آکادمیا کافه
تحصیل در کره جنوبی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)
+----- موضوع: تحصیل در کره جنوبی (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: تحصیل در کره جنوبی - sepehr1188 - 25-10-2015

سلام خسته نباشيد، اگر اشتباه نكرده باشم جايي توي شرايط ادامه تحصيل در دانشگاه هاي اين كشور درج بر اين بود كه اخرين مدرك تحصيليمون ليسانس يا بيشتر باشه.
منم كنكوري هستم و قصدم اين بود كه دانشگاه رو اونجا شروع كنم جز اينكه صبربكنم تا مدرك ليسانس بگيرم و بعد واسه ادامه اقدام كنم. لطفا راهنمايي كنيد.

[برش] مدارک ویزای تحصیلی برای کره جنوبی - مهمان - 29-12-2015

, 08:43 PM
با سلام...
یه سری سوال داشتم...در کره هم برای رشته کامپیوتر مقطع فوق دیپلم هست؟؟
من میتونم با معدل19.50به بالا و اتمام دوره زبان کره اب و انگلیسی بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان برای بورس اقدام کنم؟
لطفا کمی راهنمایی کنید... توی ایران رشته کامپیوتر مقطع کاردانی داره،اونجا هم همینطوره؟؟من باید این مقطع و تموم کنم و یا میتونم بدون کاردانی برم؟؟
ایا بعد از رفتنم باید به کالج برم؟؟؟

RE: [برش] مدارک ویزای تحصیلی برای کره جنوبی - Shihan - 31-12-2015

(29-12-2015, 10:53 PM)مهمان نوشته: , 08:43 PM
با سلام...
یه سری سوال داشتم...در کره هم برای رشته کامپیوتر مقطع فوق دیپلم هست؟؟
من میتونم با معدل19.50به بالا و اتمام دوره زبان کره اب و انگلیسی بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان برای بورس اقدام کنم؟
لطفا کمی راهنمایی کنید... توی ایران رشته کامپیوتر مقطع کاردانی داره،اونجا هم همینطوره؟؟من باید این مقطع و تموم کنم و یا میتونم بدون کاردانی برم؟؟
ایا بعد از رفتنم باید به کالج برم؟؟؟

خیر مقطع فوق دیپلم وجود نداره!
بله میتونید اقدام کنید. در تاپیک مربوط به بورس تحصیلی توضیح دادم.  به هر حال چه مقطع را تمام نکنید چه به پایان برسونید باید 4 سال لیسانس رو از ابتدا بخونید.
اگر سطح زبان و معدل مناسب باشه نیاز به کالج نیست!

[برش] مدارک ویزای تحصیلی برای کره جنوبی - مهمان - 05-01-2016

سلام من تازه دیپلم کامپیوتر گرفتم  واز اول بهمن ماه میرم دانشگاه ازاد من می توانم ازدانشگاه ازاد  بعد از لیسانس بورسیه برای کره جنوبی بگیرم ودر انجا هم می توانم برای همیشه زندگی  کنم وچقدر باید هزینه کنم در انجا وچه مقدار باید باخودم پول ببرم

RE: [برش] مدارک ویزای تحصیلی برای کره جنوبی - Shihan - 07-01-2016

(05-01-2016, 02:02 PM)مهمان نوشته: سلام من تازه دیپلم کامپیوتر گرفتم  واز اول بهمن ماه میرم دانشگاه ازاد من می توانم ازدانشگاه ازاد  بعد از لیسانس بورسیه برای کره جنوبی بگیرم ودر انجا هم می توانم برای همیشه زندگی  کنم وچقدر باید هزینه کنم در انجا وچه مقدار باید باخودم پول ببرم

بله مشکلی نداره. تنها باید معدل لیسانس بالایی داشته باشی و نمره زبان مناسب که بتونی شانس گرفتن بورس داشته باشی. دانشگاه ازاد و سراسری بودن مشکل نداره چون سیستم اموزشی کره جنوبی با دانشگاههای ایران اشنا نیست!!
- اقامت و کار دو معقوله دیگر می باشد که نیاز داره ازمون زبان کره ای رو پشت سر بزاری و نمره 70 از 100 رو کسب کنی و سپس دنبال شرکت بگردی و کار پیدا کنی.

RE: تحصیل در کره جنوبی - shima.exotic - 08-01-2016

سلام ..
من چندتا سوال داشتم .. ممنون میشم جوابمو بدید و راهنمایی کنید 
لیسانس حسابداری دارم اما علاقه ای بهش ندارم .. ولی اگه بشه میخوام رشته عکاسی رو در کره بخونم 
سوالم اینه ایا منی که هیچ تخصص و مدرکی در مورد عکاسی ندارم میتونم بورسیه بگیرم 
ایا به همچین رشته هایی بورسیه داده میشه

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 08-01-2016

(08-01-2016, 02:12 AM)shima.exotic نوشته: سلام ..
من چندتا سوال داشتم .. ممنون میشم جوابمو بدید و راهنمایی کنید 
لیسانس حسابداری دارم اما علاقه ای بهش ندارم .. ولی اگه بشه میخوام رشته عکاسی رو در کره بخونم 
سوالم اینه ایا منی که هیچ تخصص و مدرکی در مورد عکاسی ندارم میتونم بورسیه بگیرم 
ایا به همچین رشته هایی بورسیه داده میشه

گرفتنش منوط به داشتن نمره زبان بالای کره ای و معدل به همراه کارهای هنری شما داره که باید با گواهی اونها رو به تایید برسونی اونوقت ممکنه برای بورس هم در نظر گرفته بشی. اما در کل گرفتن بورس برای رشته های هنر و علوم انسانی کمی سخت و رقابتیه.

