![]() |
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) +----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7) |
RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Hossein24 - 12-02-2016 سلام من برای سپتامبر 2016 از پلیتکنیک میلان برای ارشد پذیرش گرفتم ولی هنوز اسکولارشیپم نیومده. سوالی که اینجا دارم اینه که در صورت گرفتن اسکولارشیپ گولدن و همراه داشتن حدود 30 هزار دلار می تونم همسرم رو هم با خودم ببرم. یعنی به همسرم هم ویزا می دن؟ اینو هم بگم که خودم 2 بار ویزای توریستی ایتالیا دارم و همسرم هم یکبار. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون حتما باید دونفری بریم. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 12-02-2016 (12-02-2016, 01:43 AM)Hossein24 نوشته: سلام همراه بردن همسر منوط به استطاعت مالی مناسب و داشتن جای سکونت قانونی در ایتالیا می باشد. در گذشته این امر ممکن نبود اما اکنون شرایط با داشتن برخی موارد که عرض کردم ممکن شده است. حداقل میزان ذخیره مالی مناسب، مشخص بودن وضعیت سکونت در ایتالیا، براورد هزینه اقامت همسر در مدت زمان تعیین شده در ایتالیا و داشتن شغل و یا حقوق ثابت مالی در ایران برای اثبات مورد توجه سفارت قرار میگیره. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Mahsa.ss - 14-04-2016 سلام من پذیرش از پلی تکنیک میلان در رشته معماری پایداری گرفتم اما با نحوه اکسپت کردن از طریق سفارت اشنا نیستم با سفارت که تماس گرفتم گفتن برو جردن تلفنو قطع کردن بعضیا می گن باید یه ایمیل بزنی اول وقت بگیری برای سفارت. تا کی فرصت هست که قبول کنم برم یا نه چون جاهای دیگه هم اپلای کردم. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Glee - 14-04-2016 (14-04-2016, 01:26 AM)Mahsa.ss نوشته: سلام سلام، تبریک میگم بابت پذیرش ![]() از 16 آوریل تا 10 جولای فرصت دارید که مدارک ترجمه شده (ایتالیایی) رو با وقت قبلی به سفارت ایتالیا تحویل بدید. مدارک و شرایط لازم هم در این فایل که از سایت سفارت هست آورده شده. شما از الان میتونید ایمیل (در فایل قید شده) بفرستید و برای بازه زمانی مورد نظر خودتون درخواست وقت کنید و هر چه زودتر برای وقت گرفتن اقدام کنید بهتره. فقط در نظر داشته باشید که برای تائید رسمی مدارک، ترجمه ایتالیایی مدارک، و همینطور دریافت تائیدیه تحصیلی هم زمان نیاز دارید. موفق باشید ![]() RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - KeyvanAfshar - 22-05-2016 سلام اگه پذیرش لیسانس مدیریت با نامه رسمی عدم نیاز به مدرک زبان و تست در محل دانشکده را داشته باشم بازم مدرک آیلتس الزامیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Iman.S - 22-05-2016 (22-05-2016, 01:35 AM)KeyvanAfshar نوشته: سلام اگه پذیرش لیسانس مدیریت با نامه رسمی عدم نیاز به مدرک زبان و تست در محل دانشکده را داشته باشم بازم مدرک آیلتس الزامیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ارایه یکی از مدارک زبانی که سفارت اعلام کرده الزامیه. IELTS (B2 LEVEL) TOEFLE-PBT (B2 LEVEL) TOEFLE-IBT (B2 LEVEL) TOLIMO (B2 LEVEL) RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - anoush_a - 30-05-2016 با سلام من از داشنگاه سیه نا برای مستر رشته زبانشناسی برای پاییز2016 پذیرش دارم. د رمورد گردش حساب سه ماهه برای ویزا سئوالی داشتم.... ازونجا که من پنجاه شصت ملیون ( معادل همون 15000 یورو مورد نیاز ) گرد ش و موجودی حساب ندارم،(نهایتا بتونم تا بیست و پنج ملیون گردش و موجودی ایجاد کنم)، آیا با این شرایط تقاضای ویزای تحصیلی من ریجکت خواهد شد ؟ با این شرایط مالی امکان گرفتن ویزا برای من چقدره؟ ...هزار بار ممنون ازینکه پاسخ سئوالم را می دهید. RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 30-05-2016 (30-05-2016, 09:24 AM)anoush_a نوشته: با سلام من از داشنگاه سیه نا برای مستر رشته زبانشناسی برای پاییز2016 پذیرش دارم. د رمورد گردش حساب سه ماهه برای ویزا سئوالی داشتم.... ازونجا که من پنجاه شصت ملیون ( معادل همون 15000 یورو مورد نیاز ) گرد ش و موجودی حساب ندارم،(نهایتا بتونم تا بیست و پنج ملیون گردش و موجودی ایجاد کنم)، آیا با این شرایط تقاضای ویزای تحصیلی من ریجکت خواهد شد ؟ با این شرایط مالی امکان گرفتن ویزا برای من چقدره؟ ...هزار بار ممنون ازینکه پاسخ سئوالم را می دهید. نمیشه دقیق گفت همیشه چون کسی گردش مالی بالایی داشته پس جواب ویزاش مثبته! بنابراین این مورد خیلی به حجم بالا وابسته نیست اما حداقل با داشتن حساب بالا این اطمینان وجود داره کیس شما بی جهت ریجکت نخواهد شد. به نظرم میتونی مقداری افزایش بدی و حداقل هزینه سال اول رو بعنوان گردش حساب در نظر بگیری (به ازای هر ماه 800 یورو) RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - mohsen77 - 31-05-2016 با سلام من در مقطع ارشد در رشته اقتصاد برای دانشگاه میلان اقدام کردم حدود دو هفته دیگه وقت کنسولگری دارم حدود 60-70 میلیون داخل حسابم هست گردش مالی خوبی هم دارم ولی حدود یه ماه دیگه حدود 30 میلیون پول لازم دارم باید از حسابم بردارم میخواستم بدونم وقتی گردش سه ماه اخرو تحویل کنسولگری میدیم احتمالش هست کنسولگری دوباره از بانک موجودی حسابو استعلام کنه و برای ویزا به مشکل بر بخورم. ممنون که پاسخ میدین RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - italy 1395 - 02-06-2016 بچه ها تو رو خدا کمک کنید بفهمیم من برا چه نوع ویزایی باید اقدام کنم؟ من دکترام را تموم کردم از یک استادی تو دانشگاه ایتالیا دعوت نامه دارم که برا سه هفته کار ریسرچ انجام بدم... هلم هم رزو کردم تو همون دانشگاه... من الان توریستی ام؟ اگر نه چه نوعی؟ چطوری باید وقت سفارت بگیرم و چه مدارکی لازمه... مرسی |