آکادمیا کافه
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-IELTS)
+----- انجمن: مشاوره و رفع اشکال IELTS (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-IELTS)
+----- موضوع: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%B5%D8%AD%DB%8C%D8%AD-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - automotive - 11-09-2017

@shapol46
سلام
انجمن زیر را مطالعه کنید.
تجربیات آزمون‌های IELTS

کتاب Oxford Collocation in use دیکشنری نیست، شما اگر اطلاع نداشته باشید که long face صحیح است و نه tall face، حتی موارد پر کاربردتری همانند thick fog، گفتار و نوشتار شما اشتباه خواهد بود، هرچند برخی ترجیه می‌دهند از این موارد استفاده نکنند.
Collocation از Idioms و Phrasal verb مهم‌تر است، هرچند این ترتیت اهمیت گذاری اشتباه است اما بدون Collocation صحبت و نوشتار سخت خواهد شد.
کتاب‌هایی که باید مطالعه کنید در همان انجمن اعلام شده است.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - shapol46 - 11-09-2017

(11-09-2017, 10:57 AM)automotive نوشته: @shapol46
سلام
انجمن زیر را مطالعه کنید.
تجربیات آزمون‌های IELTS

کتاب Oxford Collocation in use دیکشنری نیست، شما اگر اطلاع نداشته باشید که long face صحیح است و نه tall face، حتی موارد پر کاربردتری همانند thick fog، گفتار و نوشتار شما اشتباه خواهد بود، هرچند برخی ترجیه می‌دهند از این موارد استفاده نکنند.
Collocation از Idioms و Phrasal verb مهم‌تر است، هرچند این ترتیت اهمیت گذاری اشتباه است اما بدون Collocation صحبت و نوشتار سخت خواهد شد.
کتاب‌هایی که باید مطالعه کنید در همان انجمن اعلام شده است.

مرسی. من Oxford Collection سرچ کردم که دیکشنری اومد (Oxford Collocations Dictionary)  برای همین خیلی تعجب کردم.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - automotive - 11-09-2017

(11-09-2017, 05:54 PM)shapol46 نوشته: مرسی. من Oxford Collection سرچ کردم که دیکشنری اومد (Oxford Collocations Dictionary)  برای همین خیلی تعجب کردم.

تجمیع این عبارات را می‌وان در قالب فرهنگ ارائه کرد، اما شما باید از کتاب‌ایی استفاده کنید که فقط بخش مرتبط با آزمون را ارائه داده است یا از یک کتاب جامع استفاده کنید و فقط موارد مورد استفاده در آزمون را خود شما به صورت انتخابی مطالعه کنید، خود من از نرم‌افزار Oxford Collocations Dictionary را استفاده می‌کنم اما فقط برای چک کردن، نمی‌توان از روی فرهنگ به صورت انتخابی مطالعه کرد.
دقیقا همانند این است که واژه‌ها را به صورت مستقیم از روی فرهنگ واژه مرجع مطالعه کنید که اصلا کار جالبی نیست، کتاب 504، 400،1100 و غیره به عنوان راه حلی برای یادگیری واژه‌های جدید و پرتکرار ارائه شده اند، در برخی کتاب‌های آموزش آزمون‌های بین المللی می‌توان این موارد را مشاهده کرد، اما به طور کل من کتاب English Collocation in Use از انتشارات Cambridge را پیشنهاد می‌کنم، نیازی به فراگیری تمام کتاب نیست و فقط بخش‌هایی که به نظر شما در امتحان نیاز خواهند شد را مطالعه کنید، احتمالا از کتابخانه نیز بتوانید این کتاب را به امانت بگیرید و یا نسخه PDF آن را دانلود کنید.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - roshanak25 - 30-09-2017

