بورس تحصیلی کره جنوبی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- موضوع: بورس تحصیلی کره جنوبی (/Thread-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) |
RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 09-12-2014 تاریخ دقیقش از اواخر ژانویه شروع میشه که شامل اقدام برای بورس و مکاتبه با دانشگاه می باشد و تا اواسط ماه مارس به اتمام میرسه. اما شما چون برای دکتری قراره اقدام کنی بهتره برای داشتن شانس بیشتر با استادی به مکاتبه هم از الان بپردازی. RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - eliha1 - 10-12-2014 سلام خسته نباشید برای گرفتن بورسیه از کره جنوبی دانشگاهی که توش دارم لیسانس میخونم بهتره آزاد باشه یا غیر انتفاعی؟ برای فوق میخوام بورسیه بگیرم، کدومش توی اولویت قرار داره و کره بیشتر مدرک لیسانس و معدل از اون دانشگاه رو بهتر قبول میکنه؟ممنون RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 10-12-2014 (10-12-2014, 07:44 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید دروود بر شما.
هیچ فرق خاصی نداره. خیلی دانشگاههای کره به سختی دانشگاههای قوی مارو میشناسن و مانند کانادا و امریکا استادها با دانشگاههای قوی ایران ارتباطی ندارن. معدل و نمره زبان همچنان در اولویت گرفتن برای قبولی و بورس است. RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - eliha1 - 16-12-2014 سلام ببخشید یسوال من دوتا درسو از درسامو حذف کنم برای گرفتن بورسیه این میره جزو رزومه و بد میشه برام؟الان 16 واحد دارم این دوتا رو حذف کنم میشه 12 واحد، آخه یکی از استادام که باهام لجه به من گفت میندازمت اونیکی هم که میگن خیلی افتاده داره لطفا بگید چیکار کنم ممنون RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 16-12-2014 (16-12-2014, 12:44 AM)'eliha1' نوشته: سلام ببخشید یسوال متووجه نمیشم!!! چرا میخوای حذف کنی؟ بالاخره باید معدل و دانشنامه رو بگیری و باید نشون بدی. چه این ترم حذف کنی باید بالاخره برش داری. غیر از اینه؟؟ برای گرفتن بورسیه کلیه واحدهای پاس کرده و نمراتش ثبت خواهد شد حتی نمراتی که در ترمی افتاده باشی.
RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - eliha1 - 16-12-2014 (16-12-2014, 10:48 AM)Mr-Voltage نوشته: آخه یکی از استادام خیلی باهام لجه از وقتی بهش گفتم کمکم میکنید مقاله بنویسم؟ و فهمید میخوام بورسیه بگیرم باهام لج کرده وبهم گفته منو میندازه نمیدونم چرا و گفت بهم از 5 نمره نصف نمره رو از ژوژمان داده کلا یا بهم ده میده یا میندازه، درس دومم هم که روستا هست استادمون خیلی سختگیری بیمورد میکنه و تا الان نصف بچه ها حذفش کردن و انقدر کار بیمورد از آدم میخواد که وقت درسهای دیگمونو گرفته هر رفته باید بریم روستا و خیلی کار میده و مثل اینکه افتاده هم زیاد داره این استاد بله اگه حذف کنم ترمای بعد با استادای خوب کلاس بر میدارم این دوتا استاد معدلمو خیلی میارن پایین اگه حذف کنم واسم بد نیست یعنی توی رزومه؟ خب ترم های بعدش برشون دارم نمره خوب بگیرم چی؟ RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 16-12-2014 (16-12-2014, 01:22 PM)'eliha1' نوشته: آخه یکی از استادام خیلی باهام لجه از وقتی بهش گفتم کمکم میکنید مقاله بنویسم؟ و فهمید میخوام بورسیه بگیرم باهام لج کرده وبهم گفته منو میندازه نمیدونم چرا و گفت بهم از 5 نمره نصف نمره رو از ژوژمان داده کلا یا بهم ده میده یا میندازه، درس دومم هم که روستا هست استادمون خیلی سختگیری بیمورد میکنه و تا الان نصف بچه ها حذفش کردن و انقدر کار بیمورد از آدم میخواد که وقت درسهای دیگمونو گرفته هر رفته باید بریم روستا و خیلی کار میده و مثل اینکه افتاده هم زیاد داره این استاد بله اگه حذف کنم ترمای بعد با استادای خوب کلاس بر میدارم این دوتا استاد معدلمو خیلی میارن پایین اگه حذف کنم واسم بد نیست یعنی توی رزومه؟ خب ترم های بعدش برشون دارم نمره خوب بگیرم چی؟ خب این تصمیم با خودتونه. اما داشتن معدل مناسب شانست رو زیاد میکنه. بالاخره درس رو باید خوب خوند و گذروندش ممکنه ترم بعد هم استادی به سختگیری ایشون گیرتون بیاد. به هر حال بحث نباید از محتوی تاپیک خارج شود خواهش میکنم دقت بفرمایید.
RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Mohammadsr - 16-12-2014 سلام می خواستم بدونم کسی از دوستان می دونه که معدل کل کارشناسی مهم تره یا ریز نمرات؟ منظورم اینه که نمرات دروس تخصصی مهم ترن یا عمومی ها؟منظورم ضریب دروس نیست! منظورم اینه دانشگاه های کره به نمرات دروس عمومی هم زیاد اهمیت میدن؟ درسته که معدل کل مهمه ولی منظورم اینه که اگه نمرات دروس تخصصی خیلی بالا باشه و دروس عمومی بالا نباشه ولی معدل کل بالا باشه دیگه مهم نیست؟ می خواستم بدونم ریز نمرات هم مهمه یا فقط معدل کل؟ یه سوال دیگه هم داشتم:تا اونجایی که بنده می دونم برای تحصیل با بورس دولت کره باید یه سال زبان کره ای رو یاد گرفت ولی برای تحصیل با بورس دانشگاه ها چنین چیزی نیاز نیست آیا این درسته و اگه درسته همه دانشگاه ها همین طورن یعنی برای دانشگاه هایی مثل SNU یا KAIST نیازی به اون یک سال یادگیری زبان کره ای نیست؟ RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - Shihan - 17-12-2014 (16-12-2014, 10:52 PM)'Mohammadsr' نوشته: سلام می خواستم بدونم کسی از دوستان می دونه که معدل کل کارشناسی مهم تره یا ریز نمرات؟ منظورم اینه که نمرات دروس تخصصی مهم ترن یا عمومی ها؟منظورم ضریب دروس نیست! منظورم اینه دانشگاه های کره به نمرات دروس عمومی هم زیاد اهمیت میدن؟ درسته که معدل کل مهمه ولی منظورم اینه که اگه نمرات دروس تخصصی خیلی بالا باشه و دروس عمومی بالا نباشه ولی معدل کل بالا باشه دیگه مهم نیست؟ می خواستم بدونم ریز نمرات هم مهمه یا فقط معدل کل؟ این موضوع خیلی خاصه دوست عزیز، من مطمئنم کسی نمیدونه زیرا اولاً نمره عمومی خیلی مهم نیست. در خصوص نمره تخصصی و معدل بستگی به کمیته ارزیابی داره. در کل اگر استاد بخواهدت ممکنه براش بعضی از دروس مهم باشن اما دانشگاهها اصولاً معدل رو مورد جامع خودشون میبینن.
در خصوص بورس دولتی و غیر دولتی این اول به سیاست دانشگاه برمیگرده اما بطور نرمال دانشگاه یه دوره یک ترم تا یکسال رو براتون تو دانشگاه میزاره بنابراین درسهاتونم کنارش ارئه میشه اینطور نیست که 1 سال زبان بخونی و دیگه هیچ!!! شما هم کار تحقیقاتی میتونی در خلالش انجام بدی و هم سایر دورست رو مطالعه کنی. RE: بورس تحصیلی کره جنوبی - eliha1 - 19-12-2014 سلام خسته نباشید ببخشید دوتا سوال دارم من میخوام برای آیلتس کلاس زبان ثبت نام کنم میخوام بدونم دانشگاه های کره جنوبی کدوم ایلتسو قبول میکنن آکادمیک یا جنرال؟کدومشو باید بخونم؟بعد بجز دانشگاه kaist وsnu دانشگاه های دیگه ای هم هستن که برای رشته معماری بورسیه بدن؟ممنون میشم جواب بدید |