آکادمیا کافه
مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- انجمن: مهاجرت به کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7)
+---- موضوع: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر (/Thread-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D9%88-%D9%84%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - helenkh - 01-12-2015

(01-12-2015, 10:36 AM)hope11 نوشته: سلام دوستان . دمتون گرم که اگر شما ها نبودید تا اینجا کار ما پبش نمی رفتیم. من که خیلی دعاتون می کنم.....ما برای هفته دیگه بلیط داریم برای تورنتو اما هنوز خونه نگرفتیم ....می شه ادرس چندتا سایت برای اجاره که خوب هستند و اینکه تو کدومم قسمتهای خیابان یانگ دنبال خونه باشم را بگذارید....فعلا می خوام در حد سه یا چهار روز اجاره کنم.،.،

شما توى جلسات CIIP شركت كرديد؟ توى پك ماى أكشن پلنى كه بعد از جلسه دوم فرستادن چندتا سايت خودشون معرفى كردن.
http://www.padmapper.com/
http://www.bwalk.com/
http://m.viewit.ca/

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - ju1361 - 03-12-2015

دوستان ترجمه مدارکی که میخواهیم ببریم به کانادا باید مهر وزارت خارجه و دادگستری بخوره یا لازم نیست؟ جدیدا هزینه این مهر ها خیلی زیاد شده میخواستم اگر احتیاجی نیست هزینه اضافی ندیم.یه نفر میگفت مهر نزنید فوقش تو کانادا اگه لازم شد میدید یه مترجم تایید میکنه

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 03-12-2015

(03-12-2015, 09:38 AM)ju1361 نوشته: دوستان ترجمه مدارکی که میخواهیم ببریم به کانادا باید مهر وزارت خارجه و دادگستری بخوره یا لازم نیست؟ جدیدا هزینه این مهر ها خیلی زیاد شده میخواستم اگر احتیاجی نیست هزینه اضافی ندیم.یه نفر میگفت مهر نزنید فوقش تو کانادا اگه لازم شد میدید یه مترجم تایید میکنه

سلام. وقت بخیر.
مدارکی که ترجمه می شن باید حتما تاییدیه دادگستری رو (به عنوان سازمان ناظر بر عملکرد دارالترجمه ها) داشته باشن.
در مورد برخی مدارک، اصلا ترجمه ایران قابل قبول نیست مثل گواهینامه
شما حتما باید گواهینامه اتون رو بدید مترجمی که سازمان مربوطه در شهر مورد نظر قبولش داره (در بریتیش کلمبیا میشه ICBC) ترجمه بکنه و تاییدیه اون سازمان رو هم بگیره که قابل استفاده باشه. من در ونکوور بابت ترجمه و تایید گواهینامه 25 دلار دادم.
در مورد شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج، طی این چهار ماه، هیچ استفاده ای ازشون نکردم، نه ترجمه و نه اصلش ولی اگر ترجمه می کنید حداقل تاییدیه دادگستری رو بگیرید، چون کارت ملی برای تمدید پاس ایرانی لازم خواهد شد.
در مورد تاییدیه تخفیف بیمه خودرو، پیشنهاد می کنم که نامه ها رو بیارید و اینجا ترجمه کنید. من بابت ترجمه تخفیف بیمه خودرو، برگی 20 دلار پرداخت کردم. البته قیمت برگی 50 دلار هم دادن.
اگر فرزند دارید، مدارک مدرسه اش نیاز به ترجمه نداره، ولی کارت واکسنش رو ببرید استیتو پاستور و بین المللی کنید.

