آکادمیا کافه
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: تحصیل در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - بی باک - 03-08-2012

سلام دوستان
من فمق هوافضا می خونم.
الان دیگه آخراشه. معدلم هم تقریبا 17
میخوام واسه دکترا از آمریکا پذیرش با فاند بگیرم. اما شنیدم واسه هوافضا خیلی بد و کم ویزا میدن. تازه اگه هم ویزا بدن تو کلیرنس پام گیره.
کسی می شناسید اینجوری گیر کرده باشه؟ تازه پروژه من خفن کاربرد نظامی داره. از بچه های هوافضای اینکاره کسی هست که چندتا دانشگاه خوب تو هوافضا تو این رشته معرفی کنه؟

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Paradise4 - 03-08-2012

(12-07-2012, 03:43 PM)Behnoush نوشته: دوست عزیز
به نظر من اگه سعی کنید نمره تافل و جی آر ای بالاتری بیارید خیلی بهتر هست . همونجوری که خودتون گفتید پذیرش در رشته های علوم پزشکی و گرایش های وابسته خیلی سخت و رقابتی هست و نظر من اینه که یه بار دیگه امتحان بدید چون نمرات شما رقابتی نیست و تیری در تاریکی هست ولی مسلما با نمرات بالا و درکنارش رزومه خوب و پیداکردن استاد شانس خواهید داشت.
درضمن پیشنهاد میکنم اگه مجددا قصد امتحان داشتید به جای تافل کاغذی حتما تافل اینترنتی بدید.
موفق باشید

من یک توضیحی بدم و اینکه این رشته های وابسته کلا خیلی راحت تره پذیرشش نسبت به پزشکی که تقریبا غیرممکن هست. گرچه این رشته ها مثل تغذیه در دانشگاه های مختلف فرق میکنه ولی از پزشکی راحت تره. این نکته رو هم اضافه کنم که اگر شما پزشکی خوندید و بخواین در تغذیه یا هر رشته دیگری که به Phd ختم میشه در خارج درس بخونید، باید از دوره master شروع کنید چون پزشکی undergraduate محسوب میشه. موفق باشید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - maryamseyedi - 03-08-2012

سلام
من قبلا پیام گذاشتم و تشکر میکنم از دوستی که جواب دادن.فک میکنم برای ددلاین بهار نرسم چون هنوز نمره زبان ندارم.من میخوام فول فاند بگیرم به نظرتون اول مکاتبه با اساتید را شروع کنم یا اجازه بدم بعد آزمونها؟؟(ارشد زیست شناسی ام معدلم 16/80 از دانشگاه علوم و تحقیقات)

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 03-08-2012

(03-08-2012, 02:39 PM)maryamseyedi نوشته: سلام
من قبلا پیام گذاشتم و تشکر میکنم از دوستی که جواب دادن.فک میکنم برای ددلاین بهار نرسم چون هنوز نمره زبان ندارم.من میخوام فول فاند بگیرم به نظرتون اول مکاتبه با اساتید را شروع کنم یا اجازه بدم بعد آزمونها؟؟(ارشد زیست شناسی ام معدلم 16/80 از دانشگاه علوم و تحقیقات)
اگر مقاله دارید میتونید شروع کنید به نظرم ولی اگر مقاله ندارید بهتره بعد آزمونها. کلا ایمیل زدن اونقدرم تاثیر نداره که ملت فکر میکنن. از اولای مهر شروع کنید و دیر هم ایمیل رو شروع کنید مشکلی نیستش. رزومه کامل باشه بهتره.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - maryamseyedi - 03-08-2012

2تا مقاله دارم و میتونم 2 یا 3 توصیه نامه خوبم از استادام بگیرم (2تاشو مطمئنم).یه سوال دیگه دارم من دوره کارآموزیمو 10ماه تو یکی از مراکزی که مرتبط با کارم بود گذروندم به نظرتون چیکار کنم تا بتونم از این قضیه به نفع ادامه کارم( برای cv )استفاده کنم

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 03-08-2012

(03-08-2012, 04:30 PM)maryamseyedi نوشته: 2تا مقاله دارم و میتونم 2 یا 3 توصیه نامه خوبم از استادام بگیرم (2تاشو مطمئنم).یه سوال دیگه دارم من دوره کارآموزیمو 10ماه تو یکی از مراکزی که مرتبط با کارم بود گذروندم به نظرتون چیکار کنم تا بتونم از این قضیه به نفع ادامه کارم( برای cv )استفاده کنم
توصیه نامه تو مرحله اپلای هستش و وقتی اپلای کردید و هزینه رو دادید و امتحانا رو ریپورت کردید مطرح میشه و تو ایمیل زدن به اساتید تاثیرگذار نیست. میتونید سابقه کارتون رو تو CV تون بیارید.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - jandaqi - 05-08-2012

