آکادمیا کافه
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: روادید ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا (/Thread-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - anoush_a - 08-06-2016

سلام
...من برای دوشنبه 13 جون وقت دارم برای گرفتن ویزای دانشجویی ایتالیا : دو تا سئوال داشتم: 1- آیا با برگه  پرینت رزرو پرواز با مهر آزانس پروازی میشه برای ویزا اقدام کرد یا باید حتما بلیط باشه؟  2- کلاسهای من ( که در مقطع مستر دانشگاه سیه نا است) آخر سپتامبر شروع میشه، و من برای 18 سپتامبر بلیط و هتل رزرو کردم، آیا تاریخ 18 سپتامبر برای حضور در ایتالیا مناسب است؟( با توجه به اینکه می خواهم مدارک مربوط به بورسیه استانی را هم برای تحویل دستی به سازمان مربوطه همراه خود ببرم)؟؟؟
ممنون هزار بار ازینکه پاسخ سئوالات را می دهید.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - ForeverBlue - 09-06-2016

(08-06-2016, 07:40 PM)anoush_a نوشته: سلام
...من برای دوشنبه 13 جون وقت دارم برای گرفتن ویزای دانشجویی ایتالیا : دو تا سئوال داشتم: 1- آیا با برگه  پرینت رزرو پرواز با مهر آزانس پروازی میشه برای ویزا اقدام کرد یا باید حتما بلیط باشه؟  2- کلاسهای من ( که در مقطع مستر دانشگاه سیه نا است) آخر سپتامبر شروع میشه، و من برای 18 سپتامبر بلیط و هتل رزرو کردم، آیا تاریخ 18 سپتامبر برای حضور در ایتالیا مناسب است؟( با توجه به اینکه می خواهم مدارک مربوط به بورسیه استانی را هم برای تحویل دستی به سازمان مربوطه همراه خود ببرم)؟؟؟
ممنون هزار بار ازینکه پاسخ سئوالات را می دهید.

درود بر شما

1- بله مشکلی ندارد. حتی شاید همان را هم نخواهند.
2- به سختی بتوان پاسخ داد چون مشخص نیست آن پروسه شما چقدر طول بکشد، اما بعید میدانم زمانی که گفتید ناکافی باشد.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - alikaveh - 13-06-2016

سلام دوستان
من یه بورس ۱۰۰ درصد از یه موسسه تحقیقاتی گرفتم، حضوری رفتم سفارت گفتن ایمیلی وقت دانشجویی بگیر، بعد از یک هغته جوابی نگرفتم دوباره رفتم گفتن راهی نداره باید صبر کنی تا از طریق ایمیل جواب بدیم، الان دو هفته شده که من ایمیل زدم و جوابی نیومده. به نظرتون چی کار می تونم بکنم؟

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 13-06-2016

(13-06-2016, 12:22 PM)alikaveh نوشته: سلام دوستان
من یه بورس ۱۰۰ درصد از یه موسسه تحقیقاتی گرفتم، حضوری رفتم سفارت گفتن ایمیلی وقت دانشجویی بگیر، بعد از یک هغته جوابی نگرفتم دوباره رفتم گفتن راهی نداره باید صبر کنی تا از طریق ایمیل جواب بدیم، الان دو هفته شده که من ایمیل زدم و جوابی نیومده. به نظرتون چی کار می تونم بکنم؟

شما مطمئنی برای ایتالیاست؟ چون روند ویزاش اصن به این شکل نیست. شما باید مدارکتون رو منطبق با مدارکی که کنسولگری نیاز داره روی برد اونجا قرار داره تکمیل و ببرید و تحویل بدید خیلی ساده است. نیاز به وقت اینترنتی و ... نیست.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - anoush_a - 15-06-2016

با سلام...من برای ویزای دانشجویی ایتالیا اقدام  کرده ام و حالا قراره 16 اگوست جواب ویزام رو بدن...سئوالم اینه که با توجه به اینکه بعد از مراجعه به سایت دانشگاه پذیرندهء من (سیه نا) متوجه شدم هنگام حضور برای ثبت نام نیاز به ترجمه رسمی و تایید شدهء مدارکم دارم، می خوام بدونم آیا در روز مراجعه برای گرفتن جواب ویزا، ترجمه های من بهم بازگردانده می شوند یا مجبورم یک سری دیگر هزینه کرده و ترجمه های جدیدی تهیه کنم تا با خود به ایتالیا ببرم؟
 پیشاپیش از کمک تان بی نهایت متشکرم.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 16-06-2016

(15-06-2016, 11:30 AM)anoush_a نوشته: با سلام...من برای ویزای دانشجویی ایتالیا اقدام  کرده ام و حالا قراره 16 اگوست جواب ویزام رو بدن...سئوالم اینه که با توجه به اینکه بعد از مراجعه به سایت دانشگاه پذیرندهء من (سیه نا) متوجه شدم هنگام حضور برای ثبت نام نیاز به ترجمه رسمی و تایید شدهء مدارکم دارم، می خوام بدونم آیا در روز مراجعه برای گرفتن جواب ویزا، ترجمه های من بهم بازگردانده می شوند یا مجبورم یک سری دیگر هزینه کرده و ترجمه های جدیدی تهیه کنم تا با خود به ایتالیا ببرم؟
 پیشاپیش از کمک تان بی نهایت متشکرم.

