آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - kaka22_milan - 18-01-2016

سلام دوستان من تازه عضو شدم ممنون میشم نظرتون رو بگین
من موقع لیسانس اشتباه کردم و رشته ای را انتخاب کردم که بهش علاقه نداشتم. الان هم چوب لیسانسم را دارم میخورم
۱- لیسانس معدن - دانشگاه تهران جنوب - معدل ۱۳
۲- فوق لیسانس MBA - دانشگاه تهران - معدل ۱۶.۸۰
در حال حاضر واسه تافل میخونم و یک ماه دیگه امتحانمه. 
به نظر شما برای پذیرش با فاند شانسی دارم یا خیر؟
فوق لیسانس دوم بگیرم یا برای دکتری اقدام کنم.
مقاله هم متاسفانه ندارم...

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 19-01-2016

(18-01-2016, 07:00 PM)kaka22_milan نوشته: سلام دوستان من تازه عضو شدم ممنون میشم نظرتون رو بگین
من موقع لیسانس اشتباه کردم و رشته ای را انتخاب کردم که بهش علاقه نداشتم. الان هم چوب لیسانسم را دارم میخورم
۱- لیسانس معدن - دانشگاه تهران جنوب - معدل ۱۳
۲- فوق لیسانس MBA - دانشگاه تهران - معدل ۱۶.۸۰
در حال حاضر واسه تافل میخونم و یک ماه دیگه امتحانمه. 
به نظر شما برای پذیرش با فاند شانسی دارم یا خیر؟
فوق لیسانس دوم بگیرم یا برای دکتری اقدام کنم.
مقاله هم متاسفانه ندارم...

سلام

فوق لیسانس دوم کمکی به شما نخواهد کرد...

رشته MBA رشته بسیار پرطرفداری در مقاطع تحصیلات هست و به دلیل کم بودن position های اون، به شدت چه به لحاظ پذیرش و چه به لحاظ fund رقابت بزرگی رو پیش پای applicant ها ایجاد می کنند...

اگر هدف شما آمریکاست، بدون یک نمره GRE بسیار خوب (چیزی که معمولا از دانشجویان دوره های business-based انتظار میره) شاید سخت باشه بتونید معدل هاتون رو پوشش بدید... به علاوه باید سعی کنید در کارهای تحقیقاتی بیشتر فعال باشید... داشتن مقاله باعث میشه ثابت کنید که توانایی سرح و بسط دستاوردهای جدید بر پایه مفاهیم دوره ارشدتون و به کمک روش تحقیقی که آموزش دیدید، می دونید...

توصیه آخر من انتخاب رنک های مختلف و apply با دید باز هست...
اگر انتخاب هاتون رو حول رنک های در حد و حدود رزومه تون تعیین نکنید، شانس موفقیتتون خیلی بالا نخواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - mahta7a - 25-01-2016

سلام
من دانشجوی ترم ۸ علوم کامپیوتر امیر کبیرم.معدل کل ام ۱۵.۳.زبان هم چند سال پیش آیلتس ۷.۵ گرفتم و از ۲ سال گذشته اما می دونم مشکل خاصی تو زبان ندارم و با خوندن می تونم نمره ی خیلی خوب بگیرم.اما سوالم اینه که من این هفته انتخاب واحد دانشگاهمه و موندم پروژه بردارم یا نه چون برای ما اجباری نیست اما می خوام اگه تاثیر داره تو پذیرش گرفتنم بردارم.با استادامون صحبت کردم می گن پروژه ی کارشناسی تاثیر خاصی نداره و فقط کار اضافه اس و پروژه تو ارشده که مهمه.اما من بازم شک دارم.حالا می خواستم با توجه به معدلم و این که می خوام برای دانشگاههای آمریکا اپلای کنم ازتون بپرسم که به نظرتون پروژه بردارم یا نه؟

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - afrooz.a - 26-01-2016

سلام. رشته ارشدم، مدیریت فناوری اطلاعاته و موضوع پایان نامم علاوه بر مدیریت فناوری اطلاعات به محیط زیست هم مربوطه و در نظر دارم همین عناوینو برای دکترا توی کشور دیگه ( در واقع آلمان) ادامه بدم.
سوالم اینه برای اینکه رزومه قوی تری بفرستم علاوه بر نمره آیلتس و معدل و مقاله، چه برنامه هایی یاد بگیرم که برای رزومه م هم به درد بخوره؟
ممنون از جوابتون

