آکادمیا کافه
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه (/Thread-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - constantine - 04-01-2015

سلام من دانشجوی ترم هفت مکانیکم تو پیام نور .میخوام کنکور 94 شرکت کنم واسه پزشکی روزانه بخونم . میتونم همچین کاری کنم؟ ینی میخوام ترم هشتو مرخصی بگیرم بخونم. همه شرایطشو کامل بگین لطفا .هم از نظر سازمان سنجش هم از نظر نظام وظیفه هم از نظر دانشگاه مورد نظر ک میخوام بخونم

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - amir_mz - 05-01-2015

سلام
من دانشجوی رشته برق روزانه سراسری هستم و این ترم ۱۱ ترمه فارغ التحصیل میشم
میخواستم بدونم حق شرکت در کنکور سراسری سال بعد رو دارم و اینکه قصد قبولی و انتخاب رشته مهندسی پزشکی دانشگاه های سراسری تهران را دارم؟ در ضمن خدمت سربازی هم نرفتم
ممنون....

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - حمید127 - 06-01-2015

سلام،خسته نباشید... من ورودی89صنایع غذایی روزانه صنعتی اصفهان هستم،چون سربازی معاف نیستم ودرسم8ترمه تموم بود،الان باکلی رفت اومد،تونستم فقط یه ترمه دیگم(ترم9یعنی) ثبت کنم،میخاستم کنکور94،مجدداکنکوربدم برای پزشکی،میخاستم بدونم باتوجه به اینکه امسال دفترچه ثبت نام کنکور19بهمن میادمن هم فقط همین یک ترمه دیگه رودارم (یعنی همین چندهفته ایی که تاآخردی داریم)به نظرتون مثله سالهایه قبل بایدانصراف بدم؟؟؟یابااحتماله خیلی کم ممکنه امسال قانون تغییرکرده باشه ومن بتونم لیسانسموبگیرم ؟؟؟چون واقعاباذهنیت انصرافی درس خوندن مشکله وممکنه نتیجه خوبی نده!!!

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - atefe1366 - 07-01-2015

سلام دوستان
من لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه دولتی و روزانه دارم و الان هم ترم 3 ارشد دولتی و روزانه هستم.قصد دارم امسال یا سال بعد کنکور تجربی بدم،آیا میتونم؟شرایطش چطوریه؟این رو میدونم که حتی اگه از سراسری هم قبول بشم بازم باید شهریه بدم،سوالم اینه که اصلا من با این شرایط که هم کارشناسی هم ارشد سراسری روزانه بودم میتونم کنکور بدم؟
ممنون میشم دوستان اگه راهنماییم کنید.

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - مروارید دریا - 08-01-2015

با سلام  من دانشجوی ترم 6 هوشبری هستم  اگر بعد اتمام تحصیم کنکور بدم و بطور روزانه پزشکی قبول شم شهریش حدودا چقدره؟
میشه قبل طرحم کنکور بدم؟

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 09-01-2015

(07-01-2015, 01:24 AM)'atefe1366' نوشته: سلام دوستان
من لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه دولتی و روزانه دارم و الان هم ترم 3 ارشد دولتی و روزانه هستم.قصد دارم امسال یا سال بعد کنکور تجربی بدم،آیا میتونم؟شرایطش چطوریه؟این رو میدونم که حتی اگه از سراسری هم قبول بشم بازم باید شهریه بدم،سوالم اینه که اصلا من با این شرایط که هم کارشناسی هم ارشد سراسری روزانه بودم میتونم کنکور بدم؟
ممنون میشم دوستان اگه راهنماییم کنید.

سلام . خوش آمدین
بله میتونید کنکور بدین ولی چون فوق لیسانس دارید اگر یکی از رشته های دکترای حرفه ای قبول بشید باید فقط واحدهای بین الملل رو انتخاب کنید یا شهریه کامل بپردازید ولی اگر رشته های معمولی باشه باید شهریه شبانه بدین. اما طبق تجربیاتم اینجوریا نیست و به سیاست دانشگاه و پیگیری شمام ربط داره. من اینطور دیدم که شهریه کمی میگیرن اما باید دید چی میشه

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - ahmadpashaei - 09-01-2015

(08-01-2015, 12:29 AM)'مروارید دریا' نوشته: با سلام  من دانشجوی ترم 6 هوشبری هستم  اگر بعد اتمام تحصیم کنکور بدم و بطور روزانه پزشکی قبول شم شهریش حدودا چقدره؟
میشه قبل طرحم کنکور بدم؟

این مورد رو از همون دانشگاه و دانشکده پزشکی بپرسید بهتر راهنمایی می کنند ولی احتمالا تخفیف میدن

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - m.valizade - 09-01-2015

سلام
من دانشجوى ترم ٣ روزانه هستم ميخواستم بدونم ميتونم سال بعد كنكور بدم و بعد از قبولى در رشته ى مورد نظر  از رشته ى فعلى انصراف بدم و در آن رشته ثبت نام كنم 

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - atefe1366 - 09-01-2015

(09-01-2015, 01:26 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام . خوش آمدین
بله میتونید کنکور بدین ولی چون فوق لیسانس دارید اگر یکی از رشته های دکترای حرفه ای قبول بشید باید فقط واحدهای بین الملل رو انتخاب کنید یا شهریه کامل بپردازید ولی اگر رشته های معمولی باشه باید شهریه شبانه بدین. اما طبق تجربیاتم اینجوریا نیست و به سیاست دانشگاه و پیگیری شمام ربط داره. من اینطور دیدم که شهریه کمی میگیرن اما باید دید چی میشه

سلام،ممنون که پاسخ دادید.آخه من یه چیز دیگه هم شنیدم که میگن چون رشته های فنی مال وزارت علوم هست و ربطی به وزارت بهداشت نداره میشه درصورت قبولی در کتری حرفه ای  بدون شهریه درس خوند.هر کی یه چیزی میگه Sad

RE: امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه - m.valizade - 15-01-2015

با سلام
من دانشجوى ترم 3 پرستارى در دانشگاه دولتى هستم
ميخواستم بدونم سال بعد من ميتونم كنكور بدم؟
و اگر مثلا به قصد قبولى در رشته داروسازى كنكور دادم ميتونم قبل از انصراف از پرستارى از قبول شدنم در داروسازى مطمئن بشم
لطفا جواب بديد