سلام دوستان. امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من 2 سال پیش آیلتس دادم 7 شدم. چن ماه بعد باز میخوام امتحان بدم ولی اینبار حداقل 7.5 میخوام.
دفعه پیش تستای کمبریج و یه کمم پلاس رو زدم و کتابم سری کتابهای ielts advantage رو خوندم مخصوصا رایتینگش که عالی بود. یکی هم اسپیکینگ و رایتینگِ معمارزاده رو خوندم.
الان باتوجه به اینکه کتابایی که قبلا خوندم همه واسه نمره 6.5 7 بودن و من الان حداقل 7.5 میخوام, چه منابع یا کلا چه نکاتی رو پیشنهاد میکنین؟

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - automotive - 01-10-2017

@roshanak25

سلام

انجمن رو به رو را به صورت کامل مطالعه کنید: تجربیات آزمون‌های IELTS

اطلاعات من از این آزمون، نحوه نمره دهی و نمرات بالای 7 به صورت عمومی است و بیانش پاسخی برای سوال شما نخواهد بود، فقط به این دو موضوع توجه داشته باشید و پاسخ آن‌ها برای خود شما اهمیت زیادی خواهد داشت:
1. آیا حداقل نمره 7.5 برای هر مهارت مورد نیاز است یا صرفا Band Score باید 7.5 باشد؟
2. با توجه به سوال قبلی، سعی کنید برای نمره بالاتر مطالعه کنید ، هرچند اگر حداقلی نباشد مطالعه راحت‌تر خواهد بود و ضمنا از وسواس و زیاده روی هم امتناع کنید.

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - Glee - 18-02-2018

سلام دوستان Smile

برای آیلتس هم منبع اموزشی ای مثل نوت فول هست (برای اموزش استراتژیها و اسکیلها)؟
بخصوص برای ریدینگ و لیسینیگ

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - AitUniversity - 20-02-2018

(18-02-2018, 11:09 AM)Glee نوشته: سلام دوستان Smile

برای آیلتس هم منبع اموزشی ای مثل نوت فول هست (برای اموزش استراتژیها و اسکیلها)؟
بخصوص برای ریدینگ و لیسینیگ

سلام

پیشنهاد میکنم قبل از هرکاری مثلا کمبریج 5 روز بازکنید و تست ریدینگ و لیسنینگ بزنید ببینید چندتا درست میزنید، و نمرتون رو حساب کنید نطابق چارت تا دستتون بیاد چقدر کار میبره و تلاش میطلبه.
مرحله بعدی برای ریدینگ بهترین کتاب بنظرم Ielts reading Test هستش نوشته McCarter & Ash، کمک میده تکنیک هارو یاد بگیرید، برای لیسنینگ هم همون کمبریج ها بهترین منبع هستند و کتاب Ielts Plus 2

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - amerirad - 21-04-2018

سلام دوستان
من شرح کلی که میتونم از سابقه زبانم بدم این هست
تافل 91 دوسال پیش
R:23/L:26/S:22/W:20( رایتینگو مثال ننوشته بودم و متوجه نبودم تعداد کلمات مهمه.)
آزمون gre  هم در وربال نمره 150 اوردم.(دو ماه پیش)

من قصدم CLB  که فکر میکنم باید برای ایلتس آماده شم و نمره CLB 8, Clb9 مد نطرمه.
دوستان اگه لطف کنن ی برنامه و رفرنسای ک باید کار کنم رو بمن پیشنهاد بدن؛ من ممنون میشم.
سپاسگزارم

RE: مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان - delbina - 27-10-2018

سلام

من می‌خوام امتحان آیلتس بدم و چون دارم خودم میخونم، نمی‌دونم امتحان به چه سورت هست: چنتا سوال دارم، 
سوال‌های ریدینگ که true، false، yes، no هستن، تو  برگ جواب فقط بنویسیم Y, N, T, یا F درست هست؟؟

مرسی

مشاوره - Arif350 - 04-05-2019

سلام ! سید عارف هستم من میخواستم از کاربران عزیز بپرسم اگه من امتحان آیلتس بدم و نتونم نمره بالا بگیرم چگونه میتوانم دوباره امتحان بدم تا بتونم نمره مورد نظرمو بگیرم متشکرم. لطفا رهنمایی کنید.