آکادمیا کافه
معافیت کفالت والدین و غیره - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)
+---- انجمن: معافیت کفالت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA)
+---- موضوع: معافیت کفالت والدین و غیره (/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 23-01-2018

سلام پدرمن 50 سال دارد
2 بار سکته قلبی یک مغزی کرده که گفتارش را از دست داده و همچنین لخته در جفت پاهایش باعث شده کهه عمل کند پاهایش را وهمچنین دست راستش نیز لمس میباشد.
و من تنها فرزند بالای 18 میباشم
به نظر شما به من معافیت کفالت میدهند ؟

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 24-01-2018

سلام من ۱۲ سال سابقه در یکی از اورگان نظامی دارم . یه روز بعد از چتربازی دچار حمله پانیک شدم . و شش ماه درگیر بیماری و دو بار بستری در بیمارستان اعصاب و روان شدم. همون موقع مدرکی نتونستم تهیه کنم که بخاطر چتربازی بوده .
پزشک معالجم برایم حمله پانیک و اختلال دو قطبی تایید کرد اما کمسیون پزشکی سطح ۲ سلامت و اختلال پانیک و افسردگی تک قطبی تایید کردو معاف از سلاح وچتربازی ومعافاز مکانهای پرتنش .
حالم بدتر شده معرفی شدم به کمسیون عالی .
قبلش هم خودم سطح دو سلامت بخاطر پارگی مینیسک و واریکوسل داشتم
آیا توی کمسیون عالی اگه بگم دیگه توان ادامه خدمت ندارم
بازنشسته میشم یا بازخرید یا اخراج ؟
ممنون میشم جوابمو بدید استرس دارم

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - مهمان - 31-03-2018

سلام خدمت همه دوستان.

اگر سوال بنده رو هم پاسخ بدید بسیار ممنون خواهم بود

پدر من 76 سال سن داره. دو بار ازدواج کرده که از ازدواج اولش یک پسر داره که برادر ناتنی من محسوب می شه.بعد از جدایی برادر من با کفالت مادرش معافیت سربازی گرفته و در حال حاضر هم با ما زندگی نمی کنه و زندگی خودش رو داره.می خواستم ببینم الان کوچیکترین امیدی وجود داره که من با کفالت پدرم معاف بشم؟

پیشاپیش خیلی ممنونم

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - automotive - 31-03-2018

(31-03-2018, 08:33 PM) نوشته: سلام خدمت همه دوستان.

اگر سوال بنده رو هم پاسخ بدید بسیار ممنون خواهم بود

پدر من 76 سال سن داره. دو بار ازدواج کرده که از ازدواج اولش یک پسر داره که برادر ناتنی من محسوب می شه.بعد از جدایی برادر من با کفالت مادرش معافیت سربازی گرفته و در حال حاضر هم با ما زندگی نمی کنه و زندگی خودش رو داره.می خواستم ببینم الان کوچیکترین امیدی وجود داره که من با کفالت پدرم معاف بشم؟

پیشاپیش خیلی ممنونم

سلام
متاسفانه پاسخ خیر است، استناد به قانون زیر

5- آيا اگر برادر يا برادران ديگر مشمول در محل سكونت پدر 70 سال يا بيمار نباشند مثلا در خارج از كشور باشند باز مي توان درخواست كفالت نمود؟

جواب : خير- مشمول متقاضي مي‌بايست تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد مگر آنكه برادر يا برادران صرفا به علت بيماري یا معلولیت قادر به نگهداري از پدر نباشند.

