آکادمیا کافه
معافیت کفالت والدین و غیره - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت کفالت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA)
+---- موضوع: معافیت کفالت والدین و غیره (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 29-02-2016

سلام خسته نباشید
من 23 ساله هستم و در دوران عقد به سر میبرم
پدر و مادرم هم تقریبا 6 ماهه که از هم طلاق گرفته اند
من یه برادر 21 ساله دارم و یک خواهر 9 ساله
مادرم ناراحتیه قلبی دارد و انژیو شده است و ناراحتی اعصاب شدید هم دارد که موجب فراموشی چند ساعته مادرم می شود و قرص های اعصاب مصرف میکند و در بیمارستان روانپزشکیه میمنت در تهران هم بستری شده و پرونده دارد . . چند روزی هم هست که دو تا عمل در قسمت دیسک 3 و 4 و تنگی کانال ستون فقرات انجام داده است
من خودم هم دانشجوی ترم اخر در رشته مدیریت صنعتی هستم
میخواستم ببینم من میتوانم از معافیت کفالت استفاده کنم
برادرم 21 ساله است و ناراحتی اعصاب دارد . حتی به خاطر خودکشی به کما رفته . و خیلی زود عصبانی میشه . درسشم ول کرده و مشمول میباشد . حتی عصبانیت به حدی میرسه که خودشو با چاقو میزنه البته بروی دستاش . و حیلی با مادرم بحث و دعواهای شدید میکنه حتی به زدن همدیگه هم میرسن
میخواستم ببینم با این شرایط من میتونم معافیت کفالت بگیرم . چون هم باید سر کار برم و خرج همسرمو مادرمو بدم هم باید از مادرم نگهداری کنم و اینجوری خیلی سختمه که به سربازی برم
نمیدونم باید چیکار کنم
اصلا نمیتونم مادرمو دست کسی بسپارم چون موقعی که فراموشی میگیره فقط منو میشناسه
لطفا راهنماییم کنید

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - Ebish - 29-02-2016

(29-02-2016, 03:07 AM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید
من 23 ساله هستم و در دوران عقد به سر میبرم
پدر و مادرم هم تقریبا 6 ماهه که از هم طلاق گرفته اند
من یه برادر 21 ساله دارم و یک خواهر 9 ساله
مادرم ناراحتیه قلبی دارد و انژیو شده است و ناراحتی اعصاب شدید هم دارد که موجب فراموشی چند ساعته مادرم می شود و قرص های اعصاب مصرف میکند و در بیمارستان روانپزشکیه میمنت در تهران هم بستری شده و پرونده دارد . . چند روزی هم هست که دو تا عمل در قسمت دیسک 3 و 4 و تنگی کانال ستون فقرات انجام داده است
من خودم هم دانشجوی ترم اخر در رشته مدیریت صنعتی هستم
میخواستم ببینم من میتوانم از معافیت کفالت استفاده کنم
برادرم 21 ساله است و ناراحتی اعصاب دارد . حتی به خاطر خودکشی به کما رفته . و خیلی زود عصبانی میشه . درسشم ول کرده و مشمول میباشد . حتی عصبانیت به حدی میرسه که خودشو با چاقو میزنه البته بروی دستاش  . و حیلی با مادرم بحث و دعواهای شدید میکنه حتی به زدن همدیگه هم میرسن
میخواستم ببینم با این شرایط من میتونم معافیت کفالت بگیرم . چون هم باید سر کار برم و خرج همسرمو مادرمو بدم هم باید از مادرم نگهداری کنم و اینجوری خیلی سختمه که به سربازی برم
نمیدونم باید چیکار کنم
اصلا نمیتونم مادرمو دست کسی بسپارم چون موقعی که فراموشی میگیره فقط منو میشناسه
لطفا راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز
در صورتی که امکان اثبات مریضی برادرتون و عدم توانایی ایشان در نگهداری از مادرتون را داشته باشید، بله امکان پذیر هست.
در غیر اینصورت:
تا جایی که من اطلاع دارم، برای شما این امکان وجود ندارد که از معافیت استفاده کنید.
یکی از اصلی ترین شروط برای این نوع معافیت تنها فرزند ذکور بالای 18 سال هست.
حتی در صورتی که برادر شما زیر 18 سال می بود، به محض رسیدن به 18 سالگی پرونده شما مجددا ارزیابی می شد.

