آکادمیا کافه
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-IELTS)
+----- موضوع: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D8%AD-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - M1KE - 23-12-2016

۶.۵ آیلتس تقریبا معادل ۹۰-۸۵ تافل میشه و بعید می دونم‌ با این نمره ای که در تافل آوردین به راحتی این کار رو انجام بدین. ولی خب ساختار این دو آزمون هم با هم متفاوته و خیلی ها در یکی از اونها عملکرد بهتری دارن. برای نمونه برای خود من که در هر دوی اینها یک زمانی شرکت کردم، speaking آیلتس طبیعی تر و ساده تر بود چون با یک انسان زنده مصاحبه می کنید و فرصت بیشتری برای ابراز وجود دارید. با این حال قسمت listening اون در مقایسه با تافل غیر طبیعی تره چون به جای مفهوم متن خیلی وقت ها دنبال یک کلمه مشخص می گرده و اگر املای اون رو هم غلط بنویسید قبول نیست. مهارت های writing و reading اونها کم و بیش مشابه هم هست و در مدت کمی میشه با اونها سازگار شد.

پیشنهاد می کنم تاپیک انتخاب بین آیلتس و تافل رو هم نگاه کنید:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-انتخاب-بین-IELTS-و-TOEFL

(23-12-2016, 02:56 PM)Uninaa نوشته: سلام دوستان
من 2 بار تافل دادم آخرین نمرم 63 بود توی خود سایت تافل نمره من معادل 6 آیلتس در نظر گرفته شده . اینبار تصمیم گرفتم آیلتس بدم . اما چون پیش زمینه ای از آیلتس ندارم نمیدونم کار درستی میکنم یا نه . از طرفی توی یه موسسه مطرح در شیراز کلاس آیلتس ثبت نام کردم . وقتی به ااستاده گفتم نمرم معادل 6 آیلتس هست بهم پیشنهاد داد که دوره ادونس آیلتس رو ثبت نام کنم  . اما خودم احساس میکنم اعتماد به نفس کافی رو ندارم . آیا شما خوندن کتابی رو قبل از شروع این دوره پیشنهاد میکنید ؟ ممنون میشم که زود بهم جواب بدید . ( میخوام 6.5 به بالا بگیرم )

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - ghmilad - 09-03-2017

سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من خیلی تازه کارم ، میخواستم بدونم کتاب 504 معروف که همه میگن دقیقا کدومه؟ توی انتشارات جنگل چند تا 504 هست که من نمیدونم کدومو باید بگیرم،ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
 عنوان:504نکته ضروري گرامري که بايد دانست
نخبگان فردا
دکتر محمد گلشن ، ليلي حبيب زاده

504 Absolutely Essential Words Readings & Sentences Flashcards
Reza Daneshvari
504 Absolutely Essential Words Readings Flashcards
Reza Daneshvari
504 Absolutely Essential Words Flashcards 
Abdollah Ghanbari
504Absolutely Essential Words 6th Flashcards
Reza Daneshvari
504 Absolutely Essential Words Sentences & Exercises
Reza Daneshvari
504 Absolutely Essential Words 6th  Murray Bromberg
504 Absolutely Essential Words
Murry Bromberg
504 Absolutely Essential Words Mini Guide Book قنبري
Abdollah Ghanbari
 504 Absolutely Essential Words, Sentences & Exercises Mini Guide Book
Reza Daneshvari
فرق این کتابا با هم چی هست

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Matinking - 09-03-2017

(09-03-2017, 12:29 PM)ghmilad نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من خیلی تازه کارم ، میخواستم بدونم کتاب 504 معروف که همه میگن دقیقا کدومه؟ توی انتشارات جنگل چند تا 504 هست که من نمیدونم کدومو باید بگیرم،ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
 عنوان:504نکته ضروري گرامري که بايد دانست
نخبگان فردا
دکتر محمد گلشن ، ليلي حبيب زاده

504 Absolutely Essential Words Readings & Sentences Flashcards
Reza Daneshvari
504 Absolutely Essential Words Readings Flashcards
Reza Daneshvari
504 Absolutely Essential Words Flashcards 
Abdollah Ghanbari
504Absolutely Essential Words 6th Flashcards
Reza Daneshvari
504 Absolutely Essential Words Sentences & Exercises
Reza Daneshvari
504 Absolutely Essential Words 6th  Murray Bromberg
504 Absolutely Essential Words
Murry Bromberg
504 Absolutely Essential Words Mini Guide Book قنبري
Abdollah Ghanbari
 504 Absolutely Essential Words, Sentences & Exercises Mini Guide Book
Reza Daneshvari
فرق این کتابا با هم چی هست

کتاب اصلی همون کتاب Bromberg هست... «عمده» مواردی که ذکر کردید ترجمه‌های این کتاب هستند...