سلام دوستان من دانشجوی مهندسی مکانیک تبدیل انرژی دانشگاه آزادم با معدل 17 دو تا مقاله ISI تافل 100 و جی آر ای 1200 ولی معدل کارشناسیم 12.4

به نظر شما شانس ادمیت شدنم به صورت فول فاند تو دانشگاه های رنک 400-600 آمریکا چقدره؟؟

ممنون میشم دقیق جوابمو بدین

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Babak - 06-08-2012

کسی کلا نمی‌تونه به شما به صورت «دقیق» بگه که شانس پذیرش شما چقدره، چون معیارهای پذیرش اون قدرها دقیق نیست و شانس هم درش دخالت داره.
در کل نمره‌های TOEFL و GRE شما خوبه، اما معدل کارشناسی شما خیلی پایینه و این نقطه ضعف بزرگی در رزومه شما خواهد بود. معدل کارشناسی ارشد شما و مقالاتی که دادید و همچنین نمره آزمون‌ها تا حدودی معدل کارشناسی شما رو جبران می‌کنه و اگر بتونید توصیه‌نامه‌های خوبی بگیرید به نظرم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های ۴۰۰ تا ۶۰۰ رو خواهید داشت، ولی بدونید که فاند در دانشگاه‌های رنک پایین کمتره و گرفتن فاند از این دانشگاه‌ها مشکل‌تر. در نتیجه فکر می‌کنم که شانس گرفتن فاند شما از این دانشگاه‌ها زیاد نباشه. من اگر جای شما باشم، چند تا دانشگاه در رنک‌های ۱۰۰ الی ۳۰۰ هم اپلای می‌کنم. اگر چه شانس گرفتن پذیرش از این دانشگاه‌ها ممکنه کمتر باشه، اما در صورتی که پذیرش بگیرید احتمال این که بتونید فاند هم بگیرید بیشتر خواهد شد.

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - miladaragon - 08-08-2012

با سلام
من دانشجوی سال چهارم کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد در گرایش سخت افزار هستم
معدلم کلم 15 و معدل دروس تخصصیم نزدیک 16.30 هستش
تو زمینه ی رباتیک خیلی فعالیت داشتم و تو چند تا مسابقه ی جهانی ربوکاپ هم شرکت کردم
2 تا مقاله هم دارم که یکیش IEEE هستش و یکی دیگه داخلیه که مقاله ی IEEE توی کتاب خونه ملی USA چاپ شده
احتمالا تا پایان کارشناسی بیشتر هم می شن
تا حالا آزمون زبان ندادم ولی زبانم خوبه و فکر می کنم بتونم نمره های خوبی بگیرم
می خواستم ببینم با این شرایطی که من دارم چه دانشگاه هایی از آمریکا می تونم full fund بگیرم
چون نمی تونم از پس هزینه هاش شخصا بر بیام.
خیلی ممنونم

RE: شانس گرفتن پذیرش و بورس از دانشگاه های آمریکا - Saeid - 08-08-2012

(08-08-2012, 03:27 PM)miladaragon نوشته: با سلام
من دانشجوی سال چهارم کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد در گرایش سخت افزار هستم
معدلم کلم 15 و معدل دروس تخصصیم نزدیک 16.30 هستش
تو زمینه ی رباتیک خیلی فعالیت داشتم و تو چند تا مسابقه ی جهانی ربوکاپ هم شرکت کردم
2 تا مقاله هم دارم که یکیش IEEE هستش و یکی دیگه داخلیه که مقاله ی IEEE توی کتاب خونه ملی USA چاپ شده
احتمالا تا پایان کارشناسی بیشتر هم می شن
تا حالا آزمون زبان ندادم ولی زبانم خوبه و فکر می کنم بتونم نمره های خوبی بگیرم
می خواستم ببینم با این شرایطی که من دارم چه دانشگاه هایی از آمریکا می تونم full fund بگیرم
چون نمی تونم از پس هزینه هاش شخصا بر بیام.
خیلی ممنونم
رزومه شما هنوز ناقصه. تافل و جی آر ای نباشه نمیشه نظر داد. معدلت هم متوسطه. اگر پستای قبلی رو بخونی جواب سوالت رو بیشتر میگیری. موفق باشی دوست عزیز.