آکادمیا کافه
شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- انجمن: تحصیل در استرالیا و نیوزلند (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D9%88-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF)
+---- موضوع: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%BE-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Fare - 28-07-2013

شانس دریافت پذیرش با فاند از استرالیا
سلام. من ارشد روانشناسی عمومی رو از تهران با معدل 16/80 تموم کردم دو سال قبل. کارشناسیم هم تو پیام نور بودم با معدل 17. آیلتس 7 دارم. دو تا مقاله داخلی و شاید بتونم از تزم یه ISI هم بیرون بکشم. میخوام برای دکتری از استرالیا اقدام کنم ترجیحا سیدنی. یه سری موارد هست که باید بگم: 1. مدرک کارشناسی من مال پیام نور هست. به نظر شما هنگام بررسی شرایط من امکان داره پیام نور بودن در کارشناسی رو به عنوان پوان منفی بزارن برام یا دانشگاه های ایران تفاوتی ندارن؟ 2. وضعیت کلی من چطوره برای پذیرش؟3. آموزش تو کشور استرالیا چطوریه؟ یعنی سیستم آموزشی دولتیه یا اینکه شهریه میخوان و در کل واسه فاند گرفتن چقد میدون باز هست؟(ترچیحا فول فاند یا فاندهای با درصد 50 به بالا)

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 28-07-2013

درود

1- در استرالیا بسیار مهم هست که از چه دانشگاهی فارغ التحصیل شده باشید. این تا حدودی شاید متفاوت با آمریکا باشد که اهمیت دانشگاه ممکن است کمتر باشد. تا حدوودی پیام نور بودن شما نقطه مثبتی محسوب نمیاد ولی معدلتون خوبه و میتونه جبرانش کنه.
2- برای پذیرش وضعیت بسیار خوبی دارید. برای اسکالرشیپ هم شرایطتون خوبه ولی باید انتظاراتتون رو به سمت دانشگاههای جدا از گروه 8 (Group of eitgh) متمایل کنید. مقاله ISI شانس شما رو افزایش می ده
3- در دوره دکترا آموزشی وجود ندارد. دکترا تحقیقات محور است. بله شهریه می گیرند و شهریه استرالیا برای اینترنشنال در حدود حداقل 30 هزار دلار در سال است. 

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Fare - 28-07-2013

1. حتی اینکه مدرکم برا کارشناسی هست؟ چون یه چند تا از آشناهای خودم تو استرالیا و نیوزلند هستن و گفتن که در کل دانشگاه های ایران رو زیاد حسابی روشون باز نمیکنن اونجا و ایضآ تمرکز بیشترشون روی آخرین مدرک تحصیلی هست(خصوصآ ارشد). شما گفتید تا حدودی میتونه موثر باشه؟ به هر حال نمیدونم میشه کاریش کرد که زیاد به چشم نیاد؟(من حتمآ میخوام که دانشگاه سیدنی باشه و یا اگر نشد ملبورن چون مزیتشون این هست که دو تا از بهترین دانشگاه های غیرفنی مهندسی{علوم انسانی و سایر} استرالیا هستن)
2. همچنین تا اونجا که تحقیق کردم، دانشگاه سیدنی طیف گسترده ایی از حمایت های مالی و خوابگاههای قیمت مناسب رو تو سیاست کاریش داره چون مستقیمآ از طرف دولت حمایت میشه؟
3. من هنوز هیچ اقدامی نکردم و میخوام سال دیگه آپلای کنم واسه تحصیل دو سال بعد. این شهریه ایی که گفتید واسه من وحشتناکه تازه سایر هزینه ها هم به جای خودش! به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 28-07-2013

درود
1- من بر پایه اطلاعات خودم تصور می کنم که دانشگاه مهم هست. حتی کارشناسی . این عین متن ایمیل اساتید به من هست. شاید بهتر باشه با آشناهاتون هم مسئله رو در میون بگذارید.

2- در مورد سیدنی و این حمایتهای متفاوت واقعا اطلاعی ندارم. بهتره به وبسایت خود دانشگاه سیدنی مراجعه کنید. ولی وقتی اسکالرشیپ به شما تعلق بگیره نیازی به حمایتهای متفاوت ندارید. خوابگاهها رو همه دانشگاههها با قیمت البته گرونتر از خونه shared در اختیار شما قرار می دهند. 

3- رزومه خودتون رو تقویت کنید. مقالات ISI به افزایش شانس شما کمک شایانی می کند. 

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - nila - 29-07-2013

دوستان من فوق لیسانس میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد دارم و میخوام واسه phd در خواست اسکالرشیپ کنم اما میخوام از طریق استاد اینکارو کنم نه دانشگاه
میخوام بدونم باید چیکار کنم؟؟ دارم پروپوزال مینویسم که واسه استادایی که interest دارن بفرستم ولی نمیدونم اول باید واسه استاد ایمیل بزنم و رزومه بدم؟ تو متن ایمیل چی باید بنویسم؟ یا اینکه همون اول پروپوزال بفرستم براش؟
لطفا کمکم کنید ممنون

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Solaris - 30-07-2013

(29-07-2013, 01:33 PM)'nila' نوشته: دوستان من فوق لیسانس میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد دارم و میخوام واسه phd در خواست اسکالرشیپ کنم اما میخوام از طریق استاد اینکارو کنم نه دانشگاه
میخوام بدونم باید چیکار کنم؟؟ دارم پروپوزال مینویسم که واسه استادایی که interest دارن بفرستم ولی نمیدونم اول باید واسه استاد ایمیل بزنم و رزومه بدم؟ تو متن ایمیل چی باید بنویسم؟ یا اینکه همون اول پروپوزال بفرستم براش؟
لطفا کمکم کنید ممنون