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - ghazal00 - 04-05-2017

سلام دوستان کتاب action plan for ielts ادیت جدید و قدیم داره؟ من این کتابو گرفتم ولی ازش مطمئن نیستم اینم عکسشه     ]

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - automotive - 05-05-2017

(04-05-2017, 10:10 PM)ghazal00 نوشته: سلام دوستان کتاب action plan for ielts ادیت جدید و قدیم داره؟ من این کتابو گرفتم ولی ازش مطمئن نیستم اینم عکسشه]

سلام،
قبل از خرید، آخرین ویراست کتاب مورد نظر را از خود ناشر با وب‌سایت آمازون چک کنید.
اصولا از روی جلد نباید قضاوت کرد، صفحه‌ی دوم (پشت برگه‌ی اول) سال چاپ، ناشر، نویسنده، ویراست و ... ذکر شده است.
لینک این کتاب در آمازون: لینک
به نظر می‌رسد که این کتاب یک نسخه بیشتر نیست و آمازون از کتاب جدید سخنی به میان نیاورده است، اما وب‌سایت‌هایی هستند که نسخه‌ی دیگری از این کتاب را معرفی کرده‌اند: لینک
هرچند فقط عبارت CAMBRIDGE و Cambridge English بر روی جلد متفاوت است، اما از روی جلد نمی‌توان نظر دارد، همان صفحه را چک کنید و مطمئن شوید.
با احترام

RE: منابع مفید برای بخش Speaking آزمون IELTS - amir2017 - 08-05-2017

سلام دوستان
ببخشید من میخوام ازمون ایلتس شرکت کنم. و هیچ اطلاعی از این ازمون ندارم
اگه ممکنه یه توضیح مختصری در مورد این ازمون بدین و همچنین چه منابعی باید مطالعه کنم

پیشاپیش ممنون

RE: منابع مفید برای بخش Speaking آزمون IELTS - automotive - 08-05-2017

(08-05-2017, 05:07 PM)amir2017 نوشته: سلام دوستان
ببخشید من میخوام ازمون ایلتس شرکت کنم. و هیچ اطلاعی از این ازمون ندارم
اگه ممکنه یه توضیح مختصری در مورد این ازمون بدین و همچنین چه منابعی باید مطالعه کنم

پیشاپیش ممنون

سلام،
برای آشنایی کلی با آزمون به آزمون آیلتس IELTS مراجعه کنید.
همچنین موضوع‌های انجمن‌های زیر را با دقت مطالعه کنید.
مشاوره و رفع اشکال IELTS
منابع مطالعاتی IELTS
موضوع زیر هم به صورت خلاصه تجربیات دوستان گرامی در ارتباط با این آزمون را مطرح می‌کند.
IELTS Score DataBase

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - mirage2000 - 25-07-2017

با سلام و احترام

دوستان برای گرفتن نمرات عالی و سئوالاتی ازین دست ، راهکار ها و دستورالعمل های خاصی داشتند که همگی قابل احترام هست .
ولی نکته ای که من امروز میخوام در موردش صحبت کنم و مطمئنا کار speaking و vocabulary و reading دوستان رو به بهترین شکل ادا میکنه ، استفاده از کتاب بی نظیر
oxford collocation هست ...اگه واژگانی که با ممتحن صحبت میکنید همجواری صحیح با هم نداشته باشند ، قطعا در گرفتن نمره خوب آیلتس در حوزه speaking تاثیر خواهد داشت .در درک مطلب یا reading  قاعدتا با کلمات خیلی مبهم و خاصی مواجه خواهید بود که منابع اون از مجلاتی مانند : times ، economist -national geography -و .... خواهد بود که قطعا دایره کلمات زیاد راهگشای فهم و سهولت این قسمت هست  . در آزمون writing ،شما با حجم وسیعی از کلمات باید قدرت مانور بدین و اینکار همراه با نکات دستوری مناسب میتونه نمره خوبی در بخش نگارش برای شما به همراه بیاره .
اصول این کتاب به این صورت هست که یک واژه که قاعدتا اسم هست ، تمامی صفات یا افعالی که با اون استفاده میشه رو با ذکر مثال برای شما نشون میده .
با خوندن این کتاب شما با یک تیر ، چند نشان رو میزنید . ایجاد دامنه کلمات فراوان - سلیس بودن و طبیعی بودن مکالمه و در نهایت و قدرت مانور بالا در نگارش .
پاینده و سربلند باشید