اصل قانون

تنها مراقب و نگهدارنده پدر 70 سال تمام یا کمتر از 70
طبق بند یک ماده 44 قانون خدمت وظیفه عمومی از تاریخ 1393/04/01 سن 70 سال تمام به عنوان کهولت سن برای پدر در نظر گرفته شده و پدری که به سن 70سال تمام (وارد سن 71 سالگی شده) رسیده باشد به عنوان نیازمند به مراقبت تلقی شده و با در نظر گرفتن سایر ضوابط ،طرح پرونده در هیئت رسیدگی بلامانع خواهد بود.
مثال:پدری که متولد 1326/04/01 میباشد در تاریخ 1396/04/01 به سن مشمولیت تمام خواهد رسید.
پدر بیمار زیر 70 سال سن که بنا به رای شورای پزشکی وظیفه عمومی نیازمند به مراقبت تشخیص داده شود.
تبصره 1:
منظور از يگانه مراقب، تنها فرزند ذكور يا برادر يا نوه بيش از هجده سال تمام است كه مراقبت هريك از بستگان مذكور در اين ماده را به ‌علت نقص عضو، بيماري، كبر سن، صغر سن، يا اناث بودن بر عهده دارد، نيازمندي اشخاص مذكور به مراقبت با توجه به نقص عضو، بيماري و يا محجور بودن آنان به تشخيص شوراي پزشكي است.
تبصره 3:
وجود برادري كه از معافيت تحصيلي برخوردار است مانع از معافيت كفالت موقت مشمولي كه سرپرستي خانواده را بر عهده دارد، نيست. اين معافيت فقط در طول مدت معافيت تحصيلي برادر مشمول كه خارج از شهرستان محل سكونت به تحصيل اشتغال دارد معتبر است و مشمول پس از آن با رعايت ساير مقررات اين قانون به خدمت دوره ضرورت اعزام مي‌شود.
تبصره 4:
درصورتي كه برادر يا برادران يا پدر مشمول به دليل بيماري يا معلوليت زمين‌گير بوده و بنا به تشخيص شوراي پزشكي فاقد صلاحيت و يا ناتوان براي سرپرستي باشند و مشمول نيز عملاً مراقبت يا سرپرستي را برعهده داشته باشد، مي‌تواند از معافيت كفالت برخوردار گردد.
ماده 122 آیین نامه
منظور از یگانه مراقب و نگه دارنده یا سرپرست مندرج در ماده 44 قانون خدمت وظیفه عمومی مشمولی می باشد که به شرح موارد زیر تنها فرزند یا نوه ذکور بیش از18 سال هر پدر یا مادر یا جد یا جده یا تنها برادر بیش از18 سال خواهر یا برادر خود باشد.
تبصره:
از دو برادر، تنها برادر بیش از18 سال مشمول که اشتغال به تحصیل دارد به شرط دارا بودن معافیت تحصیلی معتبر و همچنین تحصیل در خارج از محل سکونت مکفول، مشمول معافیت می باشد.

(24-01-2018, 01:51 AM) نوشته: سلام من ۱۲ سال سابقه در یکی از اورگان نظامی دارم . یه روز بعد از چتربازی دچار حمله پانیک شدم . و شش ماه درگیر بیماری و دو بار بستری در بیمارستان اعصاب و روان  شدم. همون موقع مدرکی نتونستم تهیه کنم که بخاطر چتربازی بوده .
پزشک معالجم برایم حمله پانیک و اختلال دو قطبی تایید کرد اما کمسیون پزشکی سطح  ۲ سلامت و اختلال پانیک و افسردگی تک قطبی تایید کردو معاف از سلاح وچتربازی ومعافاز مکانهای پرتنش .
حالم بدتر شده معرفی شدم به کمسیون عالی .
قبلش هم خودم سطح دو سلامت بخاطر پارگی مینیسک و واریکوسل داشتم
آیا توی کمسیون عالی اگه بگم دیگه توان ادامه خدمت ندارم
بازنشسته میشم یا بازخرید یا اخراج ؟
ممنون میشم جوابمو بدید استرس دارم

سلام
در بهترین حالت از کار افتاده محسوب میشوید و با حقوق تمام و کمال بازنشسته خواهید شد.
اخراج نخواهید شد، بیمه هستید نگران نباشید.

(23-01-2018, 11:24 AM) نوشته: سلام پدرمن 50 سال دارد
2 بار سکته قلبی یک مغزی کرده که گفتارش را از دست داده و همچنین لخته در جفت پاهایش باعث شده کهه عمل کند پاهایش را وهمچنین دست راستش نیز لمس میباشد.
و من تنها فرزند بالای 18 میباشم
به نظر شما به من معافیت کفالت میدهند ؟

سلام
اگر کهولت سن یا زمینگیر بودن و نیاز به پرستاری پدر شما به تایید کمیسون پزشکی برسد، شما علارقم اینکه سن ایشان 50 سال است و نه 70، معاف خواهید شد.