دوست عزیز شما اول به استاد میل میزنید و تو کاور لتر به مواردی مثل دانشگاه محل تحصیل، موضوع تزی که گذروندید و علایقتون می پردازید ولی خیلی کوتاه و CV هم ضمیمه کنید بعد اگر استاد از پیشینه پژوهشی شما و نمرات و مقالات و .... خوشش بیاد به شما میل می زنه و در مرحله بعد با کمک همدیگه ریسرچ پروپوزال می نویسید.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Ebrahim1988 - 28-08-2013

با سلام. ممنون از سایت و مطالب ارزشمندتون. من لیسانس مکانیک از دانشگاه همدان با معدل 14.75 (GPA 2.8) و فوق لیسانس از دانشگاه علم و صنعت گرایش دینامیک ارتعاشات با معدل کل 16.4 می باشم. دو مقاله isi یکی چاپ شده و یکی سابمیت شده دارم.هنوز آزمون زبان نداده ولی با توجه به شواهد موجود قادر به کسب حداقل نمره 7 آیلتس خواهم بود. راستش مساله کم بودن معدلم به نگرانی بسیار بسیار بزرگی برام تبدیل شده و امیدوارم برنامه هامو تباه نکنه. به نظرتون چقدر شانس برای گرفتن فاند دارم و اینکه برای دانشگاههای با چه رنکینگی میتونم امیدوار باشم و تلاش کنم. با سپاس

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - arvinbagheri - 29-08-2013

دوستان میخواستم نظرتون رو راجعبه شانس خودم واسه گرفتن اسکالرشیپ از دانشگاه نیوکاسل بدنم. جواب اپلایم اومده و به خاطر هزینه ها باید تا اعلام نتایج اسکالرشیپ صبر کنم.
من برای مقطع دکترای مکانیک اقدام کردم. معدل لیسانس 16/34 و فوق لیسانسم 17.32 از دانشگاه ارومیه. 2 تا مقاله isi(if=2) دارم و دوتا مقاله کنفرانس داخلی و خارجی. 2 سال سابقه کار تو صنعت خودرو دارم و یکسال سابقه تدریس تو دانشگاه(مدارک همرو ارسال کردم( با استاد هم هماهنگ کردم. به نظرتون رو گرفتن اسکالرشیپ حساب باز کنم؟

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 02-09-2013

(28-08-2013, 10:52 PM)'Ebrahim1988' نوشته:

با سلام. ممنون از سایت و مطالب ارزشمندتون. من لیسانس مکانیک از دانشگاه همدان با معدل 14.75 (GPA 2.8) و فوق لیسانس از دانشگاه علم و صنعت گرایش دینامیک ارتعاشات با معدل کل 16.4 می باشم. دو مقاله isi یکی چاپ شده و یکی سابمیت شده دارم.هنوز آزمون زبان نداده ولی با توجه به شواهد موجود قادر به کسب حداقل نمره 7 آیلتس خواهم بود. راستش مساله کم بودن معدلم به نگرانی بسیار بسیار بزرگی برام تبدیل شده و امیدوارم برنامه هامو تباه نکنه. به نظرتون چقدر شانس برای گرفتن فاند دارم و اینکه برای دانشگاههای با چه رنکینگی میتونم امیدوار باشم و تلاش کنم. با سپاس

درود
دانشگاههای غیر جی 8 یا  Group of 8  رو امتحان کنید. ددلاین ها اکثرا گذشته و شما حدود  یک سال وقت برای برنامه ریزی دارید. ددلاین ها حدود انتهای آگوست هستند. باید با استاد هماهنگ کنید و یک پروپوزال ارسال کنید. شانس نسبتا خوبی برای group of 8 دارید.

RE: شانس دریافت پذیرش و اسکالرشیپ از دانشگاههای استرالیا - Shahrouz - 02-09-2013

(29-08-2013, 07:34 PM)'arvinbagheri' نوشته: دوستان میخواستم نظرتون رو راجعبه شانس خودم واسه گرفتن اسکالرشیپ از دانشگاه نیوکاسل بدنم. جواب اپلایم اومده و به خاطر هزینه ها باید تا اعلام نتایج اسکالرشیپ صبر کنم.
من برای مقطع دکترای مکانیک اقدام کردم. معدل لیسانس 16/34 و فوق لیسانسم 17.32 از دانشگاه ارومیه. 2 تا مقاله isi(if=2) دارم و دوتا مقاله کنفرانس داخلی و خارجی. 2 سال سابقه کار تو صنعت خودرو دارم و یکسال سابقه تدریس تو دانشگاه(مدارک همرو ارسال کردم( با استاد هم هماهنگ کردم. به نظرتون رو گرفتن اسکالرشیپ حساب باز کنم؟

درود
به نظر من می تونید روی اسکالرشیپ شانس خوبی رو برای خودتون متصور باشید ولی اینکه بگید حساب باز کنم خیر! به گزینه های دیگر هم فکر کنید. پروسه ی پذیرش و به خصوص اسکالرشیپ با تجربه شخصی من، مستلزم پارامترهای دیگری هم هستند ولی احتمال بالایی داره با داشتن چنین شرایطی اسکالرشیپ بگیرید.