![]() |
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA (/Thread-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-RA) |
RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - ahmadpashaei - 08-08-2014 ماشالله خیلی زیاده و من اولش رو اونچه سوادم قد میده تصحیح می کنم تا بقیه رو دوستان نظر بدن: نقل قول: نقل قول:اسمتون رو اول نامه نباید بیارید. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - fatimab - 09-08-2014 سلام دوستان من استادی که فیلد کاریش رو علاقه دارم پیدا کردم. ولی نمی دونم تو اولین ایمیل چی بنویسم. ممنون میشم راهنمایی کنید. RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 09-08-2014 دوست عزیز مثلا پست بالایی یه نمونه هست شما معمولا مختصری از خودتون میگید و بعد اشاره به فیلد کاری اون استاد می کنید و بهش ابراز علاقه مندی می کنید و رزومه تون رو در نهایت ضمیمه ای میل می کنید.مختصر و مفید (09-08-2014, 09:18 PM)'fatimab' نوشته: سلام دوستان RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - m0h3n - 10-08-2014 (08-08-2014, 03:58 PM)'acronia' نوشته: با سلام من توی ایمیلم به استاد اکثر کارها و طراحی ها و . . . رو نوشتم ولی مشکل اینجاست که خیلی زیاد شد ولی فکر میکنم هیچ چیز اضافی ننوشتم و الکی زیاده گویی نکردم. خواستم یه نظر خواهی کنم که باید کمترش کنم یا نه؟. اگر نظرتونو بگید ممنون میشم. متن ایمیل: متن ایمیلتون رو یکم ویرایش کردم (بصورت مختصر و مفید به دو مقاله سابمیت شده، مقالات در دست سابمیت و تاپ 10 بودن اشاره کنید). بعد از این متن، تمام قسمت های مربوط به رزومه رو حذف کنید. این موارد باید در رزومه ذکر بشه. Dear Professor X Y, I'm writing to join your research group as a master student if you'd have any position available. Currently, I do my bachelor in the field of Telecommunication at Shahid Beheshti University, Iran. I expect to finish my studies in Spring 2015 and, later on, I'm about to pursue my studies towards a master's degree at University of Toronto. I found your research areas very algined to those of mine. In particular, I'm very interested to do research in Microwave Circuits and Wave-propagation RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - parinaz amn - 16-08-2014 با سلام. برای تماس با اساتید و گرفتنRA حتما باید تجربه در زمینه تحقیق اون استاد رو داشته باشیم؟ RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 16-08-2014 بستگی داره.برای فوق زیاد لازم نیست گرچه داشتنش بهتره ولی برای دکترا خوب قاعدتا یکی از فاکتورهایی هست که برای استاد مهمه و قابل توجه برای پیش رفتن مکاتباتش با شما همچنین اگر برای آگهی که استاد برای پوزیشنش زده معمولا قید میشه چه چیزهایی براش مهمه و مثلا آشنایی به فلان تکنیک و بهمان متد مهمه و اگه اون قضیه رو هم آشنایی داشته باشه مزیته ولی اجباری نیست (16-08-2014, 06:25 PM)'parinaz amn' نوشته: با سلام. برای تماس با اساتید و گرفتنRA حتما باید تجربه در زمینه تحقیق اون استاد رو داشته باشیم؟ RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - mgorji - 23-08-2014 دوستان سلام راستش مطمئن نیست که سوالم رو جای درستی مطرح می کنم یا نه ولی مرتبط ترین جا به نظرم اینجا رسید استاد من تا دو هفته دیگه به انگلیس می ره تا مقاله مشترکمون رو در ی کنفرانس ارائه کنه از اون جایی که خودشون اونجا تحصیل کردن و با استاد راهنماشون هم که اونجا هستن هم در ارتباط اند من فکر کردم از ایشون بخوام که با استادشون در ارتباط با من صحبت کنند که چه طور می تونم برای دکترا با بورس اقدام کنم. ولی الان که می خوام این کار رو انجام بدم اصلا نمی دونم که چه طور باید خواستم رو با ایشون مطرح کنم و آیا اصلا این کار سنجیده هست یا نه؟ لطفا من رو راهنمایی کنید که چه طور باید این موضوع رو مطرح کنم که ازش سوء برداشت نشه؟ سپاس RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - soilman - 23-08-2014 برای چه مقعطی قصد دارید؟احتمال زیاد حدس میزنم برای دکترا میخاهید بدونید به نظرم که اتفاقا خیلی هم خوب هست ازش بخواهید.البته بستگی به اخلاقیاتش و روابط شما هم داره و اینکه آیا مثلا برای کنکور دکترا شرکت کردین و رتبه ای گرفتید که دوباره با اون استاد ادامه کارتون رو بخواهید دنبال کنید اگر بنظرتون اوکی هست و بعضا شما رو هم تشویق کرده و یا در جریان اپلای ها شما هست مشخصا در مورد امکان ادامه تحصیل و شرایط فاندی ازش بخواهید سوال کنه موفق باشید (23-08-2014, 12:04 PM)'mgorji' نوشته: دوستان سلام RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - fatimab - 27-08-2014 سلام من دو روزی لست که به ییه استاد ایمیل زذم ولی جواب نداد این یعنی چیه؟ دیگه بیخیالش بشم یا اینکگه دوباره ایمیل بفرستم RE: نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش و RA - fatimab - 27-08-2014 ببخشید ده روزی هست که ایمیل ردم ولی جواب نداده |