از اونجایی که این ترجمه ها برای سفارت بوده و نیاز به تایید ریزنمرات شما بوده بهتره یه سری اضافی هم برای خودتون بگیرید.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - anoush_a - 21-06-2016

با سلام  مجدد و پوزش از سئوالات متعدد و تشکر پیشاپیش از جواب های دقیق تون به سدئال ها:

ازونجاییکه داشگاه سیه نا ( که من در رشته زبانشناسی در مقطع ارسد ازون پذیرشس دارم) گفته در زمان ثبت نام حضوری، مدارک ترجمه شده و لگالایز شده رو به انگلیسی هم قبول می کنه، آیا کنسولگری ایتالیا مدارک تحصیلی  ترجمه به انگلیسی رو هم لگالایز می کنه؟

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - غزل گرجی - 23-06-2016

با سلام

من از دانشگاه ساپینزا پذیرش گرفتم و امروز به سفارت مراجعه کردم و تمامی مدارک مورد نیاز رو هم از قبیل بلیط. پذیرش. بیمه. هتل. مدارک تحصیلی. حساب بانکی با موجودی بیش از این 15000یورو .مدرک آیلتس و غیره رو به صورت ترجمه شده (انگلیسی و ایتالیلیی) و تایید شده ارائه دادم. منتها از آنجایی که مدرک لیسانسم رو از دانشگاه ناتینگهام ترنت مالزی گرفتم بهم گفتن که باید از سفارت ایتالیا توی انگلستان تاییدیه بگیرم !!! و فقط دو هفته برای تکمیل مدارکم بهم وقت دادن !! آیا همین قانونی جدیده ؟! چون من هیچ چیزی درباره اش نشنیدم ؟! و آیا راهی برای گرفتن تاییدیه از راه دور دارم یا خیر ؟!
با تشکر

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - Shihan - 23-06-2016

(23-06-2016, 02:13 AM)غزل گرجی نوشته: با سلام

من از دانشگاه ساپینزا پذیرش گرفتم و امروز به سفارت مراجعه کردم و تمامی مدارک مورد نیاز رو هم از قبیل بلیط. پذیرش. بیمه. هتل. مدارک تحصیلی. حساب بانکی با موجودی بیش از این 15000یورو .مدرک آیلتس و غیره رو به صورت ترجمه شده (انگلیسی و ایتالیلیی) و تایید شده ارائه دادم.  منتها از آنجایی که مدرک لیسانسم رو از دانشگاه ناتینگهام ترنت مالزی گرفتم بهم گفتن که باید از سفارت ایتالیا توی انگلستان تاییدیه بگیرم !!! و فقط دو هفته برای تکمیل مدارکم بهم وقت دادن !! آیا همین قانونی جدیده ؟! چون من هیچ چیزی درباره اش نشنیدم ؟! و آیا راهی برای گرفتن تاییدیه از راه دور دارم یا خیر ؟!
با تشکر

بله این قانون وجود داره. شما باید پیگیر بشید از سفارت ایتالیا در مالزی یا انگلستان؟ ضمناً مسلماً با پست میتونید این کارو انجام بدید، البته از شرکتهای پست بین الملل هم این درخواست رو ارائه بدید.

RE: روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا - s_1983 - 10-07-2016

آقا یه سوال برام پیش اومده اینه که وقتی اونایی که مدارکمو چک کردنو تحویل گرفتن بعد آقای پالوچی هم چک کردو مصاحبه کرد اصلا به نمره زبانم که پایین بود گیر نداد بعد که بش گفتم نمرم پایینه گفت مهم نیس و عیبی نداره.حالا آقای پالوچی همون موقع تصمیمشو میگیره واسه ویزا دادن یا دوباره بررسی می کنن چون شاید همون لحظه گفته عیبی نداره بعد فرداییش حال نباشه بگه عیب داره.کلا بازم بررسی میکنن همه مدارکو یا همون موقع که چک کردن تصمیمشو میگیره؟بعضیا میگن دوباره کل پرونده ها بررسی میشه بعضیا هم میگن همون موقع تصمیمشونو میگیرنو بررسی نمیکنن دوباره.کسی مطمئن هست راجب این موضوع؟