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - Albis - 18-04-2018

سلام
امروز برای معافیت کفالت رفتم پلیس +10 و چند تا فرم داده
یکی از فرما نیاز به شهادت سه تا از بستگان غیر درجه یک داره. پرسیدم گفت بستگان دور هم میتونه باشه اما ممکنه نظام وظیفه بخوانشون.
حالا ما خیلی تو تهران فامیل نداریم. میشه مثلا یک یا دو موردشو به یکی از آشنایان داد که خودشونو به عنوان فامیل دور معرفی کنند؟

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - automotive - 18-04-2018

(18-04-2018, 11:39 AM)Albis نوشته: سلام
امروز برای معافیت کفالت رفتم پلیس +10 و چند تا فرم داده
یکی از فرما نیاز به شهادت سه تا از بستگان غیر درجه یک داره. پرسیدم گفت بستگان دور هم میتونه باشه اما ممکنه نظام وظیفه بخوانشون.
حالا ما خیلی تو تهران فامیل نداریم. میشه مثلا یک یا دو موردشو به یکی از آشنایان داد که خودشونو به عنوان فامیل دور معرفی کنند؟

سلام
یعنی فامیل درجه 2 هم ندارید تهران؟
اطلاع ندارم که مشکلی پیش می‌آید یا خیر اما اگر راه دیگری ندارید، چاره‌ای نیست.

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - Albis - 18-04-2018

(18-04-2018, 01:55 PM)automotive نوشته: سلام
یعنی فامیل درجه 2 هم ندارید تهران؟
اطلاع ندارم که مشکلی پیش می‌آید یا خیر اما اگر راه دیگری ندارید، چاره‌ای نیست.

فامیل درجه 2 دارم ولی اکثرا یا کهلوت سن دارن و سختشونه که برن دفترخونه یا اونقد سرشون شلوغه که وقت نمیکنن.
اگه مثلا فرمو ببریم یه شهر دیگه اونجا استشهاد بگیرن چطور؟ مشکلی پیش نمیاد؟

اگه اشتباه نکنم فقط توی محضر خونه مثلا تاییدیه میگیرن که فامیل هست یا نه که اونم اگه محضردار آشنا باشه مشکلی پیش نمیاد. توی نظام وظیفه فکر نکنم برن استعلام بگیرن. (کما اینکه واسه فامیلای درجه 2 مثلا دختر خاله مادر یا خاله مادر نمیتونن استعلام بگیرن میتونن؟)

RE: معافیت کفالت والدین و غیره - automotive - 18-04-2018

(18-04-2018, 08:49 PM)Albis نوشته: فامیل درجه 2 دارم ولی اکثرا یا کهلوت سن دارن و سختشونه که برن دفترخونه یا اونقد سرشون شلوغه که وقت نمیکنن.
اگه مثلا فرمو ببریم یه شهر دیگه اونجا استشهاد بگیرن چطور؟ مشکلی پیش نمیاد؟

اگه اشتباه نکنم فقط توی محضر خونه مثلا تاییدیه میگیرن که فامیل هست یا نه که اونم اگه محضردار آشنا باشه مشکلی پیش نمیاد. توی نظام وظیفه فکر نکنم برن استعلام بگیرن. (کما اینکه واسه فامیلای درجه 2 مثلا دختر خاله مادر یا خاله مادر نمیتونن استعلام بگیرن میتونن؟)

فکر کنم راه حل اول شما در ارسال قبلی بسیار مناسب بود، بحث استعلام را فراموش کنید.
بله در ایران هر کاری امکان پذیر است. ضمنا اگر احیانا به احتمال 1 درصد استعلام کردند، اعلام کنید که با آن افراد قرابت رضاعی دارید (تقریبا هیچکس نمی‌تواند این قرابت را اثبات کند) البته لطفا بد آموزی نداشته باشد و از این مهم سو استفاده نشود.