گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا (/Thread-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AA%D9%85%DA%A9%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-Bank-Statement-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Babak - 10-05-2017 (07-05-2017, 11:40 PM)soda85 نوشته: سلام؛ میشه لطفا توضیح بدید چرا بهتره BS از حساب خودمون ارائه ندیم؟من 32 سالمه و چند سال سابقه کار دارم؛ نمیتونم بگم خودم این پول رو جمع کردم؟ یا چرا در این سایت گفته شده برادرم که ساکن امریکاست نباید BS برام بده؟ ممنون برای شما که سنتون بیشتر هست و سابقه کار دارید، اگر مبلغ موجود در حسابتون مبلغی هست که با شرایط معمول در ایران میتونه پسانداز خودتون باشه، مشکلی نداره که از حساب خودتون باشه. برای خیلی از دوستان که تازه فارغالتحصیل شدهاند، داشتن دهها میلیون تومن در حساب بانکی خودشون با توجه به این که خیلی اوقات سابقه کار چندانی ندارند معقول نیست و آفیسر ممکنه شک کنه که مدارک مالی واقعی نیستند. در مورد برادرتون، به طور کلی داشتن اقوام نزدیک و به خصوص اقوام درجه یک برای گرفتن ویزای دانشجویی نکته منفی محسوب میشه. البته این طور نیست که هر کسی که فامیل نزدیک داشته باشه نتونه ویزا بگیره. بسیاری با داشتن اقوام درجه یک ویزا گرفتهاند، اما هر چه شرایط طوری باشه که احتمال موندن شما بعد از اتمام تحصیل در امریکا بیشتر بشه، احتمال گرفتن ویزا کمتر میشه. در نتیجه میگن که بهتره این مساله که برادرتون در امریکاست و توانایی ساپورت مالی شما رو داره رو در مدارکتون پررنگ نکنید. RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - MA ry - 27-05-2017 سلام، من از دانشگاه پذیرش بدون فاند برای دکترای کامپیوتر دارم، استادم گفته درصورتی که برسم به دانشگاه اون وقت یه سری GTA دارند که میتونه بهم تعلق بگیره. از طرفی دانشگاه ازم bank statement به مبلغ $44,300 خواسته. من این مبلغ رو نمیتونم تهیه کنم که مثلا تو حساب والدینم باشه. ولی سند خونه میتونم معادل این مبلغ بذارم که دانشگاه چیزی نگفته در این باره! میخوام بدونم: 1- چه راهی وجود داره که امسال بتونم با شرایطی که دارم برم؟ 2- اینکه اگر بدون فاند برم دنبال ویزای آمریکا، احتمال ویزا گرفتنم کمتره نسبت به حالتی که فاند داشته باشم از دانشگاه؟ 3- این bank statement حالت سوری داره دیگه؟ یعی به محض صدورش میشه حساب رو خالی کرد و برم اونور احتیاجی نیست پول ببرم؟ یعنی خودم بتونم با TA یا RA مخارجم رو تامین کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 27-05-2017 (27-05-2017, 10:45 AM)MA ry نوشته: سلام، من از دانشگاه پذیرش بدون فاند برای دکترای کامپیوتر دارم، استادم گفته درصورتی که برسم به دانشگاه اون وقت یه سری GTA دارند که میتونه بهم تعلق بگیره. از طرفی دانشگاه ازم bank statement به مبلغ $44,300 خواسته. من این مبلغ رو نمیتونم تهیه کنم که مثلا تو حساب والدینم باشه. ولی سند خونه میتونم معادل این مبلغ بذارم که دانشگاه چیزی نگفته در این باره! میخوام بدونم: درود و خوش امد به فروم 1- شرط خاصی نداره باید اون مبلغ رو به عنوان نامه بانکی برای خودتون داشته باشین. متاسفانه سفارت حتما این نامه رو میخواد. ممکنه پول کمتری داشته باشن والدین و نامه استاد رو ببرید سفارت ولی به احتمال قوی رد میشین. 2- فاند داشتن شانس رو بالا میبره ولی تضمین نمیکنه. فاند نداشتن صرفا باعث ریجکت نمیشه. دولت ایالات متحده فقط میخواد براش اثبات کنی این پول رو در حساب دارین حتی به صورت صوری. شما میتوانید یه جورایی پول رو در حساب بخوابدنید و بعد مدتی خالی کنید اصلا مساله ای نیست. البته با دلار ازاد حساب کنید هر چند بانک مینویسه با دلار بانک مرکزی. یعنی شما باید حدود 165 میلیون داشته باشید در بانک. 3- بله. تنها به این فکر کنید از استاد قول بگیرید حداقل شهریه رو لغو کنن. همون شهریه رو برا ترم اول لغو کنن هزینه های خیلی پایین میاد. هر چند یا رشتتون یا شهری که میخواید برید فک کنم گرونه چون معمولا 32 هزار دلار منوسط هزینه یکسال با شهریه است. بازم میگم صرفا با این فکر که استاد گفته و میرم از همون اول ta میشم نرید. یه جورایی حداقل لغو شهریه رو قولش رو بگیرید هر چند بازم میگم دوستانی دیدم دکتری که بدون فاند اومدن همون اول مخ کوردینیتر رو زدن لغو شهریه کردن ولی این مساله عامیانه نیس و نمیشه تعمیم داد. RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - MA ry - 27-05-2017 ممنونم از پاسختون. اگر شهریه رو لغو کنن عالی میشه! $26,000 هزینه Tuition and Feesهست. اگه حذف شه میمونه $18,300 مربوط به Books, Supplies and Health Insurance و Room and Board که میتونم این مقدار رو bank statement ارائه کنم. فقط توی متن ایمیل نمیدونم چی بنویسم برای استاده؟ میشه لطفا نمونه ی متن برام بذارین؟ RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Torkan - 27-05-2017 (27-05-2017, 11:42 AM)MA ry نوشته: ممنونم از پاسختون. اگر شهریه رو لغو کنن عالی میشه! $26,000 هزینه Tuition and Feesهست. اگه حذف شه میمونه $18,300 مربوط به Books, Supplies and Health Insurance و Room and Board که میتونم این مقدار رو bank statement ارائه کنم.