اگر سوال دیگه ای در این مورد هست، بفرمایید در خدمت هستم.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - ju1361 - 03-12-2015

(03-12-2015, 10:15 AM)Nooshafarin نوشته: سلام. وقت بخیر.
مدارکی که ترجمه می شن باید حتما تاییدیه دادگستری رو (به عنوان سازمان ناظر بر عملکرد دارالترجمه ها) داشته باشن.
در مورد برخی مدارک، اصلا ترجمه ایران قابل قبول نیست مثل گواهینامه
شما حتما باید گواهینامه اتون رو بدید مترجمی که سازمان مربوطه در شهر مورد نظر قبولش داره (در بریتیش کلمبیا میشه ICBC) ترجمه بکنه و تاییدیه اون سازمان رو هم بگیره که قابل استفاده باشه. من در ونکوور بابت ترجمه و تایید گواهینامه 25 دلار دادم.
در مورد شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج، طی این چهار ماه، هیچ استفاده ای ازشون نکردم، نه ترجمه و نه اصلش ولی اگر ترجمه می کنید حداقل تاییدیه دادگستری رو بگیرید، چون کارت ملی برای تمدید پاس ایرانی لازم خواهد شد.
در مورد تاییدیه تخفیف بیمه خودرو، پیشنهاد می کنم که نامه ها رو بیارید و اینجا ترجمه کنید. من بابت ترجمه تخفیف بیمه خودرو، برگی 20 دلار پرداخت کردم. البته قیمت برگی 50 دلار هم دادن.
اگر فرزند دارید، مدارک مدرسه اش نیاز به ترجمه نداره، ولی کارت واکسنش رو ببرید استیتو پاستور و بین المللی کنید.

اگر سوال دیگه ای در این مورد هست، بفرمایید در خدمت هستم.
ممنون از پاسخ کاملتون.راستش از شهریور ماه به ازای هر مهر دادگستری حدود 45000 تومان میگیرن. گفتم اگر نیاز نیست هزینه نکنم. ترجمه شناسنامه ها و سند ازدواج گویا برای OSAP نیاز میشه. بخاطر همین باید ترجمه کنم.
ترجمه مدارک تحصیلی هم که برای P.eng و ادامه تحصیل احتمالی لازم میشه.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - FN63 - 03-12-2015

سلام وقتتون بخير.
اول از خانم Nooshafarin ميخام تشكر كنم از اينكه هميشه وقت ميذاريد و انقدر كامل و دقيق به سوالات پاسخ ميديد.
سوالى كه دارم اينكه اگر بعد از لند در كانادا با توجه به شرايط كارى تصميم به ادامه تحصيل (در هر مقطعى يا حتا كالج) بگيريم، آيا بايد مدارك باز هم براى ارزيابى از WES يا شركتهاى مشابه از طريق دانشگاه از اينجا فرستاده بشه يا مدارك و ترجمه شون رو خودمون ببريم كفايت ميكنه؟ من پارسال كه براى پرونده مهاجرت مداركم رو براى ارزيابى فرستادم يك نسخه اضافى از WES گرفتم. اين براى اپلاى كفايت ميكنه؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 03-12-2015

(03-12-2015, 12:49 PM)FN63 نوشته: سلام وقتتون بخير.
اول از خانم Nooshafarin ميخام تشكر كنم از اينكه هميشه وقت ميذاريد و انقدر كامل و دقيق به سوالات پاسخ ميديد.
سوالى كه دارم اينكه اگر بعد از لند در كانادا با توجه به شرايط كارى تصميم به ادامه تحصيل (در هر مقطعى يا حتا كالج) بگيريم، آيا بايد مدارك باز هم براى ارزيابى از WES يا شركتهاى مشابه از طريق دانشگاه از اينجا فرستاده بشه يا مدارك و ترجمه شون رو خودمون ببريم كفايت ميكنه؟ من پارسال كه براى پرونده مهاجرت مداركم رو براى ارزيابى فرستادم يك نسخه اضافى از WES گرفتم. اين براى اپلاى كفايت ميكنه؟