RE: [برش] منابع مفید برای کلیه بخشهای آزمون IELTS - mirage2000 - 25-07-2017

(02-10-2015, 05:00 PM)Razi131322 نوشته: سلام. شاید جای سوالم درست نباشه. معذرت. اگر ممکنه یکی دو کتاب خیلی خوب در زمینه ی Phrasal verb ها به بنده معرفی کنید. برای مطالعه ی خودخوان. چون من تا الان کلاس نرفتم و با خودخوانی به سطح متوسط رو به بالا رسیدم. فیلم ها رو به هر زبانی باشه فقط با زیرنویس انگلیسی می بینم و متن های کوتاه بررسی و نقد فیلم ها(Review) رو متوجه مشیم و داستانهای سطح 6 رو هم می فهمم. می خوام تا پاییز سال آینده خودم رو برای آیلتس آماده کنم.

کتاب phrasal verb in use

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - shapol46 - 10-09-2017

سلام دوستان
من احتمالا نوامبر ایلتس شرکت کنم ! البته هنوز به تافل هم فکر می کنم. دو سال پیش 6.5 شدم در همه اسکیلا. کمبریج ها, کتاب لغات ایلتس کمبریج, اکشن پلن, نیو اینسایت, 202 و یک کتابی شامل کلی لیسنینگ که اسمش یادم نیست رو خوندم حدودا تو یک دوره ی دو ماهه فشرده. کلاسم نرفتم چون در شهر کوچکی زندگی میکنم و فقط یک نفر بود خودش 7.5 شده بود و انتظار داشت من جلسه ای 50تومن بهش بدم (من انتظار حداقل 7 رو از خودم داشتم با ریدینگ و لیسنینگ بالای 8!). ماک تست هم ندادم متاسفانه. برای اسپیکینگ هم با دوستی صحبت میکردیم که ایشون هم 6.5 شد ولی من فکر می کردم سطح من بالاتره.
تو این دو سال لیسنینگ زیاد ادیوبوک گوش دادم و هر روز هم تد نگاه می کنم و تقریبا کامل متوجه میشم غیر از بعضیا که لهجه خیلی بدی دارن.
ریدینگ هم فقط کتابای تکست رشته خودم با چند تا داستان مثل کد داوینچی رو خوندم. رایتینگ و اسپیکینگ هم هیچ. (برای جی ار ای هم رایتینگ اصلا کار نکردم و 3 شدم رایتینگم داغونه و بدمم میاد ازش.). لغت هم جدیدا 1100 رو با انکی دوباره تموم کردم  و برای جی ار ای هم لغت زیاد خونده بودم ولی خب خیلی هاش یادم رفته.

با این اوصاف چه کتاب هایی رو پیشنهاد می کنید؟ (من سرکار میرم و وقتمم خیلی پره از مهر و روزهای کاری شاید همت کنم 3 ساعت بتونم بخونم). آیا دوباره قبلیا رو بخونم؟ (اونا رو سال 89 خریده بودم) آیا بنظرتون کلاس برم برای اسپیکینگ و رایتینگ؟ بنظر میاد دفعه قبل خودم خوندم مفید نبوده که 6.5 شدم. تو اسپیکینگ نمی تونم از لغاتی که بلدم استفاده کنم, فلونسی دارم ولی چه فایده. دوستی این جا کتاب اکسفورد کالکشن رو معرفی کردن که من نگاه کردم دیکشنریه!مگه میشه دیکشنری خوند! 

ببخشید خیلی زیاد شد
مرسی