چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 14-05-2014 (13-05-2014, 11:36 PM)'menew' نوشته: کارشناسی ارشد مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر معدل لیسانس و نمره زبان و کارهای پژوهشی اکثراً به نحوی در گرفتن پذیرش و همچنین فاند در مقطع دکتری موثره!!
اما معدل فوق شما خیلی بالا نیست. و ضمن اینکه مقاله هم ندارید! بهترین دانشگاههای مهندسی نساجی هم در کشورهای انگلیس، المان، هلند و بلژیک میشه پیدا شه. اما سایر کشورهای ممکنه در گرایشهای نزدیک به اون مانند: طراحی، پلیمر، علوم مواد ممکنه موقعیت داشته باشن RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - amir_eqe - 16-05-2014 1-مکانیک / فوق 2-شهید باهنر کرمان 3-کارشناسی :16.02 / ارشد : 17.56 4-آیلتس : 8 / نمره ها بالانس - امتحان GRE ندادم ولی فک میکنم بتونم نمره حدود 320 رو بیارم 5- 3 مقاله ISI 6- 3 توصیه نامه خواسته ها: دکتری / RWTH , TU MUNICH , KIT , TU DELFT , KTH , ETH , EFPL ممنون میشم شانس پذیرش منو در هر کدوم از دانشگاه های بالا ببرسی کنید . با توجیه به رزومه ی بالا وضعیت فاند به چه شکل خواهد بود. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 16-05-2014 (16-05-2014, 03:44 PM)'amir_eqe' نوشته: 1-مکانیک / فوق بجز دانشگاههای سوییس که کمی سخته! تو باقی دوره و دانشگاهها شانست بالاست یه پروپزال یا طرح تحقیقی خوب ارائه کنی شانست بسیار خوبه. اما اگر قصد امریکا داری که با جی ار ای بالا شانست برای اونجام عالیه.
موفق باشی RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - amir_eqe - 16-05-2014 (16-05-2014, 08:10 PM)'Mr-Voltage' نوشته: ممنون از جوابتون ... دو تا سوال کوتاه داشتم ... با این شرایط برای سوئیس اصلا شانسی ندارم ؟ اگه GRE رو 320 حساب کنید تا چه رنکی از آمریکا شانس پذیرش دارم ؟
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 18-05-2014 (16-05-2014, 10:52 PM)'amir_eqe' نوشته: شانس داری اما جون 2 دانشگاه eth , epfl واقعاً سطح بالان و تقاضا براشون زیاده عرض کردم والا شما شانست رو محک بزن امیدوار باش. جی ار ای 320 به بالا گرفتی روی تاپ 20 میتونی تمرکز کنی.
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - pariaaa - 18-05-2014 سلام، من و همسرم متقاضی تحصیل در اروپا هستیم اما کل سرمایه ما 30-40 ملیون تومان هست.چون سرمایه ما کم هست دنبال دانشگاه های رایگان و یا گرفتن فاند یا بورسیه شدن هستیم.پیشنهادتون چه کشور و چه دانشگاه هایی هست؟اینکه بتونیم سال اول دوام بیاریم و در آنجا کار پیدا کنیم خودم: 25 ساله رشته :تغذیه (کارشناسی) معدل: 17/07 دانشگاه: علوم و تحقیقات تهران سابقه کار: 27 ماه(مرتبط) آیلتس: ندارم اما زبانم خوبه فکر کنم بتونم تا 6.5-7 بیارم همسرم: 27 ساله رشته: عمران(کارشناسی) معدل کاردانی: 14 کارشناسی:13 دانشگاه کاردانی: دولتی شهرستان کارشناسی: آزاد شهرستان سابقه کار: 5سال (مرتبط) آیلتس: ندارد ضمنا هر دو مدرک B1 از آزمون TCF فرانسه داریم. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ForeverBlue - 18-05-2014 (18-05-2014, 11:02 PM)'pariaaa' نوشته: سلام، من و همسرم متقاضی تحصیل در اروپا هستیم اما کل سرمایه ما 30-40 ملیون تومان هست.چون سرمایه ما کم هست دنبال دانشگاه های رایگان و یا گرفتن فاند یا بورسیه شدن هستیم.پیشنهادتون چه کشور و چه دانشگاه هایی هست؟اینکه بتونیم سال اول دوام بیاریم و در آنجا کار پیدا کنیم درود بر شما
