چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 23-06-2014 (22-06-2014, 10:00 PM)'فاخته' نوشته: دروود بر شما.
شما شانست برای پذیرش که خیلی بالاست اما برای فوق لیسانس ما خیلی کشور و دانشگاهی نداریم که فاند بخواهند بدهند اما در کل تا اونجا که اطلاع دارم برای ایتالیا و فرانسه بورسهایی برای فوق در نظر گرفته ان. البته اگر نمره زبان بالا داشته باشی این تقریباًً تضمینش بیشتر میشه. تا اونجا که میدونم برای کانادا هم برای فوق فاند ارائه میشه بهتره به تاپیک کانادا اینجا مراجعه کنید. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - iman2242 - 29-06-2014 با سلام خدمت دوستان شرایط بنده چگونه است؟ ۱. لیسانس مترجمی، معدل ۱۴.۵۶ ۲.فوق لیسانس زبان شناسی معدل ۱۷.۵ از کشور کره جنوبی ۳. آیلتس ۷، ولی این نمره سه سال پیش هست. قصد دارم که دوباره شرکت کنم که مطمئنا حداقل ۷.۵ میگیرم ۴. یک مقاله ISI مستخرج از پایان نامه RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - th_maghsoodi - 29-06-2014 کارشناسی : مهندسی کامپیوتر / دانشگاه آزاد / 15.68معدل کارشناسی ترشد : MBA / دانشگاه سراسری سمنان / 18معدل مقالات : 3 تا علمی پژوهشی داخلی / 2 تا علمی تروجی داخلی / 2 تا کنفراس بین المللی / 1 دونه ISI و یکی دیگه روش کار میکنم نمره زبانم را میتونم 6.5 به بالا بگیرم میتونم حداقل 2 تا توصیه نامه جور کنم واسه دکتری در رشته DBA یا مدیریت منابع انسانی یا رفتار سازمانی (تو حیطه گرایش های HRM) واسه فاند و ترجیحا فول فاند کدوم کشور را پیشنهاد دارید؟ ممنونم RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 29-06-2014 (29-06-2014, 08:29 AM)'iman2242' نوشته: با سلام خدمت دوستان شانست خوبه اگر مقاله هم پیوستش کنی که عالیه.
برای بیشتر جاها میتونی اقام کنی از لینکهای زیر برای پیدا کردن موقعیت در اروپا اقدام کن. لینک 1 لینک 2 لینک 3 RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 29-06-2014 (29-06-2014, 09:53 AM)'th_maghsoodi' نوشته: کارشناسی : مهندسی کامپیوتر / دانشگاه آزاد / 15.68معدل دروود.
تا اونجایی که اطلاع دارم برای بیزینس اسکولهای قوی بهتره نمره زبان بالاتر و نمره جی مت یا جی ار ای رو هم ارائه بدهید. به نظرم کشورهای اسکاندیناوی و المان و فرانسه و هلند از گزینه های خوبن. باز هم دوستان کمک خواهند کرد. RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - saaaaam - 29-06-2014 (29-06-2014, 08:29 AM)'iman2242' نوشته: با سلام خدمت دوستان سلام بر شما دوست خوب من یک سرچ کردم و به نتایج زیر رسیدم: 1- نروژ با شرایط مشابه شما بچه ها دانشگاه Molde University College (Specialized University in Logistics (HiMolde) is located at the small and very scenic city Molde on the Western coast of Norway,) که بطور تخصصی بر روی رشته زبان شناسی کار می کند بورس شدن 2- فنلاند بطور جدی پیشنهاد می کنم دانشگاه University of Eastern Finland را مدنظر قرار دهی فقط تا استاد پیدا نکنی شانس نداری 3- کانادا پیشنهاد می کنم دانشگاه University of Waterloo را مد نظر قرار بدی چند نکته:
1- اگر دوره مستر شما به زبان انگلیسی بوده نیازی به ایلتس یا تافل نداری 2- مقاله ای اس ای شما خیلی بهت کمک می کنه برای بورس البته اگر در جورنالهای بسیار معتبر رشته شما باشد 3- پیشنهاد می کنم گرایش های اموزش و مترجمی را هم مد نظر قرار بدی 4- متاسفانه چون تعداد داوطلبان این رشته کم هست نتوانستم اطلاعات بیشتری پیدا کنم شاد باشی پذیرش در سوئد - مینا مختاری - 02-07-2014 با سلام بنده مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک رو دارم از دانشگاه سراسری با معدل 16/28 و در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد هستم در رشته مدیریت بازرگانی گرایش مالی در دانشگاه سراسری هستم با این شرایط پس از اتمام کارشناسی ارشد چطور میتونم در مقطع phd در دانشگاه های سوئد یا نروژ ادامه تحصیل بدم؟ و احتمال پذیرش در کدام دانشگاه های نروژ و سوئد در رشته ی مدیریت هست؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - saaaaam - 02-07-2014 (02-07-2014, 03:32 AM)'مینا مختاری' نوشته: با سلام دوست عزیز
یک پیشنهاد دارم که حتما جدی بگیر! اگر گرایشت را امکان داره به بازاریابی یا مدیریت استراتژیک تغییر بدی فورا اینکار را بکنید ! چون گرایش مالی 100% پایانامه هم مالی بر می داری و تصمیم می گیری دکتری مالی اپلای کنی قافل از اینکه بکگراند شما اصلا با مالی هماهنگ نیست و شانس بورست صفر هست ولی اگر بازاریابی برداری چند مقاله هم داشته باشی ممکنه بتونی دکتری بازاریابی بورس بشی البته با جیمت و یا جی ار ای + نمره زبان یاداوری می شود نروژ اخیرا به ایرانی ها بسیار بد ویزا می دهد! شاد باشی RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - salyone - 08-07-2014 سلام چه دانشگاهی رو با شرایط زیر به من پیشنهاد می کنید.خودم به کشور هلند , آلمان علاقه دارم ایا میتونم از دانشگاه های هلند پذیرش بگیرم لیسانس برق اميركبير 15.2 تافل 96 برای دکترا يا مستر برام فرقي نداره شما كجا رو پيشنهاد مي كنيد كه شانس واسه فند م داشته باشم مرسي RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - saaaaam - 08-07-2014 (08-07-2014, 01:46 PM)'salyone' نوشته: سلام سلام دوست عزیز 3- فنلاند: دانشگاه Aalto که بنظر بهترین دانشگاه در فنلاند در رشته شما هست البته رایگان می باشد. و دانشگاه Lappeenranta University of Technology بنظر من گزینه خوبی هست. لینک زیر را هم بررسی کنیدبا توجه به معدل شما که متاسفانه بالا نیست بحث فاند از اروپا بنظر من امکانپذیر نیست مگر جی ار ای داشته باشی و برای امریکا اقدام کنید چون کانادا هم بیشتر دانشگاه ها معدل 16 به بالا را برای بورس مستر بررسی می کنند. بهر حال شانس پذیرش شما را بر اساس کشورهای مختلف اروپایی به شرح زیر می دانم: 1- نروز: دانشگاهNTNU بنظر من شانس بالایی برای پذیرش داری ولی شانس ویزا گرفتن را نظر نمی دهم 2-هلند: بنظرم دانشگاه Fontys university of applied science اگر جی ار ای داشته باشی امکان بورس شدن هم داری دقیق بررسی کنید. http://www.studyinfinland.fi/what_to_study/study_programmes_database 4-سوید: پیشنهاد می کنم دانشگاه های Lund University و Royal Institute of Technology و Bleking institute of technology را بررسی کنید شاد و سلامت باشید |