آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - nasim1234 - 12-01-2016

(11-01-2016, 11:04 PM)maryam.m نوشته: از راهنماییتون متشکرم
دلیل اینکه اول قصد دارم gre رو بدم به دلیل سخت تر بودنش هست و انرژی زیادی از آدم می بره و از اونطریق کار برای تافل راحت میشه، چند هفته ای هم هست که شروع کردم به خوندن. فکر می کنم 4 یا 5 ماه خوندن برای هر آزمون منطقی باشد.
یعنی با توجه به تجربه شما برای تافل 3 یا 4 ماه مطالعه کفایت می کند؟ که به این اشاره داشتید حداکثر تا آخر مهر آزمون رو بدهم.
و در مورد سوال دیگر شما، در یکی از پست های این انجمن خوانده بودم که اگر زودتر مدارک را ارسال کنید، شانس گرفتن مبلغ بیشتری برای فاند دارید. می خواستم صحتش رو از سایر دوستان هم بپرسم.

به نظرم سه ماه برای تافل کافی باشه. البته بستگی به سطح زبانتون داره. اما اگه از الان شروع کردین خب حتما میرسین تا شهریور. جزییات بیشتر رو در تاپیک تافل و GRE  بپرسید دوستان بهتر از من میدونن. من که هر بار 1 ماه وقت گذاشتم.

در مورد سوال دومتون این توضیح مختصر رو بدم که روند بررسی پرونده ها در هر دانشگاه و حتی دانشکده فرق می کنه اما کلا دو دسته کلی میشه براش گفت:

دسته اول: دانشگاه هایی که به محض رسیدن هر پرونده بررسیش می کنن یعنی مثلا هر دو هفته جلسه میزارن و بررسی می کنن پرونده های رسیده تو اون دو هفته رو. در نتیجه حتی با ددلاین فبریه شما اگه دسامبر بفرستین ممکنه دو هفته بعد نتیجتون بیاد. البته این طور هم نیست مثلا سپتامبر بفرستین بررسی کنن. ولی خب نمیزارن همه رو باهم. در این موارد بعضا میگن زودتر بفرستین بهتره. من فکر نمی کنم خیلی تاثیر داشته باشه چون به هر حال این دانشگاه ها یک سری استاندارد دارن که طبق اون حدودا میدونن چه سطحی ریجکته چه سطحی اکسپت. ضمنا اگر پرونده ای بین این دو حالت باشه صبر می کنن تا ددلاین که مقایسه کنن با بقیه. با اینکه تاثیر زود فرستادن بری ددلاین های دسامبر و اول ژانویه زیاد نیست اما برای ددلاین های فبریه و مارچ بهتره شما همون آخر دسامبر بفرستید. صبر کردن تا لحظه آخر کار خوبی نیست چون اینجا از حدود 20 دسامبر تا هفته اول ژانویه تعطیلات کریسمس و سال نو هستش و بعضی دانشکده ها یه بررسی کلی تو تعطیلات انجام میدن بعضی ها هم یک بار قبل تعطیلات یک بار بعدش. خلاصه کلام اینکه قابل پیش بینی نیست خیلی. چه بهتر که زودتر بفرستین که اگر تاثیری داره به نفع شما باشه.

دسته دوم: دانشکده هایی که صبر می کنن همه پرونده ها بیاد و بعد از ددلاین شروع به بررسی می کنن. در مورد اینها هیچ فرقی بین کسی که یک ماه زودتر میفرسته و کسی که شب ددلاین میفرسته نیست. به جای زودتر بررسی کردن ددلاین رو جلو میندازن. مثلا ددلاین های 1 دسامبر معمولا این طور هستن.

بسیار مهمه که موقع چک کردن ددلاین ها دقت کنید. چون بعضی دانشگاه ددلاین افرادی که فاند میخوان با افرادی که نیمخوان دو تاست. همیشه هم ددلاین کسایی که فاند میخوان یکی دو ماه زودتره. اگر در سایت دانشکده اعلام نشده دو ددلاین و نگفته جزو کدوم دسته بالا هستش (چون گاهی مینویسن) میتونید به graduate coordinator ایمیل بزنید بپرسید که آیا اگه من زودتر بفرستم نتیجم زودتر میاد یا خیر؟ اگر گفت بله منطقی اینه یک ماه یا دو هفته قبل ددلاین ارسال کنید.

