ هستن و دختر عمم که پزشک دارو ساز هست...با توجه به این شرایط علاقمند بودم که پیش اونا برم البته از نظر اقتصادی خودم و خانوادم وضعیت معمولی‌ داریم دلم می‌خواد اگر برای مقطع دکترا هم میرم هزینه تحصیلم حداقل رایگان باشه ....با تمام این تفاسیر با اتفاقات ۱سال گذشته از نظر سیاسی برای اقدام به آمریکا کاملا دلسرد شدم و فکر کردم که امیدی نباشه که پذیرش و ویزا بگیرم...و فعلا رو اوردم به سمت اروپا...از دوستان اگر کسی‌ اطلاعاتی‌ در ارتباط با آمریکا داره که در شرایط سیاسی کنونی‌ و شرایطی که من دارم آیا امیدی هست که اقدامی انجام بدم ؟؟؟ایا وجود اقوامم می تونه کمکی بهم بکنه؟ حداقل هزینه تحصیلم در دکترا رایگان باشه برای سکونت هم پیش عمم زندگی کنم!!

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - butterfly - 11-09-2017

(11-09-2017, 04:37 PM)pooria1991 نوشته: سلام دوستان یکم راهنمایی‌ می‌خواستم
در حال حاضر دانشجوی ارشدم از دانشگاه صنعتی شاهرود ترم ۳ برق مخابرات سیستم  واحدام تموم شده و پروپوزالم و دادم و درگیره مقاله هستم که به گفته استادم ایشالا ۲تا مقاله می‌تونم بدم(حوزه کاریم هم سیگنال‌های حیاتی پزشکی‌ از جمله EMG و EEG و پردازش سیگنال هست.معدلم ۱۶.۵ با احتساب اینکه ورودی‌های ۹۵ دیگه ۶واحد پایان نامه تاثیری روی معدلشون نداره و این کاملا به ضرر من شد چون با احتساب ۶واحد پایان نامه معدل من بالای ۱۷ میومد اما به‌هرحال شانس ما این بود..
فعلا دارم خودمو واسه زبان آماده می‌کنم که آیلتس شرکت کنم علاقه شخصیم مهاجرت به آمریکا هست به دلیل اینکه اقوامم بالای ۲۰سال هست که اونجا ساکن هستن و از افراد نخبه در دندان پزشکی‌ هستن منظورم از اقوامم عمه و ۲ پسر عمه که دارای کلینیک بزرگ هستن و دختر عمم که پزشک دارو ساز هست...با توجه به این شرایط علاقمند بودم که پیش اونا برم البته از نظر اقتصادی خودم و خانوادم وضعیت معمولی‌ داریم دلم می‌خواد اگر برای مقطع دکترا هم میرم هزینه تحصیلم حداقل رایگان باشه ....با تمام این تفاسیر با اتفاقات ۱سال گذشته از نظر سیاسی برای اقدام به آمریکا کاملا دلسرد شدم و فکر کردم که امیدی نباشه که پذیرش و ویزا بگیرم...و فعلا رو اوردم به سمت اروپا...از دوستان اگر کسی‌ اطلاعاتی‌ در ارتباط با آمریکا داره که در شرایط سیاسی کنونی‌ و شرایطی که من دارم آیا امیدی هست که اقدامی انجام بدم ؟؟؟ایا وجود اقوامم می تونه کمکی بهم بکنه؟ حداقل هزینه تحصیلم در دکترا رایگان باشه برای سکونت هم پیش عمم زندگی کنم!!

سلام دوست عزیز، دانشگاه های خارجی من جمله آمریکایی، رایگان نیستند و شهریه دارند اما مزیتشون در اینه که غالبا برای تحصیلات تکمیلی به دانشجو  فاند می دن که در واقع در قبال انجام کار هست که می تونه همون کار پژوهشی شما برای تزدکترا باشه و یا در قالب Teaching assistant. اما این فاند معمولا رقابتی هست و دانشجویان با رزومه قوی تر شانس بیشتری دارند. 
شما با تقویت رزومه یعنی داشتن مقاله، و گرفتن نمرات خوب در آزمون GRE و  داشتن نمره خوب زبان هم شانس پذیرش هم شانس فاند دارید. 
اما در مورد ویزای آمریکا، هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و این یکسال اخیر هم مدام دستورهای جدیدی صادر و لغو میشه. اما یان به این معنی نیست که شانس گرفتن ویزا تحصیلی آمریکا رو ندارید. 
معمولا داشتن بستگان درجه یک مثل خواهر برادر و پدر و مادر در آمریکا شانس دریافت ویزا رو کاهش می ده ولی باز این هم قطعی نیست.
تحصیل در دوره دکترا در کشورهای اروپایی هم  معمولا فاند داره. منطقی ترین و عاقلانه ترین تصمیم نه فقط برای شما، برای همه دانشجوهایی که قصد پذیرش دارند اینه که خودشون محدود به دانشگاه های یک کشور نکنند و دو سه کشور رو مدنظر قرار بدن. اینطوری اگر در اخذ ویزای یکی موفق نشدید گزینه های دیگه ای هم دارید.
موفق باشید.