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Matinking - 26-01-2016

(26-01-2016, 01:45 AM)afrooz.a نوشته: سلام. رشته ارشدم، مدیریت فناوری اطلاعاته و موضوع پایان نامم علاوه بر مدیریت فناوری اطلاعات به محیط زیست هم مربوطه و در نظر دارم همین عناوینو برای دکترا توی کشور دیگه ( در واقع آلمان) ادامه بدم.
سوالم اینه برای اینکه رزومه قوی تری بفرستم علاوه بر نمره آیلتس و معدل و مقاله، چه برنامه هایی یاد بگیرم که برای رزومه م هم به درد بخوره؟
ممنون از جوابتون

سلام

مواردی که به ذهن من میرسه این هست که:

- در رشته هایی مشابه مورد شما، معمولا تحلیل های آماری اهمیت فوق العاده ای دارند... در حالت کلی تسلط شما رو نرم افزارهایی مثل SPSS و موارد مشابه دستتون رو برای آنالیز دقیق و در سطح گسترده تکنیکی که ارائه می کنید، خیلی باز می کنه...

- گاها برای بررسی و evaluation روش نوئی که در حال کار روی اون هستید، ممکن هست یا data ی واقعی به حد کافی در اختیار نداشته باشید، یا اساسا به لحاظ میدانی امکان تست موثر اون روش براتون مقدور نباشه... وضعیت وقتی بغرنج تر میشه که حتی simulator از پیش آماده ای هم در اختیار نداشته باشید... از همین باب بد نیست سعی کنید مهارت های programming خودتون مخصوصا simulation-based modelling در حیطه تحقیقاتتون رو تقویت کنید تا چنین محدودیت هایی در مسیر تحقیق براتون تبدیل به bottleneck نشن...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - llvll.asoud - 26-01-2016

سلام دوستان. یه سوال داشتم.میخواستم بدونم کسی که ارشد رشته مهندسی پزشکی خونده باشه و زمینه تحقیقاتیش و ریسرچش مربوط به پردازش تصویر و سیگنال باشه مثلا زمینه های مربوط به حسگزی فشرده. حالا این فرد بخواد واسه دکترا اقدام کنه آیا میتونه به اساتید علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق که زمینه ریسرچشون همین پردازش سیگنال و تصویر در حوزه حسگری فشرده هستش میل بزنه و مکاتبه کنه و پذیرش بگیره؟ آیا در این حالت درصد گرفتن اوکی از استاد فرقی میکنه؟ و اینکه بالفرض یه استاد که رشتش مهندسی کامپیوتر باشه و بهش اوکی بده.رشته فرد از مهندسی پزشکی به مهندسی کامپیوتر تغییر میکنه و باید دکترا رو در دانشکده کامپیوتر ادامه بده؟
پیشاپیش از وقتی که میذارید ممنونم

(26-01-2016, 09:33 PM)llvll.asoud نوشته: سلام دوستان. یه سوال داشتم.میخواستم بدونم کسی که ارشد رشته مهندسی پزشکی خونده باشه و زمینه تحقیقاتیش و ریسرچش مربوط به پردازش تصویر و سیگنال باشه مثلا زمینه های مربوط به حسگزی فشرده. حالا این فرد بخواد واسه دکترا اقدام کنه آیا میتونه به اساتید علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق که زمینه ریسرچشون همین پردازش سیگنال و تصویر در حوزه حسگری فشرده هستش میل بزنه و مکاتبه کنه و پذیرش بگیره؟ آیا در این حالت درصد گرفتن اوکی از استاد فرقی میکنه؟ و اینکه بالفرض یه استاد که رشتش مهندسی کامپیوتر باشه و بهش اوکی بده.رشته فرد از مهندسی پزشکی به مهندسی کامپیوتر تغییر میکنه و باید دکترا رو در دانشکده کامپیوتر ادامه بده؟
پیشاپیش از وقتی که میذارید ممنونم

سلام

نکته ای که اهمیت به اون تاثیر به سزایی در رفع ابهامات شما خواهد داشتف فلسفه affiliation اساتید و رابطه اون با زمینه تحقیقاتی اونهاست...

یک استاد ممکن هست در زمینه ی تحقیقاتی ای فعال باشه که به ظاهر یا به کل با دپارتمان میزبانش مرتبط به نظر نیاد یا خیلی با اون قرابت نداشته باشه...
مثلا یک کنترلی نباید تعجب کنه اگر مثلا استادی در دانشگده هوافضا در field کنترل فعال باشه و به اون دانشجو هم رغبت نشون بده...

بنابراین برای شما که مثلا در signal processing تجربه دارید و علاقه مند به تحقیق در این حیطه هستید، تمامی اساتیدی که در این حیطه فعالند (حالا در هر دپارتمانی که باشند) می تونند به نوعی potential supervisor تلقی بشن... در این بین رشته شما صرفا میشه رشته ارائه شده در دپارتمان استادی که به لحاظ تحقیقات با اون همگرا هستید و به توافق رسیدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - llvll.asoud - 26-01-2016

(26-01-2016, 10:41 PM)Matinking نوشته: سلام

نکته ای که اهمیت به اون تاثیر به سزایی در رفع ابهامات شما خواهد داشتف فلسفه affiliation اساتید و رابطه اون با زمینه تحقیقاتی اونهاست...