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 29-03-2016

کسی که از طلاق پدر و مادرش یک ماه گذشته باشه میتونه اقدام کنه؟
1- این فرد پدر و مادرش در دوشهر متفاوت زندگی میکنند
2- و به علت آبروشون به بقیه نگفتند و نمیخان از عدم سازششون کسی مطلع بشه . اون سه نفر که فرم رو امضا میکنن کی هستن بعد میرن از اون سه نفرم تحقیق میکنند ؟
3- تحقیقات محلی و ... از کدوم شهر هست ؟ شهری که مادر زندگی می کند یا پدر ؟
مادر مدتی هست برای خودش خونه خریده و در تهران با فرزندش زندگی میکنه و پدر در شهرستان  
آیا با این شرایط اقدام کند؟

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - Mrz - 10-06-2016

لام از دوستان کسی شرایط مشابه من داشته که بتونه راهنمایی کنه…. من اقدام به معافیت کفالت پدر نیازمند مراقبت کردم… که توسط سازمان معرفی شدیم به بیمارستان امام سجاد… بعد از یک ماه امروز به سازمان رفتیم برای کمیسیون ولی دوباره وقت دادن برای معاینه مجدد بیمارستان بقیه الله…. کسی از دوستان دلیلش رو میدونه…. جالب اینجاست که همون روز معاینه اولیه در بیمارستان امام سجاد دکتر قلب ef رو ۳۳ درصد و نیازمند مراقبت تشخیص داده و دکتر نورولوژی هم پارکینسون شدید و نیازمند مراقبت تشخیص داده……
کسی واسه معاینه مجدد فرستاده شده بقیه الله اونجا چکار میکنن..
از دکترهای قلب و نورولوژی تو بقیه الله کسی رو میشناسین…. ..

RE: معافیت کفالت مادر(جدایی پدر و مادر) - ahmadrezasgh - 18-06-2016

سلام به دوستان
میخواستم بدونم که کسانی که پدر و مادر شون از هم جدا میشه که باعث معافیت موقت 30 ماهه ی تک پسر بالا 18 سال میشه، آیا در موقع خروج از کشور دیگه نیازی به گذاشتن وثیقه نیست؟ و همچنین برای آزاد کردن مدرک با استفاده از عدم کاریابی این نوع معافیت موقت کاربرد داره؟؟؟
سپاسگزارم

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 20-09-2016

با سلام
دوستان من یک برادر دارم که پنج سال پیش وقتی من سنم زیر 18 سال بود توانست با استفاده از قانون کفالت معاف شود.حال او ازدواج کرده و در شهر دیگر زندگی میکند . ایا من میتوانم کفالت پدرم را گرفته و معاف شوم?

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 25-11-2016

سلام خسته نباشيد لطفا راهنمايي كنيد
من كفالت پدر دارم ميگيرم الان شهرستان تاييد كردن ولي ميگن كفالت ٢ كميسيوني است بايد مركز استان تاييد كنه
الان سوال اينه كه كميسيون مركز چجوريه!؟

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 03-12-2016

سلام خسته نباشيد لطفا ميشه راهنمايي كنيد
من كفالت پدر دارم ميگيرم الان شهرستان تاييد كردن ولي ميگن كفالت ٢ كميسيوني است بايد مركز استان تاييد كنه
الان سوال اينه كه كميسيون مركز چجوريه!؟

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 17-02-2017

سلام.من چهار برادر بزرگتر از خودم دارم که خدمت سربازی را تمام چرده اند و چهارمی معاف چهار برادر شده و پدر و مادرم شصت سال سن دارن و مریض قلبی هستن و برادرانم هم در شهر های دیگر زندگی میکنند ایا من میتوانم معاف شوم.و کفالت والدین را به عهده بگیرم؟؟؟

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 08-04-2017

سلام خسته نباشید من پدرم معلوله از ناحیه کمر و لگن در ضمن جفت پاهاش از زانو خم نمیشه و یکی از پاهاش کوتاهه ولی با اسا راه میتونه بره راستش من رفتم دنبال کارای معافیتم ولی معاف نشدم الان گفتن میتونی اعتراض کنی تو رو خدا یه راهی جلو پام بذارین بابام نمیتونه کار بکنه فقط منو داره و نون آور خونه ام