موفق باشید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - somayeh s - 12-01-2016

(23-12-2015, 03:33 PM)somayeh s نوشته: با سلام
دوست عزیز معدل عالی . نمره زبان حداقل خیلی دانشگاه ها هستش ولی برای رقابت دانشگاه های تاپ بهتره در حد 7 باشه .
راستی رشته رو نفرمودین چون رشته خیلی مهمه .
بگبن تا بهتر راهنمایی کنیم .

ممنون از راهنمایی های خوبتون. رشته من جغرافیا و برنامه ریزی شهری هست.
همچنین میخواستم بپرسم دانشگاه های تاپ رو تو رشتمون چجوری پیداکنیم و آیا برای من شانسی در پذیرش اینجور دانشگاه ها هست؟

سلام
چندباری هست که بعد از پاسختون پیگیری کردم ولی جوابی ندادید....

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - jojolabger - 12-01-2016

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی؛
 بنده ارشد مکانیک با معدل 16.50 صنعتی اصفهان و کارشناسی علم و صنعت با معدل 16.20 دارم. نمره تافل 105، یک مقاله چاپی isi، یک مقاله هم در حال بررسی، یک کتاب هم تالیف شده با استاد، ریکام های خوبی هم دارم، gre هنوز ندادم، به نظرتون برای فاند خیلی خوب، بهتره از کدوم دانشگاه های آمریکا اقدام کنم؟ با چندتا ایمیل هم زدم به بعضی اساتید. میخوام رنک دانشگاه زیر 30 باشه.
ممنون.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - محمد70 - 13-01-2016

سلام دوستان.
24سالمه
مدرک کاردانی برق-الکترونیک از دانشکده فنی با معدل 15.12.
مدرک کارشناسی برق-الکترونکی از موسسه غیر انتفاعی اصفهان با معدل 14.28 که جمعا معدل لیسانسم میانگین میشه 14.76.
مدرک کارشناسی ارشد برق-کنترل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با معدل 15.8.
6تا مقاله کنفرانسی ملی و بین المللی دارم.
یک مقاله علمی پژوهشی در ژرنال دانشگاه تربیت مدرس دارم.
یک مقاله isc از ترکیه دارم.
یه مقاله isi از ieee هم دارم که البته هنوز جوابش نیومده.
شیش تا ثبت اختراع دارم.
عضو بنیاد ملی نخبگان هستم.
نفر پنجم جشنواره خوارزمی هم تو کشور بودم.
مخترع برتر کشور هم در سال 94 بودم.
مسلط به زبان برنامه نویسی cpp و c هم هستم.
کلی نرم افزار تخصصی هم بلدم.
مدرک زبان ندارم ولی زبانم خوبه و قصد دارم امتحان بدم.
بنظر شما شانس پذیرش تو کانادا یا المان رو دارم؟ بنظرتون کدوم دانشگاه ها میتونم برم؟
پیشاپیش سپاسگزارم.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - iman7 - 13-01-2016

(12-01-2016, 06:45 PM)jojolabger نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان گرامی؛
 بنده ارشد مکانیک با معدل 16.50 صنعتی اصفهان و کارشناسی علم و صنعت با معدل 16.20 دارم. نمره تافل 105، یک مقاله چاپی isi، یک مقاله هم در حال بررسی، یک کتاب هم تالیف شده با استاد، ریکام های خوبی هم دارم، gre هنوز ندادم، به نظرتون برای فاند خیلی خوب، بهتره از کدوم دانشگاه های آمریکا اقدام کنم؟ با چندتا ایمیل هم زدم به بعضی اساتید. میخوام رنک دانشگاه زیر 30 باشه.
ممنون.