یک استاد ممکن هست در زمینه ی تحقیقاتی ای فعال باشه که به ظاهر یا به کل با دپارتمان میزبانش مرتبط به نظر نیاد یا خیلی با اون قرابت نداشته باشه...
مثلا یک کنترلی نباید تعجب کنه اگر مثلا استادی در دانشگده هوافضا در field کنترل فعال باشه و به اون دانشجو هم رغبت نشون بده...

بنابراین برای شما که مثلا در signal processing تجربه دارید و علاقه مند به تحقیق در این حیطه هستید، تمامی اساتیدی که در این حیطه فعالند (حالا در هر دپارتمانی که باشند) می تونند به نوعی potential supervisor تلقی بشن... در این بین رشته شما صرفا میشه رشته ارائه شده در دپارتمان استادی که به لحاظ تحقیقات با اون همگرا هستید و به توافق رسیدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

خیلی ممنون از پاسختون.
الان به نظر شما بهتره فقط با اساتیدی در ارتباط باشم که مبوط به دانشکده برق هستش یا نه به اساتید بقیه دانشکده ها که توی زمینه تحقیقاتی مشابه با بنده هستن هم میل بزنم.اینکه کارشناسی و ارشد مثلا برق باشی بعد دکترا بری رشته کامپیوتر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
البته خب مزیتش اینه که اساتید بیشتری رو میشه باهاشون ارتباط داشت.

(26-01-2016, 10:50 PM)llvll.asoud نوشته: خیلی ممنون از پاسختون.
الان به نظر شما بهتره فقط با اساتیدی در ارتباط باشم که مبوط به دانشکده برق هستش یا نه به اساتید بقیه دانشکده ها که توی زمینه تحقیقاتی مشابه با بنده هستن هم میل بزنم.اینکه کارشناسی و ارشد مثلا برق باشی بعد دکترا بری رشته کامپیوتر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
البته خب مزیتش اینه که اساتید بیشتری رو میشه باهاشون ارتباط داشت.

سلام

به نظرم میاد این همون سوالی هست که من در پست قبلی جواب دادم و پاسخ رو هم bold کردم!... Smile

عرض کردم که هیچ تفاوتی نداره استادی که زمینه تحقیقاتی اش به شما نزدیک هست در چه دپارتمانی باشه...
چه ECE... چه CS... چه EE... چه CE یا هر جای دیگه...

بدون نگرانی در این باره سعی کنید نظر اساتید این چنینی رو جلب بفرمایید... Smile

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - afrooz.a - 27-01-2016

(26-01-2016, 11:48 AM)Matinking نوشته: سلام

مواردی که به ذهن من میرسه این هست که:

- در رشته هایی مشابه مورد شما، معمولا تحلیل های آماری اهمیت فوق العاده ای دارند... در حالت کلی تسلط شما رو نرم افزارهایی مثل SPSS و موارد مشابه دستتون رو برای آنالیز دقیق و در سطح گسترده تکنیکی که ارائه می کنید، خیلی باز می کنه...

- گاها برای بررسی و evaluation روش نوئی که در حال کار روی اون هستید، ممکن هست یا data ی واقعی به حد کافی در اختیار نداشته باشید، یا اساسا به لحاظ میدانی امکان تست موثر اون روش براتون مقدور نباشه... وضعیت وقتی بغرنج تر میشه که حتی simulator از پیش آماده ای هم در اختیار نداشته باشید... از همین باب بد نیست سعی کنید مهارت های programming خودتون مخصوصا simulation-based modelling در حیطه تحقیقاتتون رو تقویت کنید تا چنین محدودیت هایی در مسیر تحقیق براتون تبدیل به bottleneck نشن...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ممنون از پاسختون. من از جوابتون اینطور برداشت کردم که لاقل برنامه ای که دارم روی پایان نامم باهاش کار میکنم به اون تسلط داشته باشم. واقعیتش اینه نرم افزار مورد استفاده فصل چهارم پایان نامم smart Pls هستش و من هیچ اطلاعاتی دربارش ندارم و تنها قسمت از پایان نامم هست که خودم انجام ندادم.
1_ به نظر شما Pls یاد بگیرم کمکی واسه رزومم میکنه؟
2- بهتره Spss یاد بگیرم یا Pls?
3- یاد گرفتن برنامه هایی مث Matlab خوبه یا بهتره تلاشمو روی دوتا نرم افزار بالا بزارم؟
ممنون از کمک و پاسختون