دوست عزیز من نگفتم با نوشتن متم شهریه لغو میشه. شما همین الانشم برا سفارت دیره و باید اقدام کنید. اگر میتونید همزمان با ایمیل به استاد پول مورد نیاز رو تامین کنید یا قرض بگیرید بزارید بانک نامه bs رو بگیرید تا برا سفارت اماده بشید و موقعیت رو از دست ندید همزمان با استاد هم ارتباط بگیرید ببینید میشه شهریه رو ندین حداقل برای ترم اول که واقعا نمیدونم چی میشه من. دوستی داشتم اومد امریکا شهریه رو با مذاکره لغو کرد. باورش برا خودم هم سخت بود ولی چون دانشجو دکتری بود خب کمی ارفاق دادن بهش. نوشتن متن هم به هنر خودتون بستگی داره. RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Karo - 21-02-2018 سلام دوستان من دیروز استادی که باهاش در ارتباط بودم بهم ایمیل زد و اینو برام نوشته بود We are pleased to offer you a ¼ time assistantship (ten hours per week) for your first year in the MFA program. This assistantship will provide financial support for your studies through a teaching or research appointment. You will receive the following benefits (rates based on 2017-2018 tuition and fees and are subject to change): • Iowa resident tuition rates ($4,364/semester) • A 50% tuition scholarship ($2,182/semester) • Monthly stipend of approximately $1,000 (before taxes) • Free health insurance • A reduction in some student fees (totaling $513.45/semester) This will bring your total tuition and fees cost down to approximately $2,695.45 per semester. The term of your appointment will be August 20 to December 14, 2018 and January 7 to May 4, 2019. بعد از دپارتمان ایمیل اومد که : Graphic Design assistantship $ 9,000 Tuition scholarship $ 4,472 Total from ISU $ 13,472 Estimated expenses for a student on a 9 month assistantship $24,877 Difference you will need to show $11,405 per year for 3 years حالا من در حساب خودم 18 میلیون تومان و مادرم 70 میلیون هست که میتونم بانک استیتمنت بگریم، سند خونه و زمین هم هست. آیا به نظر شما موجودی همون دوتا حساب کافی هستش یا سند خونه و زمین رو هم بذارم ؟ RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - Babak - 28-02-2018 @Karo موجودی حسابهای شما کافیه. ضمنا سند خونه و زمین رو نمیتونید برای نشون دادن تمکن مالی در این مورد استفاده کنید و باید پول نقد نشون بدید. RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - NooshS - 05-03-2018 سلام دوستان... برای گرفتن BS کدوم بانک ها بهترن؟ من یه جا خوندم سفارت بانک ملی رو مشکل داره. همچین چیزی درسته؟ کسی چیزی میدونه؟ ممنون RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - szeinalilathori - 05-03-2018 (05-03-2018, 12:56 PM)NooshS نوشته: سلام دوستان...دوست عزیز سلام به طور کلی من شنیدم اگه بانکی که براتون bs رو صادر میکنه وابسته به س پ ا ه نباشه، کفایت میکنه برای گرفتن نامه تمکن مالی. اینکه بین بقیه بانکها کدوم بهترن؛ خیلی بهتره از بانکی نامه رو بگیرید که براتون فقط موجودی اعلام کنه و مثلا گردش حساب نزنه، (هستند دوستانی که از کسی پولی رو که به عنوان bs میخوان ارائه کنند رو قرض میکنند حساب رو پر میکنند و بلافاصله بعد گرفتن نامه قرض رو برمیگردونن و حساب خالی میشه)مثلا بانک صادرات با یه هزینه 15000 تومنی که ازتون میگیره علاوه بر موجودی گردش حساب شش ماهه هم میزنه به صورت دلار، پوند و یورو و خوب ترجیح بر اینه که از اونجا نگیرید. (به اینصورت اون دوستان دیگه هم بعدها به دردسر نمیفتند.) اما مثلا بانک دی فقط موجودی رو اعلام میکنه و تاریخ افتتاح حساب رو هم قید میکنه. ارادتمند الهام RE: گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا - hamedam - 11-06-2018 سلام دوستان این قسمت از ایمیل رو من متوجه نشدم گفته کل هزینه 34000 دلاره ولی یه جایی نوشته اگه خودت میخوای ساپورتر خودت بشی باید مبلغ 68 هزار دلار داشته باشی؟؟؟ Application Requirements: The following documents must be submitted with the I-20 application: 1. Sponsor’s Bank statement or bank letter indicating a minimum of: US$68,632 (When student is sponsoring him/herself), US$35,550 (When student is sponsoring him/herself and is provided with Free Room and Board). US$34,316 (When parent or other individual is the sponsor), US$17, 775 (When student is provided with Free Room and Board and has a sponsor to provide financial support. Keep in mind that you can use more than one sponsor, and each of them needs to fill out section 1 and 2 on your application; you can make copies of the form as needed. Guidelines • Must be dated within the last three months • Name of account holder must be listed (If join accounts, use both names in the application) • Amount of money in the account must be listed • Must be in English or must include a certified English translation • Type of account must be listed (checking, savings, etc.) • Type of currency must be listed منظور از us$68,632 چیه؟ |