سلام
اگه موارد زیر رو اعلام بکنید شاید بتونم راهنمایی کنم:
1- معدلهاتون رو به سیستم 4 ببرید (معیار WES)
2- نمرات هر بخش آزمون تافل رو بفرمائید
3- مقاله شما در چه ژورنالی هست (Impact factor=?)
4- تخمین خودتون از نمره GRE چنده (بدون نمره GRE اصلا نمیشه نظر داد)
5- امکانش رو دارید که 1 ترم رو بدون فاند بگذرونید یا نه؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - jojolabger - 13-01-2016

1- معدل ارشد 3.45 / معدل کارشناسی 3.85
2- تافل: رایتینگ: 23، اسپیک: 21، ردینگ: 27، لیسنینگ: 21 / مجموع 92
3- اولی impact engineering با ایمپکت 2.55 و دومی optimisation با ایمپکت 1.25
4- حدود 1400
5- لطفا هر نوع شرایطی را در نظر بگیرید.( احتمالا گذراندن 1 ترم بدون فانددر توان بنده  نباشد.

با تشکر

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - iman7 - 13-01-2016

(13-01-2016, 07:36 PM)jojolabger نوشته: 1- معدل ارشد 3.45 / معدل کارشناسی 3.85
2- تافل: رایتینگ: 23، اسپیک: 21، ردینگ: 27، لیسنینگ: 21 / مجموع 92
3- اولی impact engineering با ایمپکت 2.55 و دومی optimisation با ایمپکت 1.25
4- حدود 1400
5- لطفا هر نوع شرایطی را در نظر بگیرید.( احتمالا گذراندن 1 ترم بدون فانددر توان بنده  نباشد.

با تشکر

تافل 92 صحیحه؟ پس 105 چی بود؟ یعنی برنامه ریزی کردید امتحان مجدد بدید به 105  برسه؟
راستش با این نمره اسپیکینگ شانس TA شدن کمه. خیلی از دانشگاه ها نمره 25 یا حداقل 23 روشرط TA اعلام کردن .(حتی دانشگاه هایی رنک بالای 100)
GRE بر مبنای جدید نمره از 340 هست یعنی وربال حداکثر 170 و کوانت هم 170 - ورژن قدیمی دیگه برگزار نمیشه- کوانت 170 رو اگه تو اسکیل قدیم تبدیل کنیم همون 800 میشه که "قابل دسترسی" هست. با این توصیف باید برای وربال نمره 600 قدیم رو بیارید که معادل 160 جدی میشه. یعنی در مجموع 330 جدید. اگه این نمره به دست بیاد عالیه ولی دوست عزیز در مورد وربال مطمئن هستید؟ نمره 160 خیلی خیلی سخته به دست آوردنش. ضمنا تو ورژن قدیم شما تا 3 تا غلط هم که داشتی نمره کامل 800 رو می گرفتی ولی الان هر غلطی از 170 کم میشه. البته من دیدم بچه ها 170 هم گرفتن اما خوب می خوام بگم اونم سخته.
حالا من فرض می کنم که شما مجموعا 325 بگیری.
معدل کارشناسی 16.2 معادل 3.85 درست حساب شده؟ (البته می دونم با توجه به سیستم نمره دهی wes امکانپذیر هست) - اگه درست باشه و نمره gre برابر 325 رو بیاری و نمره تافل هم ارتقا پیدا کنه به بالای 100 با اسپیکینگ حداقل 23 من می تونم پیشنهاد بدم که تو رنک زیر 30 دنبال دانشگاه باشی.
به عنوان نمونه Texas A&M , Virginia tech , Maryland College park , Uni of Florida , Southern California و Ohio state رو می تونی بیشتر بگردی. (تگزاس ولی معمولا ترم اول فاند نمی ده - البته شهریش پایینه - زیر 15000 تاس برای 1 سال و خیلی ها می رن با این شرایط. استادا هم اینون می دونن و تاثیر داره)
اگه نمرات تافل و GRE محقق نشه و پایین تر باشه باز هم دانشگاه های خوب زیادی هستن که می تونید پذیرش بگیرید مثل NCSU (ترم اول شانس فاند کمه ولی از ترم های بعد راحت TA میدن)، Colorado Boulder (تافل 100 می خواد) - Arizona State , Uni of Arizona - Michigan state - Boston  Northeastern- Pittsburgh - Washington St. Louis و...