اگر هدف شما صرفا ادامه تحصیل به قصد مهاجرت است با توجه به شرایطی که دارید پیشنهاد میکنم مستقیما برای مهاجرت به کبک در کانادا اقدام کنید تا این که بخواهید درگیر پروسه گرفتن پذیرش و ادامه تحصیل و گرفتن آیلتس و ...... شوید. منظورم این است که سرمایه و وقت و انرژی تان را بیهوده به هدر ندهید. با این حال در خصوص ادامه تحصیل: معدلهای همسرتان خوب نیست و احتمال اینکه ایشان بتوانند از دانشگاه معتبر پذیرش با فاند بگیرند پایین است. حتی در صورت گرفتن پذیرش از دانشگاه یک کشور رایگان (فنلاند، نروژ، اتریش....) هزینه زندگی در حدی است که متاسفانه با رقمی که گفتید به سختی بتوانید هزینه زندگی یکسال را تامین کنید. برای کار پیدا کردن در اروپا هم باید زبان کشور مقصدتان را یاد بگیرید که خودش پروسه ای طولانی است. باز هم پیشنهاد میکنم به دلیل آشنایی با زبان فرانسه برای همان کبک اقدام نمایید. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - pariaaa - 19-05-2014 (18-05-2014, 11:58 PM)'ForeverBlue' نوشته: ممنون از پاسختون در حال جاضر برای اقدام برای کبک باید مدرک B2 داشته باشیم و این هم خودش پروسه ای زمانبر هست. و این که اصلا معلوم نیست که چه طور می شه؟ ما می خواهیم برای سال دیگه اقدام کنیم که تا اون موقع احتمالا سرمایمون تا 50 تومن هم برسه. گرفتن آیلتس خوب برامون ممکن تر هست ،بین انتخاب های ممکن و فنلاند و اتریش و ...به نظرتون می شه فکر کرد؟نظرتون راجع به کشورهای آسیایی(هند و ...)چی هست؟اصلا ارزش داره بهشون فکر کنیم؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ForeverBlue - 19-05-2014 (19-05-2014, 01:00 AM)'pariaaa' نوشته: راستش من به شدت با گزینه های "مهاجرت به قصد مهاجرت بعدی" و "مهاجرت در مهاجرت" مخالفم.
چرا شما تمام سرمایه تان را در اروپا صرف کنید و ساعتها انرژی و هزینه و توان ذهنی و جسمی صرف کنید در حالی که مقصد نهایی تان کانادا است؟ (حالا هند و ... که بماند. مثلا رفتن به هند به پروسه مهاجرت شما چه کمکی میکند؟) تا سال دیگر که چه عرض کنم، تا هفته دیگر هم اصلا شرایط قابل محاسبه نیستند. روی آن حساب نکنید. همین امتحان آیلتس حداقل دو میلیون تومان برایتان هزینه خواهد داشت. حال تصور کنید هزینه های فراوان بلیط و ویزا و سفر و اپلای برای دانشگاه و ترجمه و ..... پیشنهاد من بازهم این است که همان وقت و سرمایه را روی یادگیری زبان فرانسه بگذارید و کبک را در نظر بگیرید. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - فاخته - 22-06-2014 1-رشته/مقطع: لیسنس مهندسی فناوری اطلاعات [align=right]2-دانشگاه محل تحصیل:علوم فنون مازندارن [align=right]3-معدل کل:16.5 [align=right]4-نمره زبان:-- [align=right]5-تعداد مقالات:-- [align=right]6-تعداد توصیه نامه ها:-- [align=right]خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند)
|