RE: تحصیل در کره جنوبی - faran1995 - 21-01-2016

باسلام من دانشجوی ترم 5 رشته مهندسی صنایع در یکی از دانشگاه روزانه تهران هستم.با معدل ترم 19.22 و کل 18.70 و معدل دیپلم 18.75 و سطح زبان انگلیسیم هم خوب است ولی تابه حال اقدام به گرفتن مدرک آیلتس نکرده ام چون مدت آن زود به اتمام میرسد و از طرفی در حال نوشتن مقاله علمی پژوهشی به کمک یکی از اساتیدم هستم.در حال حاضر مشغول یادگیری زبان کره ای نیز می باشم از طرفی صحبت های قبلی شما و دوستان را مبنی بر نحوه پذیرش و بورسیه در دانشگاه SNU مطالعه کرده ام. از طرفی علاقه بسیاری به کشور و فرهنگ کره دارم و چون اطلاع داشتم که با مدرک دیپلم گرفتن بورسیه بسیار سخت و غیرممکن است در ایران اقدام به ادامه تحصیل نمودم.اکنون نیاز ضروری به راهنمایی شما دارم.سوال اول:آیا در کره میتونم رشته مهندسی صنایع یا زنجیره تامین یا یکی از گرایش ها رو ادامه بدم؟و اگر ئاسختان مثبت است آیا شرایط کار کردن در آنجا مناسب است؟ چون من قصد ماندن در آنجا را دارم.سوال دوم: اگر پاسختان برای سوال اول منفی است و رشته من شرایط بورسیه گرفتن را ندارد آیا اگر من رشته اقتصاد ادامه دهم و از بورسیه اصلی یا بورسیه جاده ابریشم استفاده کنم امکان گرفتن بورس و اقامت و کار وجود دارد؟با تشکر از شما

RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 21-01-2016

(21-01-2016, 04:25 PM)faran1995 نوشته: باسلام من دانشجوی ترم 5 رشته مهندسی صنایع در یکی از دانشگاه روزانه تهران هستم.با معدل ترم 19.22 و کل 18.70 و معدل دیپلم 18.75 و سطح زبان انگلیسیم هم خوب است ولی تابه حال اقدام به گرفتن مدرک آیلتس نکرده ام چون مدت آن زود به اتمام میرسد و از طرفی در حال نوشتن مقاله علمی پژوهشی به کمک یکی از اساتیدم هستم.در حال حاضر مشغول یادگیری زبان کره ای نیز می باشم از طرفی صحبت های قبلی شما و دوستان را مبنی بر نحوه پذیرش و بورسیه در دانشگاه SNU مطالعه کرده ام. از طرفی علاقه بسیاری به کشور و فرهنگ کره دارم و چون اطلاع داشتم که با مدرک دیپلم گرفتن بورسیه بسیار سخت و غیرممکن است در ایران اقدام به ادامه تحصیل نمودم.اکنون نیاز ضروری به راهنمایی شما دارم.سوال اول:آیا در کره میتونم رشته مهندسی صنایع یا زنجیره تامین یا یکی از گرایش ها رو ادامه بدم؟و اگر ئاسختان مثبت است آیا شرایط کار کردن در آنجا مناسب است؟ چون من قصد ماندن در آنجا را دارم.سوال دوم: اگر پاسختان برای سوال اول منفی است و رشته من شرایط بورسیه گرفتن را ندارد آیا اگر من رشته اقتصاد ادامه دهم و از بورسیه اصلی یا بورسیه جاده ابریشم استفاده کنم امکان گرفتن بورس و اقامت و کار وجود دارد؟با تشکر از شما

1- مهندسی صنایع در کره بسیار گرایشهای متنوعی داره. مخصوصاً SCM
2- کار کردن نیاز به دانش بالای زبان کره ای و قبولی در ازمون زبان توسط اداره مهاجرت و تسلط بر نرم افزار و داشتن رزومه کاری خوب. احتمالش وجود داره
3- در کل گرفتن بورسیه در کشورهای اسیای شرق برای رشته های علوم انسانی بسیار سخت و رقابتی می باشد اما برای علوم و مهندسی به مراتب هموار تر.

RE: تحصیل در کره جنوبی - sorahi24 - 02-02-2016

سلام دوستان وقت بخیر 
می خواستم برای یکی از دوستانم سوال کنم  چون خودشون فرصت ندارن و به شدت مشغول خواند هستن  و از من خواهش کردن اگر لطف کنید و پاسخ بدید ممنون می شم
ایشون مدرک کارشناسی مهندسی منابع طبیعی در گرایش محیط زیست دارن  از دانشگاه آزاد با یک مقاله علمی مرتبط با رشتشون در یکی از ژورنال های کشور کره جنوبی و مدرک آیلتس 6/5 و معدل کارشناسی 13/70و در حال خواندن زبان کره ای هستن برای گرفتن مدرک تاپیک چقدر شانس گرفتن پذیرش  و بورسیه با فاند برای یکی از دانشگاه های کشور کره جنوبی را دارند؟ و اگر شانسی  برای گرفتن  پذیرش و بورسیه با فاند از دانشگاه های کشور کره جنوبی نیست برای گرفتن مدرک کارشناسی ارشد در ایران چه گرایشی مرتبط با رشته کارشناسی  این دوستم را پیشنهاد می کنید ؟(با توجه به این نکته که گرایشی که پیشنهاد می کنید مورد توجه کشور کره  جنوبی باشد به قصد گرفتن پذیرش  و بورسیه با فاند برای دکترا در آینده )
با تشکر