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - jojolabger - 13-01-2016

ببخشید، نمره تافل 92 برای آزمون سری قبلم هست، 105 رو تقریبا مطمئنم این سری بیارم. برای GRE هم همون حدود 330 رو در نظر بگیرید. پس شما میفرمایین که برای فاند کامل بایستی TA شد و اسپیکینگ حداقل 25 داشت و در غیر اینصورت برای دانشگاه های حدود رنک 30 یا کمتر احتمال فاند کامل کمتره؟ از طرفی این مقدار هزینه شهریه و سایر مخارج ترم اول هم خیلی برای من زیاده و از پسش برنمیام. پس شما پیشنهاد میدید که یه موقع اگر نتونم TA بشم، برای فاند بهتر دنبال دانشگاه های با رنک 30 تا 50 بگردم؟

ممنون.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - iman7 - 14-01-2016

(13-01-2016, 09:23 PM)jojolabger نوشته: ببخشید، نمره تافل 92 برای آزمون سری قبلم هست، 105 رو تقریبا مطمئنم این سری بیارم. برای GRE هم همون حدود 330 رو در نظر بگیرید. پس شما میفرمایین که برای فاند کامل بایستی TA شد و اسپیکینگ حداقل 25 داشت و در غیر اینصورت برای دانشگاه های حدود رنک 30 یا کمتر احتمال فاند کامل کمتره؟ از طرفی این مقدار هزینه شهریه و سایر مخارج ترم اول هم خیلی برای من زیاده و از پسش برنمیام. پس شما پیشنهاد میدید که یه موقع اگر نتونم TA بشم، برای فاند بهتر دنبال دانشگاه های با رنک 30 تا 50 بگردم؟

ممنون.

نه - منظورم دقیقا این نیست.
ببینید 3 نوع فاند معمولا وجود داره: 1- Fellowship  که شما در ازای اون کاری انجام نمی دی و در واقع جایزه ای برای شاخص هاس  
2- TA که وظایف دستیار تدریس رو داری    3- RA که دستیار تحقیق هست
هر کدوم از اینا ممکنه فاند کامل باشه (یا حتی ترکیبی از دو تاش)

وقتی شما برای Top30 میری جلو شانس فلوشیپ زیاد نیست چون همه کسانی که پذیرش میگیرن رزومه های خوب و شاخصی دارن. حالا ممکنه مثلا GRE 330 در کنار معدل و تافل خوب کمک کنه به اپلیکیشنت ولی باید بدونی که مثل تو هم متقاضی هست. (البته باز میگم 330 خیلی سخته - یعنی برای انگلیسی زبان ها هم سخته)
TA چون وظایفش نیاز به ارتباط با دانشجو داره معمولا برای اسپیکینگ حداقلی می گذارن. من خیلی جاها دیدم که 25 یا 23 رو خواسته بودن. اگه نمره شما کمتر بشه خوب شانس اینم ضعیف میشه.
اما چون مقاله در ژورنال خوب داری شانس RA همچنان وجود داره. اما این یکی از 3 تیر ترکشه. حالا شما باید تصمیم بگیری که مثلا اگه نمره تافل خوب نشد یا مثلا GRE کمتر شد چقدر حاضری سرمایه گذاری کنی برای دانشگاه تاپ. اگه اون نمرات محقق شد که عالیه. ولی بار هم تعدادی رنک پایین تر انتخاب کن. اونایی که بهت پیشنهاد دادم (و البته باز هم از دست هست)، دانشگاه های معتبری هستن.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - rabo - 14-01-2016

با سلام وعرض خسته نباشید
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی جانوری دانشگاه چمران با معدل 18 هستم. میخواستم بپرسم دانشگاه ملی سئول رشته فیزییولوژی پزشکی یا ایمونولوژی برای ادامه تحصیلم داره؟
و اگر که بخوام برای تحصیل در اونجا اقدام کنم چه مراحلی رو باید انجام بدم و چه شرایطی باید داشته باشم؟ و هزینش به چه صورته؟
خواهش میکنم جوابمو کامل بدید