آکادمیا کافه
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت پزشکی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌ (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%A7%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%E2%80%8C)

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - amir1992 - 01-05-2016

سلام و خسته نباشید
من هفته گذشته در بیمارستان امام رضا تهران معاینه شدم و دکتر بیماری منو که رترولیستزیس retrolisthesis هست با توجه به جواب mri تایید کرد و نوشت و گفتن منتظر نامه کمیسیون باشم
مسئله اینجاست که در مورد آخر بند 1 بیماری های جراحی مغز و اعصاب اینو گفته: رتروليستزيس همراه با علائم اختلال و علائم عصبي : معاف دائم
اما در mri من و چیزی که پزشک بیمارستان نوشت mild retrolisthesis (خفیف) ذکر شده
ضمن اینکه خود پزشک بیمارستان یا منشی ایشون هرچی پرسیدم به من نگفتن که این معاف هست یا نه
حالا میخوام ببینم که این علائم عصبی که گفته چیه آیا درد کمر و سختی راه رفتن و نشستن که دچارش هستم جزو این ها هست یا نه چون هیچ جا مطلبی در موردش پیدا نکردم!
اگه اطلاعی دارید ممنون میشم بهم بگید نگرانم که در کمیسیون با توجه به جواب mri و بدون پرس و جو از خودم به خفیف بودن مشکل اکتفا کنن و معاف نشم

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - amir1992 - 01-05-2016

(01-05-2016, 09:42 AM)مهمان نوشته: سلام وقت بخیر

من الان حدود ۲۵ روزی هست که تو پلیس +۱۰ درخواست معافیت پزشکی رو ارسال کردم.

ولی هنوز هیچ نامه ای برام نیومده که برم بیمارستان.خیلییییی طول کشیده.

از کجا میتونم  پیگیری کنم؟

به خود پلیس+10 باید مراجعه کنید

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - h_jal - 01-05-2016

(01-05-2016, 10:54 PM)amir1992 نوشته: سلام و خسته نباشید
من هفته گذشته در بیمارستان امام رضا تهران معاینه شدم و دکتر بیماری منو که رترولیستزیس retrolisthesis هست با توجه به جواب mri تایید کرد و نوشت و گفتن منتظر نامه کمیسیون باشم
مسئله اینجاست که در مورد آخر بند 1 بیماری های جراحی مغز و اعصاب اینو گفته: رتروليستزيس همراه با علائم اختلال و علائم عصبي  :  معاف دائم
ضمن اینکه خود پزشک بیمارستان یا منشی ایشون هرچی پرسیدم به من نگفتن که این معاف هست یا نه
حالا میخوام ببینم که این علائم عصبی که گفته چیه آیا درد کمر و سختی راه رفتن و نشستن که دچارش هستم جزو این ها هست یا نه چون هیچ جا مطلبی در موردش پیدا نکردم!
اگه اطلاعی دارید ممنون میشم بهم بگید نگرانم که در کمیسیون با توجه به جواب mri و بدون پرس و جو از خودم به خفیف بودن مشکل اکتفا کنن و معاف نشم

دوست عزیز احتمال زیاد معاف نمیشید... نوشته باشه mild درواقع شامل اختلال عملکرد نمیشه چون خفیف است. تو کمیسیون هم به نظر پزشک  نگاه میکنند.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 02-05-2016

سلام، من کمسیون رفتم و معاف شدم ، کد سخا خودم رو هم دارم ،چطوری میتونم ببینم کارتم توو چه مرحله ای هست؟(آموزشش بدرد خیلیا میخوره)
ممنون میشم راهنمایی کنید

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 02-05-2016

سلام من قبل خدمت معاف از رزم شدم رفتم سربازی حین خدمت برای معافی اقدام کردم بعد 8 ماه معاف شدم بعد تایید شورای عالی و تسویه از پادگان که 3 ماه طول کشید برای صدور کارت رفتم نظام وظیفه حوزه(تبریز) گفتن باید دوباره کمیسیون بشم چون قبلا اینا معاف از رزم کردن حالا سوالم اینجاس که اینا میتونن رای کمیسیون و شورای عالی ارتش و تو تهران رد کنن معافی ندن یا فقط گیر میدن معافم میکنن مرسی اگه پاسخگو باشین

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - h_jal - 03-05-2016

(02-05-2016, 12:53 AM)مهمان نوشته: سلام من قبل خدمت معاف از رزم شدم رفتم سربازی حین خدمت برای معافی اقدام کردم بعد 8 ماه معاف شدم بعد تایید شورای عالی و تسویه از پادگان که 3 ماه طول کشید برای صدور کارت رفتم نظام وظیفه حوزه(تبریز) گفتن باید دوباره کمیسیون بشم چون قبلا اینا معاف از رزم کردن حالا سوالم اینجاس که اینا میتونن رای کمیسیون و شورای عالی ارتش و تو تهران رد کنن معافی ندن یا فقط گیر میدن معافم میکنن مرسی اگه پاسخگو باشین

حق اینکار ور ندارند شما از شورای رده خدمتی معاف شدید و ربطی به نظام وظیفه نداره... برید دنبال گرفتن کارت نه کمیسیون دوباره.

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - hamedpishtaz - 04-05-2016

(17-04-2016, 11:35 AM)chasra نوشته: سلام
آقا این دعوت نامه شورای پزشکی رو پست دیر اورده تاریخم گذشته.
چی کار باید بکنم؟

(02-05-2016, 12:27 AM)مهمان نوشته: سلام، من کمسیون رفتم و معاف شدم ، کد سخا خودم رو هم دارم ،چطوری میتونم ببینم کارتم توو چه مرحله ای هست؟(آموزشش بدرد خیلیا میخوره)
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام فعلا فقط پلیس + 10

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - sajjad_k - 06-05-2016

(01-05-2016, 10:54 PM)amir1992 نوشته: سلام و خسته نباشید
مسئله اینجاست که در مورد آخر بند 1 بیماری های جراحی مغز و اعصاب اینو گفته: رتروليستزيس همراه با علائم اختلال و علائم عصبي  :  معاف دائم

سلام
همون طور که دوستمون گفتن احتمالا معاف دایم کمه
علایم عصبی و اختلال حرکتی خیلی سخته اثباتش. ولی اگه واقعا این مشکل رو داشته باشی پیگیری کن نتیجه میگیری(دیگه خودت میدونی داری یا نه)
موفق باشی

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 06-05-2016

سلام.لطفا اگه کسی میدونه جواب ما رو بده.من فقط دست چپم یه شصتم سالمه و از هر انگشت فقط یک بند دارموتو نظام وظیفه سایتش یه چیز زده و باز در همون سایت نوشته اونایی که کارشناسی دارن باید 3تا انگشت کاملو نداشته باشن.گیج شدیم اصلا.بعد دکترش میگه 90 درصد معافی یا معاف از رزمیومنم مدرکم کارشناسیه.مرسی از لطفتون.کسی میدونه جوابه ما رو بده.ممنون

RE: سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی - مهمان - 07-05-2016

سلام.
من پرولاپس دریچه میترال ذارم. نمیدونم نارسایی هم داره یا نه. اگه ممکنه کمکم کنید و بگید با توجه به جزییاتی که پزشکم نوشته امکان معافی دارم یا نه. عکس از نتیجه گزارش پزشک انداختم که براتون میفرستم:

http://s7.picofile.com/file/8250316734/IMG_20160507_070818.jpg

مرسی از شما