آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - pooria1991 - 11-09-2017

خیلی ممنون که با حوصله پاسخ میدید و اطلاعاتتون رو بدون هزینه در اختیار کاربر ها می زارید..قسمتی از صحبتتون رو متوجه نشدم یعنی افرادی که بستگان دارند در آمریکا  باعث میشه شانسشون کمتر شه؟؟ من فکر می کردم این یک مزیت محسوب بشه..اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.در ارتباط با بخش نخست صحبتتون یعنی به هر حال من بابت تحصیل در مقطع دکترا در آمریکا باید هزینه تحصیل بدم اما به واسط کار های پژوهشی می تونم (((مقداری از هزینه تحصیلم و با همون کار پرداخت کنم)))؟؟ به این معنی که لزوما میزان شهریه ترم برابر با دریافتی پولی که بابت کار پژوهشی انجام میدم نخواهد بود میتونه کمتر یا بیشتر باشه؟؟درست متوجه شدم؟؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - butterfly - 12-09-2017

(11-09-2017, 07:38 PM)pooria1991 نوشته: خیلی ممنون که با حوصله پاسخ میدید و اطلاعاتتون رو بدون هزینه در اختیار کاربر ها می زارید..قسمتی از صحبتتون رو متوجه نشدم یعنی افرادی که بستگان دارند در آمریکا  باعث میشه شانسشون کمتر شه؟؟ من فکر می کردم این یک مزیت محسوب بشه..اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.در ارتباط با بخش نخست صحبتتون یعنی به هر حال من بابت تحصیل در مقطع دکترا در آمریکا باید هزینه تحصیل بدم اما به واسط کار های پژوهشی می تونم (((مقداری از هزینه تحصیلم و با همون کار پرداخت کنم)))؟؟ به این معنی که لزوما میزان شهریه ترم برابر با دریافتی پولی که بابت کار پژوهشی انجام میدم نخواهد بود میتونه کمتر یا بیشتر باشه؟؟درست متوجه شدم؟؟

خواهش می کنم. داشتن بستگان روی شانس پذیرش و فاند هیچ تاثیری نداره ولی داشتن بستگان درجه یک می تونه تاثیر منفی در اخذ ویزا داشته باشه. چون رایج ترین بندی که درخواست ویزای دانشجوها به استناد بهش رد میشه بند b-214 هست که به معنی عدم وابستگی اجتماعی به کشوره. و گاهی افسرهای سفارت، داشتن بستگان درجه یک در آمریکا رو نشانه ای از عدم وابستگی شما به ایران و تمایل شما به اقامت در آمریکا می دونند و به همین علت درخواست ویزا رو ریجکت می کنند. اما در مورد شما، عمه بستگان درجه یک نیست و خویشاوند حساب میشه پس نگران نباشید ضمن اینکه ویزای آمریکای یک تایع خطی از عوامل نیست و برای همین اصلا قابل پیش بینی نیست و هیچ کس نمی تونه به قطعیت بگه که یکی ویزا می گیره یکی نه. شما می تونید شانس خودتون رو امتحان کنید. 

در مورد فاند، فاند دانشگاه های آمریکایی معمولا به این صورت هست که هم شهریه رو waive می کنه ( یعنی شهریه رو معاف میشید) و هم مبلغی هم بهتون ماهانه پرداخت میشه. اینکه این مبلغ کافی باشه بستگی به میزان فاندی که بهتون میدن و هزینه های زندگی در شهری که زندگی خواهید کرد داره. میزان فاندی هم که یه دپارتمان میده به سطح علمی دپارتمان و توانش برای جذب گرنت بستگی داره. وگاهی ممکنه دپارتمان ها مختلف یک دانشگاه از این نظر متفاوت باشند. همین طور معمولا میزان فاند برای دانشجوهای ارشد کمتر از دانشجوهای دکتراست. 

یکی از روشهایی که دانشجوها برای فاند گرفتن به کار می برند مخصوصا در مقطع دکترا، مکاتبه و ایمیل زدن به استادها قبل از پر کدن فرمهای اپلیکیشن هست. در واقع به این شیوه قبل از رفتن، سوپروایزر رو پیدا کردند و در صورتی که سوپروایزر ( استاد راهنما) فاندهم داشته باشه که به دانشجوش بده اپلای می کنند یا اون دانشگاه رو انتخاب می کنند. 

ا

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - shidan - 12-09-2017

سلام
من دانشجوی ارشد مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی ) هستم دوره ی کارشناسی ام رو در دانشگاه الزهرا تهران با معدل 15.53 گذروندم و ارشدم رو هم در دانشگاه الزهرا تا ترم دوم با 17.30 دارم میگذرونم که خب معدلم تو همین رنج میمونه انشاا....
هنوز به مقاله دادن نرسیدم و تازه اقدام کردم برای زبان و میتونم نمره ی قابل قبول و خوبی بیارم.
موضوعی هم که دارم کار میکنم خیلی شانس داره با توجه به تحقیقاتی که کردم تقریبا ازمایشگاه های مخصوص براش دارن.
حالا با همه ی این تفاسیر ....
1. اصلا شانسی وجود داره برای امریکا (تا زمانی که بتونم فول فاند بگیرم رنک دانشگاه خیلی اهمیتی نداره)
2.در چه رنج از دانشگاه ها میتونم شانس فول فاند رو داشته باشم؟
3.از الان اقدام کنم یا بزارم درسم تموم شه و مقاله و اینا بدم و بعد اقدام کنم؟

پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم
@Babak

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Babak - 12-09-2017

(12-09-2017, 02:56 AM)shidan نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد مهندسی کامپیوتر (هوش مصنوعی ) هستم دوره ی کارشناسی ام رو در دانشگاه الزهرا تهران با معدل 15.53 گذروندم و ارشدم رو هم در دانشگاه الزهرا تا ترم دوم با 17.30 دارم میگذرونم که خب معدلم تو همین رنج میمونه انشاا....
هنوز به مقاله دادن نرسیدم و تازه اقدام کردم برای زبان و میتونم نمره ی قابل قبول و خوبی بیارم.
موضوعی هم که دارم کار میکنم خیلی شانس داره با توجه به تحقیقاتی که کردم تقریبا ازمایشگاه های مخصوص براش دارن.
حالا با همه ی این تفاسیر ....
1. اصلا شانسی وجود داره برای امریکا (تا زمانی که بتونم فول فاند بگیرم رنک دانشگاه خیلی اهمیتی نداره)
2.در چه رنج از دانشگاه ها میتونم شانس فول فاند رو داشته باشم؟
3.از الان اقدام کنم یا بزارم درسم تموم شه و مقاله و اینا بدم و بعد اقدام کنم؟

پیشاپیش از راهنمایی تون ممنونم
@Babak

گرفتن پذیرش و فاند از امریکا به نمره GRE و معدل خیلی وابسته است. معدل‌ لیسانس شما متوسطه، معدل فوق شما خیلی بهتره، اما متاسفانه تاثیر معدل لیسانس بیشتره. به همین خاطر باید سعی کنید تا اونجا که می‌شه نمره خوبی برای GRE بیارید.
با فرض داشتن نمره خوب GRE و داشتن حد نصاب‌های لازم برای تافل به نظر من شما شانس پذیرش از امریکا رو دارید. در مورد رنک دانشگاه سخت می‌شه نظر داد و به خیلی چیزها از جمله شانس بستگی داره. اگر بخوام حدس بزنم فکر می‌کنم برای رنک ۵۰ تا ۱۰۰ شانس بهتری داشته باشید.
اگر درس شما سال آینده تموم می‌شه، پاییز امسال اقدام کنید. داشتن مقاله خوبه، اما ضروری نیست. به نظر من لزومی نداره که یک سال به خاطرش صبر کنید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mreza_nsrz - 18-09-2017

با سلام
من لیسانس مهندسی صنایع از یک دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 17.61 و نمره تافل 106 هستم. مقاله ندارم و 2تا نامه معرفی دارم. بنظرتون چقدر میتونم برای بورسیه امریکا امیدوار باشم؟ (البته GRE ندادم هنور ولی اونم ایشا... نمره خوبی میارم)
مورد دوم اینکه با شرایط من و اینکه قصد برگشتن نداشته باشم امریکا بهتره یا یک کشور اروپایی؟
ممنون

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - automotive - 18-09-2017

@mreza_nsrz

سلام
اگر GRE نمره خوبی بیاورید، برای دکتری مستقیم امکان دریافت کمک هزینه کافی وجود دارد.
قانون دریافت citizenship در بیشتر نقاط دنیا 5 سال حضور در کشور مقصد و استخدام شدن در یک سازمان/شرکت است، اگر به اروپا بروید باید زبان آن کشور را نیز فرا بگیرید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mehr5had - 23-09-2017

سلام
کارشناسی: رشته مدیریت بازرگانی معدل 17.71 دانشگاه پیام نور
کارشناسی ارشد: رشته مدیریت بازرگانی گرایش مالی معدل 18.50 دانشگاه پیام نور (هنوز فارغ‌ التحصیل نشدم)
نمره زبان: تافل 96
نمره جی آر ای: 310 (هنوز امتحان ندادم)
مقاله: یک ISI از پایان نامم درمیارم
لطفا شانس پذیرش بنده رو از آمریکا در مقطع دکتری (با فاند) بفرمایید. ممنون.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 23-09-2017

(23-09-2017, 03:36 AM)mehr5had نوشته: سلام
کارشناسی: رشته مدیریت بازرگانی معدل 17.71 دانشگاه پیام نور
کارشناسی ارشد: رشته مدیریت بازرگانی گرایش مالی معدل 18.50 دانشگاه پیام نور (هنوز فارغ‌ التحصیل نشدم)
نمره زبان: تافل 96
نمره جی آر ای: 310 (هنوز امتحان ندادم)
مقاله: یک ISI از پایان نامم درمیارم
لطفا شانس پذیرش بنده رو از آمریکا در مقطع دکتری (با فاند) بفرمایید. ممنون.
درود
حالا فارغ از دانشگاهتون که خیلی مطرح نبوده این نمره جی ار ای واقعیت برا فاند کم است.

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mehr5had - 23-09-2017

(23-09-2017, 08:42 PM)Torkan نوشته: درود
حالا فارغ از دانشگاهتون که خیلی مطرح نبوده این نمره جی ار ای واقعیت برا فاند کم است.

ممنون از جواب شما
نمره جی آر ای چقدر باید باشه تا به فول فاند شدن امیدوار بود؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - Torkan - 23-09-2017

(23-09-2017, 09:53 PM)mehr5had نوشته: ممنون از جواب شما
نمره جی آر ای چقدر باید باشه تا به فول فاند شدن امیدوار بود؟

حداقل 320
دقت کنید درس خواندن در این رشته در دانشگاههای متوسط و به پایین خلی بدرد بخور نیس. بر خلاف رشته های مهندسی که میشه یه جورایی با مقاله و ... ضعیف بودن دانشگاه رو پوشش داد