سلام. وقت بخیر. 
خواهش می کنم دوست عزیز. خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم. 
در مورد ارزیابی WES باید عرض کنم که این ارزیابی مختص مهاجرت بوده و با اون نمیشه برای دانشگاه اقدام کرد. 
نکته مهم اینکه حتما اصل و ترجمه رسمی و تایید شده مدارک رو همراه داشته باشید. 
کاری که من انجام دادم این بود که سه تا پاکت مهر و موم شده حاوی کپی برابر اصل مدرک و ریزنمرات و ترجمه هاشون از دانشگاه هایی که درس خوندم گرفتم. دو نسخه رو گذاشتم ایران که اگر دانشگاه مورد نظر گفت که باید از طرف صادر کننده مدرک پست بشه، از ایران پست بشه به آدرس دانشگاه. یک نسخه رو هم با خودم آوردم که اگر دانشگاه مورد نظر از خودم قبول کرد تقدیم کنم. 
ولی در مورد ارزیابی، مدارک حتما باید از طرف صادر کننده مدرک ارسال بشه. در ضمن برخی موسسات و کالج ها، ارزیابی مدرک نمی خوان. شما باید ببینید جایی که اقدام می کنید چی از شما می خواد. 

موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 05-12-2015

سلام. وقت بخیر.
دوستان یه توصیه ای دارم در مورد گواهینامه رانندگی.
اگر فرصت دارید برای بین المللی کردن گواهینامه اتون اقدام کنید و هم گواهینامه ایرانی و هم گواهینامه بین المللی رو با خودتون بیارید.
درسته که اینجا با ترجمه گواهینامه ایران می تونید تا سه ماه رانندگی کنید و بعد یا همزمان می تونید برای اخذ گواهینامه کانادایی اقدام کنید ولی مساله اینجاست که به محض اقدام برای road test گواهینامه ایرانی رو می گیرن. پس اگر روزی بخواهید ایران رانندگی کنید، دیگه گواهینامه ندارید، مگر اینکه گواهینامه کانادایی رو ببرید و بین المللی کنید.

موفق باشید.

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - mahtab00 - 05-12-2015

(05-12-2015, 12:07 AM)Nooshafarin نوشته: سلام. وقت بخیر.
اگر فرصت دارید برای بین المللی کردن گواهینامه اتون اقدام کنید و هم گواهینامه ایرانی و هم گواهینامه بین المللی رو با خودتون بیارید.
درسته که اینجا با ترجمه گواهینامه ایران می تونید تا سه ماه رانندگی کنید و بعد یا همزمان می تونید برای اخذ گواهینامه کانادایی اقدام کنید ولی مساله اینجاست که به محض اقدام برای road test گواهینامه ایرانی رو می گیرن. پس اگر روزی بخواهید ایران رانندگی کنید، دیگه گواهینامه ندارید، مگر اینکه گواهینامه کانادایی رو ببرید و بین المللی کنید.

موفق باشید.

مرسی که اطلاع دادید.
منظور شما اینه که اگه گواهی بین المللی ایران رو بیاریم بجای گواهینامه ایران اون رو برای امتحان از ما میگردند؟

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - Nooshafarin - 05-12-2015

(05-12-2015, 11:18 AM)mahtab00 نوشته: مرسی که اطلاع دادید.
منظور شما اینه که اگه گواهی بین المللی ایران رو بیاریم بجای گواهینامه ایران اون رو برای امتحان از ما میگردند؟

سلام. 
در واقع نظرشون این هست که شما گواهینامه اتون رو تحویل بدید و حتی سوال می کنن که گواهینامه دیگه ای دارید یا خیر. 
شما می تونید گواهینامه بین المللی تون رو برای استفاده در ایران حفظ بکنید ولی گواهینامه ایرانی رو تحویل بدید. 
البته ناگفته نمونه که بعد از عادت به رانندگی در کانادا، به ندرت افراد می تونن در ایران رانندگی کنن، حتی عبور از عرض خیابان هم جرات می خواد.  Smile

RE: مراحل و کارهای مرتبط با انتخاب شهر و لندینگ برای اولین بار به عنوان مهاجر - karlos - 05-12-2015

(05-12-2015, 12:07 AM)Nooshafarin نوشته: سلام. وقت بخیر.

موفق باشید.
سلام.من يكي از دوستام كه تورنتو زندگي ميكنه و ماشين داره وقتي مياد ايران گواهينامه ايرانشو داره و رانندگي هم ميكنه.شايد مورد خاصي بوده كه مال شمارو گرفتن ازت